Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok zorlar ve saglıkssız
1 güün için sağlık sorunu yaşatacağınıı dşünmüyorum tatlıım...süt ve ayran da gerekli vitaminleri sağlayacaktır ama dayanabilir miyim düşncesindeyim

hem ramazan da bile tüm gün sıvı bile olmadan yaşamadık mı :) olur bu iş sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de aynı şekilde kapatmaya çalışıyorum sürekli Zeynepcim. Bir ara şu bele oturup sonra bollaşan kıyafetler pek moda idi. Onlar çok güzel kapatıyordu ama şimdi ya yoklar ya ben bulamıyorum.

Afiyet olsun şekerim yemediklerin.

Ahh okumuyorum ben bunu, açım valla.

aslında düşünüyorum da yarın sadece tarçınlı süt ve ayran ile beslensem dayanabilir miyim acaba??? katı yemek istemiyorum yarın ama çok mu zorlar bu durum beni

Çok zorlayacağı kesin de dayanılır mı bilemedim Lucim. Başla bakalım olmadı akşama bir salata falan ilave edersin.

Bu arada inat ile devam hurmaya, açlıktan midem kazınsa da ama eşim de inat etti, ben de yemiyorum o halde dedi, aç aç duruyoruz.

elleme tatlım otursun aç aç nasılsa dayanamayacak en fazla 2 saat süre veriyorum eşine :) çok zorlanırsan 1-2 saat sonra bi bardak ayran iç tatlım bence... yarın bi bakayım dediğim gibi ramazanda tüm gn aç susuz kalabildik en azından ayran ve süt içeceğim acıktıkça

Ben de ellemiyorum bakalım Ölürsek de beraber ölürüz artık açlıktan
Ayran değil akşamki hakkım için saat 7 olsun diye bekliyorum. Malum gece geç uyuyorum bu sırada deli gibi açıkmayayım diye.

aslında düşünüyorum da yarın sadece tarçınlı süt ve ayran ile beslensem dayanabilir miyim acaba??? katı yemek istemiyorum yarın ama çok mu zorlar bu durum beni

Tatlım çok zorlar sanki dikkat et kendine ya

Merhabalar kızlar istem çıktım çoook yoruldum ya
Dün sabah kahvaltısında sadece elma
Öğlen
Yulafli şeftalili 1 kase süt içtim
Aksam da
Çok az sebzeli makarna ve yoğurt yedim. 2 lt yakın su içtim

Bu arada bugün sabah çok erken yedim saat 7 de kahvaltı ettim.
Peynir zeytin Bol maydoniz salatalık ve domates 1 dilim de mercimekli börek yedim ve tabi ki Yeşilçay.
Öğlen dışarda yediğim için sadece porsiyom döner ve ayrandi.
Akşam yemeği henüz yemedim canım istemiyor artık sıcaktan 1 lt yakın su içtim bugün

Takımca sağlıksız diyetler yolunca ilerlemekteyiz Sen de bozdun ya kendini tamamdır brokolicim. Neyse canım biz de ideal kilomuzda sağlıklı besleniriz.

Nabet fıstıklar. Soyle bi okudumda supetsiniz Yaaaaaa. Aynen devam ediyoruz. Guzel gunler bizi bekler. Kilolu olmanin verdigi depresyon ile yemek yemenin verdigi haz malesrf birbirino sifirlamiyor. Ac kalırız ama mutlu oluruz dimi amaaaaaaaa.

Menum
Sabah
Peynir ekmek zeytin yesil cay

Ogle
Taze fasulte yogurt

Aksam
Tavuk ayran salata azar azar.

Yarim saat yurudum
Temizlik yaptim
İki litre su

canim en guzeli kumasini al diktir. ben guzel bi yer bulursam oyle yaptircam. bide kumas cok onemli. ben sadece guzel diye bi elbiseyi almiyorum üstüme yakisacak ve sorunlu yerlerimi kapayacak sey onemli benim icin..

kızlaar yürüdüm geldim canım çıktı...8 km yi tamamladık çok şükür... 1 bardak ev yapımı ayran içtim ama açım deli gibi yahuuuu..

İnat ettik artık bir kere ölmek var dönmek yok değil mi?

Menum
Sabah

Ogle
Taze fasulte yogurt

Aksam

Yarim saat yurudum
Temizlik yaptim
İki litre su

Afiyet olsun şekerim.

canim en guzeli kumasini al diktir. ben guzel bi yer bulursam oyle yaptircam. bide kumas cok onemli. ben sadece guzel diye bi elbiseyi almiyorum üstüme yakisacak ve sorunlu yerlerimi kapayacak sey onemli benim icin..

Nasıl yaptırıyorsun Zeynepcim onu? Tarif mi ediyorsun? Çok mantıklı aslında.

kızlaar yürüdüm geldim canım çıktı...8 km yi tamamladık çok şükür... 1 bardak ev yapımı ayran içtim ama açım deli gibi yahuuuu..

Harikasın Lucim. Ben de açlıktan bayılacağım resmen..

Kızlar acaba diyorum 1 gün hurma 1 gün saf protein yapsam nasıl olur cumaya kadar?

Siz isteyin, ben dünden razıyım ama bugün 2 kilo fazla çıktım. Bakalım huma ile yarın 1'i giderse iyi olur. 15 gün mü diyoruz şimdi
Bende varim tum gun evi topla atilacaklari at resmen cop eve donmus yaa
Tamam iste hmcim ayniyiz haftasonu 1.9 arti yaptim bende. Bu hafta uc kilo vetcem diyorum ama listelere 1.9 daha az yansicak olsun. Biz kendimiz biliyoruz. Ben simdi 70.9 um.
YARİS BAŞLASIN O ZAMAN KIZLAR
Bu Sabah 76.2 idim bende
başka," ben kapışırım deliyim" diyen varsa hemen gelsin kızlar.
Ben ben
bende katılabilir miyim ?
ben bugün tartıldım 82.7 idim iki gün önce 82.2 çıktım. 15 gün tartılmayacaksak benimde hedefim 77-76 o zaman
takimcak sartlari zorluyoruz Ben bu gurnards hic acikmadim yaa ama her igunde de 7 Burma 1 kase yogurfu yedim aksam 1 saat yuruyus ustune de 10 dk alet calistim aksam a kadar zaten popom yer gormedi ama kendimi acaip enerjik hissediyom acaba 15 gunde 4 kg verebilirmiyim

Ayy kaptanım acıkmadın mı hurma ile? Ben resmen açlıktan ölüyorum. Eşim yanımda oturuyor, kolu yanımda duruyor, bakıyorum resmen nasıldır tadı diye

Günaydınlar :)) gece gok gürültüsü yağmur kıyamet uyutmadı resmen beni ya. Kızlar bana bugün şans dileyin yüksek lisans başvuru yapıcam heyecanlıyım :)

Takımca sağlıksız diyetler yolunca ilerlemekteyiz Sen de bozdun ya kendini tamamdır brokolicim. Neyse canım biz de ideal kilomuzda sağlıklı besleniriz.
Valla is guc o kadar yoruyor ki bu ara eve geldiğimde kendimi kanepe de uyuyor buluyorum bide cook nem ve sıcak ta insan yemek istemiyor yaa.
Bu arada çalıştığım yerde bi arkadas var 2 aydır doğru düzgün yemek yemiyor sadece vitaminleri besleniyor ve su içiriyor bol bol içinden resmen bi adam daha çıktı. Ekip olarak şoktayiz. Bir anda ve sağlıksız verdi. Öğlen yemeği yediğini hiç denk gelmedim. Insan i kadar aç nasıl durur ya
Menum
Sabah

Ogle
Taze fasulte yogurt

Aksam

Yarim saat yurudum
Temizlik yaptim
İki litre su
Afiyet olsun bengucum menun çok ideal ya öğlen yemekleri evde olunca sıkıntı olmuyor ama disardaysam her an bir suç isleyecekmisim gibi hissediyorum :))

Hepimiz acizz desene luci-liu :))

Ayy kaptanım acıkmadın mı hurma ile? Ben resmen açlıktan ölüyorum. Eşim yanımda oturuyor, kolu yanımda duruyor, bakıyorum resmen nasıldır tadı diye
Bende dün gece aç aç yattım gece aciktigim için uyandım şu içip geri yattım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…