- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.541
canım ya salmıştım kendimi nihayet yine motive olup başlayabildim..meşhurdur benim günde 15-20 km yürüümelerimyaz gelince yürüyemem sanmıştım ama yürünüyormuş...
Anam Guzum Ben bes km de pert oluyom..
..
Kızlar nasılsınız iyi misiniz ? Benim migrenim tuttu dünden beri sersem gibiyim resmen. Bayadır yolundaydı oysa bu konuda her şey. Size bir haber vereyim diye geldim. En kısa zamanda geçmişe döneceğim.
selamlar gelen gidenden işyerinde buraya uğrayamadım
luci harikasın tatlım şu lesli ye bi ben başlayamadım
yavaş yavaş arttır ama tatlım bence
Bende bi yarim Saat egzersiz yaptim evde. Bide disarda Yurucem insallah.
kızlar günaydın 10 km yürüyüşümü ve aletli jimnastiğimi yaptım geldim... şimdi tavuk göğüs haşlıyorum bugün haşlanmış tavuk ve yoğurt besleneceğim inşallah..bayrama kadar spor+ protein devam edip bayramda bikinimin içinde daha da şekilli durma kararı almış bulunmaktayım.... sıcakta yürünmüyor sanırdım ama gayet de gzel yürünüyormuş...
canım merhaba, geçmiş olsun...şu bizim biberiye yağını araştırırken migrene iyi geldiğini okumuştum başını azıcık yağ ile ovman gerekiyormuş, aklında olsun, öptüm seni dikkat et kendine
Kolay gelsin canim. Bende bir zamanlar Leslie Ile Guzel sonuclar almistim. Insallah sende Alirsin. Sonrasinda Ben DIYetime Devam etmeyip Cok kotu beslenip Geri almistim kilolari.
Gecmis Olsun canim.
Vays bacim Sabah Sabah ne zaman yaptin. Tebrikler. .
canm imkanın varsa sessiz bi ortamda bi yarım saat uyumaya calıs. benim tuttu mu baska turlu gecmiyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende az önce öğle sıcağında bi 5 km yürüdüm geldim
Tebrik ederim harikasın Lucim ..
Lucim biberiye yağını ben sürekli kullanırdım migrenim tutunca, biberiye çayı da çok iyi geliyor ama bayadır ağrım olmayınca taşınma döneminde almamıştım. Gelmeden öncede kullanabildiğimi kullandım kalanı da attım. İlk fırsatta nane ve biberiye yağı alacağım.
Kayitlarda sacma sapan konusmalar gecyr mu cnm ? Cok merak ederm o kaytlari kufur edenler dalga gecenler flan oluyrmus oyle mi grcekten ?
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şaka gibi inanamıyorummmm.... biliyorsunuz pazartesiden beri biberiye ve limon yağı karışımını belime simit bölgeme sürüp korse ile dolanmaktayım ortalıkta.bu sabah 3.günüm, değişiklik yoktur ama bi ölçeyim dedim...hem belden hem göbekten 3 er cm incelmişim...nasıl olur bu yaaa???? hem öncekine göre daha fazla yiyorum kilomda bu ara 69 civarı ama bu incelmenin anlamı nedir? şoktayım... okuduğum yorumlarda yazanlara gülüyordum bu şaşkınlar kesin korsenin üstünden ölçmüşlerdir bu kadar kısa sürede incelmemi olur diye söylenirken aynı şey başıma geldiiiiii....nedir ki bunun açıklaması? bir bilen anlatıversin lütfen...
Sağol bengücüm elimden geleni yapıyorum. Ama normalde de takıntılı bir insanım çok ince düşünüyorum kendimi hırpalıyorum hiç iyi birşey değil aslındaIyi AKsamlar kizlar.
Tatsizbrokolicim Kafana surekli takmamaya calis.insan beyninde dondurup duruyor
sorunlari Olan bize oluyor. Guzel Seyler dusunmeye calis canini Siktiklarinda.
.
Iyi geceler kizlar. Menumu yazayim
Sahur
Yumurta
Zeytin
Peynir
Ekmek
Karpuz
Yogurt yulaf
Yesil cay
Domates salatalik
Iftar
Yarim pide Kola ve sutlac
Yarindan itibaren oruclu Olmayacagim. Insallah sporda yaparim Tabi sislik var reglden dolayi Yuruyus olur yapacagim spor heralde.
Bende menümü gireyim
Artık sıkıldım iftar sahur halinden az kaldı ama sabır.
İftar: çorba
Közlenmiş patlıcan salatası
2-3 çatal bezelye
Minik parça pide tadimlik
2/1 Nescafe
1 Maraş cup dondurma(felaket canım istedi yedim)
Sahur: kepekli tost
Salatalık zeytin domates
Şekersiz vişne komposto
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar nasılsınız iyi misiniz ? Benim migrenim tuttu dünden beri sersem gibiyim resmen. Bayadır yolundaydı oysa bu konuda her şey. Size bir haber vereyim diye geldim. En kısa zamanda geçmişe döneceğim.
Aldığın karar mükemmel :)) Sıcaklarda yürümek dediğin gibi zor ama sabahları çıkarsan biraz daha serin oluyor yada akşam hava kararmaya başladığında. Bende yürümeyi çok severim. tek başına yürür mü insan sıkılır derdim eskiden hafta sonları takıyorum kulaklığı yürüyorum bi 10 km farkında bile olmuyorum yürüdüğüm yolu :))kızlar günaydın 10 km yürüyüşümü ve aletli jimnastiğimi yaptım geldim... şimdi tavuk göğüs haşlıyorum bugün haşlanmış tavuk ve yoğurt besleneceğim inşallah..bayrama kadar spor+ protein devam edip bayramda bikinimin içinde daha da şekilli durma kararı almış bulunmaktayım.... sıcakta yürünmüyor sanırdım ama gayet de gzel yürünüyormuş...
öğle yemeğimi yedim... 1 kase yoğurt içine 1/2 limon suyu, bol isot, bol nane ve 1 adet ufak haşlanmış tavuk göğsü... hem kalorisi çok düşük hem çok doyurucu... aynısndan akşam üstü 5 te de yiyerek günü kapatmayı planlamaktayım... şu ana kadar su 1 litre...
Aldığın karar mükemmel :)) Sıcaklarda yürümek dediğin gibi zor ama sabahları çıkarsan biraz daha serin oluyor yada akşam hava kararmaya başladığında. Bende yürümeyi çok severim. tek başına yürür mü insan sıkılır derdim eskiden hafta sonları takıyorum kulaklığı yürüyorum bi 10 km farkında bile olmuyorum yürüdüğüm yolu :))
Bu arada sen yazmıştın cvp verememiştim. Bunları yersem ben kesin kilo alırım diye söylemiştin.ben önceden cipsler kolalar her akşam tatlılar filan yerdim şimdi onların hepsini kestim sağlıklı beslenmeye çalışıyorum artık.
Afiyet olsun tatlımm sabah kahvaltı etmedin mi? Ben genelde kahvaltıyı sağlam tutma taraftarıyım ama yine de sen bilirsin. Ama öğlen ve akşam yediğin çok hafif olmuş tatlım.
yavaş yavaş arttır ama tatlım bence
Sağol bengücüm elimden geleni yapıyorum. Ama normalde de takıntılı bir insanım çok ince düşünüyorum kendimi hırpalıyorum hiç iyi birşey değil aslında
Kola yerine ayran çok daha güzel olurdu tatlım. Ama Şu yulaf cidden mucize birşey acayip tok tuturyor ve bağırsakları çalıştırıyor çok sevdim benn :))
Yeşilçayıda içmen çok iyi o da bağırsaklarda çok etkili. Süpersiinn...
Menüm çok siyamum patlıcan salatasınıda çok severim hemde hafif oluyor. Arasıra istekleri yerine getirmek lazım çok olmamak şartıyla dondurma yemende iyi boşwer
Ama münün çok hafif tebrikler tatlım..
Çok geçmiş olsun tatlım yaaDikkat et kendine sıcaklarda çok dolaşmamaya çalış.
Aldığın karar mükemmel :)) Sıcaklarda yürümek dediğin gibi zor ama sabahları çıkarsan biraz daha serin oluyor yada akşam hava kararmaya başladığında. Bende yürümeyi çok severim. tek başına yürür mü insan sıkılır derdim eskiden hafta sonları takıyorum kulaklığı yürüyorum bi 10 km farkında bile olmuyorum yürüdüğüm yolu :))
Bu arada sen yazmıştın cvp verememiştim. Bunları yersem ben kesin kilo alırım diye söylemiştin.ben önceden cipsler kolalar her akşam tatlılar filan yerdim şimdi onların hepsini kestim sağlıklı beslenmeye çalışıyorum artık.
Afiyet olsun tatlımm sabah kahvaltı etmedin mi? Ben genelde kahvaltıyı sağlam tutma taraftarıyım ama yine de sen bilirsin. Ama öğlen ve akşam yediğin çok hafif olmuş tatlım.
Mantıklı olan beni düşünerek söylenen herseyi dikkate alırım tabi ne demek :)rica ederim cnmmm hiç olmamasından iyidirdikkate aldığın için tşk ederim
Teşekkür ederim tatlım aynen sıkıldım dayanma gücüm var ama normal yaşam istiyorum sabırNe güzel bir menü oluştumuşsun son 5 gün kaldı hayırlısıyla bıtseydı bende allak bullak oldum
Menün çok güzel canım tebrik ederim :) yeşil çayı hep atlıyorum bende yaa
Kızlarrr merhabalarr :)
İşlerim çok yoğundu hiç fırsat bulup yazamadım.Dünki menüm;
Sabah kahvaltı;
*1 yumurta
Salatalık
Domates
kaşar Peynir
2 yeşil zeytin
Maydonoz ve semizotu
1 Bardak yeşilçay
Öğlen yemeği;
*Kavrulmuş yumurtalı fasulye
Yoğurt
Ara öğün;
bir avuç Kuru üzüm
Akşam yemeği;
*Mercimek çorbası
*1 porsiyon kadar cağ kebabı
2 gündür spor yapamıyordum. Geçenlerde plates topu aldım dün biraz onunla egzersiz yaptım akşam yemekten sonra. 2 tl yakın su içtim sanırsam toplamdada kızlar.
Teşekkür ederim evet onlar da hayatımızın bi parçası. Ben patlıcanın her haline bayılıyorum :)
Sağol bengücüm elimden geleni yapıyorum. Ama normalde de takıntılı bir insanım çok ince düşünüyorum kendimi hırpalıyorum hiç iyi birşey değil aslında
Kola yerine ayran çok daha güzel olurdu tatlım. Ama Şu yulaf cidden mucize birşey acayip tok tuturyor ve bağırsakları çalıştırıyor çok sevdim benn :))
Yeşilçayıda içmen çok iyi o da bağırsaklarda çok etkili. Süpersiinn...
Menüm çok siyamum patlıcan salatasınıda çok severim hemde hafif oluyor. Arasıra istekleri yerine getirmek lazım çok olmamak şartıyla dondurma yemende iyi boşwer
Ama münün çok hafif tebrikler tatlım..
Çok geçmiş olsun tatlım yaaDikkat et kendine sıcaklarda çok dolaşmamaya çalış.
Menum
Kahvalti
Peynir
Zeytin
Badem
Domates salatalik
Yesil cay
Oglen
Yulaf ezmesi
Yogurt
Elma
Ara
Activia
Aksam
Pide
Corba
Salata
Cacik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?