Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öğle yemeğimi yedim... 1 kase yoğurt içine 1/2 limon suyu, bol isot, bol nane ve 1 adet ufak haşlanmış tavuk göğsü... hem kalorisi çok düşük hem çok doyurucu... aynısndan akşam üstü 5 te de yiyerek günü kapatmayı planlamaktayım... şu ana kadar su 1 litre...

Kızlar nasılsınız iyi misiniz ? Benim migrenim tuttu dünden beri sersem gibiyim resmen. Bayadır yolundaydı oysa bu konuda her şey. Size bir haber vereyim diye geldim. En kısa zamanda geçmişe döneceğim.

canm imkanın varsa sessiz bi ortamda bi yarım saat uyumaya calıs. benim tuttu mu baska turlu gecmiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selamlar gelen gidenden işyerinde buraya uğrayamadım
luci harikasın tatlım şu lesli ye bi ben başlayamadım

selamlar gelen gidenden işyerinde buraya uğrayamadım
luci harikasın tatlım şu lesli ye bi ben başlayamadım

teşekkürler canım...darsı başına inşallah... leslie beni zorluyor ben yürüyüş için illaki sokakta olmalıyım...sokakta zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum

Tebrik ederim harikasın Lucim ..

Lucim biberiye yağını ben sürekli kullanırdım migrenim tutunca, biberiye çayı da çok iyi geliyor ama bayadır ağrım olmayınca taşınma döneminde almamıştım. Gelmeden öncede kullanabildiğimi kullandım kalanı da attım. İlk fırsatta nane ve biberiye yağı alacağım.

Teşekkür ederim Bengücüm.

canm imkanın varsa sessiz bi ortamda bi yarım saat uyumaya calıs. benim tuttu mu baska turlu gecmiyo

Ne yazık ki canım benim pek çabuk geçmiyr o ağrım, uyusam ağrı ile uyanıyorum. Dün de kötüydü baya dün geçti ya bugün biraz daha iyiyim bakalım şimdilik.

bende az önce öğle sıcağında bi 5 km yürüdüm geldim

Kaptanım harikasın ..

teşekkr ederim tatlııım, geldim yine gaza... bakalım bu şekilde bayrama kadar kaç gidecek... ama feci açım yahu, unutmuşum uzun zamandır diyette olmayı... zorladı bu durum beni..alışacağım artık ne yapayım...

sen de ihmal etme al bir an önce yağlarını kuzum...migren kötüdür bilirim

Kayitlarda sacma sapan konusmalar gecyr mu cnm ? Cok merak ederm o kaytlari kufur edenler dalga gecenler flan oluyrmus oyle mi grcekten ?

evet canım saçma sapan seyler için aranıyoruz ve küfürler yağdıran müşterilerler karşılaşıyoruz.

Malesef insanlığa işe saygı çok kalmadı bu nedenle yadırgamıyoruz ancak akşama kadar çağrı alan personeller için oldukça zor oluyor.

Ben bile dinlerken sinirleniyorum

bebişim 2 gündür bende yapıyorum sanırım 2 cnm incelme var cuma günü net bişiler söyleyebilirim.

Ben su sekilde labilir mi diye düşünmeye başladım hani biz yağı sürüp sıkı bişekilde sarıyoruz ya sabaha kadar sıkı bir şekilde kalan bölge ölçülünce otomatik incelmiş gibi olmaz mı ???

tabiki suan bu bir sadece düşünce nihaye sonucu 1 hafta sonra söyeleyebilirim.

İnanılmaz keskin bir kokusu var ben sadece biberiyeyi kullanıyorum

Sende son durum nedir ?

Kızlarrr merhabalarr :)
İşlerim çok yoğundu hiç fırsat bulup yazamadım.Dünki menüm;

Sabah kahvaltı;
*1 yumurta
Salatalık
Domates
kaşar Peynir
2 yeşil zeytin
Maydonoz ve semizotu
1 Bardak yeşilçay

Öğlen yemeği;
*Kavrulmuş yumurtalı fasulye
Yoğurt

Ara öğün;
bir avuç Kuru üzüm

Akşam yemeği;
*Mercimek çorbası
*1 porsiyon kadar cağ kebabı

2 gündür spor yapamıyordum. Geçenlerde plates topu aldım dün biraz onunla egzersiz yaptım akşam yemekten sonra. 2 tl yakın su içtim sanırsam toplamdada kızlar.

Iyi AKsamlar kizlar.
Tatsizbrokolicim Kafana surekli takmamaya calis.insan beyninde dondurup duruyor
sorunlari Olan bize oluyor. Guzel Seyler dusunmeye calis canini Siktiklarinda.
.
Sağol bengücüm elimden geleni yapıyorum. Ama normalde de takıntılı bir insanım çok ince düşünüyorum kendimi hırpalıyorum hiç iyi birşey değil aslında

Kola yerine ayran çok daha güzel olurdu tatlım. Ama Şu yulaf cidden mucize birşey acayip tok tuturyor ve bağırsakları çalıştırıyor çok sevdim benn :))
Yeşilçayıda içmen çok iyi o da bağırsaklarda çok etkili. Süpersiinn...

Menüm çok siyamum patlıcan salatasınıda çok severim hemde hafif oluyor. Arasıra istekleri yerine getirmek lazım çok olmamak şartıyla dondurma yemende iyi boşwer
Ama münün çok hafif tebrikler tatlım..

Kızlar nasılsınız iyi misiniz ? Benim migrenim tuttu dünden beri sersem gibiyim resmen. Bayadır yolundaydı oysa bu konuda her şey. Size bir haber vereyim diye geldim. En kısa zamanda geçmişe döneceğim.

Çok geçmiş olsun tatlım yaa Dikkat et kendine sıcaklarda çok dolaşmamaya çalış.

Aldığın karar mükemmel :)) Sıcaklarda yürümek dediğin gibi zor ama sabahları çıkarsan biraz daha serin oluyor yada akşam hava kararmaya başladığında. Bende yürümeyi çok severim. tek başına yürür mü insan sıkılır derdim eskiden hafta sonları takıyorum kulaklığı yürüyorum bi 10 km farkında bile olmuyorum yürüdüğüm yolu :))
Bu arada sen yazmıştın cvp verememiştim. Bunları yersem ben kesin kilo alırım diye söylemiştin.ben önceden cipsler kolalar her akşam tatlılar filan yerdim şimdi onların hepsini kestim sağlıklı beslenmeye çalışıyorum artık.

Afiyet olsun tatlımm sabah kahvaltı etmedin mi? Ben genelde kahvaltıyı sağlam tutma taraftarıyım ama yine de sen bilirsin. Ama öğlen ve akşam yediğin çok hafif olmuş tatlım.

kızlar bugunku menum

sabah
bi dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
peynir

ara
ıce tea
2 ufak pogaca

aksam
2 yk patlıcan yemegi
1 kase semizotu salatası

2 lt su
yarım saat yuzme

aksamda yapabilirsem leslie 3 mil yapıcam

tatlı brokolicim teşekkür ederim canım...ben de yalnız yürüyebilenlerdenim....ben de müziğimi takıp yürümeliyim...
sabah kahvaltı yapmıyorum canım bu ara yürüyüşe çıktığım için aç olmak istiyorum dönüşte de duş vs derken öğlen olmuş oluyor

kızlar aksamı sade dondurma 2 yk ve leslie 5 mile+ 2 mile le tamamladım. leslie supermis ya; )

Menum
Kahvalti
Peynir
Zeytin
Badem
Domates salatalik
Yesil cay

Oglen
Yulaf ezmesi
Yogurt
Elma

Ara
Activia

Aksam
Pide
Corba
Salata
Cacik.

Evet canim yulaf Gercekten token tutuyor.

rica ederim cnmmm hiç olmamasından iyidir dikkate aldığın için tşk ederim
Mantıklı olan beni düşünerek söylenen herseyi dikkate alırım tabi ne demek :)

Ne güzel bir menü oluştumuşsun son 5 gün kaldı hayırlısıyla bıtseydı bende allak bullak oldum
Teşekkür ederim tatlım aynen sıkıldım dayanma gücüm var ama normal yaşam istiyorum sabır
Menün çok güzel canım tebrik ederim :) yeşil çayı hep atlıyorum bende yaa
Teşekkür ederim evet onlar da hayatımızın bi parçası. Ben patlıcanın her haline bayılıyorum :)

Menum
Kahvalti
Peynir
Zeytin
Badem
Domates salatalik
Yesil cay

Oglen
Yulaf ezmesi
Yogurt
Elma

Ara
Activia

Aksam
Pide
Corba
Salata
Cacik.

Menün ne kadar hoş tam oruç sonrası istediğim menü Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…