Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar herkes iyidir umarın. Dila haftasonu ya ondandır. Bu arada fotoğraf çekemedik ama dişi baktık. Internetten fotoğraf aradım bizim böcek dişi anlaşılan

büyük ihtimalle hamile öyleyse :))

Ayy ne güzel. Demek bebekleri olacak bizim zillinin. Ben de nasıl öyle yiyor diyordum, meğer bebeklerine de yediriyormuş. Dila bu konuda bizim yapmamız gereken birşey var mı?

yooaslında süt bol bol verebilirsinz. onun dışında yapcagınız bişey yok:) bi ara ortadan kaybolur. bilinki doğum için gizli bi yere gitmiş. :)) ben hala emn olamadım ama yüzde doksan hamiledir. son olarak memeleri belirginleş mişse kesin.

Biz baya ziyafet çekiyoruz. Öyle bir bakıyor ki bana tabağımın yarısını yiyor. Hepsini bitirdikten sonra da ayran içiyor üstüne

Kızlar hurma aldım. İnat ettim resmen yapacağım diye. Artık pazartesi başlarım.

GÜNAYDIN KIZLARRR:)
umarım onlarda bozuk çıkmaz :))
bakın onu besliyorsunuz ya doğum yapınca ve yavruları büyünce hep birlikte başınıza üşüşebilirler :))
dikkat edin bir süre sonra maddi sıkıntı oluyor. bizde en başta yemek artıgı veriyorduk begenmemeye başladılar. şimdi onlara özel yemek pişiriyoruz resmen 1 tencere. eger ilerde bu mümkün degilse alıştırmayın derim.

Dilacım biz şu an eve taşınamadık. Geçici süre otelde kalıyoruz. Kedide kahvaltı yaptığımız ya da oturduğumuz yerde bizimle. Yani bir süre sonra olmayacağız ancak herkes az çok besliyor burada aç kalmazlar gibi.

Kızlar geceden beri başım feci durumda. Migrenim tuttu. Uyandım hala öyle. Hatta ağrıyada uyandım kaç kere gece. Bayılacak gibi hissediyorum

Günaydın kızlarrr :))
Denizden geldim 1.5 saat yüzdum. Sabah sadece elma yedim birazdan hafif bi kahvaltı ederim.
Dünkü menum

Kahvaltı ;
Yulafli Menemen
1 bardak çay
Peynir
Maydanoz
2 zeytin

Ara öğün
Bir bardak yeşil çay

Öğle Yemeği;
Patlıcan domates biber ve et kavurması
1 bardak ayran

Akşam da bir elma yedim 1 de soda içtim
Dün toplam 1.5 lt şu içtim
sabah yürüyüş yaptım aksama 20 dk kadar bacak egzersizleri yaptım.
Kızlar bu bacaklardaki çatlaklara için öneriniz var mı ne yapmalıyım ya

menün çok güzelmiş. ama akşam az olmuş sanki
çatlaklara badem yağı sürün diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum canım.

Arkadaslar Herkese Merhaba

Uzunn bir suredir yoktum oncelikle ozlendiniz.
Kuzenim vefat etti henuz 25 yasinda ve malesef denizde boguldu. Elbette ölümum zamani yok ama cok ani oldu yaklasik 10 gunu gecti ancak yavas yavas toparlamaya basladik. Kuzrn gibi degil kardes gibi buyudugumuz icin etkisinden kurtulamadik.
Allaha cok sukur sabrini dermanini veriyor rabbim.
Gecmisi okuma firsatim olmadi ama uygun bi zamanda gelecegim sadece sizlere merhana demek istedim.

Hepinizi opuyorum ve gorusmek uzere diyorum

çok geçmiş olsun ya . ilaç içtin mi?

Dilacım ne yazık ki ilaç işe yaramıyor hiç. Şükür rahatladım, kendime geldim. Bildiğin tinerciler gibiyim, nane yağı koklayıp duruyorum. Ilık duştur, masajdır derken az birşey kaldı ama sabah çok kötüydüm.

Canım oluşmuş çatlaklara hiçbirşey yapamazsın, işe yaramaz. Yenilerinin oluşmaması için bol nemlendirmen lazım, badem yağı ya da bebe yağı kullanabilirsin.

Zeynepcim, canım başın saolsun. Çok zor bir durum. Dediğin gibi genç olunca ayrı zor. Acısı geçmez elbet ama umarım zamanla hafifler.

Allah razi olsun canim dedigin gibi zamanla hafifleyecek ama zaman iste

Allah razi olsun canim dedigin gibi zamanla hafifleyecek ama zaman iste

Bu dönemde ister takıma gel Zeynepcim, ister arkadaşlarınla zaman geçir ama kafanı dağıtmaya çalış. Sen zaten çok hassas bir insansın. Herşey bizim için, kendini daha fazla yıpratma lütfen.

Kızlar şu nane yağını icat eden de, migren için iyi geldiğini keşfeden de bugün dilimden düşmedi. Neredeyse geçti sayılı ağrım.
Yarın hurma diyetine başlayacağım bakalım.

Allah rahmet eylesin canım sizede sabir metanet versin. Cok üzüldüm.

kızlar iyi haftalar günaydınlar... cuma başladığım cozutmalarım tabiki cumartesi pazar tam gaz devam etti..balon gibi şiş hissediyorum kendimi fakat bugün tartılmayacağım, bi insin şişim...

zeyim tekrar başın saolsun kuzum, faceden yazıştık ama buradan da sabır dileyeyim istedim.Rabbim sabırlar versin hepinize...

evdeyim bugün de..hiç yürüyesim yok yaa, kaçtı benim heves yine

tatlım alıntılayamadım ama çatlaklar için ben badem yağının iyi geleceğini pek düşünmüyorum hem badem yağını saçlarımıza sürüyoruz saç çıkarsın diye o bölgedeki kıl köklerini besleyerek kıllanma yapacağını düşünüyorum... facede 3 kremden bahsediliyor çatlaklar için : madecassol, hametan, acnelyse... bu üç kremi günde 1 ya da 2 kere çatlaklara sürüün diyorlar...ben kısa bir süre madecassolu kullanmıştım ama sürdüremedim.. acnelyse i akneler için gençken kullanıyordum o bölgedeki deriyi kaldırdığını ve çok etkili bir krem olduğunu biliyorum... herkes kullanıyoruz çok etkili falan yazmış ama ben sürdüremiyorum bu tarz uygulamaları 3-5 gün sonra sıkılıp bırakıyorum..denemek araştırmak istersen karar senin canım....

Lucim, en sıcak zamanlarda yürüdün de serinleyince mi kaçtı hevesin yahu. Tam zamanı aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…