- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.141
maşallah o kadar var mıydı boyun :) oradan da yakalayamadım seni, boyun uzamaz deyip vazgeçireyim demiştim ama tutmadıtabi ki biliyoum beni düşündüğünü canımmm benim lucimmm
byum 1.75 biraz daha uzarsa zaten ağlicam herkesin yanında dev gibi olmaktan sıkıldım valla
bak çok iyi fikir ama azcık deneyeyim lütfennn en azından bayrama kadar. gerçekten rüyalarıma giriyor artık. 69 olayım düzene sokcam kendimi. bi 11 kg gitsin kızma bana nolurbeni düşündüğünüzü biliyorum canımsınız siz benim
söz veriyorum bir daha midem agrırsa açlıktan gözüm kararırsa filan bırakıcam önce deneyeyim. bugün zaten adam gibi yapamadım diyeti.çooook teşekkür ederim.her şey için.
tamamdır, süppersintamam o zaman ben günde 3 öğün 1er koca kase yoğurt yiyim anlaşalım :))) yumurta sevmiyorum ama bazı sabahlara onuda sıkıştırcam bak yarın listeme görürsün:))
akşam eve giderken tavuk alayım bari dediğin gibi bol acılı tavuk çorba yapayım pc başındayım ama gözüm açılmıyor
tatlım hoşgeldin özlettin kendini
Tamam kabul ediyorum bu takımı :)merhaba meltemcim, hoşgeldin takıma :) ilk sayfada takım kuralları var, okuyup bu sayfaya kabul ediyorum yazman gerek, azıcıkta kendinden bahsetmeni istiyoruz tanıyalım seni... boyun kaç, kilon kaç, hedef kilon ne? kilo alma nedenin? vs.vs.. tanışalım tatlım
Teşekkür ederimYeni gelen meltem arkafasimiz da hosgelmis
Tamam kabul ediyorum bu takımı :)
Boyum : 163
Kilom : 67.6 kg
Hedef kilom 55 kg
Kilo alma nedenim hamilelik ve doğum sonrası
Ben 6 ay önce 86 kiloydum düzenli bir şekilde bu kiloya kadar indim ama şu aralar motive eksikliği yaşıyorum o yüzden araştırma yaptım ve sizi buldum :)
Yüzeycim hosgeldin. Azıcık almisin verirsin onuda bu ay
canım özledik seni hadi yerleş de gel aramıza bir an önceKızlar merhaba diyeyim dedim size. Hafta sonu nasıl yoruldu isem; hala her yerim ağrıyor. Sabah bir çıktık akşam 8'e kadar yürümüşüz evin saçma sapan işleri yüzünden ama artık bu hafta büyük kısmı halledilecek umarım. Kalanı eve geçince de hallederiz sorun olmaz.
Ayy ne güzel kaptanım. Çok seviyorum ben Eskişehir'i.
Çok geçmiş olsun, bir an önce toparlarsın umarım kendini.
Karsta ne yapacaksın?
Ayy lucim okurken yoruldum resmen
Afiyet olsun ama sıkma kendini, 1 hafta bunları eritmeye gidiversin ne olacak. En azından gözün doydu.
hoşgeldin melten aramıza luci sana anlatmış canım düzenli olarak günlük 5 mesaj yazma ve menüleri yazman gerekiyor ama mazeretin varsa bazı durumlarda hoşgörülebiliniyor maşallah bu arada çok güzel vermişsinTamam kabul ediyorum bu takımı :)
Boyum : 163
Kilom : 67.6 kg
Hedef kilom 55 kg
Kilo alma nedenim hamilelik ve doğum sonrası
Ben 6 ay önce 86 kiloydum düzenli bir şekilde bu kiloya kadar indim ama şu aralar motive eksikliği yaşıyorum o yüzden araştırma yaptım ve sizi buldum :)
bengüm haftasonları abartıyoruz hepimiz zatenİyi akşamlar kizlar. Nasılsınız. Lucim bende abarttim bu haftasonu. Ama bugünden itbaren eskiye dönüyorum.
Hmcim gecmis olsun. Beendede bi bilek incinmesi gibi bisey var hala zorladıkça çekerim.
Kaptanim gecmis olsun.
Dilacim az ve sk yiyerek o dedigin kiloyu iki ayda verirsin. Bosver diger şok diyetleri kuzum.
Günaydınnnnn 5. Takımın Cici Kızlarııı
Sizlere uğramadan güne başlamım dedim.
Su aralar regl dönemim bu nedenlede olsa gerek iştahım ve tatlı isteğim tavannn
Hepinizi öpüyorumm
Tatlım hoşgeldin.
Hoşbulduk canım
Kilo vermedende ziyade kendimi iyi hissetmiyorum bu sekilde yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?