- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.041
Kizlar hurma diyeti bana gore degil. Yarin sıradan diyetime devam.. ...
Günaydın.
Kilom 56.9
Herkese bol eksili gün diliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar günaydınlarrrr:)
yeni gelen arkadaş hoşgelmiş, bol eksiler dilerim...
benggücüm zorladıysa bırakman iyi olmuş canım, boşver..ben zaten takılan kilom için şok olsun diye yapıyorum biliyorsun...çok da sağlıklı bi beslenme şekli değil bu tek tip beslenmeler, sağlığın her şeyden önemli
kollontai hayırlı olsun tatlım yeni işin, başarılar dilerim
rabiscik tebrik ederim tatlım, azimle ve bol eksiyle devam etmeni dilerim canım
bana ggelinceeee, dün akşam annemin zoru ile teyzemlere gittik... öfff ne zaman kararlı diyete başlasam illaki ya gidilecek bi yer çıkıyor ya da gelecekler oluyor ve BEN BU DURUMDAN NEFRETTT EDİYORUM((
akşam ne mi oldu, teyzemin ne diyetiymiş bu, incecik kaldın, eve gidince yap diyetini...vb zırvalıkları yüzünden diyetim bozuldu... maalesef meyve ve 1 dilim kek yemek zorunda bırakıldım...onlara kalsa zaten bi şey yemedim ve belkide küstü ama küserse küssün! bu ne baskı yaaa...anlamıyorum insanları, saygısızlık resmen bu!!! hayr bi şey değil konsantrasyonumu bozuyorlar(((gel de bugün topparla..darmaduman ettiler beni...
netice itibariyle buu sabah hurmaya devam ama moralim bozuk(( hayatımdan herkesi çıkarasım var resmen durum bu, tartıya falan çıkmadım bugün ve yenilen kavunlar, incirler... kek vs.. deli gibi aç uyandım bugün ama devam edeceğim inşallah....
Evet Lucim ilk defa boyle diyet yaptim ama bir mide agrisi tuttu gitti. Aksam yemeğini normal yedim. Ama sabah ve öglen yediğim hurmalar cok fazla metabolzmami hızlandirdi kac defa tuvalete gittim. Yani bu yonu cok güzelmis. Artik diyetimde meyve zamanlarinda arada hurma da olacak. Tuvalete göturuyor adami zorla.
Yaa bu bîyere gidipte israr edilmesi benide uyuz eder. Derdini,diyetini anlayan olmaz bi turlu. Ama kiloya laf etmeye gelince şişmanida zayıfida lâfıni koyar hic çekinmez. Ben bana gelen misafire hic israr etmem. Hatta bazen garip karşılayıp yüzu düşüyor Baxi misafirlerin. Oyle nooooolur ye demeye alisik bazi insanlar.ne gorgusuz diyorlardir bana.
Öyle diyetler bana hep saçma ve verileni iki kat geri nasıl alınır ona cevap gelmiştir. En güzel normal olan uzun ama cidden verdiğin diyet canım
iyi yapmışsın canım hurma benimde bağırsaklarımı acayip çalıştırıyor maşallah :)
aman ısrar kötü yaaa diyet baltacıları bunlar...diyet yapanlara karşı örgüt gibiler, yanmızda içimizdeler... o evsahipleri, anneler, eşler, teyzeler hepsi diyet baltacılarııııı!!!!!
Masallah canim tebrikler. Cok iyi vermissin.Gunaydinn bugun tartiya ciktim cok mutlu oldum daha ilk haftam ve diyete baslayali 4 gun falan oldu ama 2 kilo vermisim. Daha once de diyete baslayinca ilk hafta cok veriyodum ama kendi basima basaraboldigimi gorunce cok mutlu oldum. Eski kilom eskisi 87 di bu sabah 85 ciktim. Yuzde hesabiyla yaklasik % 2.99 ediyor. Iyi gunlerrr
Cok komiksin ayol:)
Masallah canim tebrikler. Cok iyi vermissin.
kızlar günaydınlarrrr:)
yeni gelen arkadaş hoşgelmiş, bol eksiler dilerim...
benggücüm zorladıysa bırakman iyi olmuş canım, boşver..ben zaten takılan kilom için şok olsun diye yapıyorum biliyorsun...çok da sağlıklı bi beslenme şekli değil bu tek tip beslenmeler, sağlığın her şeyden önemli
kollontai hayırlı olsun tatlım yeni işin, başarılar dilerim
rabiscik tebrik ederim tatlım, azimle ve bol eksiyle devam etmeni dilerim canım
bana ggelinceeee, dün akşam annemin zoru ile teyzemlere gittik... öfff ne zaman kararlı diyete başlasam illaki ya gidilecek bi yer çıkıyor ya da gelecekler oluyor ve BEN BU DURUMDAN NEFRETTT EDİYORUM((
akşam ne mi oldu, teyzemin ne diyetiymiş bu, incecik kaldın, eve gidince yap diyetini...vb zırvalıkları yüzünden diyetim bozuldu... maalesef meyve ve 1 dilim kek yemek zorunda bırakıldım...onlara kalsa zaten bi şey yemedim ve belkide küstü ama küserse küssün! bu ne baskı yaaa...anlamıyorum insanları, saygısızlık resmen bu!!! hayr bi şey değil konsantrasyonumu bozuyorlar(((gel de bugün topparla..darmaduman ettiler beni...
netice itibariyle buu sabah hurmaya devam ama moralim bozuk(( hayatımdan herkesi çıkarasım var resmen durum bu, tartıya falan çıkmadım bugün ve yenilen kavunlar, incirler... kek vs.. deli gibi aç uyandım bugün ama devam edeceğim inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?