- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.261
Hmcim kediye bi sorsana isterse onuda gruba aliriz
haha:) benim 7 tane kedim var. eğer kedinin yanlardan sert ve şişik duruyorsa hamiledir. ama sarkıksa değildir yağdır :)))
kısın kulübelerine battaniye seriyorum:) bzen artıyorlar bazen azalıyorlar azalınca çok üzülüyorum tabi.. insan gibi hepsi karakterli:) insan hayvan besledkten snra bi böceğe bile kıyamaz oluyor.
Kız sen bugünlerde ne güzel takılıyorsun öyle herkese, pek bir sevimlisin. :):)Bak Baaaaaaak Luciye bak. Hic sesi çikmiyo. Neler yiyon kiz. Kac paket cips var yaninda. Bugun sana takiliyorum. İşim bu
aynen bende aşığım. her şeymde kediler var. odamda taktığm takılarda giydigim tşörtlerde:) eğer rahatsız olmazsa dokunun kıpırtı varsa hamiledir.
vallahi ne buldumsa yiyorum canım bugün böyle bakalım meto şaşacak mııı :)Lucim nasil yeme icme
Bende bugun kizima yufkadan cips denicem.sirf o yesin diye
hahahaaaa alemsin tatlım yaa, yemekten ses veremiyorum :) cips yok almaya da üşendim sabahtan beri kısır yiyorum şiştim davul gibi oldumBak Baaaaaaak Luciye bak. Hic sesi çikmiyo. Neler yiyon kiz. Kac paket cips var yaninda. Bugun sana takiliyorum. İşim bu
. Canım o ara bi nete girmiştim halledeyim dedim evet sadece dila katılımda bulunuyor diğerlerinin takıma girmesi çok zor ben sabah tartıldım 2 kg almışım sabahtan beri sadece 1 kase yoğurt yedim acı biberi ce yoğurtlu bakalım bi kaç gün şok yapacam bünyeye haftayada hurma düşünüyorumKaptanım sen daha yeni yoldan geldin, nede yorgun yorgun yapıyorsun. Çok utandım, listeyi hazırlayacağım diye yüzdemi bile hesaplamamıştım sen hesaplamışsın
canım hoşgeldin aramıza ve seni canı gönülden tebrik ederim koca tatilde 2 kilocuk alman büyük başarı...ben 1 günde 3 kg alabiliyorum :). Canım o ara bi nete girmiştim halledeyim dedim evet sadece dila katılımda bulunuyor diğerlerinin takıma girmesi çok zor ben sabah tartıldım 2 kg almışım sabahtan beri sadece 1 kase yoğurt yedim acı biberi ce yoğurtlu bakalım bi kaç gün şok yapacam bünyeye haftayada hurma düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?