Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hm cim Canim sana dustu bu is gene sen tecrubeli kaptansin girunen o ki herkes az da olsa kilovermis

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızartmadan uzak dur Gizemcim, cidden direk kilo aldırıyoru.

Ayy kiyamam ben o minnosa. Bende kixim küçükken çoook üzülüyordum bu duruma. Ama simdi nedense o his kayboldu. Azcik hayati ogrensin diye saliverdim:)ama tabi bu dedigim dort yasinda.

Hosgeldin canım..

Doğrusu o aslında Bengü de ben bilmiyorum annelikte kolay mıdır, hoş öğrenme isteğim de yok yani ..
Dün konuştuk eşimle de, hiiç çocuk istemiyorum, eşim de aynı ve her geçen gün iyice uzak geliyor düşüncesi.

Bildiğin 2 tanecik hurma mı? Kuru hurma değil mi? Yavrum açlıktandır o ağrı, luci 1 akşam 5 tane yemiş de midesi dile gelmiş resmen.

kızlar vakitsiz bi zamanda giriyorum nete yarın bildirimden sonra ayrıntılı anlatırım. is bulduuuuuuum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kollantaicim çok sevindim. Hadi hayırlı olsun. Ayrıntıları bekliyoruz.

Ben de aynen hiç sevmem öyle insanları, eskilere yapacak birşey yok da yeni tanışmalarda artık baştan belli ediyorum bu durumu. Midem rahatsız gerçekten ama ben de kullanıyorum bu durumu.

Eline sağlık brokolicim.

Kizlar bayram haftasinda bir haftada iki kilo almıştım. Bu hafta 800 gr verdim. Ama tabi artidayim bu sekilde
İki hafta once 68.4
Bu hafta 69.6
Fark +1.2
İkiye bolunce fark+0.6
Yuzde +0.88
Malesef boyle.. .

Verilir Bengücüm ne olacak ..

Hm cim Canim sana dustu bu is gene sen tecrubeli kaptansin girunen o ki herkes az da olsa kilovermis

Ne demek kaptanım, yaparım tabi. Geç kaldım demiştim ama kalmamışım. Seraptan ses yok sanırım ne yapalım?

***5.TAKIM 371. ETAP***

hm22(82,6/82/0,3/%0.36)
bengu84(68,4/69,6/-0.6/%-0,88)
14SERAP38( 66
kollontai(68,1/67,8/0.15/%0.22)
gizemli1105(86
tatsızbrokoli(61,2/60,1/0.55/%0.9)
siyamum (56,6 /56,9/0.15/0.27)

5. TAKIM ORTALAMASI :

Dünkü menümü de yazayım ..

Akşama kadar kahve, 1 tane ayran
Akşam:
-3 tane ızgara köfte
-1 tane ayran

canım eline sağlık halletmişsin canıms erap bildirim yapmaya çalışırım demişti işleri yoğun olduğu için izin istemişti istersen bekleyelim isterden bildirim yapmadı diye ekleyelim 6 ya kadar gelirse düzeltme yaparız

yalan mı şekerim... feci bunlar fecii... diyetini evde yap nasıl bir mantıktır yahuuu insanı evden çıkartmayacaklar

çok doğru ya birkere gaza gelmişim kilo vericem diye bırakmıyorlar ne davetleri ne piknikleri bitiyor zaten bendede hayır diyemeeme sorunu var napcam bilmiyorum yarın bana piknik yolu gözüktü

çok doğru ya birkere gaza gelmişim kilo vericem diye bırakmıyorlar ne davetleri ne piknikleri bitiyor zaten bendede hayır diyemeeme sorunu var napcam bilmiyorum yarın bana piknik yolu gözüktü

aynnen canım..böyle durumlar için sağlam bi duruş geliştirmemiz gerek... ben artık küsseler de kırılsalar da savaş baltalarımı aldım elime :) yemeyeceğim.. yetti artıkkk diye bağırasım var :))))

Arkadaşlar fırsat bulmuşken yapayım en son 66
şimdi 65.5
görünürde yarım kilo ama bayramda 67 leri gördüm şimdi düzene girdi ama grip oldum bakalım nasıl olacak

***5.TAKIM 371. ETAP***

hm22(82,6/82/0,3/%0.36)
bengu84(68,4/69,6/-0.6/%-0,88)
14SERAP38( 66/65.5/0.5/ 0.76 )
kollontai(68,1/67,8/0.15/%0.22)
gizemli1105(86) Bildirim yapmadı
tatsızbrokoli(61,2/60,1/0.55/%0.9)
siyamum (56,6 /56,9/0.15/0.27)

5. TAKIM ORTALAMASI : %23

Kaptanım gizem kaldı bir tek. Biraz daha bekleyip ekleyelim paylaşım alanına. Son ana kalmasın.

Canim gizem eski uye 12 ye kadar bildirim yapmaliydi bu arada %30 in altina dusmusuz nota alacagiz hic hos olmadi bu

Kaptanim ben anlamadım bu haftaki yüzde kısmını sabahta çok uykum vardı hazır uyanmışken bildirimi geç saatte bırakmak istemedim Afedersiniz

yalan mı şekerim... feci bunlar fecii... diyetini evde yap nasıl bir mantıktır yahuuu insanı evden çıkartmayacaklar
Evet canim. Ben encok diyet yapan arkadaslarima gitmeyi seviyorum. Birlikte saglikli bir ara ogun yapiyoruz.

Iki tane hurma ramazandaydi. Yoksa dunki diyette ogun basina yedi tane yedim canim

Canim gizem eski uye 12 ye kadar bildirim yapmaliydi bu arada %30 in altina dusmusuz nota alacagiz hic hos olmadi bu

Kaptanım bekleyelim dedim ama yapacak birşey yok ekleyelim o zaman.

Evet canim. Ben encok diyet yapan arkadaslarima gitmeyi seviyorum. Birlikte saglikli bir ara ogun yapiyoruz.

Iki tane hurma ramazandaydi. Yoksa dunki diyette ogun basina yedi tane yedim canim

Ben olayı çok yanlış anlamışım Bengücüm

Menum
Sabah
Ekmek
Zeytin
Peynir
Domates. Saataik biber
Yesdill cay

Ara
Bir kuru erik
Bir badem
Bir kare bitter
Yesil cay

Aksam
Bamya
Yogurt
Ekmek

Menüm
Sabah
1,5 dilim kepekli ekmek
Köy peyniri
2 çeri domates 1 salatalık
Yeşilçay

Öğle sonrası
Yarım pide
Şekersiz Nescafe

Akşam
3 kaşık fasulye
1 baget 1 kaşık yoğurt
1 sade soda

Bi dilim karpuz

Spor Leslie 3 mile 1 litre su

bu elma diyeti beni mahvetti bugün baş ağrısından duramadım daha 2. günümdü oysa sabah : 2 dilim ekmek domates peynir sonra 3 elma 3 diyet bisküvi bir lokum akşam yemeğinde 5 kaşık pilav yedim dayanamadım kızlar diyeti bozdum sadece elma yemem gerekti napmam lazım bilmiyorum zayıflamak istiyorum 1.5 ayda farkedilecek şekilde kilo vermek istiyorum ama yapamıyorum çok bunaldım

Canini sikma arkadasim bu kadar. Kalorisi az glisemik indeksi dusuk yiyeceklerle daha uzun tok kalırsin. Yuruyusde yaparak guzel kilo verirsin diye dusunuyorum. Bu konuda yoğurda katilmis bir kasik yulaf ezmesi gayet tok tutuyor. Deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…