- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.461
Selam kizlarr
Masallah yeni diyetlere baslanmiss herkeslere hayirli olsun. Saglikla kilo vermenizi diliyorum sekerler. Lutfenn sporu atlamayin benim gibi sarkmayin
Anladım Lucim. Şimdi öğle hurmalarımı yiyeceğim de. Yoğurt yerine ayran içsem olur mu acaba?
Bakalım nasıl olacak Zeynep, yaptırınca bize de bilgi verirsin değil mi?
Hiç sorma ya resmen cevap vermek için bekliyor.
Edirne'ye yeni geldik. Hafta sonu biraz kaçamakların vardı. Gece yürüyüşe çıktık. İşkembe içirdi bana Edirne'nin meşhurmuş diye. O kadar inandırıcıydı yuttum. Sonra da bıyık altından gülüyor.
gel tatlım beraber başlayalım 15 gün sıkı diyet ve spor :) tartıldın mı hiç? artış var mı kiloda
olur tabi canım ayran iç..afiyet olsun
tabiki haber veririm sekerim
oyle kucuk yalanlri yutturma konusunda bizimkide iyidir helede yutacak olan bensem ☺☺☺tek degilsin yanii
yok bebisim tartilmadim ama artik 55 diyede tutturmuyorum cunku asil.ihtiyacimin sikilasmak.oldugunu cok net anladim. o yuzden siki diyetler uzak dursun benden.
kızlar açlık ısırmaya başladı çoook aç hissediyorum şu an...15.30 gibi bi bardak daha ayran içeceğim sanırım
bir ölçü koymadım gerçi kendime aç hissettikçe yapar içerim diyordum, ölçü mü koymalıyım kiAfiyet olsun şekerim, ayran birşey olmaz diye düşünüyorum. Baktın yetmeyecek, daha sulu yapıp daha çok iç.
bir ölçü koymadım gerçi kendime aç hissettikçe yapar içerim diyordum, ölçü mü koymalıyım ki
canım yaaa teşekkür ederim ben de sen gibi düşüünüyorum kaldı ki biliyorsun ayran detoksu diye bir şey var onda bile sabah kahvaltı ve gün içinde 2 saat arayla ayran içine salatalık, mercimek, nohut koyup içip 2 günde 3 kilo veriyorlar..benimki sırf ayran, zararı olacağını zannetmiyorum..içtim zaten koca bi bardak...hem meyve suyu deli gibi kalorili olmasına rağmen kaptancım ameliyattan sonra meyve suyun içerek bile ne güzel kilo vermişti...Yok Lucim fazla içmek içine sinmiyorsa diye dedim. Ben saf protein olunca koca kova yoğurttan ayran yapsan da sorun olmaz diye düşünüyorum.
canım yaaa teşekkür ederim ben de sen gibi düşüünüyorum kaldı ki biliyorsun ayran detoksu diye bir şey var onda bile sabah kahvaltı ve gün içinde 2 saat arayla ayran içine salatalık, mercimek, nohut koyup içip 2 günde 3 kilo veriyorlar..benimki sırf ayran, zararı olacağını zannetmiyorum..içtim zaten koca bi bardak...hem meyve suyu deli gibi kalorili olmasına rağmen kaptancım ameliyattan sonra meyve suyun içerek bile ne güzel kilo vermişti...
neticede sırf ayran içmek serbest olmalı..ama önerdiğin gibi bol sulu yaptım
fırsatın varsa akşam azıcık eşinle yürümeye çalışsan? yürümek açlığa çok iyi geliyor inan bana... hızlı tempo olmasına bile gerek yok çarşı pazar gezmesi gibi bile olsa, açlığa çok faydası oluyorOlsun tabi Lucim o kadar da değil mi.. Bu arada bugün daha iyiyim. Geçti açlığım sanırım. Gece ne olacak bakalım.
fırsatın varsa akşam azıcık eşinle yürümeye çalışsan? yürümek açlığa çok iyi geliyor inan bana... hızlı tempo olmasına bile gerek yok çarşı pazar gezmesi gibi bile olsa, açlığa çok faydası oluyor
yalnız şunu bir kez daha çok iyi deneyimledim ki saf protein beslenme acayip susatıyor insanı... su içmekten şiştim
annem tarafından yapılmış 1 tencere misler gibi dolma mutfakta sabahtan beri bekliyor...irademe hastayım...maşallah maşallah.... hatta yarın da ayrana devam edeyim diyorum...kızlar neredesiniz yaaa azıcık gazlayalım birbirimizi
ASLA AMA ASLA YEMEM ... inadım pistir tatlım rahat ol sen, bugün böyle bitecek, yarına Allah kerimAkşam yürüyoruz yarım saat kadar Lucim çoğu zaman. Tabi spor gibi değil de öylesine. Hoş biz yavaş yürümeyi bilmediğimizden tempolu da sayılabilir.
Ben protein yiyince susamıyorum hiç ama tek protein ile doymadığım için de olabilir.
Harikasın Lucim. Öğlen eşim deli gibi abur cubur alıp gelmiş beni kandırmak için. Bak yan gözle bile bakmıyorum. Aman sakın, hepimiz beraber başladık. Hepimiz beraber bırakacağız. Bu arada dengem bozulmaya başladı, ufaktan baş dönmesi.
ASLA AMA ASLA YEMEM ... inadım pistir tatlım rahat ol sen, bugün böyle bitecek, yarına Allah kerimsen de dikkat et kendine ayran falan iç fıstık
bu arada bengüden hiç ses yok bugün..yoksa bozdu mu ki? misafirleri gelecekti bugün pasta börek mi yedi acebaaaaa
Aman Allah korusun kuzum, sağsalim atlatsak şu 15 günüBende de o inat denilenden var işte yavrum, malum oğlak burcuyumİnat edince midemi sindidirim de yemem. Bugün eşim söyleniyor, ben de hurma yiyeceğim sadece diye. Dedim dur, birimiz açlıktan ölürsek, diğerimiz yardımcı olacak. Bak ölöeye kalkarsam ağzıma hurma ver sakın başka şey verme. Kendimle dalga geçe geçe gidecek. Aç hissetmiyorum şu an aslında da niye böyle oldum bilemedim ki. Neyse çok değil zaten geçer heralde.
Yok canımmm .. Yapmaz Bengü, yaptıysa atlarız hepimiz üstüne. Onun yüzünden bu haldeyiz.
Aman Allah korusun kuzum, sağsalim atlatsak şu 15 günübengüyüü yeriz artık bozduysa, bizi ayaklandıırp sonradan diyet bozmak var mı!!!
bana daaaaaaaaaaYerin Lucim tabi, zaten herşey yemek gibi geliyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?