- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.201
merhaba arkadaşlar yeniyim umarım takımınızın bir parçası olabilirim
Kızlar merhabalarr günaydınlarr
Yüzüm yok yazmaya nerdeyse bir haftadır yazamıyorum.
İşle ilgili birkaç sıkıntı çıktı başka yere görevlendirme için başka ile gittimo yüzden hiç yazamadım haber bile veremedim. Ama güzel haber bavulum bulundu kızlar. bundan sonra daha yoğun olarak yazmaya çalışacağım
Ayy tebrik ederim yaa Teyze olmak ne güzel bi duygudur umarım kısa zamanda bende teyze olurummm :))Merhabalar kızlar. Cep mobil Uygulama çalışmıyor internet geldi buralarda olurum diyordum foruma giremedim. Neyse şans burdayım artık. Bugün ablam doğum yapıyor giyinip çıkıcam Teyze Oluyorum tey tey tey
kızlar LUCI nin mutfağı bugün de 17:30 itibariyle kapanmıştır...
öğle: 11:30
2 haşlanmış yumurta
lor peynirli roka salatası bol limonlu büyük kase
1 bardak ev yapımı ayran
ara : 14:30
3 ufak dilim kavun (çok canım çekti)
akşam: 17:30
2 kase tavuk suyu çorba
1 adet domates
su: 3 litre
spor: 08:00-11:00 arası 3 saat tempolu 12 km yürüyüş
akşam: 20:00-21:00 arası olması planlanmakta 1 saat 6 km tempolu yürüyüş
Benim bu ara iştahım çok açık yemelere doyamıyorumİyi akşamlar kizlar
Menum
Sabah
Peynir ekmek domates biber maydonoz yesil cay
Ara bitter çikolata bir kare
Yogurt yulaf ezmesi
Aksam
Kuru fasulye
Bulgur pulavi
Salata
Yogurt
Sonra iki çatal kavun
Boooolll su
Kızlar yarın yola çıkacağım şimdi arabayı yerleştireceğim bana dua edin yaklaşık 600 km 2 çocukla araba kullanacağım okudum ama alıntılayamadım inş eve gidince daha iyi olur bol yazarım görüşmek üzere
Kızlarr. Yarın hurma diyeti beni bekler. Heyecanlıyım.
Bugünkü menümü yazayım.
Öğleye kadar kahve
Öğle:
- 2 nugget
- 1 bardak ayran
Akşam:
-3 ızgara köfte ( 6 köfteyi kedicikle bölüştüm)
- 1 bardak ayran
kızlar günaydınlarrrr.... dün gece hiç uyuyamadım desem yeridir... eşime göre güneşten rahatsız oldum hafif güneş çarptı ya da üşüttüm... tüm gece tir tir titredim, soğuk terler attım nedendir bilmiyorum berbat bi geceydi..yarı uyur yarı uyanık sabahı ettim... saat 5 te de tam olarak yataktan kalktım...ev işlerimi halledip duşumu aldım, eşimin yasaklamasına rağmen yine de çıkacağım sporumu yapmaya...aslında şu an hazırım erken de çıkmak istiyorum ama bu saatlerde sokaklar boş, dükkanlar kapalı, köpekler oluyor yollarda, bi de ben trafik ışıklarına takılıp durmayayım diye-ki yürürken çok özen gösteriyorum hiç durmamaya- hep ara sokaklardan ulaşıyorum parkuruma, öyle olunca da bu saatlerde ortalık köpek kaynıyor o sebeple en azından saatin 8 olmasını beklemek zorunda kalıyorum....
bu arada sabah sabah sinirim bozulmadı da değil, bu kadar spora ve diyete rağmen sabah tartıda 69-70 arası bi rakam görünce hopladı resmen sinirim... bu kilo benimle acayip inatlaşıyor...spordan kaslar mı şişti bilemem ama bu kadar uğraşa kilomun + çıkması hakkatten gerginlik verici..neyse ben de inat ettim el mi yaman bey mi yaman!!! inatla savaşa devam edeceğim... şimdilik benden bu kadar öptüm sizleri.. gidip sade kahvemi içeyim
Yok yakın yerdeydi ama kalmak durumundaydım bugün döndüm Rize ye gitmiştim. Bavul içinde dünyalar benim oldu hiçbirşey eksik değil. En çokta yeni aldığım eşofmanlarımın bavulda olmasına sevindim yalan söyelmicem :)Hayırlı olsun Brokolicim. Bavulun için sevindim. Uzak bir yerde mi görevlendirmen?
Hepsi tastamam :) Yoksa napardım yaa çok feci strese girmiştim cidden iyi bulundu. Sanki dünya başıma yıkılmıştı öyle büyütmüştüm olayı :)kızlarrrrrr yaptım yine sporumuuu...3 saat 14 km tempolu yürüyüş ve 30 dk aletli jimnastiksıcak feci vallahi....
hmcim canımın içi hurmaya başlamışsın hayırlı uğurlu olsun kuzummm ama o yoğurt yenmeli, bu tarz diyetlerde bire bir uygulamak gerekiyor biliyorsun canım
tatlı brokolicim çok sevindim canım bavulunun bulunmasınaiçindekiler tamdır inşallah
Yok yakın yerdeydi ama kalmak durumundaydım bugün döndüm Rize ye gitmiştim. Bavul içinde dünyalar benim oldu hiçbirşey eksik değil. En çokta yeni aldığım eşofmanlarımın bavulda olmasına sevindim yalan söyelmicem
Yok yakın yerdeydi ama kalmak durumundaydım bugün döndüm Rize ye gitmiştim. Bavul içinde dünyalar benim oldu hiçbirşey eksik değil. En çokta yeni aldığım eşofmanlarımın bavulda olmasına sevindim yalan söyelmicem
Aynen öyle yapcağım. Haftasonu ilk iş o eşofmanlarla spor yapmakBunun üzerine o eşofmanları giyip bol bol spor yaparsın artık brokolicim.
tabıkı tanıtayım 18e basmak üzereym
82.7 kiloyum hedefım 60 kılo olmak. lise mezunuyum. üniversiteye hazırlanıyorum. br yandanda kpssye hazırlanıyorum. eylül ayında tam hazırlanmaya başliycam ygs-lys hdefim kurbana kadar epey kılo vermek. çnkü sınav zamanı uğraşamam pek
Günaydınnn :) Hayrola canım ne için hastane?Günaydın bol eksili günler ben hastaneye koşuyoruuuum
merhaba arkadaşlar yeniyim umarım takımınızın bir parçası olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?