- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.081
Artik bende varimmm hosgeldim:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosgeldin Canim tanitirmisin kendini Ben takim kaotaniyim su an izinliyim ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyup Kabul edersen deneme suresindesin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba canim 32 yasindayim 2 prensesim var 6 ay once dogum yaptim sinif ogretmeniyim suan ucretsiz izindeyim dogum kilolarimdan kurtulamamistim ustelik bebegim emmedi 23 mayista spor ve diyete basladim ortalama haftada 1-1.5 kg verdim ve bugun itibari ile 61.9 kg. diyete 73 kg. ile basladim sabahlari 50 dk. Kosu bandinda tempolu yuruyus ve kosu yapiyorum 20 dakikada karin egzersizi yapiyorum hic kacamak yapmiyorum hedefim 55 kg. Hatta mumkunse daha az sayilari gormek diyetisyene gittim beni tatmin etmedi ayrica bel ileri derecede bel fitigiyim. O yuzden her sporu yapamiyorum atlatigim hususlar var ise sorularinizi yanitlayabilirim ilk sayfayi okudum. Tam benlik kabul ediyorum. Bu aralar motivasyonum dustu o yuzden moralim bozuk ama kilo vermelerim devam ediyor.
landl hosgeldin canm
kızlaaar nasılsınız ben diyet degilde simdilik normal yeme duzenimde gidiyorum. ekmek seker yemiyorum aksamları gec yemiyorum suan ki tempoda daha iyisini yapamıyorum umarım onumuzdeki hafta bi duzene girecegim. buldugum is asgari ucret. o yuzden 3 ev arkadası almaya karar verdik simdi bide onunla ugrasıyorum bakalm nasıl olacak ??? bu arada yarın dersaneye baslıyorum bu sene sıkı bi hazırlıkla ist hukuk tutturmayı hedefliyorum bi 4 yıl daha okuycam artıkın benden simdilik bunlar var
Kizlar kahvaltida 1 tane haslanmis yumurtanin beyazi, sarisini sevmiom kizima verdim.1 dilim tam bugday ekmegi 4 zeytin domates salata yesil biber ve 2 bardak sekersiz acik cay birazdan da sporuma baslicam ha bide kahvaltidan once 2 kasik yogurda zerdacal zencefil ve tarcin koyup yedim ustunede kica bardak su ictim:)
kızlarrrr sabah gittim sorumu yaptım misler gibi 3 saat tempolu yürüdüm
Lucim gordum canim face de kan bagisi da yapmisin masallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım yaaa hiç sorma yapamadım henüz 14 de açılacakmış kızılay(( agaç oldum kapısında beklemekten yandaki dükkandakiler uyardılar bekleme 2 de gel dediler.. bi de facede yazdığımdan beri telefonlarım susmadı herkes kızılaya bağışlama kızılay satıyor acil ilanlarını kovala diyorlar kafamı karıştırdılar
Oglen 50 dk kosu bandi 20 dk egzersiz yaptim.bol su ictim.bakalim aksam aksilik olmazsa plates yapcam
SELAM KIZLAR BEN CEPTEN BAKTIĞIMDA HALA SİTE kapalı görünjüyordu luci nin rface den mesajı olmasa gene açılmadı site zannedecektim sanırım cepten bakanlar hep aynı problemle karşılaşacaklar ben hala memleketteyim siteye yeni girdim pek bişey anlamadım bi karıştırayım bakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?