Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr
serap cım izin öncesi biraz younluk var canım yaaa
lucim yemeğini beğendim tatlım bende tatlde bol bol yürüyüş yapmayı düşünüyorum
kollontai hem 5 mil hem 2 miş biraz fazla olmamışmı?
hm cim migrenin nasıl o nun ağrılarını maalesef bende iyi bilenlerdenim
bengü cüm oruc sonrası abartmadan gayet güzel gidiyor
siyamum tatlım seni merak ediyorum bakalım cumaya ne çıkacak
gizemliden hiç ses çıkmadı yaa misafiri ağırladı sonra haşadı çıktı heralde

günaydın kızlaaarrrr, sade ve şekersiz nescafemi içip yağlandım korselendim ve sabah sabah attım kendimi yollara... 12 km yürüyüşümü tamamlayıp nihayet evime kavuştum....

şimdi limon, pul biber ve naneden oluşan yoğurt karışımımı yiyeceğim, sonra yeşil çayımı içeceğim..şu ana kadar 1 litre suyumu içtim bile...günde 4 litreyi buluyor su tüketimim, sanırım sporla ter atmamdan kaynaklanıyor...

öğleden sonra işlerim var yaklaşık bi 5-6 km daha yürüyeceğim inşallah işlerimi halledebilmek için...sizlere de kolay gelsin, öptüm hepinizi.

kaptanım ve serapcım ilk gunden cok gelmedi normalde de spor yuruyus vs yapıyodum zaten. biraz da hafif bisey leslie o kadar yaptım yorgunluk yok sabah ilk gun agrı olur diye bekledim o da yok. ama cok keyifliii.
kızlar sabah da kalktım kahvaltıdan once leslie 2 mil yaptım. menumu aksam yazarım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkyr Ederim canim.
Tesekkurler Kaptanim.
Supersin canim.

Ne Guzel canim Yaaa.Eskiden bende yapip Faydasini ggormustum. Su Uzerimdeki tembelligi Atarsam tekrar yapmek istyrm.

Supersin canim.

Ne Guzel canim Yaaa.Eskiden bende yapip Faydasini ggormustum. Su Uzerimdeki tembelligi Atarsam tekrar yapmek istyrm.

teşekkürler tatlım vallahi öneririm kuzum hemen tembelliğini at ya kendini yollara at ya da leslie ye... çok hafif hissediyorum kendimi tekrar yrümeye başladığımdan beri...

Almalıyım cidden Lucim, bir mide bir migren başka bir şey tanımıyorum kendi adıma daha kötüsü olarak. Hani pek cani değilimdir ama elime bıçak alım kafamı kesip atasım geliyor resmen

Harika menü olmuş afiyet olsun.

Ben 1-2 gündür pek aktif değildim ama bir sorun yok umarım brokolicim?

Bence ice tea yerine kalorisiz bir şey tercih etmek daha güzel olabilir. Hiç olmadı soğuk çayını kendin yapabilirsin. Ben zaman zaman tüketiyorum kendim yapıp.

Menum
Kahvalti
Peynir
Zeytin
Badem
Domates salatalik
Yesil cay

Oglen
Yulaf ezmesi
Yogurt
Elma

Ara
Activia

Aksam
Pide
Corba
Salata
Cacik.

Afiyet olsun yulaf ezmesini bilmiyorum ama kepeği gerçekten harika bir şey.

Kaptanım ne zamandır uzaktı bana unutmuşum resmen ağrısını, saolsun pek güzel hatırlattı kendini bana ama çabuk geçti en azından ben 1 hafta devam ettiğini de bilirim.

Kuzum ne yapıyorsun sen harikasın Ayaklarına sağlık

Kuzum ne yapıyorsun sen harikasın Ayaklarına sağlık

canım saol birtanem, darısı hepinizin başına inşallah..spor çok enteresan bir şey 2 aydır yapıyordum neredeyse biliyorsun ama daha başlayalı 3 gün oldu hemen vücut cevap vermeye başladı..mucize gibi bir şey bu yürüyüş....

kızlar yaaa, facebookta zayıflama grupları hurma diyetinden yıkılıyor. herkeste bi hurma diyeti merakı bi de biberiye yağı... var mı aranızda bu hurma diyetini duyan? yapan? yapanı gören? pek bi meraklandımmm

Spor gerçekten mucize resmen Lucim nasıl anında gösteriyor eksileri. Tebrik ederim şu azminden dolayı seni.
Lucim bir de bana bir müsait aranda az halı ve perde konusunda fikir yardımı yapar mısın

kızlar yaaa, facebookta zayıflama grupları hurma diyetinden yıkılıyor. herkeste bi hurma diyeti merakı bi de biberiye yağı... var mı aranızda bu hurma diyetini duyan? yapan? yapanı gören? pek bi meraklandımmm

Kadınlar kulübünde okumuştum bir ara Lucim. Bana çok mantıklı gelmedi, hurmayı ancak tatlı ihtiyacını kesmek için arada tüketiyorum gerçekten de iyi geliyor ama diyetini yapmalık değil kendi adıma.

Spor gerçekten mucize resmen Lucim nasıl anında gösteriyor eksileri. Tebrik ederim şu azminden dolayı seni.
Lucim bir de bana bir müsait aranda az halı ve perde konusunda fikir yardımı yapar mısın

tabiki bebişim zevkime güvenip öneri istiyrsan ne mutlu bana :) seve seve fikirlerimi paylaşmak isterim... mail adresim sende var, mobilyalarının fotosunu gönderme şansın olursa mobilyalara uygun bir şeyler düşünürüz istersen...az sonra işlerim için çıkacağım ama dönünce hemen araştırırız :)

Kadınlar kulübünde okumuştum bir ara Lucim. Bana çok mantıklı gelmedi, hurmayı ancak tatlı ihtiyacını kesmek için arada tüketiyorum gerçekten de iyi geliyor ama diyetini yapmalık değil kendi adıma.

hurma çok faydalı evett, 6 günde 6 kilo veren var sırf hurma ve yoğurt ile de hoşuma gitti

Tamam Lucim ben sana mail atarım.Şimdiden teşekkür ederim 6 günde 6 kilo mu vermişler o zaman işler değişebilir tabi gerçekten veriliyor ise o kadar ..

Lucim gmailde eklentilerde problem çıkıyor bir türlü yükleyemedim. Buradan yükleyeyim dedim.

İlk fotoğraftaki 3'lüden 2 tane 2. fotoğraftaki berjerden 2 tane olacak. Hoş berjer pek net çıkmamış ama. Bir de ilk fotoğraftaki üçlülerin koyu kahverengileri istanbul desenliler ile uygun olsun diye 1-2 ton daha açık olacak. Televizyon ünitesinin çizimini eşim yapacak, çizim konusunda iyidir baya modelleri de beğenemedik biz de bizim çizimimiz olsun dedik ama henüz bakamadık. Model fikrin var ise çizerken göz önüne aldırırım Fikrim ise halı ve perde konusunda hiç yok :26: En son bıraktım artık bakmayı, evin boyası olur temizlik halledilip mobilyalar gelir hemen eve geçmek yerine gider bakar seçerim öylesine bir şey moduna girmek üzereydim ki sana sorayım dedim.

canııım geldim bile... bu sıcakta 6 km daha yürüyerek canıma okumuş bulunmaktayım...ölüyorum sandım vallahi sıcaktan... bugünü 18 km yürüyüş ile kapattım çok şükür....tabi akşama da eşimle yürümezsek....

tatlım çok zevklisin mobilyalarını çok beğendim hem kullanışlı hem çok şık hem de trendler :) perde ve halı seçimin kolay olacak gibi... mobilyalar çok sade olduğu için ben halıda halen patchwork diyorum... perdelerde de tercihim şu katlamalı olanlardan ... ben kullanıyorum çok şık duruyorlar... yıkaması takması azıcık zor ama kornişli perde sevmiyorum ben..dur azıcık renk ve model bakayım buradan paylaşırım hem arkadaşların fikirlerini de alırız..ayyy çok keyifliiii

Son düzenleyen: Moderatör:

Ohh maşallah Lucim, sen Denizliden çık yola 2 ayda yürüyerek bir Türkiye turu yapıp sonra bir araçla geri dönersin

Öncelikle teşekkür ederim. Sadeliği seviyorum öyle olsun dedim. Eşim de rahat olsun lütfen deyince bunda karar kıldık. İstanbul döşemeli berjerler benim çok hoşuma gitti. Katlamalı perdeler ne diye geçiyor ya hiç bir fikrim yok ya da katlamalı deyince bir an anlayamadım. Zebra nasıl olur diye düşünüyordum ama illa o olacak gibi bir düşüncem yok. Hele halı için bir fikir oluşturursan pek memnun olurum. Odayı en çok gösterecek şey sanırım halı ile perde olacak.

Eki Görüntüle 1199024

kuzum farklı tonlarda patchwork halılar ben bana kalsa en renklisini alırım azıcık deli olduğumdan mütevellit ama bi bak tabi sen de..ben çoook seviyorum bu halıları... mobilyan açık kahve krem mi yoksa gri gibi mi pek anlayamadım tam rengini

bbu halıların aynı senin berjerinle birebir olanı da var istanbul desenli ama ben o kadar uyumlu evleri pek sevmiyorum...zıt bir şeyler olup patlatmalı eşyaları

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu son eklediğin 2'si nasıl olur ki Lucim ?Hem ufak kırmızı ayrıntıları var berjerlerde ben halıda da kırmızı olsun diyordum. Tonu da çok hoş ama bir türlü mobilyalarla uyumunu hayal edemiyorum :26: Hangi markalarındı lucim bunlar bulabilir miyim ki ?

Bu arada 2. de değişik bir model aslında. Mobilyam kahve ve krem lucim gri değil.

Bu arada 2. de değişik bir model aslında. Mobilyam kahve ve krem lucim gri değil.

bence de son 2 daha iyi gibi canım bordo hareket ve renklilik katar salonuna... markaları bilsem (( dur sen karar ver bulurum ben zaten google a patchwork halı modelleri yazınca çıkan sonuçlar bunlar çok rahat sen de bulabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…