Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptancım süppersin, bizimle olman çok mutlu etti beni...haydi bismillah o halde :)

hmcim tabi ki ölmek var dönmek yok...çok tatlısın yaaa ben de açken eşimin elini kolunu yutasın geliyor aynı durumdaymışız çook güldüm hatta bazen ısırıyorum, aklı çıkıyor hatun beni mi yiyeceksin diyor

tatlı brokolicim, şansın bol olsun canııımmmm.....

bengücüm nasıl gidiyor fıstık? her şey yolundadır inşallah...

ben bu sabah tok uyandım çok şükür nescafemi içtim açlığa dayanabildiğim yere kadar dayanacağım en aç hissettiğim anda ayran içeceğim ve bugün kararım sadece süt ve ayran içmek, inşallah dayanabilirim...

hmcim bence bozma diyetin orjinalini... ama sen bilirsin...diyetin dışına çıkarsan hurma bu, sağı solu belli olmaz kilo da aldırabilir...

ben sizi hic Yaldiz birakirmiyim tatlim Olmec var donmek yok
Ayy kaptanım acıkmadın mı hurma ile? Ben resmen açlıktan ölüyorum. Eşim yanımda oturuyor, kolu yanımda duruyor, bakıyorum resmen nasıldır tadı diye
canim hic inan acikmadim yaa ama bende ki sorun her gun tartilacam Ben catlarim degilse bugun endocrine dr Üna gidecegim kan cs alir diye ac gideyim dedim hurmalari alip gidecegim kan cerince yerim brokolim ins Kabul edilirsin yuk lisansa tatlim bu arada Sabah 1kg ya yakin gitmis 75.4 olmusum bakalim 15 gun sonra ne olacak 72 leri gorebilecekmiyim

canım maşallah sana, bu sefer çok kararlı görüyorm seni... hadi inşallah olsun bu sefer de kurtulalım şu kilolardan :)

Hadi bakalım umarım kabul edilirsin brokolicim, bu arada hangi bölüme başvuracaksın?
Sabah kahvaltıda kizlarr bundan öncede koca bir bardak maydanoz lu limonlu şu içtim

Afiyet olsun, gitsin yağlar.

Ben bakmadım brokolicim yediğini görüp bilgisayara atlamamak için.

Sen de mi Lucim Bu arada inatçı çıktı benimkisi, gece aç aç oturdu ya. Ben de ses etmedim bugün. Hatta 2-3 de hurma yedi, ben de hurma diyeti yaparım o zaman diye.

Öyle mi diyorsun, ben bugün hurma yemem saf protein yaparım 1-1 giderim diyordum ama hadi o zaman öyle yapayım. Hurmaya devam. Bakalım cumayada kadar dayanabilecek miyim.

Ayy maşallah kaptanım. Ben öldüm resmen açlıktan yahu. Görürsün kaptanım görürsün. Ben de artık 70'lere bir merhaba diyeyim.

O değil de Bengü gaza getirmese kös kös oturacak mıymışım

Gece eşime soruyorum, aşkım bütün gün bir şey yemedim resmen belli oluyor mu ( Artık ne bekliyorsam.)
Eşimden cevap gecikmiyor, neredesin aşkım göremiyorum seni.
Sonra kızdı mı kızdı oluyor

Alıntısız tekrar yazayım bari.

Brokolicim umarım gönlüne göre olur hangi bölüm.

Kaptanım harika ne güzel acıkmıyorsan. Ben çok acıkıyorum. Resmen kızların sayesinde sabrettim dün.

Lucim 1-1 yapacaktım protein-hurma ama sen öyle diyorsan cumaya kadar dişimi sıkmaya çalışırım. Cumadan cumaya da proteine dönerim.

O değil de Bengü gaza getirmese biz oturacak mıymışım bu hafta

canım, çıkmış aslında alıntıların da sitenin azizliğine uğrayıp tekrar yazmak zorunda kalmışsın...eşin için dertlenme yer o bugün, aklına bile gelmezsin... benimki de ne zaman diyete başlasam o gün bana sen çok zayıflamışsın bugün farkettim iyice küçüldün ufacık kaldın benzeri laflar ederek vazgeçirmeye çalışıyor ama yemezlerrrr

bence direkt hurmaya devam etmeye çalış tatlım,gittiği yere kadar bile olsa kar kardır... ama baktın kendini köt hissediyorsun bırak hurmayı proteine geç derim....

O kadar sayfayı yeniledim baktım yok, ben de tekrar yazdım.

Lucim gittiği yer dündü aslında ama gittiği yeri de zorlayacağım artık yapacak birşey yok Hurmaya beyaz bayrak açıyorum Dostuz biz

O kadar sayfayı yeniledim baktım yok, ben de tekrar yazdım.

Lucim gittiği yer dündü aslında ama gittiği yeri de zorlayacağım artık yapacak birşey yok Hurmaya beyaz bayrak açıyorum Dostuz biz
hehe neden o kadar zorladı acaba seni ben de çok iyi hissetmiştim hurma yaparken açlık hissetmemiştim hiç..yoğurdu mu az yiyorsun acaba ?? bol bol ye yoğurdu çekinme

günaydın arkadaşlar erkencisiniizz 3 sayfa birden bitmiş
bende çok açım ya reglym birde ama çikolata börek her aklıma geldiğinde buraya yazıp utanmak istemedigimden yemiyorum
çok sevdim ben takımımı yaaaaaaaaaa

günaydın dilacım bak hepimiz aç susuz oturuyoruz yiyipte bize ve takıma sakın ihanet etme haaaa :)

hehe neden o kadar zorladı acaba seni ben de çok iyi hissetmiştim hurma yaparken açlık hissetmemiştim hiç..yoğurdu mu az yiyorsun acaba ?? bol bol ye yoğurdu çekinme

Olabilir Lucim de gitmiyor yoğurt hiç böyle aç aç. Cidden çok zorlandım. Ben bütün gün kahve ile daha kolay dayanıyordum.
Bir de sabahları da aç uyanıyorum ben.

Yeme yeme dilacım, bak daha en güzel zamanların, ulaş ideal kilona, güzelce giyin salın bir.

Olabilir Lucim de gitmiyor yoğurt hiç böyle aç aç. Cidden çok zorlandım. Ben bütün gün kahve ile daha kolay dayanıyordum.
Bir de sabahları da aç uyanıyorum ben.

canım yaaa kıyamam sana ... umarım bugün daha iyi geçer... alışırsın

yaa

O değil de Bengü gaza getirmese kös kös oturacak mıymışım
yaaa bu alintilama bir garip Ben zaten niyetliydim bu abarmistim yil basina kadar 65 e Immelmann ama becerebilirmiyim biliyordun en azindan bayram a kadar 5-7 kilo ve rip 70 altina in meek hastanedeyim bankodaki kizlar a sinir oldum bi kaydimi 20 dk da yapamadilar arayayim hasta girdi bekliyoruz bos bos

yok yok yemiycem ekime kadar zayıflicam Allahımn izniyle
cümleten inşallah

Niye olmasın kaptanım, olur tabi. Dur ben de gaza geleyim de, yeni yıla fit girelim artık. Hafta sonu baktım altım tam 44 beden!! Onu yıl başına kadar 40 yapabilir miyim acaba.

yok yok yemiycem ekime kadar zayıflicam Allahımn izniyle
cümleten inşallah

Hadi bakalım görelim seni de.

Hepimiz böyle olunca ne güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…