- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.061
Oglen 2 si kizartmaydi dgerleri haslmaydi cnm zatn fark olmuyr tadinda ikiside guzel olunca riske atmadm :) hastande baskslrnn bbkleri aglardi uzulurdum kendi bebegm aglaynca bnde aglyrm 5 gunkukkende sarilik olmustu 3 kere kan alndi ucundede aglamstm
Ayy kiyamam ben o minnosa. Bende kixim küçükken çoook üzülüyordum bu duruma. Ama simdi nedense o his kayboldu. Azcik hayati ogrensin diye saliverdim:)ama tabi bu dedigim dort yasinda.
Hosgeldin canım..
Kizlar ilk gunu pekde hos geçmedi diyetimin. Cok açım. Bide hİç hurma yemem normalde Ramazandada toplam iki tane falan yemisimdir. Midem yabanci bu tada yahu. Cok agridi midem. Onu çözemedim. Gece ağrımaya devam ederse yarin normal diyete devam edicem. Ama ac olmanin verdigi içsel bir hafiflik ve zindelik var onunla hicbisey kıyaslanmaz tabi. Benim mide bi on sene once bana cok çektirmistide sekiz kilo vermiştim. İnsallah bu ağrılar hayra Alamettir.
kızlar vakitsiz bi zamanda giriyorum nete yarın bildirimden sonra ayrıntılı anlatırım. is bulduuuuuuum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar günaydınlarrrr:)
yeni gelen arkadaş hoşgelmiş, bol eksiler dilerim...
benggücüm zorladıysa bırakman iyi olmuş canım, boşver..ben zaten takılan kilom için şok olsun diye yapıyorum biliyorsun...çok da sağlıklı bi beslenme şekli değil bu tek tip beslenmeler, sağlığın her şeyden önemli
kollontai hayırlı olsun tatlım yeni işin, başarılar dilerim
rabiscik tebrik ederim tatlım, azimle ve bol eksiyle devam etmeni dilerim canım
bana ggelinceeee, dün akşam annemin zoru ile teyzemlere gittik... öfff ne zaman kararlı diyete başlasam illaki ya gidilecek bi yer çıkıyor ya da gelecekler oluyor ve BEN BU DURUMDAN NEFRETTT EDİYORUM((
akşam ne mi oldu, teyzemin ne diyetiymiş bu, incecik kaldın, eve gidince yap diyetini...vb zırvalıkları yüzünden diyetim bozuldu... maalesef meyve ve 1 dilim kek yemek zorunda bırakıldım...onlara kalsa zaten bi şey yemedim ve belkide küstü ama küserse küssün! bu ne baskı yaaa...anlamıyorum insanları, saygısızlık resmen bu!!! hayr bi şey değil konsantrasyonumu bozuyorlar(((gel de bugün topparla..darmaduman ettiler beni...
netice itibariyle buu sabah hurmaya devam ama moralim bozuk(( hayatımdan herkesi çıkarasım var resmen durum bu, tartıya falan çıkmadım bugün ve yenilen kavunlar, incirler... kek vs.. deli gibi aç uyandım bugün ama devam edeceğim inşallah....
Günaydın kızlarr :)
Bugün güne güzel başladım çünkü tam 60.1 im :) son tartımda 61.2iydim yavaş yavaş aheste aheste veriyorum kiloları :) %1.797
Yeni başlayan arkadaşlara da yüzde hesabı ;
Eski kilo- yeni kilo= Fark
100* fark/ eski kilo= yüzde hesabı
61.2-60.1=1.1
100*1.1/61.2=1.797
Heralde bavul kaybolması bana yaradı :) gidiyor kilolarr yaşasınnnnn
Kizlar bayram haftasinda bir haftada iki kilo almıştım. Bu hafta 800 gr verdim. Ama tabi artidayim bu sekilde
İki hafta once 68.4
Bu hafta 69.6
Fark +1.2
İkiye bolunce fark+0.6
Yuzde +0.88
Malesef boyle.. .
Hm cim Canim sana dustu bu is gene sen tecrubeli kaptansin girunen o ki herkes az da olsa kilovermis
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızartmadan uzak dur Gizemcim, cidden direk kilo aldırıyoru.
Doğrusu o aslında Bengü de ben bilmiyorum annelikte kolay mıdır, hoş öğrenme isteğim de yok yani ..
Dün konuştuk eşimle de, hiiç çocuk istemiyorum, eşim de aynı ve her geçen gün iyice uzak geliyor düşüncesi.
Bildiğin 2 tanecik hurma mı? Kuru hurma değil mi? Yavrum açlıktandır o ağrı, luci 1 akşam 5 tane yemiş de midesi dile gelmiş resmen.
Kollantaicim çok sevindim. Hadi hayırlı olsun. Ayrıntıları bekliyoruz.
Ben de aynen hiç sevmem öyle insanları, eskilere yapacak birşey yok da yeni tanışmalarda artık baştan belli ediyorum bu durumu. Midem rahatsız gerçekten ama ben de kullanıyorum bu durumu.
Eline sağlık brokolicim.
Verilir Bengücüm ne olacak ..
Ne demek kaptanım, yaparım tabi. Geç kaldım demiştim ama kalmamışım. Seraptan ses yok sanırım ne yapalım?
yalan mı şekerim... feci bunlar fecii... diyetini evde yap nasıl bir mantıktır yahuuu insanı evden çıkartmayacaklar
çok doğru ya birkere gaza gelmişim kilo vericem diye bırakmıyorlar ne davetleri ne piknikleri bitiyor zaten bendede hayır diyemeeme sorunu var napcam bilmiyorum yarın bana piknik yolu gözüktü
Kaptanım gizem kaldı bir tek. Biraz daha bekleyip ekleyelim paylaşım alanına. Son ana kalmasın.canım eline sağlık halletmişsin canıms erap bildirim yapmaya çalışırım demişti işleri yoğun olduğu için izin istemişti istersen bekleyelim isterden bildirim yapmadı diye ekleyelim 6 ya kadar gelirse düzeltme yaparız
***5.TAKIM 371. ETAP***
hm22(82,6/82/0,3/%0.36)
bengu84(68,4/69,6/-0.6/%-0,88)
14SERAP38( 66/65.5/0.5/ 0.76 )
kollontai(68,1/67,8/0.15/%0.22)
gizemli1105(86) Bildirim yapmadı
tatsızbrokoli(61,2/60,1/0.55/%0.9)
siyamum (56,6 /56,9/0.15/0.27)
5. TAKIM ORTALAMASI : %23
Kaptanım gizem kaldı bir tek. Biraz daha bekleyip ekleyelim paylaşım alanına. Son ana kalmasın.
Evet canim. Ben encok diyet yapan arkadaslarima gitmeyi seviyorum. Birlikte saglikli bir ara ogun yapiyoruz.yalan mı şekerim... feci bunlar fecii... diyetini evde yap nasıl bir mantıktır yahuuu insanı evden çıkartmayacaklar
Kızartmadan uzak dur Gizemcim, cidden direk kilo aldırıyoru.
Doğrusu o aslında Bengü de ben bilmiyorum annelikte kolay mıdır, hoş öğrenme isteğim de yok yani ..
Dün konuştuk eşimle de, hiiç çocuk istemiyorum, eşim de aynı ve her geçen gün iyice uzak geliyor düşüncesi.
Bildiğin 2 tanecik hurma mı? Kuru hurma değil mi? Yavrum açlıktandır o ağrı, luci 1 akşam 5 tane yemiş de midesi dile gelmiş resmen.
Kollantaicim çok sevindim. Hadi hayırlı olsun. Ayrıntıları bekliyoruz.
Ben de aynen hiç sevmem öyle insanları, eskilere yapacak birşey yok da yeni tanışmalarda artık baştan belli ediyorum bu durumu. Midem rahatsız gerçekten ama ben de kullanıyorum bu durumu.
Eline sağlık brokolicim.
Verilir Bengücüm ne olacak ..
Ne demek kaptanım, yaparım tabi. Geç kaldım demiştim ama kalmamışım. Seraptan ses yok sanırım ne yapalım?
Canim gizem eski uye 12 ye kadar bildirim yapmaliydi bu arada %30 in altina dusmusuz nota alacagiz hic hos olmadi bu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canim. Ben encok diyet yapan arkadaslarima gitmeyi seviyorum. Birlikte saglikli bir ara ogun yapiyoruz.
Iki tane hurma ramazandaydi. Yoksa dunki diyette ogun basina yedi tane yedim canim
Canini sikma arkadasim bu kadar. Kalorisi az glisemik indeksi dusuk yiyeceklerle daha uzun tok kalırsin. Yuruyusde yaparak guzel kilo verirsin diye dusunuyorum. Bu konuda yoğurda katilmis bir kasik yulaf ezmesi gayet tok tutuyor. Deneyebilirsin.bu elma diyeti beni mahvetti bugün baş ağrısından duramadım daha 2. günümdü oysa sabah : 2 dilim ekmek domates peynir sonra 3 elma 3 diyet bisküvi bir lokum akşam yemeğinde 5 kaşık pilav yedim dayanamadım kızlar diyeti bozdum sadece elma yemem gerekti napmam lazım bilmiyorum zayıflamak istiyorum 1.5 ayda farkedilecek şekilde kilo vermek istiyorum ama yapamıyorum çok bunaldım
Artik bende varimmm hosgeldim:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?