Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar hurma diyeti bana gore degil. Yarin sıradan diyetime devam.. ...

Öyle diyetler bana hep saçma ve verileni iki kat geri nasıl alınır ona cevap gelmiştir. En güzel normal olan uzun ama cidden verdiğin diyet canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın.

Kilom 56.9

Herkese bol eksili gün diliyorum

Gunaydinn bugun tartiya ciktim cok mutlu oldum daha ilk haftam ve diyete baslayali 4 gun falan oldu ama 2 kilo vermisim. Daha once de diyete baslayinca ilk hafta cok veriyodum ama kendi basima basaraboldigimi gorunce cok mutlu oldum. Eski kilom eskisi 87 di bu sabah 85 ciktim. Yuzde hesabiyla yaklasik % 2.99 ediyor. Iyi gunlerrr

kızlar günaydınlarrrr:)

yeni gelen arkadaş hoşgelmiş, bol eksiler dilerim...

benggücüm zorladıysa bırakman iyi olmuş canım, boşver..ben zaten takılan kilom için şok olsun diye yapıyorum biliyorsun...çok da sağlıklı bi beslenme şekli değil bu tek tip beslenmeler, sağlığın her şeyden önemli

kollontai hayırlı olsun tatlım yeni işin, başarılar dilerim

rabiscik tebrik ederim tatlım, azimle ve bol eksiyle devam etmeni dilerim canım

bana ggelinceeee, dün akşam annemin zoru ile teyzemlere gittik... öfff ne zaman kararlı diyete başlasam illaki ya gidilecek bi yer çıkıyor ya da gelecekler oluyor ve BEN BU DURUMDAN NEFRETTT EDİYORUM ((

akşam ne mi oldu, teyzemin ne diyetiymiş bu, incecik kaldın, eve gidince yap diyetini...vb zırvalıkları yüzünden diyetim bozuldu... maalesef meyve ve 1 dilim kek yemek zorunda bırakıldım...onlara kalsa zaten bi şey yemedim ve belkide küstü ama küserse küssün! bu ne baskı yaaa...anlamıyorum insanları, saygısızlık resmen bu!!! hayr bi şey değil konsantrasyonumu bozuyorlar (((gel de bugün topparla..darmaduman ettiler beni...

netice itibariyle buu sabah hurmaya devam ama moralim bozuk (( hayatımdan herkesi çıkarasım var resmen durum bu, tartıya falan çıkmadım bugün ve yenilen kavunlar, incirler... kek vs.. deli gibi aç uyandım bugün ama devam edeceğim inşallah....

Günaydın.

Kilom 56.9

Herkese bol eksili gün diliyorum

Canim yuzden I hesaplamamissin bi de eski uyesin lutfen son bildirdigin kilo ile bugun ki kilo arkasinda ki farki yaz Onu da ikiye bolup yuzden I hesapla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlarr :)
Bugün güne güzel başladım çünkü tam 60.1 im :) son tartımda 61.2iydim yavaş yavaş aheste aheste veriyorum kiloları :) %1.797
Yeni başlayan arkadaşlara da yüzde hesabı ;
Eski kilo- yeni kilo= Fark
100* fark/ eski kilo= yüzde hesabı

61.2-60.1=1.1
100*1.1/61.2=1.797

Heralde bavul kaybolması bana yaradı :) gidiyor kilolarr yaşasınnnnn

kızlar dünki menüm de;
kahvaltı;
omlet ; biberli peynirli ve yulaflı
bir dilim kepekli ekmek
bir bardak yeşil çay

Öğlen yemeğimde;
Tavuk ızgara salata ve ayran

Akşam yemeğinde
Fırında sebzeli tavuk ve bol yeşilikli salata

Akşam saat 9 gibide bir neskafe içtim
Bu arada suyuda yaklaşık 1.5 lt içtim
Akşam Spor olarakta yoga yaptım bi yarım saat .pilates topuyla bir kaç hareket çalıştım.

Evet Lucim ilk defa boyle diyet yaptim ama bir mide agrisi tuttu gitti. Aksam yemeğini normal yedim. Ama sabah ve öglen yediğim hurmalar cok fazla metabolzmami hızlandirdi kac defa tuvalete gittim. Yani bu yonu cok güzelmis. Artik diyetimde meyve zamanlarinda arada hurma da olacak. Tuvalete göturuyor adami zorla.
Yaa bu bîyere gidipte israr edilmesi benide uyuz eder. Derdini,diyetini anlayan olmaz bi turlu. Ama kiloya laf etmeye gelince şişmanida zayıfida lâfıni koyar hic çekinmez. Ben bana gelen misafire hic israr etmem. Hatta bazen garip karşılayıp yüzu düşüyor Baxi misafirlerin. Oyle nooooolur ye demeye alisik bazi insanlar.ne gorgusuz diyorlardir bana.

Kizlar bayram haftasinda bir haftada iki kilo almıştım. Bu hafta 800 gr verdim. Ama tabi artidayim bu sekilde
İki hafta once 68.4
Bu hafta 69.6
Fark +1.2
İkiye bolunce fark+0.6
Yuzde +0.88
Malesef boyle.. .

iyi yapmışsın canım hurma benimde bağırsaklarımı acayip çalıştırıyor maşallah :)

aman ısrar kötü yaaa diyet baltacıları bunlar...diyet yapanlara karşı örgüt gibiler, yanmızda içimizdeler... o evsahipleri, anneler, eşler, teyzeler hepsi diyet baltacılarııııı!!!!!

Siyamumcugum digerleri nasil bilmiyorum ama hurma diyeti kafama yatmisti. Ama mideme ve irademe yatmadi:)
Bende dedigin gibi kurkcu dukkanina dondum yani diyetime.

Cok komiksin ayol:)

Masallah canim tebrikler. Cok iyi vermissin.

eski kilo 68.1
yeni kilo 67.8
fark 0.3
yuzde 0.44

kaptanım umarım dogru hesaplamısımdır :) eksideyim buna da sukur

kızlar iyi dilekleriniz icin hepinize coook ama cok tsk edyorum. umarım daha iyi olacak :)

Tesekkur ederim insallah oyle devam ederim:)

Kızlar nasılsınız? Kilom 82. Listeyi hazırlama geçiyorum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…