Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hosgeldin canim

Resmen bahtsız bedevi gibi hissediyorum kendimi. Günler sonra hurma diyetini denemeye karar verip, dün hurma almıştım. Bu sabah 2 tane yedim, 3. bir baktım ekşi. Bildiğin bozuk çıktılar. Sorun şu ki o ilk yediğim 2'si bozuktu ben açlıktan mı anlamadım yoksa kenarda kalıp bozulmamış mı bilmiyorum. Sonuçta güme gitti benim hurma diyeti.

Aynen öyle yapcağım. Haftasonu ilk iş o eşofmanlarla spor yapmak
Ne güzel Brokolicim..

Günaydın bol eksili günler ben hastaneye koşuyoruuuum

Benim yerime de hoşgeldin de bebeğe siyamumcum:)

Umarım gönlüne göre olur. Gider gider ama çok alıp verme konusunda dikkat et. Ben 1 ayda 10 kg verebiliyordum zamanında. Şimdi ne kadar uğraşsam da 4 kiloyu geçemiyor.

hmcim canım yaaa hakkaten sinir bozucu, geçmiş olsun kuzum... sıkma canını :) benimde canım habire yemek istiyor maalesef...çok zor tutuyorum kendimi....

tekrar herkese teşekkür ediyorum hoşbulduk :)
hm22 umarım benm kilo vermem yavaşlamamıştır.senınde ilk kez diye hızlı gitmiştir. snradan o 4 yükseleblr bence:)

hmcim canım yaaa hakkaten sinir bozucu, geçmiş olsun kuzum... sıkma canını benimde canım habire yemek istiyor maalesef...çok zor tutuyorum kendimi....

Lucim zor valla, ben de sinir oldum aç aç durdum bütün gün. Akşam da yalnız yoğurt ve belki az ısgara yiyip geçireceğim. Hurma bozuk çıkarsa ben daha iyisini yaparım hıh.

tekrar herkese teşekkür ediyorum hoşbulduk
hm22 umarım benm kilo vermem yavaşlamamıştır.senınde ilk kez diye hızlı gitmiştir. snradan o 4 yükseleblr bence

Bu en fazla hali Dila :)
Ne yazık ki Tiroit problemim var ve artık kilo vermek benim için çok zorlaştı.

1.ve 2.Gün
Sıvı detoksuna dayalı bu ilk iki gün, 4 haftalık bu diyetin her haftasında tekrarlanıyor. Sadece su ve meyve suyu ya da yeşil çay tüketebileceğiniz bu iki gün boyunca, vücudunuzdaki ödem atılacak, aynı zamanda da vücudunuzdaki zararlı toksinlerden de kurtulacaksınız. Bu diyet ile, vücudunuzdaki fazla su da atılmış olacak.

3.Gün
Kahvaltı

• Domates-salatalık söğüş
  • 1 dilim çavdar ekmeği
  • 2 ince dilim yağsız peynir
  • 1 adet haşlanmış yumurta
  • 1 fincan bitki çayı
Öğle

• Yeşil salata( limonlu ve 1 kaşık zeytinyağı ile)
Akşam

• 1 tabak brokoli ( haşlanmış)
  • 100 gr ızgara tavuk göğüs
4.Gün
Kahvaltı

• 1 fincan bitki çayı
Öğle

• Göbek-roka salatası ( zeytinyağı ve limon ile)
Akşam

• 2 yumurta ile pişmiş, 4-5 adet mantarlı omlet

5.Gün
Kahvaltı

• 2 ince dilim light peynir
  • 1 fincan bitki çayı
Öğle

• Göbek ya da kıvırcık salata( zeytinyağı ve limon ile)
Akşam

• 1 tabak brokoli ( haşlanmış)
  • 100 gr ızgara göğüs eti
6.Gün
Kahvaltı

• 1 kaşık diyet reçel
  • 1 fincan yeşil çay
Öğle

• Göbek-roka salatası ( zeytinyağı ve limon ile)
Akşam

• 1 tabak haşlanmış kabak
  • 150 gr ızgara balık eti ( fırında)
7.Gün
Kahvaltı

• 1 kaşık diyet reçel
  • 1 fincan bitki çayı
Öğle

• Kıvırcık ya da göbek salata ( zeytinyağı ve limon ile)
Akşam

• 1 porsiyon Brüksel lahanası
  • 150 gr balık ( fırında)

13 kg filan veriliyormuş. ya ben araştırdımda diyetimi buldum. 5 günde 5 kilo diyeti ypcam ya

sinir bozucu bi durum hmcim. neyse hurma diyeti senin gibi birini kaybetti o üzülsünşaka bi yana bende gıcık olurdum .hatta sinirden üç paket çikolata yerdim
Kızlar evimdeyim çok yorgunum müsait olunca geçmişi okurum
hoşgeldin kaptancım.

huuu huu kızlar nasılsınız. şu bilgisayarı kısmende olsa hallettik. ondan yazıyorum şimdi.ne güzelmiş anacım geniş ekranda yazmak çoklu alıntını gönlüne göre yapmak. hatta hızımı alamadım alakalı alakasız tüm forum başlıklarından alıntı yapasım geldi ama size acıdım
ha bi de şu yüz ifadelerini de bilgisayarda koyabiliyorum ancak onlarında tamamını şimdi kullanasım var

kızlar ilgili ya da ilgisiz bulmuşken ekledim. şimdilik bunları ekledim devamı gelecek. şu anda ne kadar manyaklaştığımı bi kez daha anladım.kafam bozuk sinirimi klavyeden alıyorum.kurbanlarda sizsiniz :)

13 kg filan veriliyormuş. ya ben araştırdımda diyetimi buldum. 5 günde 5 kilo diyeti ypcam ya

Daha yaşın çok genç, tam gelişme zamanında sağlıksız diyetler ile hem sağlığını bozarsın hem ileride daha çok kilo alma durumun olur. O yüzden en iyi sağlıklı beslenme aslında.

sinir bozucu bi durum hmcim. neyse hurma diyeti senin gibi birini kaybetti o üzülsünşaka bi yana bende gıcık olurdum .hatta sinirden üç paket çikolata yerdim

hoşgeldin kaptancım.

Hiç dimi şekerim o üzülsün
Ben de sinir oldum, seni de yemiyorum be aç kalırım işte dedim. Oturdum kahve içtim bütün gün. Akşam da ayran. Uyuyup kalmışım bir ara, baktım saat geç olmuş yemeyeyim dedim.

Çok sevimlisin
Sonra dağılsın onlar istedikleri yere.
Zamanında bir öğretmenimiz vardı. Edebiyat öğretmeni. Her sınav öncesinde anlatırdı, noktalamalara dikkat edin der arkasından başlardı. Bir öğrencisi varmış, sınavda tüm nokta işaretlerini yazmış kağıdın altına, hadi şimdi hepiniz yerlerine dağılsın diye de not eklemiş. Her sınav öncesinde dinleyince sinirim bozulurdu. Aklıma geldi birdeb.

bilmiorm aslnda bu yaz hep saglıklı beslendim. en azndan bir süre beş günde beş kg denemeye deger sanırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…