Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sorma bende aynı durumdayım kilo almışım allahtan bu hafta hesap vermeyeceğiz artık haftaya bayramı telafi etmiş olmak istiyorum

ayyy serapcım tutamadık desene şu boğazımızı 3 gün (( neyse ödül verdik diyelim..ben de aldım kilo, bakma tartılmıyorum ama pantlonların beli sıkıyor suratım falan bi şişti (((( bu hafta dikkat edelim artık yağa dönüşmeden kurtulalım şu fazlalıklardan

Allah'tan ben otelde olmayınca çok abartmadım ama normaldende biraz fazla abardım neyse bende pazar gün memlekete gidince orda dikkat edeceğim yalnız benim ufaklığı bana çok düştü wc ye bile göndermiyor o yüzden yürüyüş vs yapamıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok sıcak zaten yürümek için (( ben de yüzmeye çalıştım bol bol ama o kadar yedim içtim ki, şişlik olarak geri döndü tabi

çok sıcak zaten yürümek için (( ben de yüzmeye çalıştım bol bol ama o kadar yedim içtim ki, şişlik olarak geri döndü tabi

Yaa yazlıkta millet gece ve sabah erken deli gibi yürüyor bende yürümek istiyorum ama ufaklıktan izin çıkmıyor

Yaa yazlıkta millet gece ve sabah erken deli gibi yürüyor bende yürümek istiyorum ama ufaklıktan izin çıkmıyor

al bebişini de yanına birlikte yürüyüün..vallahi ne kadınlar görüyoruum maşallah diyorum yeni doğum yapmış koymuş bebişi arabaya hızlı hızlı yürüyor ben yetişemiyorum bu halimde

kızlar bende evime sonunda donmus bulunmaktayım. cozutmadım ama benimde kactı biraz, hani almadım da vermedim de diyeyim. ay bavul yerlescek daha. bu hafta is aramaya da baslıyorum bol sans lazım banaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi gözün aydın canım...sana benden bol bol şans dilekleriiii gelsin... Allah gönlüne göre versin inşallah :)

al bebişini de yanına birlikte yürüyüün..vallahi ne kadınlar görüyoruum maşallah diyorum yeni doğum yapmış koymuş bebişi arabaya hızlı hızlı yürüyor ben yetişemiyorum bu halimde

Bebek arabasına binse bende isterim ama hiç binmedi bizde ihtiyacı olan birine vardik bebişi alınca 100-150 m sonra kucak istiyor kucak

Kızlar öncelikle hepinziin geçmiş bayramı kutlu olsun.
Umarım güzel zamanlar geçirmişsinizdir.
Benim için tam anlamı ile keyifti.
Sabaha kadar kaldığımız yerin bahçesinde oturduk eşimle, yapay minik bir göl var.
Benim yazacağım yazılar vardı, bir sürü kahve eşliğinde keyfini sürdük.
Yemek konusunda resmen aç kaldım desem yeridir, bayram nedeni ile her yer baya bir boştu. Bütün kedicikler yanımıza geldi yemek yerken, kocaman bir porsiyon ızgaranın ufak parçaları ile yetinmek zorunda kaldım. Pek güzel bakıyorlardı kıyamadım onlara.

Aa ne güzel kaptanım tadını çıkar tabi.

Afiyet olsun lucim, olmuş bitmiş önümüze bakmak lazım.

Denize falan gitmiyor mu ufaklık? Beraber yüzün bol bol ..

Hadi bakalım kolay gelsin, umarım güzel sonuçlar alırsın, istediğin yerden olumlu dönüşler olur.

Hm cim canım Deniz'de de kollukla beraber elimi bırakmıyor su içinde fırsat buldukça hareket etmeye çalışıyorum

Merhaba kızlar :) bende geldim Sakarya'dan sizlerleyim
Çok dikkat etmedim yediklerime almamistim ama regl oldum cok şiş Karnım yarın nolur bilmiyorum :/
Geçmiş bayramınız kutlu olsun bu arada

Son düzenleme:
kızlar hepinize cook tsk ederim. umarım iyi haberlerle gelicem yanınıza :)

Bu akşam ufaklığı gündüz yatırmayınca akşam 8 da pert oldu aldım büyük oğlanı yanıma bi 5 km yürüttüm ama çocuğum alışkın olmayınca son 500 m de bacak arası pişik olmuş acı içinde ağlayarak bitirdi Bir yürüyüş maceramızda bugünlük böyle spnlandı yarına Allah kerim

Merhaba kizlar nasılsınız.
Hosgeldin siyamumcum
Kaptanım naptin çocuğa bes km nasil yirudu kiıiizzz. Ben yürürken pert oluyom bes km. Cocuk İlerde hic kilolu olmayacak bence. Nasil verildiğini görmüs ouyor. Benim kızda beni görünce diyordur icinden ben insallah kilo almam dİye:)

Hm cim canım Deniz'de de kollukla beraber elimi bırakmıyor su içinde fırsat buldukça hareket etmeye çalışıyorum

Ayy ne tatlıdır o şimdi kaptanım. Çok hoşuma gidiyor denizdeki çocuklar. Ben de farksız olmuyorum denizde çocuktan da Arada uzaklaşıyorum eşim arkadan bağırıyor çok açılma baak izliyorum buradan diye

Hoşgeldin Siyamumcum.

kızlar hepinize cook tsk ederim. umarım iyi haberlerle gelicem yanınıza :)

Kollontaicim kendi haberimiz gibi seviniyoruz takımdaki arkadaşların güzel haberlerini alınca, umarım gönlünce olur.

Kilolu mu kaptanım oğlun ? Bir de teni hassas ise yavrucağın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…