- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.021
Gizemli ilk bebegin mi Canim alisiyordun zamanla. Rabiscik bildirmleri 12 ye kadar yapiyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gizemli ilk bebegin mi Canim alisiyordun zamanla. Rabiscik bildirmleri 12 ye kadar yapiyoruz
Merhabalar kızalarr;
Dün hiç kıyafetim kalmadığı için alışverişe gittim ama moralim bozuldu( 38 bedenim hala pantolonlarda ah o sadece 36 bdeni kalmış beyaz pantolunu ne havesle denedim ama olmadı
Dün akşam sadece sebzeli bulgur pilavı
yarım kase de yoğurtlu çorba içtim
akşam 9 gibi karnım kazınında bir çay bardağı kadar sütlü kahve yaptım kendime içinede yulaf kattım biraz :) Yulafı heryere koyuyorum artık.
Bugün sabah kahvaltıda ;
biberli peynirli maydonuzlu yulaflı omlet yedim bir bardak yeşil çay
Öğle yemeğindede
Tavuk şiş salata ve ayran
Akşamı hafif bi salata ile yapayım diyorum :)
merhabalar arkadaşlarım bende aranıza yeni katıldım üyelik için yapmam gereken başka bişey varmı acaba
Ayy kiyamam ben o minnosa. Bende kixim küçükken çoook üzülüyordum bu duruma. Ama simdi nedense o his kayboldu. Azcik hayati ogrensin diye saliverdim:)ama tabi bu dedigim dort yasinda.Oyyyy bu asilari agz yoluyka damla olarak verseler noluuurrrr kiymm kuzuma yaaa o agladi ben agladimkizlar anlik dyetler yapmasanz? Ssglikli degl brde surekli surdurulemetecek dyetler ya braknca geri glyr o kilolar bnde ypmstm k flakes dyetiydi bnmki 2 ayda 15 kilo verdm ama sekerim tansynum surekki dusmye basladi vitamnsz klmisim hap kullndm cok rhlikeli yni dkkat edn
merhabalar arkadaşlarım bende aranıza yeni katıldım üyelik için yapmam gereken başka bişey varmı acaba
Canim ilk sayfada kurallarimiz var eger sana uyarsa takim da yeralabilirsin
teşekkür ederim çok hoşbuldum :):)Ayy kiyamam ben o minnosa. Bende kixim küçükken çoook üzülüyordum bu duruma. Ama simdi nedense o his kayboldu. Azcik hayati ogrensin diye saliverdim:)ama tabi bu dedigim dort yasinda.
Hosgeldin canım..
kızlar vakitsiz bi zamanda giriyorum nete yarın bildirimden sonra ayrıntılı anlatırım. is bulduuuuuuum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
okudum kabul ediyorum :)
okudum kabul ediyorum :)
Yarın nasıl bildirim yapıyoruz geçen hafta mı yoksa ondan önceki haftaki kilomu eski kilomuz oluyor kafam karıştı
ben şimdiden kilo bildirimimi yapayım 82.2 bugünkü kilom ve elma diyetine başladım
sabah :3 dilim kepek ekmek peynir domates salatalık yedim malesef yanında şekerli çayla
şimdiye kadar da 4 elma yedim 1.5 lt su içebildim içebilirsem bir bardak yeşilçay ve yarım lt su içip günü kapatıcam kolay gelsin hepimize :)
kızlar vakitsiz bi zamanda giriyorum nete yarın bildirimden sonra ayrıntılı anlatırım. is bulduuuuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?