Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah o kadar var mıydı boyun :) oradan da yakalayamadım seni, boyun uzamaz deyip vazgeçireyim demiştim ama tutmadı peki kuzum sen bilirsin ama dikkat et kendine.... sağlığın her şeyden önemli...

söz veriyorum bir daha midem agrırsa açlıktan gözüm kararırsa filan bırakıcam önce deneyeyim. bugün zaten adam gibi yapamadım diyeti. çooook teşekkür ederim.her şey için.

söz veriyorum bir daha midem agrırsa açlıktan gözüm kararırsa filan bırakıcam önce deneyeyim. bugün zaten adam gibi yapamadım diyeti. çooook teşekkür ederim.her şey için.

tamam söz verdin ama bak... bu arada protein beslenme acayip kilo verdiriyor ama haberin yok, böyle boşuna uğraştırıyorsun kendini :) güçten düşer, hastaneye kalkarsan Allah korusun 2 şişe serum yaparlar, alırsın 5 kiloooo!!!! o sebeple günde en azından 1 yumurta, ya da 1 bardak süt ya da 1 koca kase salata ya da yoğurt ye ! bunların hiç biri kilo yapmaz...sıkıştır diyetin arasına..az önce patates yiyeceğine bunlardan birini yeseydin keşke...aklında olsun bunlar zararsız gıdalar tatlım benim

tamam o zaman ben günde 3 öğün 1er koca kase yoğurt yiyim anlaşalım :))) yumurta sevmiyorum ama bazı sabahlara onuda sıkıştırcam bak yarın listeme görürsün:))

akşam eve giderken tavuk alayım bari dediğin gibi bol acılı tavuk çorba yapayım pc başındayım ama gözüm açılmıyor

tatlım hoşgeldin özlettin kendini

bende sizleri özledim kaptancımm

Dediğim gibi düzene giryim dedim

Tamam kabul ediyorum bu takımı :)
Boyum : 163
Kilom : 67.6 kg
Hedef kilom 55 kg
Kilo alma nedenim hamilelik ve doğum sonrası
Ben 6 ay önce 86 kiloydum düzenli bir şekilde bu kiloya kadar indim ama şu aralar motive eksikliği yaşıyorum o yüzden araştırma yaptım ve sizi buldum :)

İyi akşamlar kizlar. Nasılsınız. Lucim bende abarttim bu haftasonu. Ama bugünden itbaren eskiye dönüyorum.
Hmcim gecmis olsun. Beendede bi bilek incinmesi gibi bisey var hala zorladıkça çekerim.
Kaptanim gecmis olsun.
Dilacim az ve sk yiyerek o dedigin kiloyu iki ayda verirsin. Bosver diger şok diyetleri kuzum.

günaydın kızlaaaaaaaaaarr.
bugün mutluluk saçıyorum :) bu arada tartıldım. ve 80.3 olmuşum o 2 gun bozmalardan 900 gram fazla çıkmışm. 2 meyve suyu gününüde adam akıllı yapmadım zaten. bari cumaya kadar tekrar 79.3 olayım. 3 günüm var. eksi yüzde olmasındansa sabit olurum dha iyi.
ben kahvaltıya gidiyorum hoşçakalın.

Günaydınnnnn 5. Takımın Cici Kızlarııı

Sizlere uğramadan güne başlamım dedim.

Su aralar regl dönemim bu nedenlede olsa gerek iştahım ve tatlı isteğim tavannn

Hepinizi öpüyorumm

Tatlım hoşgeldin.

Yüzeycim hosgeldin. Azıcık almisin verirsin onuda bu ay

Hoşbulduk canım

Kilo vermedende ziyade kendimi iyi hissetmiyorum bu sekilde yahu

canım özledik seni hadi yerleş de gel aramıza bir an önce
hoşgeldin melten aramıza luci sana anlatmış canım düzenli olarak günlük 5 mesaj yazma ve menüleri yazman gerekiyor ama mazeretin varsa bazı durumlarda hoşgörülebiliniyor maşallah bu arada çok güzel vermişsin
bengüm haftasonları abartıyoruz hepimiz zaten

günaydın tatlım pembiş pembiş ne güzel yazmışsın içim açıldı

dila dikkat et tatlım sende kendine

lucim şekerim menünde gayet güzeldi

bu arada kızlar faranjite çevirdi bir an önce toparlasam iyi olacak

hm cim sen sormuştun sanırım kars a iş için gideceğim tatlım 1 günlüğüne

sağolun kaptancıııııııııım geçmiş olsun ya bir iyileşseydik takımca hastayız valla:)

kızlar günaydınlarrrr, bu sabah erken çıktım spora, yeni döndüm... yine 14 km yaptım bu sabah, her yerim ağrıyor vallahi, ben de mi üşütüyorum ne? neyse 3 saate yakın spor üzerine buzzz gibi bi duş alıp, türk kahvemi içip aranıza geldim... bugün yine proteine yükleneceğim .. sabah uyandığımda 70 kg idim, sevindim musmutlu oldum...haftasonu beni sandığım kadar etkilememiş demek ki..bakalım cumaya ne göreceğim... şimdilik öpüyorum hepinizi, görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…