Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah canım sana ne güzel ilerliyorsun. Yok canım şiir kim ben kiiiimmm. Ben ancak atmasyon sallamasyon.
ilk bölümden izlemenizi şiddetle tavsiye ederim..müziklere ve şiire doyamayacaksınız eminim..
Ciddi misin merak ettim zaten ilk defa izlemiştim o diziyi tamam ilk bölümü bugün izlicem.teşekkür ederim canım.
Ooooo kurabiyeler var kahvaltılar yok. Vericeksin canım 6 kilo çok aslında. 68 lerden 60 a inmek bence çok zor. Ben şuan yaşıyorum umarım sende vericeksin.
Günaydın kaptanım kolay gelsin.

Günaydın kızlar,
700 gr vermişim bu hafta ya offf . Dün akşam meyve yedim onun etkisi.
Kaptandan fal izni çıktı kızlar :)
Daha kahvaltı yapmadım öptüm herkesi

Eklentiler

• image.webp
    196 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar Günaydın

Dün işteyken markete diye çıktık bi arkadaşımla

Yağmur yağdıya kaygandı yerler bende çamura basıp kaydım ve yüzüstü çok fena düştüm.

Allahıma sükürler olsun nasıl bir reflexse saiyelik elimi yüzüme koymusum

Düştüğüm yer düz taş değil pütür ütür sekildeydi ve gözlüklerim gözümdeydi Allahım korudu ki yüzüm parçalanmadı hala şoktayız arkadaşımla. Neyse sonuç bir avuç içim pert diğer kolumun dirseği pert son bacagım çürük yürümemi zorluyor Anlayacagınız bugün pertim çıktı.

Şuan işyerindeyim sizlere yazmadan başlamak istemedim çok işlerim var.

Öpüyorum sizleri

Kızlar nasılsınız?
Dün giremedim kusura bakmayın. Biraz aksilikler üst üste geldi.

Şuan trt 1 izliyorum yedi güzel adam diye bir dizi var.şiir yazasım geldi.ahh eski aşklar ne derin ne içten ve samimi değil mi

Aşk deme bana ya Kalpler çıkmaya başlıyor gözlerimden.

Edebiyattan anlamıyorsun sen de şekerim dersin gülerse.

O neymiş kaptanım yahu. Ben bakıyorum bir uygulamaya.
kaahve diye mi yazılıyor?

Zeynepcim geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine.

a aaa çok geçmiş olsun canım feci bir kaza atlatmışsın allah korumuş

Günaydın canım aman kahve olayına girmeyelim ya çok merak ettiğim bir şey

Günaydın canım aman kahve olayına girmeyelim ya çok merak ettiğim bir şey

Olmasaydı ne yapardım dediğim şeylerden birisi kahve.
Nasıl severim var ya.
Her gün en az 4-5 tane içiyorum, mutlu oluyorum.

12 eylül (geçen hafta) = 67.0 kg
19 eylül (bu hafta) = 66.3 kg
Fark = 0.7 kg
% = 1.04

Maşallah. ne güzel gitmiş kilo.

***5.TAKIM 379. ETAP***
toplight(/75,30///%) sabit
bengu84(66.6///%)
dila21(78.8///%)
Meltemkrk (67/66.3/0.7/ %1.04)

5. TAKIM ORTALAMASI :

Kızlar, gelenler bildirimlerini listeye işleyebilir.

evet sanki 68 den sonrası zor gidiyor gibi. Kolay mı bu kalan kısım yılların kilosu :) ben lisedeki kiloma inmeye çalışıyorum

ben de salı günü katıldm aranıza..bu arada yüzdesni nasıl hesaplıyoruz biliyorum

16 eylül// 68.1 kg
19 eylül// 67.3 kg

kaçamaklarım sayesinde az gitti. daha az kaçamak için kendimi motive etmeliyim

kızlar günaydınlarrr.... sabah sporumu yaptım 3 saat 14 km tempolu yürüyüş+aletli jim. ve geldim aranıza...
zeynebim çok geçmiş olsun kuzum yaaa, görünmez kaza, anlık her şey gelebiliyor insanın başına, dikkat et kendine be tatlım.. Allah korumuş.... düne göre daha iyiyim , yalnız şaka gibi dün reglim gelmedi, ağzıma tüküreyim saatine kadar bilirim diye kendime nazar ettim, bel ağrılarım sürüyor ama bu duruma rağmen bu sabah 69 tartıdaaa:d ppek mutlu oldum , aman maşallah diyeyim de kendime nazar etmeyeyim yine.... hem de makarnaya rağmen, hem de gelmemiş reglimin şişliğine rağmen...hem de dün spor yapmamış olmama rağmennnn :)

evet kızlar yaaa 68 den sonras inmiyor, bana sorun siz!!! 4 ayda 90 dan 68 e indim de 4 aydır 1 gram veremedim bu ne yaaa çakılı kaldı resmen... neyse sanırım b sefer olacak tabi hafta sonu kudurmazsam :) listemizi hmcim eklemiş sağolsun, pek azmışız yahu..kalabalık gibi dursak da daha listeye eklenmemiş ve izinli arkadaşlardan sanırım kuş kadar listemiz... hepinizi öpüyor az dinlenmeye geçiyorum..Hmcim bengü de izinli olmak istiyordu belki bildirim yapmaz bugün aklında olsun canım...

ben de salı günü katıldm aranıza..bu arada yüzdesni nasıl hesaplıyoruz biliyorum

16 eylül// 68.1 kg
19 eylül// 67.3 kg

kaçamaklarım sayesinde az gitti. daha az kaçamak için kendimi motive etmeliyim
canım gayet güzel maşallah...seni ve meltemciğimi tebrik ediyorum... darısı başıma inşallahhhh

bu arada yüzde hesabı şöyle canım önceki kilondan bu haftakini çkarıyorsun fark: 800 gr. farkı önceki haftaki kilona bölüüyorsun 0.8/68.1=0.0117 çıkıyor, sonucu 100 ile çarpıyorsun = %1,17 oluyor sanırım...aman hmcim sen de bi kontrol ediver yanlış tarif etmeyeyim ...unuutmuşum ya ben bu işleriiii

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar selamlar
İlk kilo 78.8
Bugün ki kilo 77.0

Yanlış hesaplamadıysam yüzde 2.28

Canım sıkkın herkesi öptüm görüşmek üzere test çözücem biraz kpssyede gircem çok az kaldı

***5.TAKIM 379. ETAP***
toplight(/75,30///%) sabit
bengu84(66.6///%)
dila21(78.8/77.0/1.8/%2.28)
Meltemkrk (67/66.3/0.7/ %1.04)

5. TAKIM ORTALAMASI :

bengü de gelip bildirim yapar umarım...dilacım süpper vermişsin tebrikler canım

Kızlar selamlar
İlk kilo 78.8
Bugün ki kilo 77.0

Yanlış hesaplamadıysam yüzde 2.28

Canım sıkkın herkesi öptüm görüşmek üzere test çözücem biraz kpssyede gircem çok az kaldı
neden canın sıkkın birtanem? sıkma canını hiç bir şey için...paylaşmak istersen buralardayız...

Maşallah herkes kilo vermiş arkadaşlar.
Dilacım ne oldu ?
Bakalım bu hafta kaçıncı olucaz ama haftaya ben kesin 1,5 kilo falan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…