- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.841
Ollleeeyyyyyyy ben geldim.....çok mutluyum....artık bu takımadamı elimden geleni yapacağım....hatta çok şey yapacağım:)))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin kizlar. Nasılsınız. Ben bayramda saçmaladığım diyetime an İtibariyle sımsıki sarılarak devam ediyorum. ..haftaya cumaya kadar eritmem lazim.yooooookkkkksaaasaaa yüüz karasiiiiiiiiiiiı.. ...
Kızlar Günaydın
Bayramda hiç yazamadım. Ailem erkek arkadaşım Ankara derken hiç vakit olmadı harika 9 gun geçirdim Ama şu dönüşler ayrılıklar öyle zor kio kadar kalabalıklardan şimdi tekrar yalnızlık.
Olsun tek başına yaşamanın kendi ayaklarının üstünde durmanin tadını çıkarıyorum.
Gelelim asıl mevzuyu şimdi ne kilo aldım ne de verdim gibi geliyor. Eve dönüş yolundan yazıyorum size eve geçince cikicam tartiya o zaman öğreneceğiz :)) herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun geç oldu kusura bakmayın kizlarr
kızlar günaydınlarrrrr, herkes iyidir umarım. İyi haftalar dilerim hepinize... haftasonu misafirlerim vardı malum temizlik yemek vs canım çıktı...dün tüm gün sersem gibi yattım, neyse ki bu sabah gayet dinç kalkabildim ...6 dan beri çamaşır temizlik yemek derken, tüm ev pırıl pırıl, 2 çeşit yeek pişmiş her şey yıkanmış ve ütü faslına geçmek üzere bekliyoorlar. Bugün bi danışmanlık anlaşması yapma durumum var dua edin benim için lütfennnn:)
yalnız bayramın üzerine bi de haftasonu yemesi ve de bol bol içmesi eklenince aklım çıktı sabah tartıya çıkarken neyseki 70 i görünce rahatladım biraz... neyse sıkı bi hafta sanırım hepimizi bekliyor, diyete ve spora dönüşşş.....
yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş bol eksiler dilerim... toplightcım bebişlerin pek güzel, pek tatlılar faceden de görüyorum zaten, maşallah onlara :)
Canım hoşgeldin siyamum yazmış ilk sayfada kurallarımız var okumuş kabul etmişsin 2 hafta deneme sürecin vae bu süre içinde düzenli olarak menü paylaşımı ve günlük 5 mesaj yazma kuralı en önemli kurallarımız şu an Bayram sonrası biraz kurallarımızda gevşeme var ama sen yeni olduğun için senin için çok geçerli değil önemli bir mazeretin olursa haber vererek kuralları esnetebiliyorız kaptan olarak şu an ben izinde yatildeyim fırsat bulunca cepten girmeye çalışıyorum şu an kaç kilo olduğunu ve hedefinin ne olduğunu yazarsan kayıtlara alırız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
monodura hosgeldin cnm
kızlar aksam kınamız var makyajları yapıyorum öldüm sıcaktan. siz nasılsınız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ollleeeyyyyyyy ben geldim.....çok mutluyum....artık bu takımadamı elimden geleni yapacağım....hatta çok şey yapacağım:)))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Bugünlerde kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki niyeyse.
Hafta sonu Luci'nin bulduğu merinosun sitesinde gördüğümüz halıyı sonunda bulduk ama tam hayal kırılığı oldu. Renkler fotoğraftan baya farklı çıktı. Saatlerce aradık sonuç olarak kahve falan hiç yok içinde siyahlı bir model. İstediğim renkte halı da bulamadım o kadar çok yer gezdik ki sinirim bozuldu.
Maşallah şekerim.
Ben 2-3 gündür çok yorgun hissediyorum kendimi. Elimde olsa hiç uyanmayacağım.
yapma yaaa ttatlım bak internetten o sebeple hala güvenli bir biçimde alış veriş yapamıyoruz demek ki...illa görmek gerekiyor..üzüldüm şimdio kadar uğraş ve sonuç hayal kırıklığı... neden oynanmış fotoğraf koyarlar ki, düpedüz kandırmaca (( inşallah bulursun gönlüne göre...
çok yoruldum haftasonu be canım..misafir iyi hoş da gelmesi gitmesi derken yorucu oluyor..neyse geldi geçti çok şükür...sen ne yaptın geçip yerleşebildin mi evine tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?