- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.681
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 daha vermeden strese sokmayın adamı yahuuu:roflol: vazgeçip gitmeyecek yağlar sonralmaz:
koruma bölümü var zaten kimse kullanmıyor bizi bekliyoropuyorumnanaktan
tabi kııııııız ben dişimi yaptırana kadar burdayım. yani muhtemelen 1 hafta kadar zemuszemusbijom sen biraz hasret gider ailenle , en kısa zamanda görüşelim kııız
ne kadar istanbuldasın?
canım uyar hatta önümüzdeki hafta daha iyi olur haberleşiriz.. kaydirigubbakcemile5bijoux cum uyarmı sanada
ayy hele bir verelim de ,koruruz inşallah canzi şekerim:) mezun olsak bile burda koruma grubu açarız:))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 daha vermeden strese sokmayın adamı yahuuu:roflol: vazgeçip gitmeyecek yağlar sonralmaz:
koruma bölümü var zaten kimse kullanmıyor bizi bekliyoropuyorumnanaktan
Biz bu diyetisyeni en iyisi takıma transfer edelim yahu kaydirigubbakcemile5
ya dıyetısyenler bagıra bagıra bı hal oluyo boyle olunca.ya ne dıycem benım dıyetısyenım kendı anlatmısdı 1 yumurta haslayıp esıyle paylasıp yıyormus.tabı benı de kendı gıbı sandıgı ıcın anlıyamıyoducedric ciğim tabii ki kaçırılabilir,herkesin bir nefsi var hayatım...
yani diyelim sen şimdi diyette var olmayan birşey yedin,noldu diyeti komple mi bozdun yani...hiç de öyle değil,kaldığın yerden devam edersin ve o hatayı yarım saatlik bir sporla da telafi edersin,bitti gitti işte :)
ne guzel asyam bugun hıssetdıgım yaz enerjısı sendede var.ben yorgunluk ıcın vıtamıne basladım cok sukur kı ustumdekı atalet ı atdımmerhaba arkadaslar nasilsiniz bakem bugun daha gecmise bakmadim
nasil gidiyo diyetiniz listeniz sizi zorluyomu haala alisildimi yoksam
neyse ben ne yaptim onu anlatem az ama saglikli besleniyorum sirkeli balli suyumu duzenli iciyorum dun aksam sarimsak yutmayada basladim gobus sporlarimi henuz yapmadim ama yeni bisiye basladim suppper otesi bisiy hihoyyyt samba step adi hem dans hem spor oluyo zor biraz ama yavas yavas ogretiyo hareketleri daha ilk hereketleri ogsterirken bile acayip terliyo insan sabahtan beri onu ugrastim cok eglenceli tam benlik allahim yarebbim 4 cocuklu kari samba step yapiyo deli olcamyaaa anam babam gormesin delirmis bu kiz derler banadelikafadulden
benden bu kadarsimdi gecmise bir bakem kim ne yapmis bijo annesini benden selam soyledimi yoksam unuttumu
bugun disciye gittmi
cukulatam yogurdu cok seviyo fazla kacirdimi bakem
cocostar ne yapiyo ne ediyo
bhk cim nerelerde
cedric sahalara nasil dondu neler yapiyo
sporti traktore gidecekmi bu hafta sonu yine o kara yilanla goruscekmi
mehalim yine hangi model pesinde bu hafta ne dikip defile yapacak
kallisim kizlarina yapacaklari oyuncaklarin tasarimini yaptimi
reyhan ablam tatil diye gunesde yatip gobegini kasidimi tum bunlarin cevabini almak icin gecmise yolculuk baslasiiiiinnn ahaah yeni gelini unuttum bakalim yeni gelin bugun uyuyabildimi hihhii
ne guzel ya yarın merak ıcındeyım sonucları benıde acayıp heveslendırıyorsunuzmehalim valla iyi fikir,bizi iğne ipliğe çevirirmiş herif kaydirigubbakcemile3
asyacığım valla Allah bozmasın yoğurdu kaçırmak değil,hiçbirşeyin dışına çıkmıyorum.inanılır gibi değil.sayenizde çok azimliyim...
kızlar az önce tartıya çıktım dayanamayıp... sonucu söylemeyeceğim ama tek kelimeyle mükemmel!! üstelik reglyim ve kesinlikle şiş var vücudumda...ve de bol su içmiş vaziyetteyken bile ... mükemmeeeeeeeeeeeelllll:lepi:
mehalim biraz zayıflayayım da,sana sipariş vereyim..anam sen bu işi ticarete dök valla iyi para kazanırsın...
yeni nur yerlitaş kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?