Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bayramdan sonra pek toparlanamadık sanırım takım sessiz kalmış. Benim de bitirmem gereken yazılar var ama yine uğramaya çalışırım ...

Kimse kilo bildirimi yapmıyor mu?
4 gündür wcye hava degisiminden dolayi çıkamadım istanbul dışında ne zaman biyere gitsem böyle oluyorum
Reglide var tam oldu

Geçen hafta 56.6
Bu hafta 57.0
-400gr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu hafta bildirim yapılmıyor Siyamum.
Haftaya yapılacak.

Bengüvüm valla canı çıktı ama zorla yürüttüm 😻

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hipotroidi var 1 ay önce ilacı kesmişti Dr 1 ayda 3 kg almış karaciğerde falan yağlanma vardı biraz kilolu acayip bir iştah var şimdi inanamazsın ne yapacak bilmem resmini ekledim bebeler denizdeyken

Kızlar hep 8. Yakıma öncelik veriliyordu takım için yeni arkadas almaya ne dersiniz biraz daha canlandıralım

Ay cok tatlilar Allah saglikli guzel ömür versin ikisinede maşallah. ...

Hoşgeldin canım

Hosbuldum kaptanım ♡

Kızlar hep 8. Yakıma öncelik veriliyordu takım için yeni arkadas almaya ne dersiniz biraz daha canlandıralım

Çok güzel olur ben eveeet diyorum :)

Kaptanım küçük olanda bi karizma var diğeri de inşallah sağlığına kavuşur yakışıklı sağlıklı hayat sürer

Son düzenleme:
[Q UOTE=siyamum;36358112]Hosbuldum kaptanım ♡

Çok güzel olur ben eveeet diyorum :)

Kaptanım küçük olanda bi karizma var diğeri de inşallah sağlığına kavuşur yakışıklı sağlıklı hayat sürer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]
Sorma siyamumcum küçük canıma okuyor tatilde wc ye bile gidemiyorum

Ollleeeyyyyyyy ben geldim.....çok mutluyum....artık bu takımadamı elimden geleni yapacağım....hatta çok şey yapacağım:)))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ollleeeyyyyyyy ben geldim.....çok mutluyum....artık bu takımadamı elimden geleni yapacağım....hatta çok şey yapacağım:)))

Hoşgeldin bende yeni sayılırım bol sohbet bol eksi ins.

Sorma siyamumcum küçük canıma okuyor tatilde wc ye bile gidemiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Daha küçük annesi oyyy ama cok şeker

Son düzenleme:
Şimdi ne yapmam gerekiyor?haftaya cuma bildirim yapacağım değil mi?bir de kurallar nerede yazılı?teşekkürlerrr

Şimdi ne yapmam gerekiyor?haftaya cuma bildirim yapacağım değil mi?bir de kurallar nerede yazılı?teşekkürlerrr

Sanırım ilk sayfada kurallar okudum kabul ediyorum diceksin :) evet haftayaymış bugün yoktu bildirim

Kuralları okudum KABUL EDIYORUM....

Canım hoşgeldin siyamum yazmış ilk sayfada kurallarımız var okumuş kabul etmişsin 2 hafta deneme sürecin vae bu süre içinde düzenli olarak menü paylaşımı ve günlük 5 mesaj yazma kuralı en önemli kurallarımız şu an Bayram sonrası biraz kurallarımızda gevşeme var ama sen yeni olduğun için senin için çok geçerli değil önemli bir mazeretin olursa haber vererek kuralları esnetebiliyorız kaptan olarak şu an ben izinde yatildeyim fırsat bulunca cepten girmeye çalışıyorum şu an kaç kilo olduğunu ve hedefinin ne olduğunu yazarsan kayıtlara alırız

Merhaba...açıklamanız için teşekkür ederim.ben şuanda 66 kiloyum.hedefim 58 kilo olmak....günde 5 mesaj yazabileceğimi düşünüyorum....tekrar teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…