- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.561
kızlar aksamı sade dondurma 2 yk ve leslie 5 mile+ 2 mile le tamamladım. leslie supermis ya; )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selamlar gelen gidenden işyerinde buraya uğrayamadım
luci harikasın tatlım şu lesli ye bi ben başlayamadım
Sağol bengücüm elimden geleni yapıyorum. Ama normalde de takıntılı bir insanım çok ince düşünüyorum kendimi hırpalıyorum hiç iyi birşey değil aslında
Kola yerine ayran çok daha güzel olurdu tatlım. Ama Şu yulaf cidden mucize birşey acayip tok tuturyor ve bağırsakları çalıştırıyor çok sevdim benn :))
Yeşilçayıda içmen çok iyi o da bağırsaklarda çok etkili. Süpersiinn...
Menüm çok siyamum patlıcan salatasınıda çok severim hemde hafif oluyor. Arasıra istekleri yerine getirmek lazım çok olmamak şartıyla dondurma yemende iyi boşwer
Ama münün çok hafif tebrikler tatlım..
Çok geçmiş olsun tatlım yaaDikkat et kendine sıcaklarda çok dolaşmamaya çalış.
Aldığın karar mükemmel :)) Sıcaklarda yürümek dediğin gibi zor ama sabahları çıkarsan biraz daha serin oluyor yada akşam hava kararmaya başladığında. Bende yürümeyi çok severim. tek başına yürür mü insan sıkılır derdim eskiden hafta sonları takıyorum kulaklığı yürüyorum bi 10 km farkında bile olmuyorum yürüdüğüm yolu :))
Bu arada sen yazmıştın cvp verememiştim. Bunları yersem ben kesin kilo alırım diye söylemiştin.ben önceden cipsler kolalar her akşam tatlılar filan yerdim şimdi onların hepsini kestim sağlıklı beslenmeye çalışıyorum artık.
Afiyet olsun tatlımm sabah kahvaltı etmedin mi? Ben genelde kahvaltıyı sağlam tutma taraftarıyım ama yine de sen bilirsin. Ama öğlen ve akşam yediğin çok hafif olmuş tatlım.
Tesekkyr Ederim canim.Mantıklı olan beni düşünerek söylenen herseyi dikkate alırım tabi ne demek :)
Teşekkür ederim tatlım aynen sıkıldım dayanma gücüm var ama normal yaşam istiyorum sabır
Menün çok güzel canım tebrik ederim :) yeşil çayı hep atlıyorum bende yaa
Teşekkür ederim evet onlar da hayatımızın bi parçası. Ben patlıcanın her haline bayılıyorum :)
Menün ne kadar hoş tam oruç sonrası istediğim menü Tebrikler
Tesekkurler Kaptanim.günaydınlarrr
serap cım izin öncesi biraz younluk var canım yaaa
lucim yemeğini beğendim tatlım bende tatlde bol bol yürüyüş yapmayı düşünüyorum
kollontai hem 5 mil hem 2 miş biraz fazla olmamışmı?
hm cim migrenin nasıl o nun ağrılarını maalesef bende iyi bilenlerdenim
bengü cüm oruc sonrası abartmadan gayet güzel gidiyor
siyamum tatlım seni merak ediyorum bakalım cumaya ne çıkacak
gizemliden hiç ses çıkmadı yaa misafiri ağırladı sonra haşadı çıktı heralde
Supersin canim.günaydın kızlaaarrrr, sade ve şekersiz nescafemi içip yağlandım korselendim ve sabah sabah attım kendimi yollara... 12 km yürüyüşümü tamamlayıp nihayet evime kavuştum....
şimdi limon, pul biber ve naneden oluşan yoğurt karışımımı yiyeceğim, sonra yeşil çayımı içeceğim..şu ana kadar 1 litre suyumu içtim bile...günde 4 litreyi buluyor su tüketimim, sanırım sporla ter atmamdan kaynaklanıyor...
öğleden sonra işlerim var yaklaşık bi 5-6 km daha yürüyeceğim inşallah işlerimi halledebilmek için...sizlere de kolay gelsin, öptüm hepinizi.
kaptanım ve serapcım ilk gunden cok gelmedi normalde de spor yuruyus vs yapıyodum zaten. biraz da hafif bisey leslie o kadar yaptım yorgunluk yok sabah ilk gun agrı olur diye bekledim o da yok. ama cok keyifliii.
kızlar sabah da kalktım kahvaltıdan once leslie 2 mil yaptım. menumu aksam yazarım
Supersin canim.
Ne Guzel canim Yaaa.Eskiden bende yapip Faydasini ggormustum. Su Uzerimdeki tembelligi Atarsam tekrar yapmek istyrm.
teşekkr ederim tatlııım, geldim yine gaza... bakalım bu şekilde bayrama kadar kaç gidecek... ama feci açım yahu, unutmuşum uzun zamandır diyette olmayı... zorladı bu durum beni..alışacağım artık ne yapayım...
sen de ihmal etme al bir an önce yağlarını kuzum...migren kötüdür bilirim
Kızlarrr merhabalarr :)
İşlerim çok yoğundu hiç fırsat bulup yazamadım.Dünki menüm;
Sabah kahvaltı;
*1 yumurta
Salatalık
Domates
kaşar Peynir
2 yeşil zeytin
Maydonoz ve semizotu
1 Bardak yeşilçay
Öğlen yemeği;
*Kavrulmuş yumurtalı fasulye
Yoğurt
Ara öğün;
bir avuç Kuru üzüm
Akşam yemeği;
*Mercimek çorbası
*1 porsiyon kadar cağ kebabı
2 gündür spor yapamıyordum. Geçenlerde plates topu aldım dün biraz onunla egzersiz yaptım akşam yemekten sonra. 2 tl yakın su içtim sanırsam toplamdada kızlar.
Sağol bengücüm elimden geleni yapıyorum. Ama normalde de takıntılı bir insanım çok ince düşünüyorum kendimi hırpalıyorum hiç iyi birşey değil aslında
Kola yerine ayran çok daha güzel olurdu tatlım. Ama Şu yulaf cidden mucize birşey acayip tok tuturyor ve bağırsakları çalıştırıyor çok sevdim benn :))
Yeşilçayıda içmen çok iyi o da bağırsaklarda çok etkili. Süpersiinn...
Menüm çok siyamum patlıcan salatasınıda çok severim hemde hafif oluyor. Arasıra istekleri yerine getirmek lazım çok olmamak şartıyla dondurma yemende iyi boşwer
Ama münün çok hafif tebrikler tatlım..
Çok geçmiş olsun tatlım yaaDikkat et kendine sıcaklarda çok dolaşmamaya çalış.
Aldığın karar mükemmel :)) Sıcaklarda yürümek dediğin gibi zor ama sabahları çıkarsan biraz daha serin oluyor yada akşam hava kararmaya başladığında. Bende yürümeyi çok severim. tek başına yürür mü insan sıkılır derdim eskiden hafta sonları takıyorum kulaklığı yürüyorum bi 10 km farkında bile olmuyorum yürüdüğüm yolu :))
Bu arada sen yazmıştın cvp verememiştim. Bunları yersem ben kesin kilo alırım diye söylemiştin.ben önceden cipsler kolalar her akşam tatlılar filan yerdim şimdi onların hepsini kestim sağlıklı beslenmeye çalışıyorum artık.
Afiyet olsun tatlımm sabah kahvaltı etmedin mi? Ben genelde kahvaltıyı sağlam tutma taraftarıyım ama yine de sen bilirsin. Ama öğlen ve akşam yediğin çok hafif olmuş tatlım.
kızlar bugunku menum
sabah
bi dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
peynir
ara
ıce tea
2 ufak pogaca
aksam
2 yk patlıcan yemegi
1 kase semizotu salatası
2 lt su
yarım saat yuzme
aksamda yapabilirsem leslie 3 mil yapıcam
Menum
Kahvalti
Peynir
Zeytin
Badem
Domates salatalik
Yesil cay
Oglen
Yulaf ezmesi
Yogurt
Elma
Ara
Activia
Aksam
Pide
Corba
Salata
Cacik.
günaydınlarrr
serap cım izin öncesi biraz younluk var canım yaaa
lucim yemeğini beğendim tatlım bende tatlde bol bol yürüyüş yapmayı düşünüyorum
kollontai hem 5 mil hem 2 miş biraz fazla olmamışmı?
hm cim migrenin nasıl o nun ağrılarını maalesef bende iyi bilenlerdenim
bengü cüm oruc sonrası abartmadan gayet güzel gidiyor
siyamum tatlım seni merak ediyorum bakalım cumaya ne çıkacak
gizemliden hiç ses çıkmadı yaa misafiri ağırladı sonra haşadı çıktı heralde
günaydın kızlaaarrrr, sade ve şekersiz nescafemi içip yağlandım korselendim ve sabah sabah attım kendimi yollara... 12 km yürüyüşümü tamamlayıp nihayet evime kavuştum....
şimdi limon, pul biber ve naneden oluşan yoğurt karışımımı yiyeceğim, sonra yeşil çayımı içeceğim..şu ana kadar 1 litre suyumu içtim bile...günde 4 litreyi buluyor su tüketimim, sanırım sporla ter atmamdan kaynaklanıyor...
öğleden sonra işlerim var yaklaşık bi 5-6 km daha yürüyeceğim inşallah işlerimi halledebilmek için...sizlere de kolay gelsin, öptüm hepinizi.
Kuzum ne yapıyorsun sen harikasın Ayaklarına sağlık
canım saol birtanem, darısı hepinizin başına inşallah..spor çok enteresan bir şey 2 aydır yapıyordum neredeyse biliyorsun ama daha başlayalı 3 gün oldu hemen vücut cevap vermeye başladı..mucize gibi bir şey bu yürüyüş....
kızlar yaaa, facebookta zayıflama grupları hurma diyetinden yıkılıyor. herkeste bi hurma diyeti merakı bi de biberiye yağı... var mı aranızda bu hurma diyetini duyan? yapan? yapanı gören? pek bi meraklandımmm
Spor gerçekten mucize resmen Lucim nasıl anında gösteriyor eksileri. Tebrik ederim şu azminden dolayı seni.
Lucim bir de bana bir müsait aranda az halı ve perde konusunda fikir yardımı yapar mısın
Kadınlar kulübünde okumuştum bir ara Lucim. Bana çok mantıklı gelmedi, hurmayı ancak tatlı ihtiyacını kesmek için arada tüketiyorum gerçekten de iyi geliyor ama diyetini yapmalık değil kendi adıma.
tabiki bebişim zevkime güvenip öneri istiyrsan ne mutlu bana :) seve seve fikirlerimi paylaşmak isterim... mail adresim sende var, mobilyalarının fotosunu gönderme şansın olursa mobilyalara uygun bir şeyler düşünürüz istersen...az sonra işlerim için çıkacağım ama dönünce hemen araştırırız :)
hurma çok faydalı evett, 6 günde 6 kilo veren var sırf hurma ve yoğurt ile de hoşuma gitti
Lucim gmailde eklentilerde problem çıkıyor bir türlü yükleyemedim. Buradan yükleyeyim dedim.
Eki Görüntüle 1198915 Eki Görüntüle 1198916
İlk fotoğraftaki 3'lüden 2 tane 2. fotoğraftaki berjerden 2 tane olacak. Hoş berjer pek net çıkmamış ama. Bir de ilk fotoğraftaki üçlülerin koyu kahverengileri istanbul desenliler ile uygun olsun diye 1-2 ton daha açık olacak. Televizyon ünitesinin çizimini eşim yapacak, çizim konusunda iyidir baya modelleri de beğenemedik biz de bizim çizimimiz olsun dedik ama henüz bakamadık. Model fikrin var ise çizerken göz önüne aldırırımFikrim ise halı ve perde konusunda hiç yok :26: En son bıraktım artık bakmayı, evin boyası olur temizlik halledilip mobilyalar gelir hemen eve geçmek yerine gider bakar seçerim öylesine bir şey moduna girmek üzereydim ki sana sorayım dedim.
canııım geldim bile... bu sıcakta 6 km daha yürüyerek canıma okumuş bulunmaktayım...ölüyorum sandım vallahi sıcaktan... bugünü 18 km yürüyüş ile kapattım çok şükür....tabi akşama da eşimle yürümezsek....
tatlım çok zevklisin mobilyalarını çok beğendim hem kullanışlı hem çok şık hem de trendler :) perde ve halı seçimin kolay olacak gibi... mobilyalar çok sade olduğu için ben halıda halen patchwork diyorum... perdelerde de tercihim şu katlamalı olanlardan ... ben kullanıyorum çok şık duruyorlar... yıkaması takması azıcık zor ama kornişli perde sevmiyorum ben..dur azıcık renk ve model bakayım buradan paylaşırım hem arkadaşların fikirlerini de alırız..ayyy çok keyifliiii
Eki Görüntüle 1199022 Eki Görüntüle 1199023 Eki Görüntüle 1199024 Eki Görüntüle 1199025 Eki Görüntüle 1199026 Eki Görüntüle 1199027
kuzum farklı tonlarda patchwork halılar ben bana kalsa en renklisini alırım azıcık deli olduğumdan mütevellit ama bi bak tabi sen de..ben çoook seviyorum bu halıları... mobilyan açık kahve krem mi yoksa gri gibi mi pek anlayamadım tam rengini aslında
Eki Görüntüle 1199022 Eki Görüntüle 1199023 Eki Görüntüle 1199024 Eki Görüntüle 1199025 Eki Görüntüle 1199026 Eki Görüntüle 1199027
kuzum farklı tonlarda patchwork halılar ben bana kalsa en renklisini alırım azıcık deli olduğumdan mütevellit ama bi bak tabi sen de..ben çoook seviyorum bu halıları... mobilyan açık kahve krem mi yoksa gri gibi mi pek anlayamadım tam rengini
bbu halıların aynı senin berjerinle birebir olanı da var istanbul desenli ama ben o kadar uyumlu evleri pek sevmiyorum...zıt bir şeyler olup patlatmalı eşyaları
Bu arada 2. de değişik bir model aslında. Mobilyam kahve ve krem lucim gri değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?