- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.281
hmcimmmm duy sesimiiiii ...bugün bulgur ve su ikilisi beni benden aldı...sen şu bekunisi 2 tane mi içiyordun canım..ben hep 1 içiyorum da 2 mi içsem kii..vallahi düğümlendim kaldım
saol bebiş haber verdiğin için... yani 2 tane aynı anda içmemeliyim gibi anladım ama... dikkat et kendine kuzuuuu, dinlendir kendini, neden yoruldun?Ben içiyorum gerekince lucim ama 1 tane işe yaramayınca 2.de de tık olmuyor
Kızlar bugün fazla bakamadım kusura bakmayın. Yoruldum iyice, başım çok ağrıyor. Kaptanım listeyi ekledim paylaşıma.
saol bebiş haber verdiğin için... yani 2 tane aynı anda içmemeliyim gibi anladım ama... dikkat et kendine kuzuuuu, dinlendir kendini, neden yoruldun?
aynen öyle:)) benm en sevdigim kedimin adı behlül. sarı ve mavi gözlü . o kadar oğlum gbi hissediyorum ki bazen behlül hadi bi koşu bakkala git diyesim geliyor
teşekkür ederim
bilmiyorum ama dişi olduğndan emn misinz
Hmcim bu günlerde deliye vurdum. Sonum hayrolsun diyorum. pek normal degilim yani. Evde can sıkıntısından ve monotonluktan bu hale geldim yani
. Canım o ara bi nete girmiştim halledeyim dedim evet sadece dila katılımda bulunuyor diğerlerinin takıma girmesi çok zor ben sabah tartıldım 2 kg almışım sabahtan beri sadece 1 kase yoğurt yedim acı biberi ce yoğurtlu bakalım bi kaç gün şok yapacam bünyeye haftayada hurma düşünüyorum
Hm canım sen listeyi paylaşıma eklermisin
Merhabalar. Ugrayamadim uykusuzluk yorgunluk derken hastanede bebiş sevme telasindayim. Herkese bol eksili günler. Bebiiiiişş maşallah çok tatlı çok tombiş ya masmavi gözleri :)
kuyrugunu kaldırırsanız anlarsınız:)
Naber kızlar bence hm canım bu şişkoluktan onuda bizim takıma alalım bu arada bende menü paylaşmaya başlayayım listelere sonra girerim sabah 1 kahve öğle 3 kaşık acılı liponlu yoğurt saat 4 gibi 3 kasık yoğurt daha akşam 2 kaşık saç kavurma 1 kaşık pilav 3 kaşık çoban salata cepten düzgün giremedim 2,5 lt su 5 km yürüyüş tempolu ve klasik tatil dönüşü ev işleri 3 makina çamaşır yıkandı asıldı ortalık toparlandı yemek yapıldı misafir ağırlamadı 2 ayrı yere ziyarete gidildi şu an haşatım çıkmış vaziyette
Kızlarrr Günaydın :) haydi yürüyüşe çıkıyorum sizde eşlik edin bana hedefim 10 km
canım ben gene akşam çıkmayı düşünüyorum eğer Halim kalırsa akşam iyi oluyorbugün türkiyenin bu yaz yaşayacağı en sıcak günmüş fıstık dikkat et kendine...ben çıkamıyorum bir kaç gün yasaklıyım..pazartesi yağmur geliyormuş az serinlesin öyle çıkacağım :)
Beraber döndük tatlım bügünde niyetim öyle sabah tartışdım 1 kg su gitmiş bile mutlu oldum şimdi sarımsak çayına başladım bakalım etkisi olacak mıHep yatıp durması da tembelliğinden mi acaba
Kaptanım maşallah iyi dayanmışsın o kadar. Oğlun da döndü mü anneannesinden?
dikkat et sıcağa tatlım. Günaydın bu arada yoğun bir gün beni beklerKızlarrr Günaydın :) haydi yürüyüşe çıkıyorum sizde eşlik edin bana hedefim 10 km
şimdi geldim Yürüyüşten cook sıcak var ama deniz kenarı biraz olsun ediyordu 10 km yi tamamlayarakbugün türkiyenin bu yaz yaşayacağı en sıcak günmüş fıstık dikkat et kendine...ben çıkamıyorum bir kaç gün yasaklıyım..pazartesi yağmur geliyormuş az serinlesin öyle çıkacağım :)
Kolay gelsin kaptanim sana dacanım ben gene akşam çıkmayı düşünüyorum eğer Halim kalırsa akşam iyi oluyor
dikkat et sıcağa tatlım. Günaydın bu arada yoğun bir gün beni bekler
Bu sıcakta maşallah sanaşimdi geldim Yürüyüşten cook sıcak var ama deniz kenarı biraz olsun ediyordu 10 km yi tamamlayarak8 km bitirdim.
Şimdi hafif bir kahvaltı zamanı kuş gibi hafif hissediyorum :)
Kolay gelsin kaptanim sana da
Yürüyüş sonrası insan çok dinç oluyor. Akşam a dogruda denize gidicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?