Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben kahvaltımı yaptım
1 domates
Yarım salatalık biraz peynir
Çok az yumurta

Bugün ankarada hava çok kötü tüm enerjimi alıyor

Geleceğin fit kızları Günaydınnnn

1 dilim kepek ekmeği
2çeri domates
1/2 salatalık
2 dilim peynir ile kahvaltımla güne merhaba dedim.

Bugün yarın regl olma durumum nedeniyle şiş iştahlı çikilataya aç bir insan olarak dolaşıyorum sonum hayırlısı

canım benim öncelikle hayırlı uğurlu olsun ne güzel duygular yaşıyorsundur bu aralar

Menünde gayet ii börek neci bilmiyorum ama sanırım dısarıda olduğundan öle bişi oldu.

Bu aralar dikkat et yogun günler geçiriorsun bitkin düşme yemenden içmenden çok kesme

ahahah tatlım olur mu hiç öyle seyy benim dün yazdıklarımı okusan ii edersin.

Bu aralar havadan olsa gerek iştah açıklığı var.

Birde suan bir diyet içeriğinde olduğundan aklın fikrin otomatik olarak yemekte ondanböle oluyor.

Geçici bunlar panik yokk hepimiz yasadık yaşıyoruzz.

günaydın fıstıklar, giyindim hazırlandım doooğru spora :) öpüyorum hepinizi

hey masalah kuzumaaa yarasınnnn

Ben kahvaltımı yaptım
1 domates
Yarım salatalık biraz peynir
Çok az yumurta

Bugün ankarada hava çok kötü tüm enerjimi alıyor

afiyetler olsun sekerim gayett ii

günaydın canlaarıımm.

yu_zey canım bende regli olcam yaaaaa öff

kızlar dün biraz makale okudum sporla ilgili. akşamları yapıyordum ya ben. çok yanlış mış. yani sabahları yapınca hem tüm gün dinç hemde her gun istekli oluyormssunuz. ama akşamları yapınca ayaklar geri gidermiş ve tüm gün uykulu yorgun olurmuşuz.
bende diyorum allah allah o kadar akşamları üşeniyordum ki. ve ders çalışmıyorum 3 gündür. bu sabah beachbody ve jillian level 1 yaptım 40 dk kadar sürdü. valla leslieye mecal kalmadı. onda gün içinde yapcam. sizede haber vereyim dedim. sabah sporu tüm gün metayı çalıştırıyrmuş..

bugün hollywood diyetimde 4. günüm.. bakalım hayırlısı.

kızlar birde gittim 7 kilo limon ve yaklaşık 40 dişlik sarımsak aldım.

limon suyu ve sarımsak mucizesi diye bir şey var. limonları sıkıp bi şişeye koyuyoruz. 40 diş sarımsagıda ezip veya rendeleyip suya atıyoruz. 25 gün karanlıkta bekletiyoruz. gün ışığı görmüyor.
sarımsaklar eriyor. kokusu uçuyor. ve her sabah yarım yahut 1 tam çay bardağı içiyoruz.

hem zayıflatıyor. hemde vücudu yeniliyor
kadın birirnn beyaz saçları siyah uzamaya başlamış
bi kaç kişinin damarı tıkanıkmış açılmış daha neler neler.
ama tansiyonu olanlar doktoruna danışsın. bu kür 25 gün bekleyene kadar geceleri tüm 1 sarımsak yutucam. hadi öptüüüm

yazık bize o zaman yahuu

bu mucizeyide ilk defa duydum

sarımsak anca rende seklinde yemekelrimde kullanabiliyorum bütün olarak yada cayını asla kullanamıyorum

insallah bir gün hamile olursam severim (hani oluyormus ya öle seyler )

internete yazarsanız çıkıyor 2-3 yorum dışında hepsi olumlu.
valla ben seviyorum eskiden gıcık alırdım. ama koku olayı var. yutunca kokmuyor bu suda kokmuyormuş deneyebilirsiiz sarımsak eriyormuş zaten.

inşallah yaa :):):)

kızlar ya bişey sorucam. bugün diyette mantarlı omlet var.
1.si ben mantar sevmem yerine kırmızı biber koysam olur mu
2.si omlet unla yapılır nasıl olacak o iş?

omlet unsuz da olur canım, mantarlı diyorsa biber değil peynir ez koy...yumurta ve peyniri çırpıp yapmanı öneririm... ben hiç un koymam omlete

bugün çok yoruldum kızlar yavvv...hiç durmadan yapıyorum ben yürüyüşümü, biliyorsunuzdur vücut hiç durup duraklamadan yapılan 20 dk spordan sonra yağ yakmaya başlıyor 1 saniye bile dursanız yeniden 20 dk spor yapıp yağ yakmaya başlayabiliyorsunuz... ilk 90 dakikamıı hiç durmadan ve yüksek tempo yapınca nabız tavan yapıyor ve yağ yaktığımı hissedebiliyorum ama sonrasında aletli jimnastiğe atıp kendimi, sonra yine yürüyüşe geçiyorum... aslında o durmadan yaptığım 90 dk yı arttırabilmek istiyorum biraz daha ama çok yorulmuş oluyorum... neyse 14 km ile bugünü de tamamladım çok şükür... cumaya tartıda sürprizler olabilir gibi sanki

yaa bende bir huy var gargara suları bile midemi bulandırıyor çıkaracak gibi oluyorum o nedenle o tarz seyleri pek kullanamıyorum.

bebişim harikasın vaallhi bende keşke işte olmak yerine spora atabileydim kendimi

ben omleti hiç unlu yapmam tatlım

bence lor peynirli yapabilirsin hem tuzsuz hem kalorisi az hemde güzel oluyor.

Omlette severmisin bilmiyorum ama kekik ve az pul biber harika duruyor.

Afiyet olsun

2 yumurta - peynir, dereotu, 1 kaşık yulaf kepeği, bol karabiber ve acı pul biber ile yağsız tuzsuz omletimi 1 dilim peynir, 1 domates ve 1 büyük bardak light tarçınlı süt ile yiyerek kahvaltı ve öğle yemeği faslını atlattım çok şükür.. bir de akşam 17:00 gibi hafif yedik mi, tamamdır bu iş...

luciiimm bugünde benzer beslencez desene sende omletcisin:)
tamam peynirli yapayım birazda dereotu pul biber karabiber atarım yuzeyin dedigi gibi :):):)
luci ya maşallah keşke aynı yerde otursak bende senle koşardım.

luciiimm bugünde benzer beslencez desene sende omletcisin:)
tamam peynirli yapayım birazda dereotu pul biber karabiber atarım yuzeyin dedigi gibi :):):)
luci ya maşallah keşke aynı yerde otursak bende senle koşardım.
canıım yaaa, sen de at kendini yollara..yakınlarda park, parkur yok mu? dışarıda yapılan sporun yerini hiç bir şey tutmuyor...tak kulağına müziği, vücudun oksijen alsın

yok maalesef lucim. olsa seve seve çıkıcam. çarşıya gideym diyorum o da olmaz dönerken terli terli toplu taşıta binilmez

yok maalesef lucim. olsa seve seve çıkıcam. çarşıya gideym diyorum o da olmaz dönerken terli terli toplu taşıta binilmez
yok canım dediğin gibi çarşı olmaz.. durmaman gerek yürürken, hem de oksijen almalısın... sen adanada değil misin... merkez park ve atatürk parkları yürüyşe uygun değil mi? ya da çok mu uzak? aslında hemen hemen her şehirde bolca park ve parkur var neden sizin oralarda yok ki ((

anam sen nerden biliyorsun lucimmmm. evimden direk oraya giden yok her ikisinede 25 dk dolmuşa binip sonra inip yürüyoruz 10 dk kadar. ama benm evim ters. belki bilirsin kanal var benim evin yakınında oralardada hep serseriler var diye babam izin vermiyor. e o dedigin parklarada toplu taşıtla gittigimden terli terli binmek olmuyor.

benim bilmediğim bir şey mi var şekerim haklısın dolmuşla olmaz..belki evden çıkıp ara sokaklarda gezebilirsin, bu da bi fikir, hava alırsın azıcık

hahahha:) evet beynime güneş geçmesin şimdi azcık hava serinlesin denerim onu ya adana fena sıcak. birde dershaneye yazılıcam. spor salonuna yazılırım belki. zumbaya. annemde derslereine yoğunluk ver ugraşma diyor ama öyle değil. dershaneye fit başlayayım. yeni kıyafetler alayım. özgüven sıfır şu an. msela hep en arka sırada oturrurum. çok şükür aşırı degil kilom ama ben böyleyi işte. ve kilomun çoğu basenimde toplanmış. pantolon bulamıyorum.

o halde yürüyüş şart tatlım...insan leslie vb ev sporları yaparken vakit geçmiyor ama sokakta süper geçiyor, anlamadan 2-3 saat yürümüş oluyorsun o sebeple ben de koşu bandında yürümektense sokağa çıkmayı tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…