- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.541
Maşallah canım sana ne güzel ilerliyorsun. Yok canım şiir kim ben kiiiimmm. Ben ancak atmasyon sallamasyon.hollywood diyetimde 14 gün geriye sayım başlattım. zaten 12 gün kadar yptım.
14 gün sonrada bırakıyorum kızlar. başka diyetlere yelken açıcam. vücudu şaşırtmak lazım başka şeylerle.
1 litre anans suyu
kavun
1 salkım siyah üzüm
1.5 lt su
4 mil leslie
plank
mekik
squat
kaldı 13 gün. başarılı bir gündü kanımca..
herkes ne kadar zayıfladın diyoooooooooooooooo. mutluyum:)
yuzeyim sarma dolma uğruna bozdum değdi valla
lucimmm iyi olmuşsundur inşallah
meltem canım şiir miii? vay vay vay :)
Ciddi misin merak ettim zaten ilk defa izlemiştim o diziyi tamam ilk bölümü bugün izlicem.teşekkür ederim canım.ilk bölümden izlemenizi şiddetle tavsiye ederim..müziklere ve şiire doyamayacaksınız eminim..
Ooooo kurabiyeler var kahvaltılar yok. Vericeksin canım 6 kilo çok aslında. 68 lerden 60 a inmek bence çok zor. Ben şuan yaşıyorum umarım sende vericeksin.iyi akşamlar kızlar..
bugünkü menüm
kahvaltı: az yağda kızrmış yumurta,1,5 dilm ekmek,çok az peynir (oğluma yedirirken hiç bişey yiyemyorum)
ara yok
öğlen yok
ara çay ve bi kurabiye
akşam balık ve salata
ara ıhlamur bi kurabiye daha
yemeyi çok seve,çay ve abur cubura bayılan bi eşle zor oluyo. ama sizle beraber vericem bu kiloları. belki uzun sürer ama 3 ayda bitecek
Günaydın kaptanım kolay gelsin.Günaydınlarrr bol kg vermeli bir cuma dilerim kızlar dünde çok koşturduk şimdi bölgeye gidiyorum sonra fırsatım olur mu bilmiyorum kolay gelsin size bi ara unutmadan fal bakan varsa bende içip fotolayom bu arada cepte kaahve falı diye bi ücretsiz uygulama car haberiniz olsun
Şuan trt 1 izliyorum yedi güzel adam diye bir dizi var.şiir yazasım geldi.ahh eski aşklar ne derin ne içten ve samimi değil mi
Hadi ben şiir yazmaya gidiyorum 5 dk da yazayım akşam eşim gelince ona okuyayım. Ona şiir okuduğumda bana nasıl garip garip bakacağını sonra pıskırarak güleceğini tahmin edebiliyorum.bu adam benim şairliğimi öldürüyor ya :)
Günaydınlarrr bol kg vermeli bir cuma dilerim kızlar dünde çok koşturduk şimdi bölgeye gidiyorum sonra fırsatım olur mu bilmiyorum kolay gelsin size bi ara unutmadan fal bakan varsa bende içip fotolayom bu arada cepte kaahve falı diye bi ücretsiz uygulama car haberiniz olsun
Kızlar Günaydın
Dün işteyken markete diye çıktık bi arkadaşımla
Yağmur yağdıya kaygandı yerler bende çamura basıp kaydım ve yüzüstü çok fena düştüm.
Allahıma sükürler olsun nasıl bir reflexse saiyelik elimi yüzüme koymusum
Düştüğüm yer düz taş değil pütür ütür sekildeydi ve gözlüklerim gözümdeydi Allahım korudu ki yüzüm parçalanmadı hala şoktayız arkadaşımla. Neyse sonuç bir avuç içim pert diğer kolumun dirseği pert son bacagım çürük yürümemi zorluyor Anlayacagınız bugün pertim çıktı.
Şuan işyerindeyim sizlere yazmadan başlamak istemedim çok işlerim var.
Öpüyorum sizleri
a aaa çok geçmiş olsun canım feci bir kaza atlatmışsın allah korumuşKızlar Günaydın
Dün işteyken markete diye çıktık bi arkadaşımla
Yağmur yağdıya kaygandı yerler bende çamura basıp kaydım ve yüzüstü çok fena düştüm.
Allahıma sükürler olsun nasıl bir reflexse saiyelik elimi yüzüme koymusum
Düştüğüm yer düz taş değil pütür ütür sekildeydi ve gözlüklerim gözümdeydi Allahım korudu ki yüzüm parçalanmadı hala şoktayız arkadaşımla. Neyse sonuç bir avuç içim pert diğer kolumun dirseği pert son bacagım çürük yürümemi zorluyor Anlayacagınız bugün pertim çıktı.
Şuan işyerindeyim sizlere yazmadan başlamak istemedim çok işlerim var.
Öpüyorum sizleri
Günaydın canım aman kahve olayına girmeyelim ya çok merak ettiğim bir şeyKızlar nasılsınız?
Dün giremedim kusura bakmayın. Biraz aksilikler üst üste geldi.
Aşk deme bana yaKalpler çıkmaya başlıyor gözlerimden.
Edebiyattan anlamıyorsun sen de şekerim dersin gülerse.
O neymiş kaptanım yahu. Ben bakıyorum bir uygulamaya.
kaahve diye mi yazılıyor?
Zeynepcim geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine.
Günaydın canım aman kahve olayına girmeyelim ya çok merak ettiğim bir şey
12 eylül (geçen hafta) = 67.0 kg
19 eylül (bu hafta) = 66.3 kg
Fark = 0.7 kg
% = 1.04
Ciddi misin merak ettim zaten ilk defa izlemiştim o diziyi tamam ilk bölümü bugün izlicem.teşekkür ederim canım.
Ooooo kurabiyeler var kahvaltılar yok. Vericeksin canım 6 kilo çok aslında. 68 lerden 60 a inmek bence çok zor. Ben şuan yaşıyorum umarım sende vericeksin.
Günaydın kaptanım kolay gelsin.
12 eylül (geçen hafta) = 67.0 kg
19 eylül (bu hafta) = 66.3 kg
Fark = 0.7 kg
% = 1.04
canım gayet güzel maşallah...seni ve meltemciğimi tebrik ediyorum... darısı başıma inşallahhhhben de salı günü katıldm aranıza..bu arada yüzdesni nasıl hesaplıyoruz biliyorum
16 eylül// 68.1 kg
19 eylül// 67.3 kg
kaçamaklarım sayesinde az gitti. daha az kaçamak için kendimi motive etmeliyim
neden canın sıkkın birtanem? sıkma canını hiç bir şey için...paylaşmak istersen buralardayız...Kızlar selamlar
İlk kilo 78.8
Bugün ki kilo 77.0
Yanlış hesaplamadıysam yüzde 2.28
Canım sıkkın herkesi öptüm görüşmek üzere test çözücem biraz kpssyede gircem çok az kaldı
senin sırrın ne şekerim bakiim bööyle 1 kg 1,5 kilo haftada? azıcık feyz ver şu luci arkadaşına :)Maşallah herkes kilo vermiş arkadaşlar.
Dilacım ne oldu ?
Bakalım bu hafta kaçıncı olucaz ama haftaya ben kesin 1,5 kilo falan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?