Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amanin dilacim yedi kedi evdemi bahcedemi. Ben stres olurum evin icinde olsa. Bende herşeyden iki uc tanenin fazlasi stres yapiyo. Manyakmyim neyim

hahhha estagfrullah bahcede kulübe gibi bi evleri var biz yaptık. yemek kapları filan var.

Hmcim kediye bi sorsana isterse onuda gruba aliriz

Yavrucum, hamile ise ne isterse veririm ben ona aşeriyordur belki olamaz mı Eşime bayılıyor, yemekleri hep ben veriyorum ama eşimin bacaklarının yanından ayrılmıyor sopa.

haha:) benim 7 tane kedim var. eğer kedinin yanlardan sert ve şişik duruyorsa hamiledir. ama sarkıksa değildir yağdır :)))

Ayy ne güzel dilacım. Aşığım resmen hayvanlara. Yalnız bizimkisi aşağı sarkık gibi sanki, yağ mı acaba . Dur ben bir inceleyeyim onu iyice.

kısın kulübelerine battaniye seriyorum:) bzen artıyorlar bazen azalıyorlar azalınca çok üzülüyorum tabi.. insan gibi hepsi karakterli:) insan hayvan besledkten snra bi böceğe bile kıyamaz oluyor.

aynen bende aşığım. her şeymde kediler var. odamda taktığm takılarda giydigim tşörtlerde:) eğer rahatsız olmazsa dokunun kıpırtı varsa hamiledir.

aynen öyle:)) benm en sevdigim kedimin adı behlül. sarı ve mavi gözlü . o kadar oğlum gbi hissediyorum ki bazen behlül hadi bi koşu bakkala git diyesim geliyor

kısın kulübelerine battaniye seriyorum:) bzen artıyorlar bazen azalıyorlar azalınca çok üzülüyorum tabi.. insan gibi hepsi karakterli:) insan hayvan besledkten snra bi böceğe bile kıyamaz oluyor.

Ayy ne güzel Dilacım. Hayvanları seven insanlarda hiç korkmam ben. Hiç bir karşılık beklemeden oluyor çünkü. Tebrik ederim seni.

Bak Baaaaaaak Luciye bak. Hic sesi çikmiyo. Neler yiyon kiz. Kac paket cips var yaninda. Bugun sana takiliyorum. İşim bu
Kız sen bugünlerde ne güzel takılıyorsun öyle herkese, pek bir sevimlisin. :):)

aynen bende aşığım. her şeymde kediler var. odamda taktığm takılarda giydigim tşörtlerde:) eğer rahatsız olmazsa dokunun kıpırtı varsa hamiledir.

Bilemedim ki hayvanı rahatsız eder miyim, direk kıpırdar mı eğer hamile ise? Ayy dokunayım bakalım ne yapacak.

Hmcim bu günlerde deliye vurdum. Sonum hayrolsun diyorum. pek normal degilim yani. Evde can sıkıntısından ve monotonluktan bu hale geldim yani

Bak Baaaaaaak Luciye bak. Hic sesi çikmiyo. Neler yiyon kiz. Kac paket cips var yaninda. Bugun sana takiliyorum. İşim bu
hahahaaaa alemsin tatlım yaa, yemekten ses veremiyorum :) cips yok almaya da üşendim sabahtan beri kısır yiyorum şiştim davul gibi oldum cips kola akşama eşime sipariş verdim ama hehe :) hele bugün bi 5 kg alayım uğraşırım 3 hafta verecem diye

Kaptanım sen daha yeni yoldan geldin, nede yorgun yorgun yapıyorsun. Çok utandım, listeyi hazırlayacağım diye yüzdemi bile hesaplamamıştım sen hesaplamışsın
. Canım o ara bi nete girmiştim halledeyim dedim evet sadece dila katılımda bulunuyor diğerlerinin takıma girmesi çok zor ben sabah tartıldım 2 kg almışım sabahtan beri sadece 1 kase yoğurt yedim acı biberi ce yoğurtlu bakalım bi kaç gün şok yapacam bünyeye haftayada hurma düşünüyorum

Merhabalar. Ugrayamadim uykusuzluk yorgunluk derken hastanede bebiş sevme telasindayim. Herkese bol eksili günler. Bebiiiiişş maşallah çok tatlı çok tombiş ya masmavi gözleri :)

canım hoşgeldin aramıza ve seni canı gönülden tebrik ederim koca tatilde 2 kilocuk alman büyük başarı...ben 1 günde 3 kg alabiliyorum :)

hmcimmmm duy sesimiiiii ...bugün bulgur ve su ikilisi beni benden aldı...sen şu bekunisi 2 tane mi içiyordun canım..ben hep 1 içiyorum da 2 mi içsem kii..vallahi düğümlendim kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…