- 13 Ağustos 2014
- 609
- 337
- 73
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.281
canım normalde 2 hafta ama sen bizi bırakıp gitmeyeceksin gibi görünüyor inşallah yüzümüzü karar çıkartmazsın seni bu hafta takıma ekleyeceğimTeşekkür ederim kaptan. Ne demek deneme süreci 2 hafta daha takıma alınmadım mı?
tatlım 16 km yerine 7-8 km yürüseydin bu şişme olmayacaktı kaslarında bunu sende bende çok iyi biliyoruzkızlarrrrrrr ölüyorum yahuuu... sabah erkenden sporuma çıktım sanırım bugün 3,5 saati buldu... 16 km tempolu parkur yürüyüşüü ve 30 dk dan fazla aletli jimnastik yapıp tüm havamla eve dönüp tartıya çıktım ki ne görsn bu gözlerrrr!!!! : tartıdaki rakam 70!!!! yahu dün 69 dum bu kadar spora, diyete, bu bedenim benimle dalga geçiyor sanırımneyse sorun yok diyerek aynen devam kararı almış bulunmaktayım..nasılsa düşecek o kilo... yalnız eşofmanım falan popomdan düşüyor, o kadar sıkı bağlamama karşın habire çekmek zorunda kalıyorum demek ki incelme oluyor... bilemedim artık ben...
kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorummmm, kaptancımla ben yine sınıfta kaldık bu haftane olacak şekerim bizim bu halimiz????
bu arada patlıcanlıı tariflerinizin hepsini not aldımmm, çoook teşekkür ederim hepinize...accuk dinleneyim, gelirim yine
tatlım gidiş dönüşüm 6 km zaten..e gitmişken kaptırıyorum vallahi kendimi, ortam o kadar güzel ki, göller, çınar ve çam ağaçları, kuş sesleri... izole bi ortam, terapi gibi geliyor yemyeşil çimler, misss kokulu çiçekler..tarif edemem sana...bıraksan beni vallahi akşama kadar yürürm :)tatlım 16 km yerine 7-8 km yürüseydin bu şişme olmayacaktı kaslarında bunu sende bende çok iyi biliyoruz
ama sonuç olarak bendeki ödem sendeki kasların şişmesi ikimizde sınıfta kaldık
bu arada bol kalorili ama bir patlıcan közleme tarifi de benden
közlenmiş patlıcanı iyice eziyorsun sonra üzerine tahin ve sarımsak koyup iyice karıştırıyorsun bu da çok güzel ama kalorili bir tarif daha doğrusu meze
bak bu tarifi ilk defa duyuyorum süppersin bunu da denemek llazım rakının yanınaaa :) ohh missst
közlenmiş patlıcanı iyice eziyorsun sonra üzerine tahin ve sarımsak koyup iyice karıştırıyorsun bu da çok güzel ama kalorili bir tarif daha doğrusu meze
Yok yok hedefe kadar bırakmam yani 50 kg a kadar :) ama takımın motivasyonu düşüp tek kalırsam bırakırım.ben çok sevdim sizi iyi gidiyor bence...***5.TAKIM 378. ETAP***
toplight(/75,30/75,30/0,0/%0,0) sabit
bengu84(67,40/66,6/0,80/%1,19)
tatsızbrokoli(59,8/) izinli
dila21(79,30/78,80/0,50/%0,63)
Meltemkrk (68,10/67,00/1,10/%1,62) yeni üye
5. TAKIM ORTALAMASI :%0,62
canım normalde 2 hafta ama sen bizi bırakıp gitmeyeceksin gibi görünüyor inşallah yüzümüzü karar çıkartmazsın seni bu hafta takıma ekleyeceğim
Waaaaw maşallah sana canım bende bu hafta doğru dürüst spor yapmadım ama yemeklerim az. Galiba sen kas yapıyorsun buna dikkat et.yağları kasa çevirirsin sonra zor olur ben yıllarca uğraştım o belaylakızlarrrrrrr ölüyorum yahuuu... sabah erkenden sporuma çıktım sanırım bugün 3,5 saati buldu... 16 km tempolu parkur yürüyüşüü ve 30 dk dan fazla aletli jimnastik yapıp tüm havamla eve dönüp tartıya çıktım ki ne görsn bu gözlerrrr!!!! : tartıdaki rakam 70!!!! yahu dün 69 dum bu kadar spora, diyete, bu bedenim benimle dalga geçiyor sanırımneyse sorun yok diyerek aynen devam kararı almış bulunmaktayım..nasılsa düşecek o kilo... yalnız eşofmanım falan popomdan düşüyor, o kadar sıkı bağlamama karşın habire çekmek zorunda kalıyorum demek ki incelme oluyor... bilemedim artık ben...
kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorummmm, kaptancımla ben yine sınıfta kaldık bu haftane olacak şekerim bizim bu halimiz????
bu arada patlıcanlıı tariflerinizin hepsini not aldımmm, çoook teşekkür ederim hepinize...accuk dinleneyim, gelirim yine
**3.Takım 378.Etap***
kelebekolacam: (75,4 /76 /-0,6 /-0,79 % )
Sahgul: (65,6/ 65,2 /0,4 /%0,61)
Nilyyyaaannnn: (83,8/ 83.0 /0.8 /%0.95 )
_citygirl_ : (66,0/65.4 / 0.6/%0.91)
Ecemavi : (73,0 / 72.5 / 0.5 /% 0.68)
bluebottle: (54,9/ 54,9/ 0/% 0) kilosu sabit
efser: (87,6/86,6 / 1 / % 1,14)
meantrees: (83,2/81,6/1,6/1,92) yeni üye hedef kilosu 64
Takım Ortalaması: %0,68
kızlar bi kontrol edermisiniz
Yok yok hedefe kadar bırakmam yani 50 kg a kadar :) ama takımın motivasyonu düşüp tek kalırsam bırakırım.ben çok sevdim sizi iyi gidiyor bence...
Waaaaw maşallah sana canım bende bu hafta doğru dürüst spor yapmadım ama yemeklerim az. Galiba sen kas yapıyorsun buna dikkat et.yağları kasa çevirirsin sonra zor olur ben yıllarca uğraştım o belayla
Evet benim de daha 17 kg fazlam var boyum zaten 163 minikim ben yatek kalır mısın hiççç, aylardır srünüyoum 60 a düşmek için de, olmuyor ben daha uuzuuun süre buralardayım tatlım, merak etme sen :)
teşekküür ederim tatlmmm, öneririm valla, başla sende... farkındayım kas kütlemin arttığının, haklısın , ağırlık çalışmıyorum hiç ama özellikle yürüyüş yüzünden şu an bacaklarım ve basenim sırf kas, şimdilik beğeniyorum ama dediğin gibi abaracak olursa diye de korkuyorum... aletli jimnastikte de özellikle ağırlık kullanmıyorum, kendi vcut ağırlığımla yakmaya çalışıyorum ama giden yağın yerini illaki bir şey alacak, galiba azıcık kasa tahammülüm var....
inşallah tatlım...olumlu olsun daselamlar kızlar lucim benim bravoooooooo tartıdaki resmi unut kendi resmine bak bence bi aya öncesi sonrası yaparsın
o kadar minik değilsin be şekerim.1.63 kısa sayılmaz... inşallah sağlıkla verelim de... ben de 90 dan indim 68 e...Evet benim de daha 17 kg fazlam var boyum zaten 163 minikim ben ya
diyet+mekik+sopa :) yazıyorum da, bir de uygulayabilsem... biberiye yağı sürüp korse giy tatlım ve bol hareket, bölgeselAy sonunda düğün var bakalım kaç beden incelicem. Göbek ve yanlar 10 günde nasıl toparlanır
Tamam yapıcamdiyet+mekik+sopa :) yazıyorum da, bir de uygulayabilsem... biberiye yağı sürüp korse giy tatlım ve bol hareket, bölgesel
ben biberiye yağını limon yağı ile karıştırıp göbek bölgeme sürmüş ve korse giyip oturmuştum... 1 hafta sonunda 3 cm gitti göbek bölgem ve hala geri gelmedi..şaka gibi..bi de sürekli sürmeyi başarabilseydimTamam yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?