Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oo sen etrafi temizlerken baya bi efor sarfetmişindir. Kolay gelsin.

Bugün spor yapamadım....uzmanlar hergün yapın diyor mu?acaba hergün yapmak mı doğru yoksa haftada 3-4 gün mü?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim bildigim hergün olmasina gerek yok.
Kzlar byramda hc gremedm sonrasndada kzm usutmus cok huysuz bu hafta onunlz ugtasmktan gremdm bbkler her hastalkta huy dgstrr derler gercktn oyle gunduz cokguzel uyuysn kzm hic uyumaz oldu oyle oluncada gremedm

Gecmis olsun canım kizina. Zor oluyor çocukların rahatsızligi.beni en cok yıpratan o oluyor.

Menum
Sabah
Peynir ekmek yumurta domates biber zeytin yesil cay kuru kayisi

Ara
Dondurma

Ogle
Corba

Aksam
Yogurt
Bamya
Bulgur
Yarim saat yürüyüş..

Oo sen etrafi temizlerken baya bi efor sarfetmişindir. Kolay gelsin.

Benim bildigim hergün olmasina gerek yok.

Gecmis olsun canım kizina. Zor oluyor çocukların rahatsızligi.beni en cok yıpratan o oluyor.

Tsk ederm cnm zor yaa emmiyr uyumuyr hem acliktn hm uykusuzluktan huzursuz oluyr zor vlka

Yeni gelen arkadasmz hos gelms bnce hergun yapp duzensz yapmaktansa 1 gun arayla duzemli yapmk daha iyidir cnm

Menumude yazaym
sabah yumurta peynir zeytn
oglen 1 dlm kek 1 dilim brek toplam 450 kalori
Aksam 3 yk bulgur plavi 3 yk turlu salata

arkadaşlar ve kaptanım ben bu hafta için izin istesem kilo bildirimi yapsam ama buralara pek giremiyeceğim sebebi daha öncede yazmıştım üniversite hastaneleri ile devlet hastaneleri birleşti bolu da pilot bölge seçilmiş ilk uygulama burda başlıyor gecen hafta çalışma yerimiz değişti bilgisayarım bıle öğleden sonra kuruldu akşam da oğlum ateşli giremiyorum benı bu hafta mazur gorun sadece kilo bildirimi yapayım tabı kabul ederseniz

Gecmis olsun canım. Oğlun atlatır insallah hemencecik hastaligi. Sanada kolay gelsin.

kızlar günaydınlarrr... gizemcim kızına, serapcım oğluşuna çook geçmiş olsun, acil şifalar dilerimmm

hmcim yerleş artık kuzum evine, merakla bekliyorum yerleşmeni :) canm bu arada otelde mi kalıyorsunuz? durum nedir?

ayrıca diyetler nasıl gidiyor arkadaşlar..baya uzaklaştık sanki diyetten..vallahi ben her sabah diyette uyanıp gün içinde oburluğa bağlıyorum olayı...yazın spor yapmak gerçekten imkansız yahuu..spor olmadan da düüşmüyor kilolar...sanırım sıkı bi programa girmek için ekimi beklemem gerekecek.hiç motive olamıyorum hiççç...yalnız şu hurma diyetini deneyeceğim bende..1-2 güne başlarım sanırım.en azından 7 günlük bi deneme yapayım istiyorum... hm? toplight? kızlarrr var mı benimle hurma diyetine başlamak isteyen bakiiim :)

haaa bu arada bu sabah itibariyle çok şüükür yine 69 u gördüm :))) erçi bu 1-2 kilo iniş çıkışlar artık canıımı sıkmaya başladı belki şu hurma diyeti işe yarar kızlar ne dersiniz? bi gitsin 4-5 kilo daha yahuuuu

Tsk ederm cnm bugub daha iyiyz ama huylarimiz duzenlerimiz altusy oldu

Yaa bnm acil toplamam lazmmm abur cuburlara dadandm yneee

aynen ben de cannım...bugün hurma diyetine başlıyorum kesin kararımı verdim. 7 gün hurma diyetii ve her gün leslie ile kaç kilo verileceğini de sizinle paylaşacağım. az önce leslie 2 mil yaptım şimdi yeşilçayımı içecceğim bbakalım sonuçlar nasıl olacak kesin kararlıyım ama bu sefer gidecekkkkk

takımda dağılmış durumda birbirimizi hiç motive edememekteyiz (((

Evet cnm ya bi bayram tatili dagtti bizi bende kendimi toplamaya calisiyrm ama bi bakyrm agzimda kek bi bakurm cikolata nasil grdi oraya ne ara attm agzima hic anlamiytm :)

ve luciii hurma diyetine başlarrrr...hadi hayırlısı..kızlar yine denek oldum ben size :) 2 mil leslie yaptım 7 gün leslie ve hurmaya devam bildireceğim size ama siz de azıcık motive edin be anacım böyle kendi başıma pek bi zor oluyüüüürrr

Kolay gelsin Lucicim. İnsallah istedigin sonuca ulaşırsınız. Bende merak ediyorum.
Bu arada bende bayramda kilo aldım demiştim o yuzden dort gündür düzenli bir sekilde diyetime ve yuruyusume devam ediyorum.ve sonuclari almaya basladim tabiki. Tabi sadece aldigim kiloyu vericem sanirim. Yani cumaya bisey vermemiştir gibiggörünecek ama olsun artidan iyidir. Bide cok pis motiveyim son dort gündür. Ne zaman elim gözüm cisssslara gitse giciklayici oldugum birisi var onun benim kilolarıma söylediği kirici seyler geliyor aklima hemen karnımda gözümde doyuyor:)
Demekki sevmediğimiz insanlarında aslinda hayatimizda onemli bir yeri varmis:)
Artik onu daha cok sevmeyecegim
Bu arada takimin havasi gercekten bencede dingin.toparlanırsak sorun kalmaz bence. Kisa zamanda tooarlaniriz bence. Cesitli sebeplerle herkesin bir meşguliyeti var. Herkes cok iyi kilo verici bana kalirsa bu takımda. Menülerde paylasilmiyor mesela düzenli olarak. Ben kendim paylaşmayınca kaçamak yapıyorum. Paylasmaya gayret edersem diyette iyi gidiyor o günlerde.

teşekkür ederim bengücümmm... süpersin vallahi, aman düşürme motivasyonunu, maşallah sana , darısı başıma :) hurma diyetinde normalde öğünde 7 hrmaydı, 5 ini zor yedim çok sevmeme rağmen oldukça doyurucu..sevdim ben bu diyeti :) inşallah hepbirlikte yeniden motive oluruz da gider artık şu son kalan kilolarda

Bayramdan sonra hurma diyeti yapim diyodum bende ama biraz erteledim. Kilo vermem durunca yapiim dedim. Ama senin sonuçlara gore yeniden gozden geçiricem:)

Bayramdan sonra hurma diyeti yapim diyodum bende ama biraz erteledim. Kilo vermem durunca yapiim dedim. Ama senin sonuçlara gore yeniden gozden geçiricem:)

ilk gün süper geçmekte..normalde meyve yediğimde 2 saat içinde midem kazınır dayanamazdım şimdi süüpperim ggerçekten dedikleri gibi mucize gibi bi diyet galiba bu hem de çok susatıp su içiriyor ve anlık gelen tatlı krizi ataklarından eser yok.... gnlük bildireceğim tatlım hislerimi ve kilo kayıplarını hiç meraklanma :)

Tamam canım sen bildirim yap yeterli mazeretin belli. Gizemli kızına geçmiş olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…