- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.341
haha tatlım seni motive edecekse ben varım kapışalım haydi...hmcim da katılıyor sanırım bu kapışmaya :) bugüün tartılmayacağım yalnız..yarın tartılıp yazayım hatta 1 hafta değil madem 15 gün diyorsun 15 gün kapışalım? severim ben kapışmaları...ama benim kilo oynamıyor artık, neyse bakacağız :)
15 diyelim bence de :) bakalım bu sefer oynayacak mı kilolar :)Siz isteyin, ben dünden razıyım ama bugün 2 kilo fazla çıktım. Bakalım huma ile yarın 1'i giderse iyi olur. 15 gün mü diyoruz şimdi
madem yürümüyorum o halde deli temizlik yapayım ben de halıları koltukları falan sileyim iş olsun..nerde hareket orada berekettt :)Yuppppiiii .tamam Lucim kapisiyoruzc.Hmcim kapisiiyoruz dimiiiiiopuldunuz fistiklar
Nevresimler degisti bile.atom karinca Is basinda
Yuppppiiii .tamam Lucim kapisiyoruzc.Hmcim kapisiiyoruz dimiiiiiopuldunuz fistiklar
Nevresimler degisti bile.atom karinca Is basinda
15 diyelim bence de :) bakalım bu sefer oynayacak mı kilolar :)
Tamam iste hmcim ayniyiz haftasonu 1.9 arti yaptim bende. Bu hafta uc kilo vetcem diyorum ama listelere 1.9 daha az yansicak olsun. Biz kendimiz biliyoruz. Ben simdi 70.9 um.
YARİS BAŞLASIN O ZAMAN KIZLAR
başka," ben kapışırım deliyim" diyen varsa hemen gelsin kızlar.
:))))) deliler zayıflıyor :) o halde benim de hedefim cumaya 68 i görmekkkk...gerçi şu an kaçım onu bile bilmiyorum
olmaz tatlım yoğurdnu da yee bu tarz diyetlere tastamam uyman gerek... vallahi tartılmasak mı ki..saklatalım tartıları eşlere olmazsa?Acaba cumaya kadar tartılmasak mı ki? Ama dayanılmaz dimi
Bu arada nasıl da açım. Neyse yarım saat sonra hurmalarımı yerim. Sabah yoğurt yememiştim, öğlen yesem iyi olur ama hiç de yoğurt yiyesim yok.
olmaz tatlım yoğurdnu da yee bu tarz diyetlere tastamam uyman gerek... vallahi tartılmasak mı ki..saklatalım tartıları eşlere olmazsa?
süpersiniz kızlar. tamam tartılmayalım.ama çatlarsam sorumlu sizsiniz
görünüşe göre zaten çatlamış, çatlak hale gelmişiz..kaybedecek pek bir şey yok gibiÇatlarsak hep beraber BengücümHoppidi hoppidi zayıflayalım o halde.
diyet baltacıları bunlar... 15 gün sonra gelselermiş iyiymiş...tamam hoppidi hoppidi olsun bakalım.diğer türlü olmuyo çünkübende açım. aynen temizlik yaparken arada bi bakıyorum.buralardayım. bu arada diyetin ilk fitnesi hemen yüzünü gösterdi. yarın kahvaltıya misafirlerim var. hep böyle olur. ama olsun. bi sürü hamur işi yapcam ama yemicem zoru başarmak bizim işimiz. imkansız zaman alır demiş birileri ne iyi demiş.şimdi hamurişi yapcam ve yemicem işte zoru başarmış olucam
katıl tabi tatlım ama cumadan cumaya takımda bildirim olacağı için tartılmak zorundayız .. yarışmamız 15 gün sürmüş olacakbende katılabilir miyim ?
ben bugün tartıldım 82.7 idim iki gün önce 82.2 çıktım. 15 gün tartılmayacaksak benimde hedefim 77-76 o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?