Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sinema mezunuyum lucicim o yuzden sanatcıydı ressamdı baya bi biyografik film izledim hatta frida ve diego nun bi sergisi oldu istanbul perada kacırdıgıma yanarım hala. benim evde asılı tablolarım puzzle simdi adem tablosunu yapıyorum 1500 luk duvarda cok guzel olıyolar. adem bitince havva yı yapıcam ikiside panoramik; ) ama istanbul koltuklu bi eve nasıl bi tablo olur bilemeddim. doga bana en mantıklı geleni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

suan yaptıgım bu tablonun puzzle ı

Eklentiler

• $1406129016777.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 33

eminim dünyanın en güzel duygularından biridir ancak bende şuan düşünmüyorum

Allahım yoklugunu aratmasın insallahh.

Şimdi çoduk yokken yapabileceklerimizi yapıyoruz zira çocuk olduktan sonra hayatmızın büyük bnir kısmını ona adayacagım

kızlar eve yenı geldım sırf buraya bakmak için oğlanı eşime verdım bakalım o uyutacak bugun çok kaynatılmış tam sohbet ortamı varmış kaçırmışım çok mutluyum tam 10 kilo vermişim allahım şükürler olsun ama gerıde 5 kaldı inş onuda tamamlarsam koruma dönemine gececeğim

Hatunlar baya kaynatmış evdi dekorasyondu bütün konuşmaları tek tek okudum :)

Kaptanım yarın gece giricem kilomu göbek bolgem resmen eridi bacaklarda tık yok galiba ben en zor verilen yerden verdim

Kızlar bugün Small beden gömlek aldım bacakları da eriteyim kilolarım gitsin inadı bırakmaya başladılar :) çok mutlu oldum

Önümüzdeki hafta internetimde açılıyor daha çok uğrar sohbete katılırım

Menümüde gireyim

İftar: çorba
1 içli köfte + 6 patates kızartması
2 kaşık kadar salata

Sahur: taze fasulye 3 kaşık
1 dilim kepek ekmek
Karpuz

Spora ara verdim bayram sonrası sıkı bi şekilde devam akşamları zor olmaya başladı

günaydın fıstıklarrrr, nasılsınız bakalım... bugün yürüyüşe çıkmayacağım zira çoook işim var evde...temizlik, ütü çamaşır hepsini bitirmeliyim tatile hazır olayım. eşim evdeyken iş yapmayı hiç sevmiyorum o sebeple her şey birikiyor.

bugün cumaaa e hadi kilo bildiren yok mu hiççç??? geçen haftasonu resmen aç kurt gibi yiyeceğe içeceğe saldıran ben pazartesi 71 i görerek resmen bunalıma girmiştim... neyseki 4 gndür süren çalışmalarım neticesinde bu sabah tekrar 68 ime kavuşmanın mutluluğu içerisindeyim şu iniş çıkışlar koruma sürecinde çok can sıkıcı oluyor...ama gerçekten her gün tartılmak gerekiyor.. tartılmadan devam etseydim çok rahat 75 lere tırmanacakmış kilo... süürekli kontrol altında tuutmak gerekiyor vallahi, aman pek zor iş bu iş... neyse çok şükür oldukça hafif hissediyorum kendimi bugün, ödemim de var oysa... bugün de bol su içip aç bırakmayı planlıyorum kendimi..aç derken kontrollü ve az beslenme uygulayacağım...

hepinize keyifli güzel bol eksileri göreceğiniz bir gün dilerim... öptüm çoook, buralarda olacağım

suan yaptıgım bu tablonun puzzle ı

günaydın canım... resme ve sanata olan ilgin ve bilgin çok güzel...bizim ülkemizde genelde bir kişinin mesleği değilse resim ile pek ilgilenmez insanlar, ama görüyorum ki sen ilgilisin, ne güzel... paylaşımlarına ve fikirlerine ihtiyacım var,severim sanat ile ilgili paylaşımları

yaptığın puzzle şahane bayılırım michelangelonun hz.ademin yaradılışı tablo/freskine...bu freskte tanrının yüzü yerine michelangelonun kendi yüzünü çizdiği söylenir.... sanki Tanrının insana şuur verdiği anlatılmakta, sol kolunun altındaki kadın figürü ile de cennetteki-henüz yaratılmamış havva figürü anlatılmıştır denir...çoook sevdiğim bir resimdir. bir de hz.havvanın temsili yaradılışı resmi vardır onunda puzzle ını bulup yapabilirsen çok şık bi seri oluşturmuş olursun, naçizane tavsiyem... bu arada puzzle bitince resmini koysana merak ettim çok; puzzle ı nasıl duruyor

Son düzenleyen: Moderatör:

canım yaaa yeni görüyorum bu mesajını... bir üstte o kadar dil dökmem boşunaymış, güldüm kendime :) belli görsel sanatlarla alakalı olduğun... süpper bayıldım bu durma, bol bol yazışmak isterim bu konularda :) şimdi ben de sinema tv dersleri alıyorum... benim de ilgi ve hobi alanım açıkcası.

bana film önermeni de çook isterim. son 1 yıldır sinema ile kafayı yemiş durumdayım. 1 yılda 1000 i aştı izlediğim film sayısı.

Tarantino,Polanski,Hitchcock,Francis Ford Coppola, Milos Forman, Kim ki-duk, Akira Kurosawa, Mecid Mecidi, Ghobadi, Kubrick, Kusturica, Haneke, Scorsese,Lynch, Aronofsky hastası olduğum yönetmenlerden ... hepsinin tm filmlerini bitirdim... güney kore sineması vazgeçilmezim...son zamanlarda ispanyol ve iran sinemasına da sarmış durumdayım... son 3 gündür de demirkubuzu aldım mercek altına :)

önerilerine ihtiyacım var, çok sevinirim canım

Son düzenleyen: Moderatör:

süppersin serapcım tebrik ederim canımmm.... ne kadar zamanda gitti 10 kg?

çoğu gitmiş azı kalmış gider elbet o da, tebrikler canım

Kızlar tercih sonuçları açıklandı ne yazık ki olmamış.
En son kaç ile aldı bilmiyorum ama sanırım 2-3 bin ile kaçırdım. En sevmediğim şeydir bir şeyin ucundan olmaması, pek de heveslenmiştim. Beklemiyordum ama üzüldüm işte yine de. Oturup bir plan yapmam lazım. Öğretmenlik yapmak istemiyorum ki ben .:26:

Huhuuuuu kizlar Kaynatmissiniz masallah. Hmcim gule gule Otur esyalarinda.

Teşekkür ederim Bengücüm.

Tebrik ederim Serap.

Maşallah siyamum gider tabi niye gitmesin ..

Afiyet olsun ..

Lucim sen önden gidiyorsun sanırım, bugün perşembe Tebrik ederim seni ve dediğinde kesinlikle haklısın ben geçen sene bu zamanlar 55 kiloydum düşün artık

canım fıstığım hiç dert etme kendine ne olur... vardır bunda da bi hayır, sakın sıkma canını

Lucim sen önden gidiyorsun sanırım, bugün perşembe Tebrik ederim seni ve dediğinde kesinlikle haklısın ben geçen sene bu zamanlar 55 kiloydum düşün artık

neyyyyyyy gerçekten miiiii
ben bugünüü cuma diye yaşamaktayım...şu an inanılmaz şok olmuş durumdayım...bayram haftası diye mi böyle oldum ben inanmıyorummmmmmmm

Dert etsem ne değişecek koca bir hiçç .. Ama üzülüyor işte şekerim insan ne bileyim yahu.

Çok çabuk bitirdin sen haftayı ama olsun yarına daha çok kilo vermiş olursun öyle düşün

Dert etsem ne değişecek koca bir hiçç .. Ama üzülüyor işte şekerim insan ne bileyim yahu.

Çok çabuk bitirdin sen haftayı ama olsun yarına daha çok kilo vermiş olursun öyle düşün

haklısın kuzum o kadar çalıştın hakkındı kazanmak ama olan olmuş boşver... belki seneye denersin bir kez daha

ama ben bugün cuma diye yürüyüşe çıkmamıştım yaaaaa...tühhhh....

günaydınlarrr

maşallah serap cım sende mezunlar listesine gireceksin az kaldı hadi bakalım

siyamum cum small bedene girmek nasıl bir duyguydu unuttum ben ama ramazandan sonra çok sıkı bi şekilde geleceğim

tatlım bugün perşembeeeeü

lucim zaten bundn sonra hz havva yı yapacam demiş kollontai düşünceleriniz aynı imiş

hm cim inan senin için pc başına geçtim ne yaptı acaba diye merak ederek hayırlısı olsun tatlım yaaa

luci yaa bu hurma diyeti manyak bişeymiş dünden beri bakıyoruym da oruçluyken cesaret edemedim bayramdan sonra deneyeceğim bende yaaa

tatlım bugün perşembeeeeü

lucim zaten bundn sonra hz havva yı yapacam demiş kollontai düşünceleriniz aynı imiş

hiç sorma canım yaaa o kadar uzun uzun yazdım sonra tekrar geri dönüp baktığımda gördüm yazdıklarını kollontainin...azıcık sersem gibi hissetmedim dersem yalan olur :))))))

luci yaa bu hurma diyeti manyak bişeymiş dünden beri bakıyoruym da oruçluyken cesaret edemedim bayramdan sonra deneyeceğim bende yaaa

aynen canım yaaa çok gaza getiriyor o grup insanı...yine biri paylaşmış 3. günde 5.800 diye...gel de yapma!

oruçla cesaret edemedim aslında değilse yapacaktım da hem oruç hemde hurma diyeti olmaz diye düşündüm gerçi yapanlar var ama:)

bu arada dün leslie teyzemle sonunda tanıştım leslie 2 mile yaptım iftardan önce

ooo maşallah vallahi süppersin... keyiflidir leslie teyze :) ben de madem çıkamadım bugün olmadı leslie mi yapsam...yarın 67 yi görmeyi çok istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…