Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aslında düşündüm de ben de son 3 gündür -bugn 4. gn... sadece yoğurt(içine bol limon nane ve pul biber) ve haşlanmış tavuk göğüs tüketerek 3 kg verdim... gerçi ödem vs dir yeni gelmiş kilo çabuk gidiyor onlarda benim yaptığım yerine yoğurt ile hurma yiyor..belki de kilo verdiren tek tip beslenmedir

haklısın kuzum o kadar çalıştın hakkındı kazanmak ama olan olmuş boşver... belki seneye denersin bir kez daha

ama ben bugün cuma diye yürüyüşe çıkmamıştım yaaaaa...tühhhh....

Bakalım kuzum, artık böyle çalışmam ama belki öylesine bir kere daha denerim seneye, valla bilmiyorum ne yaparım kafam durmuş durumda şimdilik.

Daha erken saat Lucim yürürsün.

Kaptanım düşündüğün için teşekkür ederim. Olmadı ne yazık ki. Kısmet artık ne diyeyim ki .

Ben de denemek istiyorum bu hurma diyetini. Çok cezbetti aklımı.

Kızlar bu grup ne grubudur ?

canım facebookta isveç diyeti yapanlar birlikte zayıflıyor diye bi grup

hmcim beni gaza getirdin yaaa evi ayaklandırdım vallahi... her şey her yerde yeniden bi dizayn edeyim dedim tabloları lambaderleri bibloları objeleri ama iş aldım galiba başıma

gercekten iyi yonetmenlerle baslamıssın... benim lisans bitirme tezim ghobadi üzerineydi,, bi ara mail olarak atarım istersin. iran dersen derim ki kiyarostami'nin doztun evi nerede ile basla ve devam et derim. kusturica falan izlediysen derim ki tony gatlif'i de es gecme... ozellikle vengo filmi. sinema muthis keyifli ya bakalım y. lisans a baslarsam bu sene tezimi kieslowski uzerine yazıvam, o adamda apayrı bi dunya butun filmleri izlenmeli bence. istedigin her zman konusabiliriz sinema uzerine. setlerde calısıyodum 3 ay oncesine kadar simdi bıraktım setleri bi ara ilgimi kaybettim setler yuzuden cunku turkiyede cok zor. ama simdi simdi yine basladım. hatta gecen trier in antichrist ini izledim ama +21 bi film onu diyim cinsel siddet var filmde. derken boyle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hmcim ben de 4 yıllık mezunum bu yıl dersaneye kayıt yaptırıp tekrar hazırlancam ist hukuk istiyorum iatersen motive ederiz birbirimizi canım uzulme ya istediginin pesini bırakma sakın bu cok onemli

yok canım face de... kullanıyorsan o gruba katılmanı öneririm acayip aktif bi grup

Lucim face kullanmıyorum. Bir ara oyun oynamak için gerekliydi, fake bir adres kullanıyordu arada da hayvan hakları sayfalarına bakıyordum ama şire falan hatırlamıyorum tabi, şimdi bir taraftan yazılarımı hazırlıyorum, bir taraftan mutfak eşyalarına bakıyorum internetten ama en kısa sürede şifremi öğrenip incelemek istiyorum.

hmcim beni gaza getirdin yaaa evi ayaklandırdım vallahi... her şey her yerde yeniden bi dizayn edeyim dedim tabloları lambaderleri bibloları objeleri ama iş aldım galiba başıma

Ayy kuzum kolay gelsin valla ama iyi olmuş bak değişiklik olmuş olur sana da. Neleri değiştiriyorsun ?

Canım ben de 2. üniversite olarak eczacılığı çok istiyordum. Geçen sene de şubat ayına kadar gerçekten çok güzel çalıştım herşey harika giderken, hastalık işleri falan çıktı. Bir ara verdim sonra tekrar başlayamadım. Şubattan sonra bomboş geçti, her çalışmaya başladığımda yarıda kaldı. Bu sene tekrar öyle bir çalışma yapabilir miyim açıkçası o gücü kendimde bulduğumu söyleyemem ama biraz düşünmeye de ihtiyacım var sanırım. Umarım istediğine ulaşırsın. Ben hep insan sevdiği mesleği yapmalı diye düşünüyorum. Herkes öğretmenlik çok güzel meslek diyor, tamam kötü değil ama ben istemiyorum ki, niye okuduysam işte .. Eşim de hukuk okumak istiyor bu arada 3. üniversite olarak, sanırım onun isteği de çok farklı bir şey, resmen bahsederken gözlerinin içi gülüyor.

öneriler şahane...süppersin canım teşekkür ederim... çook sevinirim mail atarsan sana özelden mailimi de veririm... sinema ayrı bir dünya gerçekten...ne yazık ki mezun olduğun bölümde çalışman çok zor seninde dediğin gibi... süpper, önerdiğin yönetmenleri takibime aldım bile :) antichrist uzun zamandır listemde olup bir türlü cesaret edemediğim bir film...izleyeceğim...

kieslowski iyi tercih...üç renk üçlemesini izlemiştim şimdi listemde dekalog var

kiyarüstemi henüz izlemedim hiç...kirazın tadını önermişlerdi ama önce senin önerinle dostumun evi neredeyi izleyeceğim

Son düzenleyen: Moderatör:

canm mailim oblomovkaaa@gmail.com istanbula donunce atarım sana tezimide bakalım ne dusuneceksin. bu arada tezi de kitaplastırmayı dusunuyorum bi kitap projem daha var ama o kadın calısmaları ve mucadelesiyle ilgili daha uzun soluklu bi calısma simdilik okuma yapıyorum be taslak olusturuyorum.

hmcim alıntı yapamadım ama bende hukugu aynı siddetle istiyırum. ve gozum baska hicbisey gormuyor. adalete kayıt yaptırdım onunda ikinci yılı hem dgs den hem ossden gircem sınava nerden tutarsa artık. ama 3. uni dusunmuyorum ales puanım 85 yl yapıp doktora ya falan devam ederim heralde

ve hmcim istiyosan sakın bırakma mutlaka olur. sonrasında niye denemedim diye pisman olursun daha gencken ugrasmak lazım bunlarla.

tamam canım süppersin keyifle bekleyeceğim az sonra da ben sana mail adresimi atarım bu adresine... kitap fikri süper ama gecikmeden bir şeyler çekmeni de öneririm....-ki vardır illaki kısa metraj çalışmaların?

Eşim de aynı şekilde adaletten okuyor şu an dgs düşünüyor. Ygs Lys'de olabilir diyor ama biraz zamana ihtiyacı var malum staj için istifa etmesi falan gerekiyor şu an resmi bir kurumda çalışıyor. Umarım gönlünüze göre olur.

ve hmcim istiyosan sakın bırakma mutlaka olur. sonrasında niye denemedim diye pisman olursun daha gencken ugrasmak lazım bunlarla.

Off hiç bilmiyorum şu an benim çok karışık aklım ama hep içimde kalacak biliyorum. Geçen sene bir çok şeyi erteledim 1 sene daha da böyle devam etmek istemiyorum ama. Belki diyorum geçen seneki gibi değil ama günde 1-2 saati geçmeyecek bir çalışma ile devam edip, şansımı 1 kere daha deneyebilirim. Bakalım şöyle bir eylül ekim olsun da daha önce başlamam zaten çok sıkıldım bu zamana kadar. Sen ne zaman başlayacaksın dersaneye ? Takımdan mezun olsan da sürekli haberleşelim bu konuda.

dekalogue dan once veronika'nın ikili yasamını bi izle derim... kiarostaminin ruzgar bizi sueukleyecek de iyidir. ben son filmi sevmek gibi yi festivalde izlemistim japonyada cekmis adam bir harikaaa. tabi godard'ında dedigi gibi sinema truffaut ile baslamıs kiyarostamiyle bitmistir godard da candır

ay kuzum ben 2 gun diyet bi gun kacamak daha en az 8 ay burdayım tabiki surekli konusuruz bu konuda. bende isten atıldım eve icra geldi falan onlarla ugrasıyorum ama biraz bi nakit borc alıp agustos ortası dersaneye baslıycam

İşte herkesin hayatında farklı sorunlar Kollantaicim. Nerede çalışıyordun ? Halledebildin mi icra işini ? Genellemek gibi olmasın ama özellikle özel sektör acımasız. Yalnız mı yaşıyordun sen ? Ne çok sordum değil mi ? Aslında matematiğin iyi ise özellikle Tmden girilecek bölümler için kendin hazırlanmak daha iyi değil mi ? Ya da sadece matematikten özel ders falan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…