Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim cam silme suyuna bir Kapak dedim ya o Kapak Kucuk su siselerinin Kapagi :)))).

Ayy teşekkür ederim Bengücüm ne güzel anlatmışsın. Şu duşakabin olayına sinir oluyorum leke olunca, ben de yıkadıktan kuruluyordum kalmasın leke diye ama her yere yetişmek zor oluyor tabi. Bir de bunları deneyeyim bakalım. Bir de etrafta amway satan birisi var ise ürünlerin deneyeyim merak ettim ben de .

bunu duymak içimi rahatlattı inşallahhh

Masallah canim Sana. ..

Cok saol canim. Zora is bencede dis Tedavisi. Hic sevmiyorum.

Tebrikler canim. New Guzel gitmis.

Herkes EKside ne GuZel. Tebrikler. ...

hmcım bengü cevap vermiş ağzına eline sağlık açık açıkda yazmış sağolsun

Ben daha kullanmadım ama çok duydum yarın kısmetse bizzat deneyeceğim.

dene canım

hep duyardım satıcıları yapışıyor diye avon olsun hiç karşılaşmadım

ama su amwayi aldığım kadın aman Allahım yapıştı yakama bizim şirketin mutfağında görevli bir abla

Her gördüğünde şöyle yap bunu yap sunu suraya kullanma

tamam güzel ama ben söylediklerini çoktaaannn anladım yahuuu

bunaldımmmm

süpersin tatlım yaaa, demek ki ne çok ödem varmış wc ile sökülmş, gitmiş..maşallah.... wc az da olsa halloldu, 68 i gördüm çok şükür :)

Sevndm ttlm. O odem insana cok sknti veryr yaa bn dogumdan smra hasta olmadim cok sistim kiloda fark etmiyr ama gorunusum cok fark edyr sanki kilo almis gbym

saat geç oldu ama int sıkıntısı vardı eve geldım hemen açtım sıze haber veremedim kusura bakmayın
gecen hafta:67
bu hafta:66

Canim bnm skma canini vucudun kendisini dnlenmeye almistr sen devam et dyetne

Tsk ederm cnm bnm

Kızlar aranızda deneyen var mı bilmiyorum ama bi kaç yerden de okudum arkadaşlarımda dedi. Şu lahana suyu çok etkiliymiş deneyen var mı ya da faydasını gören ?

Canim bn lisedeykem denemstm dyetini yaparsan guzel ise yaryr ama onu 1 hafta icip 2 gun ara veryrdun sanrm oyle bseylerdisurekli icmiyrdun bi arastr o u

Canim paketim bittigi icin girememostm simdi yazaym trk kelimeyle berbatti gunduz kostur kostur yemek yaptim kostur kostur kizimi salladim Aksamda misafrleri grmedim bile kizim hic aglamadigi kadar agladi sac kurutma makinsyle susturabildim ve butun gece kendisini sallatti Allahtan her hazrligim tamamdida yrmek servsini kv esim ve kayinbabam yapti

Moral gercekten etkiliyor takinca veremiyrsun ben gecen yil hamileliktenomce kilo vereym dedm agustosta bebis clsmalarna baslamak.icin karar almstim martta dyete basladm hiv kacamak yok spor desen hergun kosu bandinda 1 saat 5 5.5 km hizla yuruyus (6kmdekosuyrsun) ama gram veremedim cunku cok taktim kafama agustosa az kaldi vermwm lazm dye takmayn hic valla vetemiysunuz

Şimdiden kolay gelsin Zeynepcim.

En sevmediğim şeydir o ısrar ve tekrar. İnsanı soğutuyorlar resmen ürünlerden.
saat geç oldu ama int sıkıntısı vardı eve geldım hemen açtım sıze haber veremedim kusura bakmayın
gecen hafta:67
bu hafta:66

Serap normalde öğleden sonra yapılan bildirimleri listeye almıyoruz ama ben takımımızın ortalaması düşmesin diye kaptana sormadan listeye ekleme yaptım.

Umarım sorun olmaz kaptanım.

Canim bnm skma canini vucudun kendisini dnlenmeye almistr sen devam et dyetne

Ne ara yoruldun ey sevgili vücudum sana sorarım ..

Ayy çok kötüymüş cidden, yalnız yaratıcılığına hayranım, kurutma makinası nereden aklına geldi çocuğu susturmak için

bide malesef yetinmiyorsun kilo verdikçe vermek istiyorsun yetinmiyorsun

gerçkten kiloyu kafaya takmak berbat bi iş

hele etrafında kiloyu yüzüne vuran birileri varsa vay haline

çok şükür benim etrafımda yoktu buna elbette ki ben izin vermedim gerçi abartılacakta bir kilom yoktu.

Şimdiden kolay gelsin Zeynepcim.

En sevmediğim şeydir o ısrar ve tekrar. İnsanı soğutuyorlar resmen ürünlerden.

cok sağol canım benim

hangi ürünlerinden nereler için memnunsunuz ki ? Cidden çok fark ediyor mu ürünleri ?

Ben loc ve oven cleaner I begendim canim.

Nerelere kullanılıyor Bengücüm ?

Bu arada ben hazır tecrübeleri hatunlar varken bir soru daha sıkıştırayım araya. Bu duşa kabindeki su lekelerine çözümünüz nedir ?

iyi akşamlar kızlar hm cim bengü anlatmış ben loc zoom ve fırın temizleyicisinden çok memnunum haa musluklardaki lekeler için size ipucu ya mikrofiber bezle silin ya da yoksa evde cif i naylon poşete sıkıp onunla silin pırıl pırıl oluyor alın size tüyolar

serap tahmşin etmiştim bi sorun olduğunu hm eklemiş bende düzelttim

Kaptanım yanlış falan mı olmuş hesaplamam ?

Teşekkür ederim bu da aklımda bulunsun, su lekelerine deli oluyorum resmen. Geçen sefer söylediğin limon tuzu olayını her yapışımda kulaklarını çınlatıyorum kaptanım.

Canım genel toplam 1,01 olacaktı çok az bir hata onu düzelttim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar birinci olmuşuz hem takım olarak hem de bireyselde kollontai tebrik ederim sırrını başarını birinciler başarılarını paylaşıyor kısmında yazman gerekiyor

Canım genel toplam 1,01 olacaktı çok az bir hata onu düzelttim

Kusura bakma kaptanım gözümden kaçmış yuvarlama heralde.

Kızlar tebrik ederim. Kollontaicim seni de tebrik ederim.

Guzel fikir Kaptanim saolasin. Yarin Denicem. Bugun yaptim biraz temizlik yarinda Devam.. .

Kızlar bu akşam 3 tane yavru köpek sevdik. Daha yürüyemiyorlar bile, o kadar güzellerdi ki resmen keyfim yerine geldi. Enerji doldum. Köpeklerden birisi çok haylaz, kardeşlerinin üzerine çıkıp yatıyor. Mıyk mıyk konuşuyor kendi kedine sıkılmış heralde, pek yaramaz bir yavru olacak belli. 2 kardeşi uyudu bu sepetinden çıkmaya çalıştı çalıştı çıkamadı sonra kendi kendine konuşurken uyuyup kalıverdi bir de. O kadar şapşal bir yüz ifadesi vardı ki alıp eşofman üstümün içine saklayıp koşa koşa kaçasım geldi resmen. Yok ben iyi değilim çok acil bir hayvana ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…