- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.441
canımm yeni gördüm bugün de yatak odasını alt üst edip temizliğe daldım..canım bende 2 tane koşu bandı var biri dynamic omega, diğeri activa... 2 sini de yıllardır kullanırım maşallah hiç sıkıntı yaşamadım... hiç sesleri yok, şikayet almadım..kaç ev dolaştı da kimseden şikayet duymadımLucim senin koşu bandın neydi? Memnun musun?
lucii azmine hayranım nasıl yapyorsun maşallah
boyum 1.68 canıım şu an kilom 67-70 arası oynamakta..yaklaşık son 2 belki de 3 aydır 68 civarında takıldım kaldım... 60 olmak istiyorumsüper ya boyun kaç kaç kilosun?
canımm yeni gördüm bugün de yatak odasını alt üst edip temizliğe daldım..canım bende 2 tane koşu bandı var biri dynamic omega, diğeri activa... 2 sini de yıllardır kullanırım maşallah hiç sıkıntı yaşamadım... hiç sesleri yok, şikayet almadım..kaç ev dolaştı da kimseden şikayet duymadım
buu arada açlık baş göstermeye başladıııı... az sonra koca bardak tuzsuz ev yapımı ayran içeceğim ama biraz daha geçsin diye düşünmekteyim...canan karataya göre katı bir şey yenmediği takdirde leptin hormonu salgılanmaya devam ediyor ..gece çok acıkırsanız ayran için diyordu umarım doğru algılamışımdır... dolayısı ile bugün leptinim tavan yapacak... neyseki çok rahatsızlık hissetmiyorum mide küstü galiba :):
Anladım Lucim, markalar aklımda bulunsun. Hafta sonu bir kaç yere baktım da koşu bandı, ben hep spor salonu boyutunu kullanıyordum, baktıklarım biraz dar. Bunların geneli mi böyle? Sorun olmuyor mu ki dar olması?
gayet doğru anlamışsın Lucim. Harikasın .. Benim de azaldı açlığım, kafam dağılınca iyi oluyor.
yooooo diyorum sana...az önce yazdığım gibi yemek düşündükçe acıkıyor insanBu arada bir yemek sitesinin düzenlemelerini yapıyorum. Durumumu düşünün.Tariflerin çoğunu da ben hazırlıyorum..
teşekkür ederim :) 90 dan 68 e canımm... ramazanda bi 67 gördüm ama dediğim gibi son aylarda inatlaşıyor vücut benimle 1-2 geliyor ve gidiyor....vay be 89 gibi bi kilodan 67 ha süperrr
canım benim activa spor salonu boyutu ve kalkmıyor da, boylu boynca odanın kenarında uzanmakta... ama diğeri dynamic ev tipi daha ensiz, hem de kalkabiliyor, çok daha rahat oluyor ev tipleri
evet kafayı dağıtmak gerek, hep yemek düşüncesi de acıktırıyor insanı...inşallah bugünü sıvı ile atlatabilirim, çok istemekteyim...
yooooo diyorum sana...az önce yazdığım gibi yemek düşündükçe acıkıyor insan
Yani sorun olmuyor Lucim, pek minik geldi de bakınca kullanana sormak lazım dedim.
Hiç sorma yahu, yemek değil iş gözü ile bakmaya çalışıyorum.
ama alırken kaç kiloya kadar taşıdığına bakmak gerekiyor canım hatırladığım kadarıyla... ev tipi olan azdı bizim 130 kg ya kadar çıkılıyordu ama çok daha azları var piyasada..sanırım ona dikkat etmelisin
sabahtan beri dışarıdan pasta börek kokuları geliyor bayıılacayım ayolll...ayranımı içtim çok şükür koca bi bardak bol sulu :) eşim de aramış dalga geçiyor, ayran içerek kilo alma diye
100 kiloya kadar olan vardı bir yerde, sıkıntı olur mu acaba o kadar kilo almayız diye düşünüyorum. Yine de 130luklar daha mı avantajlıdır.
Ahh bu erkekler
İnat ettik artık bir kere ölmek var dönmek yok değil mi?
Afiyet olsun şekerim.
Nasıl yaptırıyorsun Zeynepcim onu? Tarif mi ediyorsun? Çok mantıklı aslında.
Harikasın Lucim. Ben de açlıktan bayılacağım resmen..
Ayy kaptanım acıkmadın mı hurma ile? Ben resmen açlıktan ölüyorum. Eşim yanımda oturuyor, kolu yanımda duruyor, bakıyorum resmen nasıldır tadı diye
Gece eşime soruyorum, aşkım bütün gün bir şey yemedim resmen belli oluyor mu( Artık ne bekliyorsam.)
Eşimden cevap gecikmiyor, neredesin aşkım göremiyorum seni.
Sonra kızdı mı kızdı oluyor
günaydın arkadaşlar erkencisiniizz 3 sayfa birden bitmiş
bende çok açım ya reglym birde ama çikolata börek her aklıma geldiğinde buraya yazıp utanmak istemedigim
den yemiyorum
çok sevdim ben takımımı yaaaaaaaaaa
teşekkr ederim canım daha bunlar azmimin kaçmış halleri :) sen beni bundan 6-7 ay önce görecektin, o zaman azim tavandaydı, 4 ayda 22 kg gitti o sayede :)
sabahtan beri dışarıdan pasta börek kokuları geliyor bayıılacayım ayolll...ayranımı içtim çok şükür koca bi bardak bol sulu :) eşim de aramış dalga geçiyor, ayran içerek kilo alma diye
evet canım kilo taşıyabilirliği ne kadar fazla olursa o kadar iyi diye biliyorum, motor gücü, dayanıklığı vs...
Selam kizlarr
Masallah yeni diyetlere baslanmiss herkeslere hayirli olsun. Saglikla kilo vermenizi diliyorum sekerler. Lutfenn sporu atlamayin benim gibi sarkmayin
tatlim ben daha once yaptırmadim ama yaptırmayı dusunuyorum insallah
seninki de benimki gibi masallah cevaplar fenaaa
biz biliriz bizz
sana oyle geliyordur kuzumm herkesin borek corek gunu değildir yaa
olur tabi canım ayran iç..afiyet olsunAnladım Lucim. Şimdi öğle hurmalarımı yiyeceğim de. Yoğurt yerine ayran içsem olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?