- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.861
Oo sen etrafi temizlerken baya bi efor sarfetmişindir. Kolay gelsin.kızlar günaydınlarrrrr, herkes iyidir umarım. İyi haftalar dilerim hepinize... haftasonu misafirlerim vardı malum temizlik yemek vs canım çıktı...dün tüm gün sersem gibi yattım, neyse ki bu sabah gayet dinç kalkabildim ...6 dan beri çamaşır temizlik yemek derken, tüm ev pırıl pırıl, 2 çeşit yeek pişmiş her şey yıkanmış ve ütü faslına geçmek üzere bekliyoorlar. Bugün bi danışmanlık anlaşması yapma durumum var dua edin benim için lütfennnn:)
yalnız bayramın üzerine bi de haftasonu yemesi ve de bol bol içmesi eklenince aklım çıktı sabah tartıya çıkarken neyseki 70 i görünce rahatladım biraz... neyse sıkı bi hafta sanırım hepimizi bekliyor, diyete ve spora dönüşşş.....
yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş bol eksiler dilerim... toplightcım bebişlerin pek güzel, pek tatlılar faceden de görüyorum zaten, maşallah onlara :)
Benim bildigim hergün olmasina gerek yok.Bugün spor yapamadım....uzmanlar hergün yapın diyor mu?acaba hergün yapmak mı doğru yoksa haftada 3-4 gün mü?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kzlar byramda hc gremedm sonrasndada kzm usutmus cok huysuz bu hafta onunlz ugtasmktan gremdm bbkler her hastalkta huy dgstrr derler gercktn oyle gunduz cokguzel uyuysn kzm hic uyumaz oldu oyle oluncada gremedm
Oo sen etrafi temizlerken baya bi efor sarfetmişindir. Kolay gelsin.
Benim bildigim hergün olmasina gerek yok.
Gecmis olsun canım kizina. Zor oluyor çocukların rahatsızligi.beni en cok yıpratan o oluyor.
arkadaşlar ve kaptanım ben bu hafta için izin istesem kilo bildirimi yapsam ama buralara pek giremiyeceğim sebebi daha öncede yazmıştım üniversite hastaneleri ile devlet hastaneleri birleşti bolu da pilot bölge seçilmiş ilk uygulama burda başlıyor gecen hafta çalışma yerimiz değişti bilgisayarım bıle öğleden sonra kuruldu akşam da oğlum ateşli giremiyorum benı bu hafta mazur gorun sadece kilo bildirimi yapayım tabı kabul ederseniz
kızlar günaydınlarrr... gizemcim kızına, serapcım oğluşuna çook geçmiş olsun, acil şifalar dilerimmm
hmcim yerleş artık kuzum evine, merakla bekliyorum yerleşmeni :) canm bu arada otelde mi kalıyorsunuz? durum nedir?
ayrıca diyetler nasıl gidiyor arkadaşlar..baya uzaklaştık sanki diyetten..vallahi ben her sabah diyette uyanıp gün içinde oburluğa bağlıyorum olayı...yazın spor yapmak gerçekten imkansız yahuu..spor olmadan da düüşmüyor kilolar...sanırım sıkı bi programa girmek için ekimi beklemem gerekecek.hiç motive olamıyorum hiççç...yalnız şu hurma diyetini deneyeceğim bende..1-2 güne başlarım sanırım.en azından 7 günlük bi deneme yapayım istiyorum... hm? toplight? kızlarrr var mı benimle hurma diyetine başlamak isteyen bakiiim :)
Yaa bnm acil toplamam lazmmm abur cuburlara dadandm yneee
Evet cnm ya bi bayram tatili dagtti bizi bende kendimi toplamaya calisiyrm ama bi bakyrm agzimda kek bi bakurm cikolata nasil grdi oraya ne ara attm agzima hic anlamiytm :)aynen ben de cannım...bugün hurma diyetine başlıyorum kesin kararımı verdim. 7 gün hurma diyetii ve her gün leslie ile kaç kilo verileceğini de sizinle paylaşacağım. az önce leslie 2 mil yaptım şimdi yeşilçayımı içecceğim bbakalım sonuçlar nasıl olacak kesin kararlıyım ama bu sefer gidecekkkkk
takımda dağılmış durumda birbirimizi hiç motive edememekteyiz(((
Evet cnm ya bi bayram tatili dagtti bizi bende kendimi toplamaya calisiyrm ama bi bakyrm agzimda kek bi bakurm cikolata nasil grdi oraya ne ara attm agzima hic anlamiytm :)
Kolay gelsin Lucicim. İnsallah istedigin sonuca ulaşırsınız. Bende merak ediyorum.
Bu arada bende bayramda kilo aldım demiştim o yuzden dort gündür düzenli bir sekilde diyetime ve yuruyusume devam ediyorum.ve sonuclari almaya basladim tabiki. Tabi sadece aldigim kiloyu vericem sanirim. Yani cumaya bisey vermemiştir gibiggörünecek ama olsun artidan iyidir. Bide cok pis motiveyim son dort gündür. Ne zaman elim gözüm cisssslara gitse giciklayici oldugum birisi var onun benim kilolarıma söylediği kirici seyler geliyor aklima hemen karnımda gözümde doyuyor:)
Demekki sevmediğimiz insanlarında aslinda hayatimizda onemli bir yeri varmis:)
Artik onu daha cok sevmeyecegim
Bu arada takimin havasi gercekten bencede dingin.toparlanırsak sorun kalmaz bence. Kisa zamanda tooarlaniriz bence. Cesitli sebeplerle herkesin bir meşguliyeti var. Herkes cok iyi kilo verici bana kalirsa bu takımda. Menülerde paylasilmiyor mesela düzenli olarak. Ben kendim paylaşmayınca kaçamak yapıyorum. Paylasmaya gayret edersem diyette iyi gidiyor o günlerde.
Bayramdan sonra hurma diyeti yapim diyodum bende ama biraz erteledim. Kilo vermem durunca yapiim dedim. Ama senin sonuçlara gore yeniden gozden geçiricem:)
arkadaşlar ve kaptanım ben bu hafta için izin istesem kilo bildirimi yapsam ama buralara pek giremiyeceğim sebebi daha öncede yazmıştım üniversite hastaneleri ile devlet hastaneleri birleşti bolu da pilot bölge seçilmiş ilk uygulama burda başlıyor gecen hafta çalışma yerimiz değişti bilgisayarım bıle öğleden sonra kuruldu akşam da oğlum ateşli giremiyorum benı bu hafta mazur gorun sadece kilo bildirimi yapayım tabı kabul ederseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?