Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:))) tatile ihtiyacın var senin, ankaraya git gez bak nasıl açılıyor algıların

aslında ben kendimi incelmiş göremiyorum ve tartıdaki rakama takmış durumdayım aslında yanlış tabi ama tartı takıntılıyım maalesef...

aynen bu yaz 1 günlüğüne bile tatil yapmadım gideyim bi an evvel :)))))
bende öyleyim ama keşke haftada bi gün resmini çeksen bakarsın incelmiş misin o zaman emin olursun. ya da ölçülerini alsan.

aynen bu yaz 1 günlüğüne bile tatil yapmadım gideyim bi an evvel :)))))
bende öyleyim ama keşke haftada bi gün resmini çeksen bakarsın incelmiş misin o zaman emin olursun. ya da ölçülerini alsan.
unutuyorum canım benim hiç aklıma gelmiyor ne ölçü almak ne de foto çekilmek..sen yapıyor musun bari?

Tamam yüzeycim söylediklerinin aynısını bende yapıcam akşam eşim gelsin. Hastalık çok fena ya ve sorumluluklar olunca mecbur yıpranıyorsun.hemen yapıcam dediklerini.

Maşallah sana canım

Teşekkür ederim canım iyileşicem inşallah bugün. Evet eşim az kahvaltı yaptığım için benimle dalga geçti :)

kızlaaar aklıma ne geldi, yörenizde patlıcan közlemesi ile yaptığınız hafif yemekler var mı? ben çok seviyorum patlıcan közlemeli yemekleri..mesela ben 2 çeşit biliyorum sadece.

1.si közlenmiş patlıcanlar süzme yoğurt ve sarımsak ile karıştırılıp üzerine tereyağlı pul biber gezdirilir (bunu genelde rakı mezesi olarak yapıyorum ama yemek olarak yapılıyor)

2.si ise bir tavada z.yağında soğan, biber, domates hazırlayıp, biraz salça, közlenmiş patlıcanlarla karıştırılıp 1 çay kaşığı toz şeker ile yaptığım -ki bunu çok sık yaparım yoğurtla falan şahane olur, yapmayan varsa şiddetle öneririm..

peki sizin önerebileceğiniz patlıcan közlemeli yemek var mı bana?

ayy luci yemin ederim şu an neetten patlıcanlı yemek bakıyordum. senle benim 3 gündür bu aynılığımız şaşırtmaya başladı
babagannuş yemegi var mesela. iskendurunun diye biliyorum ama aslı nedir bilmem. annem yapar sık sık. birde ben mardinliyim. mardinde hep süzmenin içine böyle simsiyah olmş patlıcanı kabuguyla eze eze yaparlar ve muhteşem olur

hmm22 canım merhaba hoşgeldin nerde kaldı ki bu eşyalar çok zaman oldu

Arkadaşlar ben patlıcan közünü sadece hünkar beğendi yaparken kullanıyorum inanılmaz lezzetli oluyor.

Onun haricinde salatasını beceremiyorum lezzetli olmuyor.

hollywood diyeti 5. gün rapor

sabah
1 dilm çilek reçel sürülmüş kepek ekmeği
2 parça peynir

ara
kayısı çayı

öğle
peynirli yeşil salata

ara
yeşil çay

ara
1 kase yoğurt

akşam
ızgara tavuk
patlıcanlı kırmızı biberli salata(1 tk zeytinyağı)
sarımsak çayı

spor yok
2.5 lt su

canıım hakkaten nedir bu kaç gündür aynı beslenmemiz :) menünde çok güzel, afiyetler olsun canım...babagannuşa bakacağım hemen, teşekkrler kuzum...süzmeyle ben de yapıyorum ama kabuksuz, kabuklu acı olmaz mı kiii

Arkadaşlar ben patlıcan közünü sadece hünkar beğendi yaparken kullanıyorum inanılmaz lezzetli oluyor.

Onun haricinde salatasını beceremiyorum lezzetli olmuyor.

hüünkar beğendi hiç yapmadım aslında ben de..bi bakayım canım çok meşakkatli değilse el atayım ona da, çook teşekkür ederim fıstık...sen nasıl oldun toparladın mı bari biraz?

lucinin mutfak 16.30 da kapanmış bulunmaktadır...

öğle: 12:30
1 kase tavuk suyu çorba
2 yumurta ile yapılmış yulaf kepekli peynirli omlet
1/2 domates

akşam: 16:30
1 tatlı tabağı z.yağlı patlıcan közlemesi yemeği

su: 3 litre
spor: sabah 3 saat 16 km tempolu parkur yürüyüşü, 30 dk aletli jimnastik....

aynen canımmmm teşekkür ederim sanada afiyet olsuuun:) kabuk tamamen köz oluyo toz gibi kalıyor içinde hafif acı oluyor

bende bayılırım. ama ne zararı varmış ne yararı öylesine bi sebzeymiş
yarın kaç çıkıcam çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…