Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gizemli ilk bebegin mi Canim alisiyordun zamanla. Rabiscik bildirmleri 12 ye kadar yapiyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ttlm ilk insann ici parcalanyr yaa bde sussun dye hmen emzrdim sikayet eder gbi sesler ckaryr kiymm kuzuma yaa

Beyaz pantolon iyi gaza getrmis ttlm :) aksm sakatann yanina yogurt ve kofte buyuklugunde haslanmia tavukta ye bnce

Ayy kiyamam ben o minnosa. Bende kixim küçükken çoook üzülüyordum bu duruma. Ama simdi nedense o his kayboldu. Azcik hayati ogrensin diye saliverdim:)ama tabi bu dedigim dort yasinda.
merhabalar arkadaşlarım bende aranıza yeni katıldım üyelik için yapmam gereken başka bişey varmı acaba

Hosgeldin canım..

Kizlar ilk gunu pekde hos geçmedi diyetimin. Cok açım. Bide hİç hurma yemem normalde Ramazandada toplam iki tane falan yemisimdir. Midem yabanci bu tada yahu. Cok agridi midem. Onu çözemedim. Gece ağrımaya devam ederse yarin normal diyete devam edicem. Ama ac olmanin verdigi içsel bir hafiflik ve zindelik var onunla hicbisey kıyaslanmaz tabi. Benim mide bi on sene once bana cok çektirmistide sekiz kilo vermiştim. İnsallah bu ağrılar hayra Alamettir.

kızlar vakitsiz bi zamanda giriyorum nete yarın bildirimden sonra ayrıntılı anlatırım. is bulduuuuuuum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İlk önce yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.
Bugün gök delindi sanki istanbul sel altındaydı.

Bugün menüm:
Sabah
Kk peynir
3 zeytin
Domates
Salatalık
2 dilim kepekli ekmek
1 fincan yeşil çay

Öğle
1 kupa domates çorbası
1 küçük biber dolma 1 kaşık yoğurt

Akşam
Çorba
3 kaşık pilav
2 kaşık bezelye

1 elma

Yarın nasıl bildirim yapıyoruz geçen hafta mı yoksa ondan önceki haftaki kilomu eski kilomuz oluyor kafam karıştı

ben şimdiden kilo bildirimimi yapayım 82.2 bugünkü kilom ve elma diyetine başladım
sabah :3 dilim kepek ekmek peynir domates salatalık yedim malesef yanında şekerli çayla
şimdiye kadar da 4 elma yedim 1.5 lt su içebildim içebilirsem bir bardak yeşilçay ve yarım lt su içip günü kapatıcam kolay gelsin hepimize :)

Yarın nasıl bildirim yapıyoruz geçen hafta mı yoksa ondan önceki haftaki kilomu eski kilomuz oluyor kafam karıştı

Canim bir onceki hafta ki kilon listede zaten sabahleyin tartilip kilonu 2 ye bolup yuzde yi ekliyorsun

Tamam Canim kayitlara Boyle gecilecek

Bugun oglen makarna vardi ben de kendime yagsiz ayirdim yaninda da yogurtla salata yedim. Aksam yemeginde azicik et sote borulce. Sonra abimin dogum gunu oldugu icin kucuk bir dilim pasta yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…