- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.641
ben geldiiimmmma.s.
Canım gerçekten haklısın ep berbaer olduğumuz için herşey daha zevkli igidiyor bende çikolatama kallisteye herkese teşekkür ederim inşallah birlikten kuvvet doğacakhaa bir teşekkür de çiklatama
bu diyeti kk da topik açıp da bizimle paylaştığı içinŞeniz
son teşekkürüm de tüüüm takım arkadaşlarımaaaa
burada birbirimizden desteğimizi esirgemediğimiz içinŞeniz
canım ya ben zaten her yemekten sonra soda içerim alışkanlık yaptım kendime içinde çok yararlı minareller olduğu için diyet yaparken vucudu dengelemek açısından suyuda 2 lt içmeye özen gösteriyorum günlük yarım saaat yürüyüş yapabiliyorum ama bu hafta hiç yapmadım regli olunca canımmmm hiççççç istemiyor halsizlik daha çok çöküyor llisteler bu kadar bile bize yeterli canım sonrasınıda görelim yapamay devam ederiz artık fazlalıklarımız kalıncakızlar az önce diyeti uygulayan arkadaşa telefon açtım...
arkadaş dediğime bakmayın,bu kişi geçen sene çalıştığım restaurant ın işletme müdürü...
1-listelerin devamı var...haftaya kendisine oturmaya gidince bana verecek,ben de size yazacağım.
2-"bu listeler hmen hemen aynı" dediğimde,"bu doktor 35 yılını bu işe vermiş,listelerin aynı göründüğüne bakma,hepsi kilo vermenin durmaması için özenle sıraya konulmuş listelerdir.sırayı asla atlama,ben o listelerin tamamıyla 2,5 ayda 25 kilo verdim dedi...(demek ki elimizdekilerle 18 kilo vermiş,devamıyla da geri kalanını)
3-her yemek öncesi soda içilmesini istiyormuş doktor.
4-günlük 2 litre su
5.günlük 1 saat yürüyüş şartmış.
şimdilik bunları öğrendim arkadaşlar... listelerin devamını mutlaka alacağım merak etmeyin,sırf bunun uğruna eski patronumun evine oturmaya gideceğim düşünün. yaz sonunda kilo fazlalığı 20-25 olanlar bu işi halletmiş olacaklar inşallah!
cıkolata daha once yazmısındır muhtemelen ama ben kacırmısım canım ya bu dıyetı yapan kısı kac kılolardaydı da 25 kılo vermıs 2 bucuk ayda.bu 25 kıloyu duyunca bırden dıyete ısındım nedenseopuyorumnanaktan
kızlar yemek öncesi mi sonrası m ı içilecek soda,ben de unuttum şimdi.ama tekrar arayamam..haftaya tüm detayları yazarım..siz şimdilik gün içinde 2 şişe soda için...
cedric cnm ilk listede 83.700 yazıyor,demek ki o kilolardaymış cnm...
tekrar yolluyorum kallisim doktorun web sayfasını özelden...
bu arada inanılmaz disiplinli ve pahalı bir doktor... arkadaşım şimdi gitsen sıraya koyar seni diyor.sıra varmış adam kesin bu işi hallediyormuş..ben tüm detayları sizler ve kendim için öğreneceğim canım.
kızlar yemek öncesi mi sonrası m ı içilecek soda,ben de unuttum şimdi.ama tekrar arayamam..haftaya tüm detayları yazarım..siz şimdilik gün içinde 2 şişe soda için...
cedric cnm ilk listede 83.700 yazıyor,demek ki o kilolardaymış cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?