Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öğle yogurt yedim sadece
Akşam yeşil fasülye 5 kaşık ve salata birazcık
Spor yapmadım bugün,çocuk uyudu ben uyudum wallahi

İyi geceler kizlar. Nasılsınız.
Yüzeycim gecmis olsun esine ve kardesine. Bizde ev ahâlisi olarak sırayla geçiriyoruz hastaligimizi bu ay.
Meltemcim sana da gecmis olsun. Herkes hasta bu aralar.
Kaptanim sen neden gitmistin karsa.
Hmcim gelmistir bugun dimi eşyaların hayirli olsun.
Lucim yine sporun dibine vurmussun nasi bi azim kiz bu.
Dilacim sen nasil surdurebiliyosun ayol bu tarz diyetleri azmin cok hos. Tebriklet umarimyarin mukafatini alalırsin.
Bana gelirsek bu aralar gunde birer saat yürüyorum. Daha mutluyum. Diyetimde fena degil. Diyetosyenim bu hafta gittiğimde tebrik etti. Aynen devam dedi. Motive oldum.
Kızım okula basladi bu hafta biraz yoğundum. Haftaya daha az yogun olacagim gibi geliyor bakalim.
Haftasonu yatili misaforim var temizlik ve yemek yapcam
c.tesi.

Bide bende yaptigim patlıcan salatadini yaziim.
Kozlenmis patlicani doğranmış domates biber ve kuru soğanla karıştırıp bol zeytinyagi ve tuz atıyorsun. Bu kadar. Salata niyetine yemek icin

kızlar iyi geceler.. lucim bende çok açım ve regli olcam karnım ağrıyor.. ağrıdan yatamadım vaalla..
bengü canım aslında o kdr zor degil aç kalmıyorum ama canım tatlı çekiyor işte :)

kızlar günaydın iyi haberler var geçte olsa ilk hedefime ulaştım.
ilk kilo 79.3
şimdi 78.8
fark 0.5

kızlar yüzdeyi yine beceremedim ya gerçekten aptalım

günaydınlarrr
bengü cüm iş için gitmiştim kars a ama dünden beri felaket bir baş ağrısı var dün saat 2 gibi eve geldim bişeyler atıştırdım sonra hemen yattım saat 5 e geliyordu başağrım hala geçmemişti ama alışverişe gitmem gerekiyordu alışverişe gidip bişeyler aldım akşamda yemeği yiyip erkenden yattım ama halaa başım ağrıyor ne olacak bu baş ağrısı bilmiyorum yaaa
bu arada bengü ve dila maşallah çok güzel kilo vermişsiniz

kaptanım sağolun teşekkürler :) yüzdeyide ben 0.5 buldum. doğru mu? yanlış mı hesapladım.

Bu haftaki listemizi ekleyeyim

***5.TAKIM 378. ETAP***

toplight(/75,30/75,30/0,0/%0,0) sabit
bengu84(67,40/66,6/0,80/%1,19)

tatsızbrokoli(59,8/)
dila21(79,30/78,80/0,50/%0,63)

5. TAKIM ORTALAMASI :%

bakalım brokoli nasıl gelecek?

ben maalesef çok şişim dün kendimi iyi hissetseydim maydonoz falan kaynatıp içecektim ödem attırmak için 1100 km git gel uçakla ödem yaptı aslında daha çok çıkacağım diye korkuyordum bi de bu hafta hiç spor vs yapamadım

Kızlar Günaydın

Dün işten erken çıkıp eşimle ilgilendim

Boğazlarındaki kızarıklık ve şişlik devam ediyor.

İkimizde eğitmen olduğumuz için sürekli seslerimizi kullanıyoruz ben cok skıntı yasamıyorumda o biraz dikkat etmediğinde boğazları gidiyor hemen

Birde bizim evde hepp soğuk su içilir.

Sizler dikkatli olun lütfenn

Tamam yüzeycim söylediklerinin aynısını bende yapıcam akşam eşim gelsin. Hastalık çok fena ya ve sorumluluklar olunca mecbur yıpranıyorsun.hemen yapıcam dediklerini.

canım ne yaptın nasıl oldun ??

közlemeli değil ama mısır unu ile patlıcan kızartması on numera oluyor eşim çok sever

Kızlar nasılsınız?
Bir merhaba diyeyim dedim, eşyaları bekliyoruz bakalım bugün.

sekerim nerelerdesin yahuu hoşgeldin

geldi mi eşyaların ?

tatlım cok tesekkür ederim. Senide tebrik ederim umarım güzel sonuçlar alırsın canım

kızlar iyi geceler.. lucim bende çok açım ve regli olcam karnım ağrıyor.. ağrıdan yatamadım vaalla..
bengü canım aslında o kdr zor degil aç kalmıyorum ama canım tatlı çekiyor işte :)

ay aynı dert bendede var

açlık değil ama çikolata eksikliği beni mahvediyor.

Gunaydin kizlar
Gecen Hagtaki kilometers 67.4
Bu hafta 66.6
Fark 0.8
Yüzde 1.19
İse gitmeden yaziim dedim yoksa gec Kalicam yazmak icin dönüşte.

kızlar günaydın iyi haberler var geçte olsa ilk hedefime ulaştım.
ilk kilo 79.3
şimdi 78.8
fark 0.5

kızlar yüzdeyi yine beceremedim ya gerçekten aptalım

kızlar tebrik ederim

geçmiş olsun kaptancımm

baş ağrısı varkende yapılan iş sana eziyet oluyor yahu

o şişlik bendede var malesef regl olacagımdan dolayı ama bi olamadım gitti. püfff

Ben bu takıma pazartesi katıldım ve kilom 67,6 kg dı
Ama geçen cuma dan hesaplarsak 68,1 kg idi
Bugün ise 67.0 kg olmuşum yani 1100 gr gitmiş 1 haftada

Eklentiler

• image.webp
    199,3 KB · Görüntüleme: 36
tatlım eşin nasıl daha düzelemedi mi?
geçmiş olsun karstayken okudum ama cevap yazamadım allah kolaylık versin tatlım

haa bu arada brokoli bu hafta için izin istemişti onu bildirim yapmadı olarak göstereceğiz aslında haftaya gelir mi acaba çünkü bir süre sabah 10 akşam 10 çalışacağını söylemişti

yok kaptancım henüz iyileşmedi

vücut olarak gayet ii ateş halsizlik falan yok sadece boğazında kızarıklık ve şişlik varmış doktor öyle demiş.

Sesi benzi gitti zaten

Geçen hafta = 68.1 kg
Bu hafta. = 67.0 kg
Fark = 1.1 kg
Yüzde = 1.62

tebrikler tatlım

Teşekkür ederim yüzeycim ve bengücüm bugün iyileştim saolun.
Yüzeycim dün dediğin zencefilli karışımı yaptım baya iyi geldi rahat uyudum.bugün kendimi çok zinde hissediyorum çok teşekkür ederim.

iyi olmana sevindim canım rica ederim

eğer burun tıkanıklığı problemin varsa bol pul biberli limonu bir çorba birebir diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…