Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin kizlar. Nasılsınız. Ben bayramda saçmaladığım diyetime an İtibariyle sımsıki sarılarak devam ediyorum. ..haftaya cumaya kadar eritmem lazim.yooooookkkkksaaasaaa yüüz karasiiiiiiiiiiiı.. ...

Gunaydin kizlar. Nasılsınız. Ben bayramda saçmaladığım diyetime an İtibariyle sımsıki sarılarak devam ediyorum. ..haftaya cumaya kadar eritmem lazim.yooooookkkkksaaasaaa yüüz karasiiiiiiiiiiiı.. ...

Benimkide tam diyet değil oruçlu hissediyorum kendimi hala :) hadi bakalım haftaya booool eksi gör tartida inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buraya geldiğim için mutluyum....umarım güzel güzel sağlıklı kilolar verip amacıma ulaşırım.akşamları menü bildirimi yapıyoruz galiba....

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

monodura hosgeldin cnm
kızlar aksam kınamız var makyajları yapıyorum öldüm sıcaktan. siz nasılsınız

Menum
Sabah
Peynir zeytin domates salatalık ekmek yesil cay

Ara
Yogurt armut

Aksam
Lahmacun salata ayran.

Yarim saat yürüyüs.

Kızlar Günaydın
Bayramda hiç yazamadım. Ailem erkek arkadaşım Ankara derken hiç vakit olmadı harika 9 gun geçirdim Ama şu dönüşler ayrılıklar öyle zor ki o kadar kalabalıklardan şimdi tekrar yalnızlık.
Olsun tek başına yaşamanın kendi ayaklarının üstünde durmanin tadını çıkarıyorum.
Gelelim asıl mevzuyu şimdi ne kilo aldım ne de verdim gibi geliyor. Eve dönüş yolundan yazıyorum size eve geçince cikicam tartiya o zaman öğreneceğiz :)) herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun geç oldu kusura bakmayın kizlarr

Ne guzel canım guzel vakit geçirmen.ayrica kilo almadığıni hissetmen de guzel. Ben aldım bayramda da o yuzden ((

İiyi aksamlarin kizlar.
Menum
Sabah
Yumurta
Zeytin
Peynir
Domates salatalik
Ekmek
Yesil cay

Ara
Yogurt ve elma

Ara
Dondurma az

Aksam
Bamya
Bulgur pilavi
Yogurt

Ara yesil cay
Yarim saat yürüyüş.

Bugün spor yapamadım....uzmanlar hergün yapın diyor mu?acaba hergün yapmak mı doğru yoksa haftada 3-4 gün mü?

kızlar günaydınlarrrrr, herkes iyidir umarım. İyi haftalar dilerim hepinize... haftasonu misafirlerim vardı malum temizlik yemek vs canım çıktı...dün tüm gün sersem gibi yattım, neyse ki bu sabah gayet dinç kalkabildim ...6 dan beri çamaşır temizlik yemek derken, tüm ev pırıl pırıl, 2 çeşit yeek pişmiş her şey yıkanmış ve ütü faslına geçmek üzere bekliyoorlar. Bugün bi danışmanlık anlaşması yapma durumum var dua edin benim için lütfennnn:)

yalnız bayramın üzerine bi de haftasonu yemesi ve de bol bol içmesi eklenince aklım çıktı sabah tartıya çıkarken neyseki 70 i görünce rahatladım biraz... neyse sıkı bi hafta sanırım hepimizi bekliyor, diyete ve spora dönüşşş.....

yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş bol eksiler dilerim... toplightcım bebişlerin pek güzel, pek tatlılar faceden de görüyorum zaten, maşallah onlara :)

Merhaba kızlar.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Bugünlerde kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki niyeyse.

Hafta sonu Luci'nin bulduğu merinosun sitesinde gördüğümüz halıyı sonunda bulduk ama tam hayal kırılığı oldu. Renkler fotoğraftan baya farklı çıktı. Saatlerce aradık sonuç olarak kahve falan hiç yok içinde siyahlı bir model. İstediğim renkte halı da bulamadım o kadar çok yer gezdik ki sinirim bozuldu.

Maşallah şekerim.
Ben 2-3 gündür çok yorgun hissediyorum kendimi. Elimde olsa hiç uyanmayacağım.

Nasıl gidiyor kaptanım tatil?
Bu arada alıntılanmamış fotoğraf ama ne tatlılar öyle maşallah çocuklar. Tatil sonrası işe giderken de ne zor olur yalnız.
monodura hosgeldin cnm
kızlar aksam kınamız var makyajları yapıyorum öldüm sıcaktan. siz nasılsınız

Ailenin beceriklisi sensin demek kollontai
Ollleeeyyyyyyy ben geldim.....çok mutluyum....artık bu takımadamı elimden geleni yapacağım....hatta çok şey yapacağım:)))

Hoşgeldin aramıza..

yapma yaaa ttatlım bak internetten o sebeple hala güvenli bir biçimde alış veriş yapamıyoruz demek ki...illa görmek gerekiyor..üzüldüm şimdi o kadar uğraş ve sonuç hayal kırıklığı... neden oynanmış fotoğraf koyarlar ki, düpedüz kandırmaca (( inşallah bulursun gönlüne göre...

çok yoruldum haftasonu be canım..misafir iyi hoş da gelmesi gitmesi derken yorucu oluyor..neyse geldi geçti çok şükür...sen ne yaptın geçip yerleşebildin mi evine tatlım?

Aynen Lucim ben de üzüldüm gerçekten. O kadar da güzel duruyordu ki modeli canlı olarak da ama renk çok alakasızdı gerçekten. Üstelik kahve krem ve kırmızı renkleri bir arada bulunduran hiç bir halı bulamadım. Biraz daha aramayı düşünüyorum ama bulamazsam yapacak bir şey kalmayacak. Eve de henüz geçemedik Lucim, bizden önce oturanlar hala çıkmadı onları bekliyoruz. Bu zamana kalmayacaktı ama işte ..Misafir dediğin gibi yoruyor Lucim. Önce hazırlık sonra bulunduğu zaman bir de arkasından temizlik derken yoruluyor insan ama olsun en güzel yorgunluklar bunlar.

Kızlar memlekete geçtim dün koşturmacayka geçiyor fırsat buldukça gelmeye çalışırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kzlar byramda hc gremedm sonrasndada kzm usutmus cok huysuz bu hafta onunlz ugtasmktan gremdm bbkler her hastalkta huy dgstrr derler gercktn oyle gunduz cokguzel uyuysn kzm hic uyumaz oldu oyle oluncada gremedm

Merhabalar hava serinledi biraz spor zamanııı 2 hafta aradan sonra az zorlanicam ama olsun başlangıç iyidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…