Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bu arada kırmızı, hatta bordo bir elektrogitar aldık. Eşim önceden çalışıyordu, ne zamandır da istiyordu ama bir türlü gidip alamamıştık. Dün aldık, hatta az tıngırdattı akşam. Ne güzel bir sestir yahu. Önceden uyku tutmadığında elektro sesi ile uyurdum ben. Hala işe yarıyormu merak ediyorum.

Bu arada hafta sonu yeşil kahve alırken aktar alkadays diye birşey önerdi. Vücudu alkali yaparak hızla kilo verdiriyor diye ama fikri olan var mı?

Canim basiniz saolsun cok zor Allah sabir versin
Kızlar şu nane yağını icat eden de, migren için iyi geldiğini keşfeden de bugün dilimden düşmedi. Neredeyse geçti sayılı ağrım.
Yarın hurma diyetine başlayacağım bakalım.
Bende bugun basladim bakalim hadi hayirlisi
Canim unluler kullaniyormus ise yaradigini soylediler ama biliyordum lucim sen halledersin tatlim senin icin ne ki bizde de dun boya ISi bitti ama evde her yer heryerde bakalim nasil toplanacak bana da gelenler geldi atiyom herseyi

canım çok araştırdım ben de ama hiç bir işe yaramıyor dediler... hatta suyu ve vücudu alkali yapmak için ingiliz karbonatını da öneriyorlar eczaneden aldım 1-2 gün içtim, içilecek gibi değil suyun içine konuluyor deniz suyu gibi oluyor tadı berbat yani... sonradan hiç bir işe yaramadığını okuyunca bıraktım gitti :)

ah tatlım benim de aynı şeyi yapmam gerek, atmalıyım bir çok şeyi de acayip bir şekilde yapamıyorum bi türlü, üstmde bi ağırlık var sanki..çook kolay elsin sana

Gunaydin kizlar.
Kizlar telden yazdigimda alinti yapmak tam iskence o yuzden alinti yapmadan yazicam.
-Hmcim alkali diyet dıye bisey varya o kadin artirmisti bu alkali olma Muhabbetlerini
. Alkali au içmek istersen limonlu yada karbonatli su da olur yani alkadays olmasina gerek yok. İse yararmi onu bilmiyorum. Ama
diyetle beraber ise yarayacagi kanaatindeyim.
En Azinda daha saglikli olduguna inanmistim.
Tabi suyun tadi hic hos Olmuyir karbonatla.

-Lucim hevesini geri getirmeye çalışayim. Dun bi kadin bana nasil aldin bu kilolari diye kafa yapti. Moralim bi bozuldu bi bozuldu sorma. Gece üçe kadar uyuyamadim. Sonra benim kiz erkenden uyandirdi beni yani uykusuzum. Ve okulum acilana kadar 5.9 kilo vermeye soz verdim kendime. HADI BU CUMAYA KADAR YARIŞALIM, hafta sonu acisindan eşitiz. Cok sacma sekilde beslenip tikinip 1.9 kilo aldım. Sisdim balon gibi ödem var içimde sanki.

Son düzenleme:
Bir kilo dokuzyüz gram aldım yazacaktim.
Okula iki hafta kaldi.
Bu cumaya kadar 68 olmak istiyorum. Yani 2,9 kilo vermek. Diger hafta da 65 olmak. Hatta buhafta sonu iki gunluk tatile gitme iİhtimalime ragmen

Yani onbes gunde5.9 kilo diyorum. Manyakca ama bunun icin en azindan çalışicam. Kahvaltıda uc lokma kepek ekmek uc çatal peynir dort zeytin ve yesil cay içtim. Sok diyet yapmicam. Ama az yiyip sık yiyip cok hareket edip cok su içmeyi hedefliyorum

Öyle mi kaptanım, bunun da orjinali ve sahtesi çok varmış sanırım. Aslında denenebilir birşey.

Lucim ben karbonat kullandım hatta eve geçince de devam ederim muhtemelen. Beni rahatsız etmedi ama adam 9,5 yapıyor Ph değerini deyince bir acaba dedim. Sonuçta bu karbonat ya da diğer maddeler 8'i bırak 7'nin üzerine bile çıkaramıyor genelde.

herkese merhaba arkadaşlar:)

Merhaba Dilacım.

Bengücüm diyeti biliyorum aslında, daha önceden de dikkat etmiştim kimi şeylere ama uygulaması benim için ancak su ile sınırlı kalabilecek bir diyet, belki en fazla salata da olabilir. Sağlıklı olduğuna ben de inanıyorum kesinlikle ama açıkçası adam biraz dolandırıcı gibi olunca güvenemedim. Yeşil kahvenin kilosuna 60 TL dedi, 2-3 dükkan yanında 25 TL'ye aldım.

Bir kilo dokuzyüz gram aldım yazacaktim.
Okula iki hafta kaldi.
Bu cumaya kadar 68 olmak istiyorum. Yani 2,9 kilo vermek. Diger hafta da 65 olmak. Hatta buhafta sonu iki gunluk tatile gitme iİhtimalime ragmen

Biz seni anlıyoruz şekerim rahat ol.

Hadi bakalım Bengücüm neden olmasın. Valla ben uzun süredir kilo veremememin üstüne, hafta sonu kaçamak yaptım. Bakalım kilo mu alaağım yoksa metabolizma şaşırıp eksilere mi düşecek. Ama an itibari ile hurma diyetine başladım bakalım ne olacak.

Hmcim aynen benim icinde su ile sinirli bu alkali diyet

Kahve zaten vücudu asidik yapıyor, ben de deli gibi kahve tüketiyorum. İşte su ile telafi etmeye çalışıyorum. Şimdi onu da alkali içemiyorum ama normalde, limon, sirke, karbonat hepsini seviyorum.

Kizlar ben harekete başlıyorum. Ev toplanip temizlik yapilip yemek yapilip yürüyüşe fikilacak. Gelip yemek yenip az biraz zaman sonra da Leslie yapilacak

haha tatlım seni motive edecekse ben varım kapışalım haydi...hmcim da katılıyor sanırım bu kapışmaya :) bugüün tartılmayacağım yalnız..yarın tartılıp yazayım hatta 1 hafta değil madem 15 gün diyorsun 15 gün kapışalım? severim ben kapışmaları...ama benim kilo oynamıyor artık, neyse bakacağız :)

Kizlar ben harekete başlıyorum. Ev toplanip temizlik yapilip yemek yapilip yürüyüşe fikilacak. Gelip yemek yenip az biraz zaman sonra da Leslie yapilacak

Oo kolay gelsin şekerim. Benim de bugün tamamlamam gereken işler var, yarın ev temizliği başlayacak. Perşembe günü eşyaların bir kısmı gelecek ( bunu onaylatamadık daha ya hadi neyse) Aslında tam zamanını bulmuşum hurma için. Yemek yiyemem ben temizliğe dalınca, zaten şimdi delşi gibi çamaşır suyu kullanırım, ondan sonra istesem de yiyemem.

Hmcim hayirli olsun hurma diyetin. Beni anlamana sevindim

Teşekkür ederim Bengücüm. Anlayalım artık o kadar da değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…