- 13 Ağustos 2014
- 609
- 337
- 73
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.301
geçmiş olsun tatlım süte bol tarcın döküp içsene tatlı isteğini azaltır veya elmarendeleyip bol tarçınla ye canımkızlar ya regliyim canım aşırı tatlı çekiyor. nolcak bilmiyorum.
günü kapadım
HOLLYWOOD DİYETİMDE 6. GÜNÜN RAPORU:
sabah
2 dilim kepek ekmeği
2tatlı kaşığı çilek reçeli
1 bardak bol şekerli kayısı çayı
(kızlar ben çok sancı çektigimden şekerli şeyler agrımı alıyor. almasada azaltıyor. diiyet dahilinde bozmadan ancak bunu yapabildim.)
ara
1 dilim reçelli kepek ekmeği
(sancı devam edinceee)
1 bardak şekersiz türk kahvesi
öğle
100 gram haşlanmış tavuk
1 salatalık
ara
yeşil çay
akşam
peynirli salata
spor:yokburaya bile zor girdim ve 1 ilaç içtim. öyle ayaktayım..
görüşmek üzere kızlar.
Hadi yaa hiç bilmiyorum öyle şeyleri ama denk gelirse alıcam. Biraz önce belimi sakatladım çocuğun peşinde koşarken.3 mil leslie yapmış gibi oluyorum zaten peşnden koşarken :)ben biberiye yağını limon yağı ile karıştırıp göbek bölgeme sürmüş ve korse giyip oturmuştum... 1 hafta sonunda 3 cm gitti göbek bölgem ve hala geri gelmedi..şaka gibi..bi de sürekli sürmeyi başarabilseydimama sonra uzun süre kullanma kıllanma yapar dediler de korktum bıraktım
sen her yöntemi bana sor tatlım, denemediğim yöntem kalmadı...takımdaki arkadaşlar da bilirler, tün detaylar önceki sayfalarda yer alır...bir metot varsa ilk ben denermHadi yaa hiç bilmiyorum öyle şeyleri ama denk gelirse alıcam. Biraz önce belimi sakatladım çocuğun peşinde koşarken.3 mil leslie yapmış gibi oluyorum zaten peşnden koşarken :)
evet tatlım daha öncede yaşamıştım bu durumu..bakalım ne kadar sürecek bu sefer..inat ettim spora devam edeceğim inşallahLucim kaslar su topluyor ya uzun sureli Kyllaninca. Sonra geciyor aniden bir iki kilo oynnuyormus tarti spora devam edince. Oyle duydum.
sen her yöntemi bana sor tatlım, denemediğim yöntem kalmadı...takımdaki arkadaşlar da bilirler, tün detaylar önceki sayfalarda yer alır...bir metot varsa ilk ben denerm
aman canım beline dikkat et... bel tehlikeli, Allah korusun sakatlamaya gelmez
benim de mutfak kapandı...buugün çok saçma beslendim..koca bi kase (10 kişilik falan vardır) kısır yaptım bol yeşillikli, domates,salatalıklı, az yağlı.. tüm gün gidip gelip 1-2 kaşık yedim... bitmedi tabi daha çook var da, zamansız zamanlı yedim yani, sçma oldu biraz...
buu arada ben de 1 haftaya regl olacağım tatlı isteğim tavan yapmış durumdaAllahtan evde tatlı hiç bir şey yok..sağolsun eşim pek sever tatlı yiyecekleri ..her şeyi bitirmiş, bana da kıvranmak kaldı, ohh iyi oldu :)
canıım kolay gelsin, ellerine sağlık şimdiden...Günaydınlarrr dün akşam hafif yedim 2 km kadar yürüyüş yaptım basım ağrıyordu fazla yürüyemedim sabahtan beri de kışlık hazırlıyorum zey cim gayet güzel menün lucim gene spor zamanı ha maşallah yogun 2 gün beni bekler
canım çok geçmiş olsun... yapacak pek bir şey yok, antibiyotik de almışsınız... viks alıp ayak tabanına ve sırtına sürebilirsin, çok iyi gelir, öksürüğü keser.... ve gribe en iyi gelen şey tavuk suyu çorba...kendinizinkini karabiber ve isotlu yap acı acı inanılmaz iyi gelir ve bol bol dinlenin.... yorgan altında terletin kendinizi, terle çıksın gitsin....Günaydın arkadaşlar sabah birazcık patates kızartması ve 2 lokma peynirle susamlı simit yedim.
Biz ailecek hasta okduk.eşim çocuk ben
Çocuk sabah sabah öksürmeye başladı
Eşim gece gece acile gidip antibiyotik aldı
Ben koşturmaca içinde terleyip soğudum ve üşüttüm
Bugün canım hiçbir şey istemiyor ve düşünemiyorum bile...
Enerjimi toplamam lazım ne yapmam lazım???
Teşekkür ederim canım ama benim yapamadıgım tek şey tavuk suyu çorbacanım çok geçmiş olsun... yapacak pek bir şey yok, antibiyotik de almışsınız... viks alıp ayak tabanına ve sırtına sürebilirsin, çok iyi gelir, öksürüğü keser.... ve gribe en iyi gelen şey tavuk suyu çorba...kendinizinkini karabiber ve isotlu yap acı acı inanılmaz iyi gelir ve bol bol dinlenin.... yorgan altında terletin kendinizi, terle çıksın gitsin....
ah be kuzum şehriyeli yap ben hep öyle yapıyorum... arpa ya da tel şehriyeyi tereyağı ile kavurup salça koyuyorum hepsi kavrulunca tavuk suyunu ekliyorum yavaş yavaş,sıcaktan..haşlanmış tavuk(göğüs eti), maydanoz, acı taze biber ve domatesi küçük küçük doğruyorum, atıyorum içine...bol karabiber ve isot...eşim hasta oluyor bu çorbaya neredeyse her gün yapıyorum....Teşekkür ederim canım ama benim yapamadıgım tek şey tavuk suyu çorbabi türlü yapamıyorum çok vakit alıyor ve sonunda iğrenç oluyor
selamlar herkesei.abim fenalaştı hastneye götürdük. midede iltihap varmış. bu saate kadar ordaydım. uykusuzum..
oysaki sabahh size iyi haber vercektim. 77.8 çıktım. 1 günde 1 kilo nasıl gitti bilmiyorumm. inanamadım regli oldugum halde. 3 kere çıktım tartıya.
bugün hollywood diyetimin pek alakası olamadı maalesef.
ilk haftamın son gununde
sabah
peynir
domates
1tk reçel
1.5 dl kepek
öğle
1 yeşil elma
1 bardak vişne suyu
(abime gelenlerle beslendim. o da regliyken aç olunca karın ağrıyor diye bunlar daha çok ağrıttı valaa.)
ara
1 kase yoğurt(bugdaylı)
akşam
eve geldik tavuk pişircem yagsız tuzsuz onu yerim artık.
öpüyorum herkesi SAĞLICAKLA kalın.
günaydın kızlaarrr...az sonra hazırlanıp spora çıkacağım.... bu hafta sonu bari sporumu aksatmayayım...diyet zaten uçup gidiyorhaftasonu durgunluğu dn akşamdan çökmüş buralara... dikkat edin kendinize dönüşte gelirim, öptüm çoook
zeyim, kasmıyorum özellikle haftasonları kendimi, öneririm sana da tatlım, özellikle regl öncesi....
Günaydın arkadaşlar sabah birazcık patates kızartması ve 2 lokma peynirle susamlı simit yedim.
Biz ailecek hasta okduk.eşim çocuk ben
Çocuk sabah sabah öksürmeye başladı
Eşim gece gece acile gidip antibiyotik aldı
Ben koşturmaca içinde terleyip soğudum ve üşüttüm
Bugün canım hiçbir şey istemiyor ve düşünemiyorum bile...
Enerjimi toplamam lazım ne yapmam lazım???
selamlar herkesei.abim fenalaştı hastneye götürdük. midede iltihap varmış. bu saate kadar ordaydım. uykusuzum..
oysaki sabahh size iyi haber vercektim. 77.8 çıktım. 1 günde 1 kilo nasıl gitti bilmiyorumm. inanamadım regli oldugum halde. 3 kere çıktım tartıya.
bugün hollywood diyetimin pek alakası olamadı maalesef.
ilk haftamın son gununde
sabah
peynir
domates
1tk reçel
1.5 dl kepek
öğle
1 yeşil elma
1 bardak vişne suyu
(abime gelenlerle beslendim. o da regliyken aç olunca karın ağrıyor diye bunlar daha çok ağrıttı valaa.)
ara
1 kase yoğurt(bugdaylı)
akşam
eve geldik tavuk pişircem yagsız tuzsuz onu yerim artık.
öpüyorum herkesi SAĞLICAKLA kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?