- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.221
canıım bebiş için işte, teyzem olacam yazmış ya, hayırlısı ile bugün gelecek bebişGünaydınnnHayrola canım ne için hastane?
Hosgeldin canimtabıkı tanıtayım 18e basmak üzereym
82.7 kiloyum hedefım 60 kılo olmak. lise mezunuyum. üniversiteye hazırlanıyorum. br yandanda kpssye hazırlanıyorum. eylül ayında tam hazırlanmaya başliycam ygs-lys hdefim kurbana kadar epey kılo vermek. çnkü sınav zamanı uğraşamam pek
Kızlar merhabalarr günaydınlarr
Yüzüm yok yazmaya nerdeyse bir haftadır yazamıyorum.
İşle ilgili birkaç sıkıntı çıktı başka yere görevlendirme için başka ile gittimo yüzden hiç yazamadımcok sevindim bbulmana. İsin icin de insallah daha baska sikinti olmaz gittiğin yerde mutlu olursun.
haber bile veremedim. Ama güzel haber bavulum bulundu kızlar. bundan sonra daha yoğun olarak yazmaya çalışacağım
Ne güzel Brokolicim..Aynen öyle yapcağım. Haftasonu ilk iş o eşofmanlarla spor yapmak
Günaydın bol eksili günler ben hastaneye koşuyoruuuum
ben psikolojik rehberlik ve danışmanlık istiyorum
aynen versem kurtulsam rahatlarımşöyle bi 15 kg falan kurbana kadar gitse süper olur
brde ben 3 yıl önce filan 84dn 64e düştüm ama geri aldım. yavaşlamamıştır umarım kılo vermem.
ben spor olarakta leslie 1 mil ve brazil butt yapıyorum
hmcim canım yaaa hakkaten sinir bozucu, geçmiş olsun kuzum... sıkma canınıbenimde canım habire yemek istiyor maalesef...çok zor tutuyorum kendimi....
tekrar herkese teşekkür ediyorum hoşbulduk
hm22 umarım benm kilo vermem yavaşlamamıştır.senınde ilk kez diye hızlı gitmiştir. snradan o 4 yükseleblr bence
kızlar hollywood diyeti yapıcam bende katılmak isteyen varsa yapalımm
Kızlar evimdeyim çok yorgunum müsait olunca geçmişi okurum
bu ya da dukana mı bşlasam bilemedim
sinir bozucu bi durum hmcim. neyse hurma diyeti senin gibi birini kaybetti o üzülsünResmen bahtsız bedevi gibi hissediyorum kendimi. Günler sonra hurma diyetini denemeye karar verip, dün hurma almıştım. Bu sabah 2 tane yedim, 3. bir baktım ekşi. Bildiğin bozuk çıktılar. Sorun şu ki o ilk yediğim 2'si bozuktu ben açlıktan mı anlamadım yoksa kenarda kalıp bozulmamış mı bilmiyorum. Sonuçta güme gitti benim hurma diyeti.
Ne güzel Brokolicim..
Benim yerime de hoşgeldin de bebeğe siyamumcum
Umarım gönlüne göre olur. Gider gider ama çok alıp verme konusunda dikkat et. Ben 1 ayda 10 kg verebiliyordum zamanında. Şimdi ne kadar uğraşsam da 4 kiloyu geçemiyor.
hoşgeldin kaptancım.Kızlar evimdeyim çok yorgunum müsait olunca geçmişi okurum
13 kg filan veriliyormuş. ya ben araştırdımda diyetimi buldum.5 günde 5 kilo diyeti ypcam ya
sinir bozucu bi durum hmcim. neyse hurma diyeti senin gibi birini kaybetti o üzülsünşaka bi yana bende gıcık olurdum .hatta sinirden üç paket çikolata yerdim
hoşgeldin kaptancım.
huuu huu kızlar nasılsınız. şu bilgisayarı kısmende olsa hallettik. ondan yazıyorum şimdi.ne güzelmiş anacım geniş ekranda yazmak çoklu alıntını gönlüne göre yapmak. hatta hızımı alamadım alakalı alakasız tüm forum başlıklarından alıntı yapasım geldi ama size acıdım
ha bi de şu yüz ifadelerini de bilgisayarda koyabiliyorum ancak onlarında tamamını şimdi kullanasım var
kızlar ilgili ya da ilgisiz bulmuşken ekledim. şimdilik bunları ekledim devamı gelecek. şu anda ne kadar manyaklaştığımı bi kez daha anladım.kafam bozuk sinirimi klavyeden alıyorum.kurbanlarda sizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?