Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bol acılı tavuk suyu çorbamı içtim, vikslendim ter atıyorum çok şükür daha iyiyim canım benim

canım iyi olmana sevindim

nasıl yapıyorsun sen su tavuk suyu corbasını

selamlar. ders çalışıyordum bi uğradım ara verince
her şeyi tek tek alıntılayamıyorum şuan lucim sancın azalmadı mı?
yu_zey dün bozmuştm canm bugün başa sardım meyve suyu içiyorum :)

kıyamam sana yavv ne ugruna bozdun kii değmiş olsa barii sekerim

ilk zamanlar benimde 3 gün acısız sürüyordubende anlamıyordum

sonra çeneme tükirim o kadar konusunca nazar değdi sanırım yada hormanlardan

Benimde canım türk kahvesi istedi şimdi bide yanında birisi fal bakıcak :)

akşam bende içeyim bari benimde canım cekti

Teşekkür ederim canım benim. Sinirim geçtikten sonra arkama bakıyorum koca bir enkaz bırakmışım ve o an çok cahil biri olduğumu kabul ediyorum.1 saatlik sinirin bedelini ödemek günler alıyor...

Soğukkanlı olmak lazım.karşı tarafın penceresinden bakmak çok önemli ama o pencerenin açısını bulana kadar karşı taraf bizi paralıyor oda var.

ah kızlar bende sizlerdenim şimdi şimdi sanırım biraz sakince yaklaşabiliyorum eşim sağolsun

tatlımmmm cok kolay gelsin yavrumm arada uğra özletme kendini

Canım ya evet akşam kahve içelim bi ara fala doğru kaydık ama vazgeçtik. Evet sinirlenmek kötü bir şey.bu regl ağrısı garip bir şey aslında sağlıklı beslenmekle alakalı olabilir.

canım iyi olmana sevindim

nasıl yapıyorsun sen su tavuk suyu corbasını

saol tatlım.. telşehriye ile yapıyorum ben az tereyağında tel ya da arpa şehriyeyi kavurup az salça koyup hepsini kavurup tavuk suyu ekliyorum içine didiklenmiş tavuk göğüs eti, 1 domates küçük küçük küp şeklinde, 1 acı yeşil biber, maydanoz, kuru nane, pul biber acı, karabiber koyup şehriyeler pişene kadar kısık ateşte pişiriyorum..eşim pek sever de böyle onun için bu şekilde yapıyorum

aaa bi arra haşlanmış nohut da atıyordum içine 1 avuç kadar çok yakışıyor bu çorbaya yemek gibi oluyor oldukça doyurucu..bu ara haşlanmış nohutum kalmadı da unutmuşum yazmayı

Şuan trt 1 izliyorum yedi güzel adam diye bir dizi var.şiir yazasım geldi.ahh eski aşklar ne derin ne içten ve samimi değil mi

duygusalım benim, kıyamam.. ben de bayılıyorum o eski masum aşklara
Hadi ben şiir yazmaya gidiyorum 5 dk da yazayım akşam eşim gelince ona okuyayım. Ona şiir okuduğumda bana nasıl garip garip bakacağını sonra pıskırarak güleceğini tahmin edebiliyorum.bu adam benim şairliğimi öldürüyor ya :)

Canım ya evet akşam kahve içelim bi ara fala doğru kaydık ama vazgeçtik. Evet sinirlenmek kötü bir şey.bu regl ağrısı garip bir şey aslında sağlıklı beslenmekle alakalı olabilir.

ben akşam resim atarım sizleree ama fal uzuuuun bir süredir baktırmıyorum baktırmıcamda

Regl ağrısının sağlıklı beslenmeyle ilgili olup olmadığını bilmiyorum ama ben 5 ay dikkatli beslendim o zamanlarda ağrıyordu benimki üşütmekle alakalı sanırım annemdede var mesela (4 çocuk olmasına rağmen )

Sinir anında yapılanların telafisi gerçekten zor eskiden çok can yaktım ama dediğim gibi eşiminde desteği ile frenlemeye çalışıyorum

denicem tatlım tavuk dısında çorbanın içinde yüzen bişi olmazsa güzel olur çünkü eşimde bende o sekilde sevemiyoruz.

Şuan trt 1 izliyorum yedi güzel adam diye bir dizi var.şiir yazasım geldi.ahh eski aşklar ne derin ne içten ve samimi değil mi

şu zamanda ellini sallasan denk gelmeyecek kadar az samimiyet var malesef bu hem aşkta hem iş yerinde hemde arkadaşlıkta hatta ailede bile Allahım sonumuzu hayır etsin

varmı şiir yazan bi yanın

denicem tatlım tavuk dısında çorbanın içinde yüzen bişi olmazsa güzel olur çünkü eşimde bende o sekilde sevemiyoruz.

canım zaten şehriyeler suyu çektiği için malzemeler suda yüzmüyor yemek gibi katı bir çorba oluyor

hollywood diyetimde 14 gün geriye sayım başlattım. zaten 12 gün kadar yptım.
14 gün sonrada bırakıyorum kızlar. başka diyetlere yelken açıcam. vücudu şaşırtmak lazım başka şeylerle.

1 litre anans suyu
kavun
1 salkım siyah üzüm
1.5 lt su

4 mil leslie
plank
mekik
squat

kaldı 13 gün. başarılı bir gündü kanımca..
herkes ne kadar zayıfladın diyoooooooooooooooo. mutluyum:)

yuzeyim sarma dolma uğruna bozdum değdi valla
lucimmm iyi olmuşsundur inşallah

meltem canım şiir miii? vay vay vay :)

iyi akşamlar kızlar..

bugünkü menüm
kahvaltı: az yağda kızrmış yumurta,1,5 dilm ekmek,çok az peynir (oğluma yedirirken hiç bişey yiyemyorum)
ara yok
öğlen yok
ara çay ve bi kurabiye
akşam balık ve salata
ara ıhlamur bi kurabiye daha

yemeyi çok seve,çay ve abur cubura bayılan bi eşle zor oluyo. ama sizle beraber vericem bu kiloları. belki uzun sürer ama 3 ayda bitecek

Günaydınlarrr bol kg vermeli bir cuma dilerim kızlar dünde çok koşturduk şimdi bölgeye gidiyorum sonra fırsatım olur mu bilmiyorum kolay gelsin size bi ara unutmadan fal bakan varsa bende içip fotolayom bu arada cepte kaahve falı diye bi ücretsiz uygulama car haberiniz olsun

varmı şiir yazan bi yanın
Bende yaklaşık 3 yıldır fal baktırmıyorum canım dün akşam da türk kahvesi yapmaya üşendim nescafe yapıp içtim :)
Evet regl ağrısı yediklerinle orantılı canım ama üşütmeninde çok etkisi var.
Ne güzel eşin seni frenliyormuş benim eşim çok daha sinirli artık ben daha sakin olmaya çalışıyorum yoksa bunun sonu yok .
Artık aşklar çıkar ilişkisi üzerine kurulu. Ama yinede hayatta eğlenceli arkadaşların olması güzel.
Şiir yazan yanım hiç yok kendimle eğlenirim ben öyle ara ara.ama iyi kurgu kurarım :)
Öptüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…