- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.661
oruçla cesaret edemedim aslında değilse yapacaktım da hem oruç hemde hurma diyeti olmaz diye düşündüm gerçi yapanlar var ama:)
bu arada dün leslie teyzemle sonunda tanıştım leslie 2 mile yaptım iftardan önce
haklısın kuzum o kadar çalıştın hakkındı kazanmak ama olan olmuş boşver... belki seneye denersin bir kez daha
ama ben bugün cuma diye yürüyüşe çıkmamıştım yaaaaa...tühhhh....
günaydınlarrr
maşallah serap cım sende mezunlar listesine gireceksin az kaldı hadi bakalım
siyamum cum small bedene girmek nasıl bir duyguydu unuttum ben ama ramazandan sonra çok sıkı bi şekilde geleceğim
tatlım bugün perşembeeeeü
lucim zaten bundn sonra hz havva yı yapacam demiş kollontai düşünceleriniz aynı imiş
hm cim inan senin için pc başına geçtim ne yaptı acaba diye merak ederek hayırlısı olsun tatlım yaaa
luci yaa bu hurma diyeti manyak bişeymiş dünden beri bakıyoruym da oruçluyken cesaret edemedim bayramdan sonra deneyeceğim bende yaaa
oruçla cesaret edemedim aslında değilse yapacaktım da hem oruç hemde hurma diyeti olmaz diye düşündüm gerçi yapanlar var ama:)
bu arada dün leslie teyzemle sonunda tanıştım leslie 2 mile yaptım iftardan önce
Bakalım kuzum, artık böyle çalışmam ama belki öylesine bir kere daha denerim seneye, valla bilmiyorum ne yaparım kafam durmuş durumda şimdilik.
Daha erken saat Lucim yürürsün.
Kaptanım düşündüğün için teşekkür ederim. Olmadı ne yazık ki. Kısmet artık ne diyeyim ki .
Ben de denemek istiyorum bu hurma diyetini. Çok cezbetti aklımı.
Kızlar bu grup ne grubudur ?
canım facebookta isveç diyeti yapanlar birlikte zayıflıyor diye bi grup
Anladım Lucim, ben kadınlar kulübünde falan zannettim.
canım yaaa yeni görüyorum bu mesajını... bir üstte o kadar dil dökmem boşunaymış, güldüm kendime :) belli görsel sanatlarla alakalı olduğun... süpper bayıldım bu durma, bol bol yazışmak isterim bu konularda :) şimdi ben de sinema tv dersleri alıyorum... benim de ilgi ve hobi alanım açıkcası.
bana film önermeni de çook isterim. son 1 yıldır sinema ile kafayı yemiş durumdayım. 1 yılda 1000 i aştı izlediğim film sayısı.
Tarantino,Polanski,Hitchcock,Francis Ford Coppola, Milos Forman, Kim ki-duk, Akira Kurosawa, Mecid Mecidi, Ghobadi, Kubrick, Kusturica, Haneke, Scorsese,Lynch, Aronofsky hastası olduğum yönetmenlerden ... hepsinin tm filmlerini bitirdim... güney kore sineması vazgeçilmezim...son zamanlarda ispanyol ve iran sinemasına da sarmış durumdayım... son 3 gündür de demirkubuzu aldım mercek altına :)
önerilerine ihtiyacım var, çok sevinirim canım
Kızlar tercih sonuçları açıklandı ne yazık ki olmamış.
En son kaç ile aldı bilmiyorum ama sanırım 2-3 bin ile kaçırdım. En sevmediğim şeydir bir şeyin ucundan olmaması, pek de heveslenmiştim. Beklemiyordum ama üzüldüm işte yine de. Oturup bir plan yapmam lazım. Öğretmenlik yapmak istemiyorum ki ben .:26:
Teşekkür ederim Bengücüm.
Tebrik ederim Serap.
Maşallah siyamum gider tabi niye gitmesin ..
Afiyet olsun ..
Lucim sen önden gidiyorsun sanırım, bugün perşembeTebrik ederim seni ve dediğinde kesinlikle haklısın ben geçen sene bu zamanlar 55 kiloydum düşün artık
yok canım face de... kullanıyorsan o gruba katılmanı öneririm acayip aktif bi grup
hmcim beni gaza getirdin yaaa evi ayaklandırdım vallahi... her şey her yerdeyeniden bi dizayn edeyim dedim tabloları lambaderleri bibloları objeleri ama iş aldım galiba başıma
hmcim ben de 4 yıllık mezunum bu yıl dersaneye kayıt yaptırıp tekrar hazırlancam ist hukuk istiyorum iatersen motive ederiz birbirimizi canım uzulme ya istediginin pesini bırakma sakın bu cok onemli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gercekten iyi yonetmenlerle baslamıssın... benim lisans bitirme tezim ghobadi üzerineydi,, bi ara mail olarak atarım istersin. iran dersen derim ki kiyarostami'nin doztun evi nerede ile basla ve devam et derim. kusturica falan izlediysen derim ki tony gatlif'i de es gecme... ozellikle vengo filmi. sinema muthis keyifli ya bakalım y. lisans a baslarsam bu sene tezimi kieslowski uzerine yazıvam, o adamda apayrı bi dunya butun filmleri izlenmeli bence. istedigin her zman konusabiliriz sinema uzerine. setlerde calısıyodum 3 ay oncesine kadar simdi bıraktım setleri bi ara ilgimi kaybettim setler yuzuden cunku turkiyede cok zor. ama simdi simdi yine basladım. hatta gecen trier in antichrist ini izledim ama +21 bi film onu diyim cinsel siddet var filmde. derken boyle.
öneriler şahane...süppersin canım teşekkür ederim... çook sevinirim mail atarsan sana özelden mailimi de veririm... sinema ayrı bir dünya gerçekten...ne yazık ki mezun olduğun bölümde çalışman çok zor seninde dediğin gibi... süpper, önerdiğin yönetmenleri takibime aldım bile :) antichrist uzun zamandır listemde olup bir türlü cesaret edemediğim bir film...izleyeceğim...
canm mailim oblomovkaaa@gmail.com istanbula donunce atarım sana tezimidebakalım ne dusuneceksin. bu arada tezi de kitaplastırmayı dusunuyorum bi kitap projem daha var ama o kadın calısmaları ve mucadelesiyle ilgili daha uzun soluklu bi calısma simdilik okuma yapıyorum be taslak olusturuyorum.
hmcim alıntı yapamadım ama bende hukugu aynı siddetle istiyırum. ve gozum baska hicbisey gormuyor. adalete kayıt yaptırdım onunda ikinci yılı hem dgs den hem ossden gircem sınava nerden tutarsa artık. ama 3. uni dusunmuyorum ales puanım 85 yl yapıp doktora ya falan devam ederim heralde
ve hmcim istiyosan sakın bırakma mutlaka olur. sonrasında niye denemedim diye pisman olursun daha gencken ugrasmak lazım bunlarla.
kieslowski iyi tercih...üç renk üçlemesini izlemiştimşimdi listemde dekalog var
kiyarüstemi henüz izlemedim hiç...kirazın tadını önermişlerdi ama önce senin önerinle dostumun evi neredeyi izleyeceğim
Eşim de aynı şekilde adaletten okuyor şu an dgs düşünüyor. Ygs Lys'de olabilir diyor ama biraz zamana ihtiyacı var malum staj için istifa etmesi falan gerekiyor şu an resmi bir kurumda çalışıyor. Umarım gönlünüze göre olur.
Off hiç bilmiyorum şu an benim çok karışık aklım ama hep içimde kalacak biliyorum. Geçen sene bir çok şeyi erteledim 1 sene daha da böyle devam etmek istemiyorum ama. Belki diyorum geçen seneki gibi değil ama günde 1-2 saati geçmeyecek bir çalışma ile devam edip, şansımı 1 kere daha deneyebilirim. Bakalım şöyle bir eylül ekim olsun da daha önce başlamam zaten çok sıkıldım bu zamana kadar. Sen ne zaman başlayacaksın dersaneye ? Takımdan mezun olsan da sürekli haberleşelim bu konuda.
ay kuzum ben 2 gun diyet bi gun kacamak daha en az 8 ay burdayım tabiki surekli konusuruz bu konuda. bende isten atıldım eve icra geldi falan onlarla ugrasıyorum ama biraz bi nakit borc alıp agustos ortası dersaneye baslıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?