- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.161
maşallah meltemcim pek güzel vermişsin... sanırım hala emziriyorsundur, bu çok kalori harcamana sebep olan bi durum, avantajlısın yani :) suya yüklenmeni öneririm, hem seni inceltir, hem de sütünü arttırır, gerçi sen zaten biliyorsundur ama ufak bir hatırlatma diyelimTamam kabul ediyorum bu takımı :)
Boyum : 163
Kilom : 67.6 kg
Hedef kilom 55 kg
Kilo alma nedenim hamilelik ve doğum sonrası
Ben 6 ay önce 86 kiloydum düzenli bir şekilde bu kiloya kadar indim ama şu aralar motive eksikliği yaşıyorum o yüzden araştırma yaptım ve sizi buldum :)
Yok canım emzirmiyorum artık. Ama bol bol su içiyorum. Bu arada 14 km çok fazla değil mi... Ben sadece leslie yapıyorum günde 3 mil.maşallah meltemcim pek güzel vermişsin... sanırım hala emziriyorsundur, bu çok kalori harcamana sebep olan bi durum, avantajlısın yani :) suya yüklenmeni öneririm, hem seni inceltir, hem de sütünü arttırır, gerçi sen zaten biliyorsundur ama ufak bir hatırlatma diyelimsuyu unutabiliyoruz gün içinde... haydi kızlar koca bi bardak su içmeye!!!
anladım canım, su iyidir yağları atar vücuttan...benim yürüyüşlerim bu şekilde tatlım, aylardır 10 km altında yürümüyorum... onunda öncelikli sebebi spor parkuruna gidiş-dönşüm 6 km zaten....parkura gitmişken de 3-4 tur atmadan dönmüyorum, gidince kaptırıyorum kendimi, çok seviyorum yürümeyi. spordan ziyade terapi gibi geliyor bana...Yok canım emzirmiyorum artık. Ama bol bol su içiyorum. Bu arada 14 km çok fazla değil mi... Ben sadece leslie yapıyorum günde 3 mil.
anladım canım, su iyidir yağları atar vücuttan...benim yürüyüşlerim bu şekilde tatlım, aylardır 10 km altında yürümüyorum... onunda öncelikli sebebi spor parkuruna gidiş-dönşüm 6 km zaten....parkura gitmişken de 3-4 tur atmadan dönmüyorum, gidince kaptırıyorum kendimi, çok seviyorum yürümeyi. spordan ziyade terapi gibi geliyor bana...
canım özledik seni hadi yerleş de gel aramıza bir an önce
hoşgeldin melten aramıza luci sana anlatmış canım düzenli olarak günlük 5 mesaj yazma ve menüleri yazman gerekiyor ama mazeretin varsa bazı durumlarda hoşgörülebiliniyor maşallah bu arada çok güzel vermişsin
neden içerlendin canım benim, seni kıracak bir şey mi yazdım...üzülürüm bakYürümeyi özledim vallaha sen böyle diyince içerlendim
neden içerlendin canım benim, seni kıracak bir şey mi yazdım...üzülürüm bak
Yok bebeğim seninle alakalı değil ayağım hala iyileşmediği için yürüyemiyorum bir anda kulaklığımı takıp yürümeyi özlediğimi fark ettim :)
canım yaaa, kıyamam..doktor 15 gün dememiş miydi...1 hafta geçti nasılsa, son 1 hafta..geçecek nasılsaYok bebeğim seninle alakalı değil ayağım hala iyileşmediği için yürüyemiyorum bir anda kulaklığımı takıp yürümeyi özlediğimi fark ettim :)
canım ip atlıyordum ben yürüyordum aynı zamanda da fazla mı yüklendim bilmiyorum ayak kemiğimde bir acı vardı doktora gitmiştim stres çatlağı olduğunu söylediyanlış anlaşılmazsa neden olduğunu sırabilir miyim canım ?
canım yaaa, kıyamam..doktor 15 gün dememiş miydi...1 hafta geçti nasılsa, son 1 hafta..geçecek nasılsa
anladım canım, su iyidir yağları atar vücuttan...benim yürüyüşlerim bu şekilde tatlım, aylardır 10 km altında yürümüyorum... onunda öncelikli sebebi spor parkuruna gidiş-dönşüm 6 km zaten....parkura gitmişken de 3-4 tur atmadan dönmüyorum, gidince kaptırıyorum kendimi, çok seviyorum yürümeyi. spordan ziyade terapi gibi geliyor bana...
maşallah bebeğe rağmen çıkabiliyorsan tebrik ederim canım... görüyorum parkurda bebişleri ile yürüyen hanımları ve inanılmaz takdir ediyorum azimleriniA aa mükemmel ya demek 6 km benim evin karşısında da var yürüyüş parkuru ama 3 km. 2 günde bir bende oraya gidiyorum ama çocukla sadece 6 km yapabiliyorum bizim çocuk biraz agrasif oldugundan hemen eve koşuyorum.
Evet spor beni de mutlu ediyor katılıyorum sana :)
Bir diğer azim de kıyafet almamak ve sürekli aynı kişilere karşı aynı kıyafetle çıkıp rezil olmak :) ama artık elbiselerimin bir kısmı oluyor rahatladım. İdeal kiloma ulaşıp yeni şeyler almayı dört gözle bekliyorum :)maşallah bebeğe rağmen çıkabiliyorsan tebrik ederim canım... görüyorum parkurda bebişleri ile yürüyen hanımları ve inanılmaz takdir ediyorum azimlerini
Tebrikler canım bende bundan sonra akşam yazıcam ne yaptığımılucinin mutfak bugün de 16.30 da kapandı...
öğle: 12:00
1 adet haşlanmış tavuk göğüs
1 büyük tabak yeşil salata(yağsız tuzsuz - bol limonlu)
AKŞAM: 16:30
YAĞSIZ TUZSUZ-LİMONLU salata- tavuklu
1 tatlı tabağı z.yağlı kabak yemeği
2 kaşık light yoğurt
spor: 2,5 saat 14 km hızlı tempo parkur yürüyüşü
30 dk aletli jimnastik
su: 3 litre
canım ip atlıyordum ben yürüyordum aynı zamanda da fazla mı yüklendim bilmiyorum ayak kemiğimde bir acı vardı doktora gitmiştim stres çatlağı olduğunu söyledi
inşallah acı geçti ama yırtılacakmış gibi hissediyorum yürürken ayağım değişik bir şey :)
kızlar öğleyin bayaa yürüdüm sayılır 4-5 km bayaa dediysem bu arada öğle yemeği olarak domates salatalık ve peynir yedim
lucinin mutfak bugün de 16.30 da kapandı...
öğle: 12:00
1 adet haşlanmış tavuk göğüs
1 büyük tabak yeşil salata(yağsız tuzsuz - bol limonlu)
AKŞAM: 16:30
YAĞSIZ TUZSUZ-LİMONLU salata- tavuklu
1 tatlı tabağı z.yağlı kabak yemeği
2 kaşık light yoğurt
spor: 2,5 saat 14 km hızlı tempo parkur yürüyüşü
30 dk aletli jimnastik
su: 3 litre
Bir diğer azim de kıyafet almamak ve sürekli aynı kişilere karşı aynı kıyafetle çıkıp rezil olmak :) ama artık elbiselerimin bir kısmı oluyor rahatladım. İdeal kiloma ulaşıp yeni şeyler almayı dört gözle bekliyorum :)
Tebrikler canım bende bundan sonra akşam yazıcam ne yaptığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?