Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bilmiorm aslnda bu yaz hep saglıklı beslendim. en azndan bir süre beş günde beş kg denemeye deger sanırm

Sen bilirsin tabi ama o 5 kilonun en az 2'si geri gelecek. 3 kiloyu düzenli beslenme ile de verebilirsin sen.

Kilo bildirimim

Geçen hafta: 56.9
Bu hafta: 56.3
Fark: 600gr
Yüzde: 1.05

Tebrik ederim siyamumcum.

günaydın kızlarrrr... yahu 5 te kalktım bu sabah da..yaşlanıyor muyum ne..yaşlılar gibi erkenden uyanıyorum gece yine uykuya dalmada sorun yaşadım sanırım yaşadığım kas kasılmaları... bugün de en sıcak günlerden biri olacakmış, dikkat edin kendinize... ben yine yasaklı olmama rağmen yürüyüşüme çıkacağım

Günaydın kızlar bol eksili günler dilerim dün getirdiklerimi yerleştirdim baysa bi kışlık hazırlamıştık bügünde çamaşırlar falan yıkanacak bi de biz yokken eşim yatak odası hariç heryere baskana yapmış ortalık düzeltilip toplanacak anlayacağınız çok işim var fırsat buldukça uğrarım

"hepsinin yerlerine dağılması" konusunu tuttum

yufff çok sıcak olduğu için bugün çıkmadım yürüüyüşe söz dinledim...bu gün kendime ilk defa diyette tatil ilan ettim, tüm gün şahane filmler izleyip canım ne isterse yiyeceğim...şahane bir kahvaltıyla güne başladım bile..belki meto şaşar da şu kilolar düşer :) cips çerez kola bugün her şey serbest bana derken canım kısır çekti az önce kısır yaptım iyi mi..neyse gün uzun bakalım neler çekecek bu deli can bugün...hepinizi öptüm bol eksiler dilerim

Kızlar nasılsınız?
Dün bildiğiniz birşey yemedim. Sanki bütün hafta çok yemişim gibi giden yalnızca 100 gram. Acaba benim ilacımın soz ayarlanması mı gerekli ki?

Liste için bir kaç saate buradayım.

***5.TAKIM 374. ETAP***

hm22(82/81,90/0,10/%0,12)
bengu84(69,6/69,00/0.6/%0,86)
14SERAP38( 65.5/64,00/ 1,50/%2,29)
kollontai(67,8/)
gizemli1105(86)
tatsızbrokoli(60,1/59,8/0,30/%0,50)
siyamum (56,9/56,30/0,60/%1,05)

5. TAKIM ORTALAMASI : %

hm cim listeyi düzenledim kollontai ve gizemli den ses yok yeni üyelelrinmizden de anlaşılan takımda yeralmak istemiyorlar neyse bekleyim biraz daha

merhaba benim deneme haftam diye ben bir şey yazmadım kilom hakkında zaten 2 gün oldu katılalı ynede söyleyeyım 82.7 kıloyum

Kaptanım sen daha yeni yoldan geldin, nede yorgun yorgun yapıyorsun. Çok utandım, listeyi hazırlayacağım diye yüzdemi bile hesaplamamıştım sen hesaplamışsın

Bu arada kaptanım Dila haricinde diğer arkadaşlar katılımda da bulunmadı zaten. Deneme sürecini böyleyken geçemezler sanırım.
Dilayı ben dün davet etmiştim. Yeni daha.

Kızlar burada bir kedi vardı, artık iyice benimsedi bizi. Genelde aynı yerde yiyoruz yemeği, yemek yerken hemen yanımıza geliyordu. Beraber yiyorduk. Resmen benim kadar yiyordu. Sanırım hamileymiş. Şimdiye kadar oyunlar yapıyorduk yemek yerken, ayağa kalkıyor öyle yiyordu. Artık kaldırmıyoruz.
Bu arada hamile olmayıp çok feci kilo almış da olabilir.

haha:) benim 7 tane kedim var. eğer kedinin yanlardan sert ve şişik duruyorsa hamiledir. ama sarkıksa değildir yağdır :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…