- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.801
sorma bende aynı durumdayım kilo almışım allahtan bu hafta hesap vermeyeceğiz artık haftaya bayramı telafi etmiş olmak istiyorum
Gunaydin kiizlar. Bayramda Cozutmayanmi varki:))
Allah'tan ben otelde olmayınca çok abartmadım ama normaldende biraz fazla abardım neyse bende pazar gün memlekete gidince orda dikkat edeceğim yalnız benim ufaklığı bana çok düştü wc ye bile göndermiyor o yüzden yürüyüş vs yapamıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok sıcak zaten yürümek için(( ben de yüzmeye çalıştım bol bol ama o kadar yedim içtim ki, şişlik olarak geri döndü tabi
Yaa yazlıkta millet gece ve sabah erken deli gibi yürüyor bende yürümek istiyorum ama ufaklıktan izin çıkmıyor
kızlar bende evime sonunda donmus bulunmaktayım. cozutmadım ama benimde kactı biraz, hani almadım da vermedim de diyeyim. ay bavul yerlescek daha. bu hafta is aramaya da baslıyorum bol sans lazım banaaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi gözün aydın canım...sana benden bol bol şans dilekleriiii gelsin... Allah gönlüne göre versin inşallah :)
cok tsk ederim lucicim
al bebişini de yanına birlikte yürüyüün..vallahi ne kadınlar görüyoruum maşallah diyorum yeni doğum yapmış koymuş bebişi arabaya hızlı hızlı yürüyor ben yetişemiyorum bu halimde
Iyi bayramlar kızlar bayramda Bursa da değil annemlerle beraber erdemliye geldik gelinimiz ve ailesi de burda bir yazlık kiraladık çoluk çocuk kalabalık buradayız eşim ce gelin yarın dönüyorlar biz haftasonuna kadar buradayız şu an size sahilde kumların başından yazıyorum kıskandırmak gibi olmasın 😹
kızlaaarrrr merhaba, geçmiş bayramınız kutlu olsun bakalım fıstıklar... bayramda bir cozuttum bir cozuttum ne siz sorun ne ben anlatayım...sanki aylarn hıncını aldım...pek bi pişmanııım(((( bugün tartıya bile çıkmadım zaten bu sabah regl oldum sanırım bayramdaki tatlı tüketimimin sebebi oymuş... 1 hafta sıkı diyetteyim bu 1 hafta tartı civarından bile geçmeyeceğim siz neler yaptınız? umarım benim gibi cozutmadınız... offf pişmanım yaaa
Allah'tan ben otelde olmayınca çok abartmadım ama normaldende biraz fazla abardım neyse bende pazar gün memlekete gidince orda dikkat edeceğim yalnız benim ufaklığı bana çok düştü wc ye bile göndermiyor o yüzden yürüyüş vs yapamıyorum
kızlar bende evime sonunda donmus bulunmaktayım. cozutmadım ama benimde kactı biraz, hani almadım da vermedim de diyeyim. ay bavul yerlescek daha. bu hafta is aramaya da baslıyorum bol sans lazım banaaaa
Kızlar öncelikle hepinziin geçmiş bayramı kutlu olsun.
Umarım güzel zamanlar geçirmişsinizdir.
Benim için tam anlamı ile keyifti.
Sabaha kadar kaldığımız yerin bahçesinde oturduk eşimle, yapay minik bir göl var.
Benim yazacağım yazılar vardı, bir sürü kahve eşliğinde keyfini sürdük.
Yemek konusunda resmen aç kaldım desem yeridir, bayram nedeni ile her yer baya bir boştu. Bütün kedicikler yanımıza geldi yemek yerken, kocaman bir porsiyon ızgaranın ufak parçaları ile yetinmek zorunda kaldım. Pek güzel bakıyorlardı kıyamadım onlara.
Aa ne güzel kaptanım tadını çıkar tabi.
Afiyet olsun lucim, olmuş bitmiş önümüze bakmak lazım.
Denize falan gitmiyor mu ufaklık? Beraber yüzün bol bol ..
Hadi bakalım kolay gelsin, umarım güzel sonuçlar alırsın, istediğin yerden olumlu dönüşler olur.
Hm cim canım Deniz'de de kollukla beraber elimi bırakmıyor su içinde fırsat buldukça hareket etmeye çalışıyorum
Merhaba kızlar :) bende geldim Sakarya'dan sizlerleyim
Çok dikkat etmedim yediklerime almamistim ama regl oldum cok şiş Karnım yarın nolur bilmiyorum :/
Geçmiş bayramınız kutlu olsun bu arada
kızlar hepinize cook tsk ederim. umarım iyi haberlerle gelicem yanınıza :)
Bu akşam ufaklığı gündüz yatırmayınca akşam 8 da pert oldu aldım büyük oğlanı yanıma bi 5 km yürüttüm ama çocuğum alışkın olmayınca son 500 m de bacak arası pişik olmuş acı içinde ağlayarak bitirdi Bir yürüyüş maceramızda bugünlük böyle spnlandı yarına Allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?