- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.521
bol acılı tavuk suyu çorbamı içtim, vikslendim ter atıyorum çok şükür daha iyiyim canım benim
selamlar. ders çalışıyordum bi uğradım ara verince
her şeyi tek tek alıntılayamıyorum şuan lucim sancın azalmadı mı?
yu_zey dün bozmuştm canm bugün başa sardım meyve suyu içiyorum :)
Naber kızlar,
Miss gibi tavuk çorbası yaptım bol limonlu bir kase içtim öğle yemeği olarak( luci tarifli )
Yavruma minik ördeğime canım oğluma da içirdim ama pek içmedi lak diye uyudu
Regl dönemleri nedense benimde ilk 4 saat sancılı geçiyor ve ben o ara muz yiyorum ve agrı kesici alıyorum.
benim ilk yıllarım ağrısız oluyordu hiç anlamıyordum sonra sonra ağrılı olmaya başladı.sinir stres insanın doğasını bozuyor bence. Çok stresliyim ve çok çabuk sinirleniyorum.
Benimde canım türk kahvesi istedi şimdi bide yanında birisi fal bakıcak :)
Teşekkür ederim canım benim. Sinirim geçtikten sonra arkama bakıyorum koca bir enkaz bırakmışım ve o an çok cahil biri olduğumu kabul ediyorum.1 saatlik sinirin bedelini ödemek günler alıyor...
Soğukkanlı olmak lazım.karşı tarafın penceresinden bakmak çok önemli ama o pencerenin açısını bulana kadar karşı taraf bizi paralıyor oda var.
Tesekkur ederim kaptanim. Lucim gecmis olsun.
Benim branşım matematik kizlar. Bu sene girdiğim siniflar sinava hazirlanan siniflar. Evde dokuman hazirliyorum onlar icin. ev isi ve çocuğun okula alışmasi getirilip götürülmesi derken yoğunluğum o yüzdendi. Yogunluk azalinca dönecegim tekrar. Kendinize iyi bakin
a aa ne güzel ya. Ben 86 ile başladım hedefim 50 daha çookkkevet canım 90 ile başladım hedefim 68 di, ulaşınca mezun oldum :)
canım yaa ben daha fazla inemeyeceğimi bildiğim için hiç kasmadım kendimi..şimdide 60 a inmeye çalışıyorum ya bakalım kısmet..Allah kolaylık versin hepimizea aa ne güzel ya. Ben 86 ile başladım hedefim 50 daha çookkk
Canım ya evet akşam kahve içelim bi ara fala doğru kaydık ama vazgeçtik. Evet sinirlenmek kötü bir şey.bu regl ağrısı garip bir şey aslında sağlıklı beslenmekle alakalı olabilir.canım iyi olmana sevindim
nasıl yapıyorsun sen su tavuk suyu corbasını
kıyamam sana yavv ne ugruna bozdun kii değmiş olsa barii sekerim
ilk zamanlar benimde 3 gün acısız sürüyordubende anlamıyordum
sonra çeneme tükirim o kadar konusunca nazar değdi sanırım yada hormanlardan
akşam bende içeyim bari benimde canım cekti
ah kızlar bende sizlerdenim şimdi şimdi sanırım biraz sakince yaklaşabiliyorum eşim sağolsun
tatlımmmm cok kolay gelsin yavrumm arada uğra özletme kendini
canım iyi olmana sevindim
nasıl yapıyorsun sen su tavuk suyu corbasını
İnşallah canım 60 a inersin ya bencecanım yaa ben daha fazla inemeyeceğimi bildiğim için hiç kasmadım kendimi..şimdide 60 a inmeye çalışıyorum ya bakalım kısmet..Allah kolaylık versin hepimize
inşallah tatlım ama eskikararlılığım ve iradem yok bu ara :İnşallah canım 60 a inersin ya bence
duygusalım benim, kıyamam.. ben de bayılıyorum o eski masum aşklaraŞuan trt 1 izliyorum yedi güzel adam diye bir dizi var.şiir yazasım geldi.ahh eski aşklar ne derin ne içten ve samimi değil mi
Hadi ben şiir yazmaya gidiyorum 5 dk da yazayım akşam eşim gelince ona okuyayım. Ona şiir okuduğumda bana nasıl garip garip bakacağını sonra pıskırarak güleceğini tahmin edebiliyorum.bu adam benim şairliğimi öldürüyor ya :)duygusalım benim, kıyamam.. ben de bayılıyorum o eski masum aşklara
Canım ya evet akşam kahve içelim bi ara fala doğru kaydık ama vazgeçtik. Evet sinirlenmek kötü bir şey.bu regl ağrısı garip bir şey aslında sağlıklı beslenmekle alakalı olabilir.
saol tatlım.. telşehriye ile yapıyorum ben az tereyağında tel ya da arpa şehriyeyi kavurup az salça koyup hepsini kavurup tavuk suyu ekliyorum içine didiklenmiş tavuk göğüs eti, 1 domates küçük küçük küp şeklinde, 1 acı yeşil biber, maydanoz, kuru nane, pul biber acı, karabiber koyup şehriyeler pişene kadar kısık ateşte pişiriyorum..eşim pek sever de böyle onun için bu şekilde yapıyorum
Şuan trt 1 izliyorum yedi güzel adam diye bir dizi var.şiir yazasım geldi.ahh eski aşklar ne derin ne içten ve samimi değil mi
Hadi ben şiir yazmaya gidiyorum 5 dk da yazayım akşam eşim gelince ona okuyayım. Ona şiir okuduğumda bana nasıl garip garip bakacağını sonra pıskırarak güleceğini tahmin edebiliyorum.bu adam benim şairliğimi öldürüyor ya :)
denicem tatlım tavuk dısında çorbanın içinde yüzen bişi olmazsa güzel olur çünkü eşimde bende o sekilde sevemiyoruz.
canım zaten şehriyeler suyu çektiği için malzemeler suda yüzmüyor yemek gibi katı bir çorba oluyor
Şuan trt 1 izliyorum yedi güzel adam diye bir dizi var.şiir yazasım geldi.ahh eski aşklar ne derin ne içten ve samimi değil mi
ben akşam resim atarım sizleree ama fal uzuuuun bir süredir baktırmıyorum baktırmıcamda
Regl ağrısının sağlıklı beslenmeyle ilgili olup olmadığını bilmiyorum ama ben 5 ay dikkatli beslendim o zamanlarda ağrıyordu benimki üşütmekle alakalı sanırım annemdede var mesela (4 çocuk olmasına rağmen )
Sinir anında yapılanların telafisi gerçekten zor eskiden çok can yaktım ama dediğim gibi eşiminde desteği ile frenlemeye çalışıyorum
denicem tatlım tavuk dısında çorbanın içinde yüzen bişi olmazsa güzel olur çünkü eşimde bende o sekilde sevemiyoruz.
şu zamanda ellini sallasan denk gelmeyecek kadar az samimiyet var malesef bu hem aşkta hem iş yerinde hemde arkadaşlıkta hatta ailede bile Allahım sonumuzu hayır etsin
Bende yaklaşık 3 yıldır fal baktırmıyorum canım dün akşam da türk kahvesi yapmaya üşendim nescafe yapıp içtim :)varmı şiir yazan bi yanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?