- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.181
hey maşallahhh lucimeeee harikasın bebiş.
Bende de bir iştah bir iştah durduramıyorummmm
Kızlar selamlar
Hollywood diyeti 3. Gün rapor
Sabah
2 dl kepek
Peynir
Domates
Salatalık
Kayısı çayı
Öğle
Büyük kase salata
Yeşil çay
Akşam
Baya az yaglı 4k kabak yemegi
100 gr tavuk
Sarımsak çayı
Gün içinde 2 kase zerdeçallı ve tarçınlı yoğurt
Su:3lt
Sporumuyorum)
Jillian level 1
Leslie 3 mil
Brazil butt
Plank mekik squat
Geceleri 1 diş sarımsak yutmak saça cilte metabolizmaya çok yarrlıymış bu gece başlıyorm
teşekküür ederim tatlııım, hiç sorma beni de bıraksan yiyecem , zor tutuyorum kendimi..heleki sabah sporu çok iştah açıyor yaaa
dilaaaammm, önce yoğurdu göremedim hemen çemkirmeye hazırlanıyordum ki, en altta görünce rahatladım... menüün çok gzel, hemen hemen aynı beslenmişiz bugün...ben de salata,tavuk ve kabak yedimhollywood diyeti mi bu?
Yaa kızlar benim birde şöyle bir sıkıntım var
Malum cenaze neden,yle yıllık iznimi kullanamadım dolayısıylada dinlenemedim ve üstüne çok fazla yoruldum
Suan ne uykumu alabiliyorum ne evde tam teferruat iş yapabiliyorum eve yorgun gittiğim için yemek yapmayada fırsat bulamıyorum çünkü çok yorgun hissediyorum
Aslına bakarsanız sağlıksız beslenmeminde nedeni budur.
Eşimde bana kıyamıyor ya eve gelirken hazı bişiler alıyor yada dısarıdan söylüyoruz.
Haftasonu tatillerimizde çok dolu ve yorgun geçiyor
Anlayacagınız benim dinlenmeye ihtiyacım var yoksa beni tanıyanlar bilir kararlı olunca neler yapıyorum
Ama bu aralar bu durumdayım
ahahah doğru söylüyorsun tatlım ama keşke her sabah aç karnına spor ve sonrasında kahvaltıyla güne başlayabilsekk
Luciiimmmmmm, ben seni dinlemez myiim hiçççç?? Evet şükür doyduk:) bende tam sana yazıyordum aynı yemişiz lucim diye. Evet tıpatıp hollywood fakat akşam yemeği sadece haşlanmış kabaktı. Öğle salatada yag serbestti. Bende onun yagını aldım kabak yemegi yaptım. İyi etmiş miyim? Zaten bulamazsanız ya da yiyemezseniz alternatif üretin yazmıştı biri o da böyle yaparsk 16 kg vermiş bu diyetle 2 ayda.
canım yaaa, sen de gidiyorsun, cumaya kadar özleyeceğiz yahu seni... sen fırsat buldukça yaz yine tatlımselam kızlar dila ve luci menüleriniz çıok güzel zeynep cim ne önerebilirim ki aslında 2-3 gün bir kaçamak yapsan ne güzel olur sana meltem cim maşallah sende bebişle iyi yürüyormuşsun
benim bu akşam komşum taşınacağı için yemek veriyor diğer komşularla beraber yiyeceğiz menüde ne var bilmiyorum ben kıymalı patatesli börek ve kedi dilli tiramusu yaptım dün akşam ben uygun olan bişeyler bulur yeim artık fırsat bulunca yazmaya çalışırım bulamazsam kendinize iyi bakın ben yarın sabah gidip perşembe öğleyin döneceğim ankaraya cumaya görüşürüz
canım biliyorum durumunu, en azından daha zararsız şeyler alabilirsiniz dışarıdan... mesela pişmiş tavuk alıp salata ile derisiz yiyebilirsin... çiğ köfte , bulgur nasılsa, zararsız bol yeşillikle yenilebilir..aman fast fooda dikkat, onlar feci...
aman kuzum sabah aç yapıyorum sporumu, döndükten sonra 1 saat sonrasında da yiyorum yemeğimi ama olan ondan sonra oluyor tüm gün evde dolanıyorum ne yesem diye
Kızlar selamlar
Hollywood diyeti 3. Gün rapor
Sabah
2 dl kepek
Peynir
Domates
Salatalık
Kayısı çayı
Öğle
Büyük kase salata
Yeşil çay
Akşam
Baya az yaglı 4k kabak yemegi
100 gr tavuk
Sarımsak çayı
Gün içinde 2 kase zerdeçallı ve tarçınlı yoğurt
Su:3lt
Sporumuyorum)
Jillian level 1
Leslie 3 mil
Brazil butt
Plank mekik squat
Geceleri 1 diş sarımsak yutmak saça cilte metabolizmaya çok yarrlıymış bu gece başlıyorm
selam kızlar dila ve luci menüleriniz çıok güzel zeynep cim ne önerebilirim ki aslında 2-3 gün bir kaçamak yapsan ne güzel olur sana meltem cim maşallah sende bebişle iyi yürüyormuşsun
benim bu akşam komşum taşınacağı için yemek veriyor diğer komşularla beraber yiyeceğiz menüde ne var bilmiyorum ben kıymalı patatesli börek ve kedi dilli tiramusu yaptım dün akşam ben uygun olan bişeyler bulur yeim artık fırsat bulunca yazmaya çalışırım bulamazsam kendinize iyi bakın ben yarın sabah gidip perşembe öğleyin döneceğim ankaraya cumaya görüşürüz
maşallah sana, çok iyi yapmışsın, pek güzel beslenmişsin..her şey var menüde..et var,salata var, sebze yemeği var, yoğurt var, ekmek var e daha ne olsun... fevkaladenin fevkindedir
evde sokakta her yerde aklımda hep yemekkkkkbebişim doğru söylüyorsun.
Evde tüm gün dolanınca ve yediklerine dikkat etmeye calısınca aklın daha fazla yemekte oluyor nedense değil mi ?
evde sokakta her yerde aklımda hep yemekkkkk
canııım az frenle kendini... yeşilçay iç, naneli ayran yap, tarçınlı süt iç.... bunlar hep iyi gelir yazık etme diyetineeeeBen şişko olarak kalcam siz hepiniz fıstık gibi hatunlar olacaksınız.
Çok boşladım diyeti şu 2 gündür kapanan iştahım bir açıldı pür açıldı.
Ne bulsam yemek istiyorum durduramıyorum kızlar kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?