- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.241
hahah ya ben niye böyle oldum diyetten midir nedir algılarım kapalı
bende az ye diyor sandım. çünkü öyle eşlere sinirleniyorum. zayıfla yok begenmiyorum seni böyle filan. çok şahit oldum olmaması gereken bir durum
inşallaaaaaah zaten genelde öyle yapıyorum umarım dedigin gibi olur lucimm. 78 göreyim bari ankaraya gitmeme 9 gn kaldı. 76-75 arası gitsem kebaaap
tabi ya o kadar spora ben mi incelcemmm:) kas kütlen artıyor yaglar yerine ondan eksilmiyorsun. ne güzel en iyisi aynada ne gördüğün zaten tartıda değil kii :)
unutuyorum canım benim hiç aklıma gelmiyor ne ölçü almak ne de foto çekilmek..sen yapıyor musun bari?aynen bu yaz 1 günlüğüne bile tatil yapmadım gideyim bi an evvel :)))))
bende öyleyim ama keşke haftada bi gün resmini çeksen bakarsın incelmiş misin o zaman emin olursun. ya da ölçülerini alsan.
Tamam yüzeycim söylediklerinin aynısını bende yapıcam akşam eşim gelsin. Hastalık çok fena ya ve sorumluluklar olunca mecbur yıpranıyorsun.hemen yapıcam dediklerini.canım yaa cok geçmiş olsun. Geçen akşam kardeşimde hastalandı bide o gün akşam 9 da çıkıyorum eşim hemen araba ayarladı gittik önce bol acılı çorba sonra zencefilli limonlu ve ballı çay içirdim çok güzel terledi ateşi düştü sonra ılık bir duş ve yatarken nurofen verdim. Sabah yine nurofen ve çayy içmiş çok şükür bişeyciği kalmamış.
Kardeşim2 2 yaşında ama kolay kolay hastlanmaz doktorada gitmez iş başa düştü anlayacagın
Bide sevdiğim biri hastalanınca daha bi kötü oluyorum ben. Şimdide eşim hasta Allah sanada banada kolaylık versin.
Birşeyler daha ekleyebilirsin aslında yumurta,zeytin gibi
Maşallah sana canımkızlar merhabalarrr, bu sabah spora biraz daha yüklendim, dönüşte de ufak işlerim vardı anca dönebildim...
meltemcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
zeyim, havalar tam dengesiz bu ara herkes hasta aman dikkat edin, eşine de acil şifalar dilerim
kaptancım, tahmin edebiliyorum oraların güzelliğini, ohh misss, iyi olmuş hava değişikliği...iş de olsa ara sıra gerekli
dilaaaam, diyet mi bozdun kuzum sen? bi şeycik olmaz, sıkma canını....
bugün çok yoruldum, spordan dönünce ilk işim tartıya çıkmak oldu, kaslar şişmiştir ama olsun dedim kararttım gözümü ve sonuç 69 du... belki de su kaybıdır ve çok açım onun da etkisi olabilir. bakalım yarın ne olacak
Teşekkür ederim canım iyileşicem inşallah bugün. Evet eşim az kahvaltı yaptığım için benimle dalga geçti :)luciiiiiiiiiiiiim yok ilk 2gün bozmuştum ondan bahsettim. meyve suyu günlerinn birinde tatlı hamsi filan yedim. hatta buraya bozdugumuda yazmıştım öyle olunca 80.5 gördüm neyse bugün tekrar 79.3 tüm.
yarın 78.9 çıksam fena olmaz :)
süppeeer 69. bi daha 70 olmaz umarım. artık insin kaslar. görüntüde değişiklik var mı lucim??
yuzey geçmiş olsun canımm
meltem sanada geçmiş olsun canım. eşin kahvaltı etme deme olayını anlamadım mecazi anlamda mı dedi acaba? ben bu takımda en zor anlayanım ya
ahaaa, hoşeldin şekerim, hadi bakalım hayırlısıKızlar nasılsınız?
Bir merhaba diyeyim dedim, eşyaları bekliyoruz bakalım bugün.
canıım hakkaten nedir bu kaç gündür aynı beslenmemiz :) menünde çok güzel, afiyetler olsun canım...babagannuşa bakacağım hemen, teşekkrler kuzum...süzmeyle ben de yapıyorum ama kabuksuz, kabuklu acı olmaz mı kiiiayy luci yemin ederim şu an neetten patlıcanlı yemek bakıyordum. senle benim 3 gündür bu aynılığımız şaşırtmaya başladı
babagannuş yemegi var mesela. iskendurunun diye biliyorum ama aslı nedir bilmem. annem yapar sık sık. birde ben mardinliyim. mardinde hep süzmenin içine böyle simsiyah olmş patlıcanı kabuguyla eze eze yaparlar ve muhteşem olur
Arkadaşlar ben patlıcan közünü sadece hünkar beğendi yaparken kullanıyorum inanılmaz lezzetli oluyor.
Onun haricinde salatasını beceremiyorum lezzetli olmuyor.
aslında onu da denemek lazım... yerim ben kabuğunuda pek severim patlıcanı :)aynen canımmmm teşekkür ederim sanada afiyet olsuuun:) kabuk tamamen köz oluyo toz gibi kalıyor içinde hafif acı oluyor
inşallah eksik çıkarız yoksa feci bozulacağım çok açım uleeeyyyynnnnbende bayılırım. ama ne zararı varmış ne yararı öylesine bi sebzeymiş
yarın kaç çıkıcam çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?