- 13 Ağustos 2014
- 609
- 337
- 73
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.381
#direndila yanındayızzzzzo da tam bugdayla yaptırdım anneme başkada yemedim öğle yemegi saydım . direniyorum
yeşilçayım demleniyor ve şu an salatalıık kemiriyorum, öneririm sana da canım...mideni doldur ki gözün kaymasınhahahahah
çok sağol lucicm valla gözüm kayıyo ama yemiycem
ya sorma canım yaaa.ne giysem yakışıyor derler ya. bende tam tersi ne giysem yakışmıyor artık
eskiden böyle dertlerim yoktu ne güzel
hehe doğruya doğru...
kızlar açım beaaa
kızlar evde sıkma ve şan böreği günü yaptılar
sadece 1 dlşan böreği ve meyve slataası yedim şimdi onları izliyorum. ağlamak üzereyimmm
yeşilçayım demleniyor ve şu an salatalıık kemiriyorum, öneririm sana da canım...mideni doldur ki gözün kaymasın
Ben de aynen öyle hissediyorum. Hafta sonu 1-2 parça birşey aldım ama resmen zorunluluktan. Keyif almıyorum alışveriş yapmaktan hiç.
Aynen ben de Lucimm...
Dila dayanabilirsin. Bak sonuncu olursun yoksa yarışta.
Ben de yeşil kahve içeyim bari.
iç tatlım iç dolsun midelerrrah gariban bizler.. ne çektik beeee
bir de regliyim üstüne meyve yiym en iyisi tatlı yemem
kızlar komik bi resim var ama yüklemeyi beceremedim profil yapıyorum
aa teşekkürler deniycem onu
profilede olmadı buyukmuş
olacak canım inşallah....Aynen Lucim ama sonunda zafer bizim olacak değil mi .. Olacak tabi olacak ..
evet zeynepcim ben zaten hep yanlış kıyafet seçiyorum hep ondanyoksa bende fazlalık bişey yok niye o kadına kızdımki
evet şaka bi yana dün bol bir kıyafet giymiştim. zaten kilolu olan beni iyice aldı götüdü malesef.
Ben de kıyafet seçiminde çok sorun yaşıyorum son zamanlarda. Broblemim alt bölgemde olduğundan, alta daha dar üstüme salaş şeyler giymek için çabalıyorum ama kimisi çok güzel kamufle ediyor öyle yapamıyorum.
Dimi dimi bengücüm, bence de hep ondan. Ben de sendenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?