Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vallahi sayfa atlamış haberim yok önceki sayfaya bakıyormuşum hala ne biçim olmuş bu site yaaa... noolsun kuzum sporumu yaptım kontrollü beslenmeme başladım yine :) sanırım bu kalan 7-8 gitmeyecek ama olsun böyle devam edeyim ne yapayım...

Hurma diyetini bıraktın mı Lucim? Sonuç nedir? Şu anki halinden memnunsan acelesi yok zamanla verilir elbet. Havalar biraz serinleyince daha güzel spor yapılır hem.

Hurma diyetini bıraktın mı Lucim? Sonuç nedir? Şu anki halinden memnunsan acelesi yok zamanla verilir elbet. Havalar biraz serinleyince daha güzel spor yapılır hem.

hurmayı 5.günde bıraktım canım cumartesiydi galiba ... 2,5 kg gitmişti ki dün yine ipin ucu azıcık kaçarak 1 kg geri geldi..1-3 arası oynuyor işte... bu ara asılmak istiyorum spora yine ve karatay beslenmeye döneceğim bakalım artık acelem yok tatlım

çok sıkıcı olmuş burası artık ( kim var kim yok göremiyoruz ben çıkıyorum kızlarrr

artık menü paylaşayım demiştim..sitenin bu haliyle burada varlığımı ne kadar sürdürürüm bilemiyorum ama aldığım karara istinaden en azından bugün paylaşayım bari :)

Lucinin menüsü:
kahvaltı: 12:00
2 adet haşlanmış yumurta
1 domates+1 salatalık+1 biber
avuç içi kadar yağsız tuzsuz lor peyniri

akşam: 17:00
1 ufak tabak z.yağlı tazefasulye
1kase cacık
1 kase çoban salata yağsız bol limon ile

mutfak 17:00 itibariyle kapanmıştır...

su:3 litre + 1 fincan yeşil çay
spor: sabah 08:00-11:00 arası 180 dk tempolu yürüyüş,
akşam 19:00- 20:00 arası 60 dakika tempolu yürüyüş

Halledersin sen Lucim güveniyorum sana, ben de şu hurmayı denemeliyim eve geçince. İçimde kalacak resmen.

çok sıkıcı olmuş burası artık ( kim var kim yok göremiyoruz ben çıkıyorum kızlarrr

Bence de çok kötü olmuş site Lucim.

Afiyet olsun şekerim.

Ben de menümü yazayım ..
Gün içinde kola olayını abarttım sanırım, 1 litre zero içmişim ama sayesinde tuvalete gittim. Tatlandırıcılar malum bağırsakları çalıştırıyor.
Yanında bol kahve içtim.
Akşam yemeğinde de musakka ve yoğurt yedim.

günaydıın şekerler..kaptancım ve hmcim varız sadece buralarda sanırım diğer kızlar henüz giremediler... sabah 5 te kalktım işlerimi hallettim yemeklerimi hazırladım az sonra duşumu alıp spora çıkacağım...psikopata bağladı yine Luciiii :) gidip 3 saat sabah sporumu yapayım 1 saat de akşam inşallah...öptüm sizi, spor dönüşü gelirim

hepinize günaydın bayanlar ben bu hafta mezun olmak istiyorum acaba mümkünmüdür şuan 64 kiloyum hedef 60 dı diyete devam ediyorum ama artık buraya fazla giremiyorum

kızlar merhaba...bugün 2,5 saat 10 km yürüyüşümü tamamlayıp geldim...çook sıcaktı bugün dağıldım vallahi

Valla bende şimdi safariden girerek buraya girebildim diğer türlü olmuyor maşallah sana

hepinize günaydın bayanlar ben bu hafta mezun olmak istiyorum acaba mümkünmüdür şuan 64 kiloyum hedef 60 dı diyete devam ediyorum ama artık buraya fazla giremiyorum
Canım senin giriş kilon 75 idi kurallara göre mezun olabilmen için en az 63 olman gerekiyor o yüzden mezun olamıyorsun maalesef zaten sitede düzenleme yapıldığı için doğru dürüst gelen yok

Maşallah şekerim harikasın valla. Hiç olmazsa sıkılaşırsın. Bu arada yağa devam mı?

Kızlar kaç gündür 3-4 saat uyuyordu. Bugün bir uyumuşum miss .. 1 saat oldu uyanalı.

Maşallah şekerim harikasın valla. Hiç olmazsa sıkılaşırsın. Bu arada yağa devam mı?
yok canım yaa aklıma bile gelmiyor hırs yaptım bu sefer o 60 ı göreceğim inşallah :) ama sakin sakin bol spor ve karatay beslenme ile... ilk kilo verdiğim dönemler 2 ay kadar günlük tutmuştum ne yedim ne içtim ne kadar spor yaptım, şimdi başa dönüp aynılarını uyguluyorum neredeyse bakalım bu sefer işe yarayacak mı :)

Şimdi kilon az kaldığı için biraz daha geç sonuç alabilirsin ama mutlaka yarar Lucim.

Bu arada dün gece siteyi bir eski haline döndürmeye kalktılar sanırım. Pek bir sevinmiştim ama boşaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…