- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.821
Kimse kilo bildirimi yapmıyor mu?
4 gündür wcye hava degisiminden dolayi çıkamadım istanbul dışında ne zaman biyere gitsem böyle oluyorum
Reglide var tam oldu
Geçen hafta 56.6
Bu hafta 57.0
-400gr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu hafta bildirim yapılmıyor Siyamum.
Haftaya yapılacak.
Hadi ya çok sevindim :) bu berbat sonuçtan sonra yuppppi :) :) :)
Merhaba kizlar nasılsınız.
Hosgeldin siyamumcum
Kaptanım naptin çocuğa bes km nasil yirudu kiıiizzz. Ben yürürken pert oluyom bes km. Cocuk İlerde hic kilolu olmayacak bence. Nasil verildiğini görmüs ouyor. Benim kızda beni görünce diyordur icinden ben insallah kilo almam dİye:)
Ayy ne tatlıdır o şimdi kaptanım. Çok hoşuma gidiyor denizdeki çocuklar. Ben de farksız olmuyorum denizde çocuktan daArada uzaklaşıyorum eşim arkadan bağırıyor çok açılma baak izliyorum buradan diye
Hoşgeldin Siyamumcum.
Kollontaicim kendi haberimiz gibi seviniyoruz takımdaki arkadaşların güzel haberlerini alınca, umarım gönlünce olur.
Kilolu mu kaptanım oğlun ? Bir de teni hassas ise yavrucağın.
Hadi ya çok sevindim :) bu berbat sonuçtan sonra yuppppi :) :) :)
Canım hipotroidi var 1 ay önce ilacı kesmişti Dr 1 ayda 3 kg almış karaciğerde falan yağlanma vardı biraz kilolu acayip bir iştah var şimdi inanamazsın ne yapacak bilmemEki Görüntüle 1205682 resmini ekledim bebeler denizdeyken
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hosbuldum kaptanım ♡Hoşgeldin canım
Çok güzel olur ben eveeet diyorum :)Kızlar hep 8. Yakıma öncelik veriliyordu takım için yeni arkadas almaya ne dersiniz biraz daha canlandıralım
Canım hipotroidi var 1 ay önce ilacı kesmişti Dr 1 ayda 3 kg almış karaciğerde falan yağlanma vardı biraz kilolu acayip bir iştah var şimdi inanamazsın ne yapacak bilmemEki Görüntüle 1205682 resmini ekledim bebeler denizdeyken
Ollleeeyyyyyyy ben geldim.....çok mutluyum....artık bu takımadamı elimden geleni yapacağım....hatta çok şey yapacağım:)))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sorma siyamumcum küçük canıma okuyor tatilde wc ye bile gidemiyorum[Q UOTE=siyamum;36358112]Hosbuldum kaptanım ♡
Çok güzel olur ben eveeet diyorum :)
Kaptanım küçük olanda bi karizma var diğeri de inşallah sağlığına kavuşur yakışıklı sağlıklı hayat sürer
Şimdi ne yapmam gerekiyor?haftaya cuma bildirim yapacağım değil mi?bir de kurallar nerede yazılı?teşekkürlerrr
Kuralları okudum KABUL EDIYORUM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?