Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bunu içersem istifra ederim tatlım bennn midem almaz..üşütmeden sanırım geçer herhalde...haber veririm mutlaka, çok teşekkürler...

yok be yavrum midene iyi gelir aslında ama nasıl istersen

Ben küçüklüğümden beri bilirim bunu annemde yapar ve iyi gelir.

selamlar. ders çalışıyordum bi uğradım ara verince
her şeyi tek tek alıntılayamıyorum şuan lucim sancın azalmadı mı?
yu_zey dün bozmuştm canm bugün başa sardım meyve suyu içiyorum :)

selamlar. ders çalışıyordum bi uğradım ara verince
her şeyi tek tek alıntılayamıyorum şuan lucim sancın azalmadı mı?
yu_zey dün bozmuştm canm bugün başa sardım meyve suyu içiyorum :)
daha iyiyim tatlım, teşekküür ederim...üşütmeyle birlikte olunca arttı sanırım, şimdi çok daha iyiyim

Naber kızlar,
Miss gibi tavuk çorbası yaptım bol limonlu bir kase içtim öğle yemeği olarak( luci tarifli )
Yavruma minik ördeğime canım oğluma da içirdim ama pek içmedi lak diye uyudu

Regl dönemleri nedense benimde ilk 4 saat sancılı geçiyor ve ben o ara muz yiyorum ve agrı kesici alıyorum.
benim ilk yıllarım ağrısız oluyordu hiç anlamıyordum sonra sonra ağrılı olmaya başladı.sinir stres insanın doğasını bozuyor bence. Çok stresliyim ve çok çabuk sinirleniyorum.

afiyet şifa olsun tatlım ben de aynısını yaptım çakı gibi oldum çok şükür... bu çorba her derde deva :) ben de çabuk sinirlenen bir yapıya sahibim aslında ama hep kendimize zarar

afiyet şifa olsun tatlım ben de aynısını yaptım çakı gibi oldum çok şükür... bu çorba her derde deva :) ben de çabuk sinirlenen bir yapıya sahibim aslında ama hep kendimize zarar
Teşekkür ederim canım benim. Sinirim geçtikten sonra arkama bakıyorum koca bir enkaz bırakmışım ve o an çok cahil biri olduğumu kabul ediyorum.1 saatlik sinirin bedelini ödemek günler alıyor...

Teşekkür ederim canım benim. Sinirim geçtikten sonra arkama bakıyorum koca bir enkaz bırakmışım ve o an çok cahil biri olduğumu kabul ediyorum.1 saatlik sinirin bedelini ödemek günler alıyor...
ben de sinirlenip kendinde koca bi enkaz bırakan şaşkınlardanım, içime atıp şiştikçe şişiyorum... ahh biraz daha sakin olabilsek... frenleyebilsek kendimizi

Walla yorumlayacak olan varsa hemen içip foto atarım
ben anlamam ama belki çıkar aramızdan birileri ya da herkes bir fikir atar anladığı kadar :) eğleniriz hatta sonraki günler biz de içer atarız eğlence olur :) amaa olumsuz yorum yok haaaa moralimiz bozulmasın

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de sinirlenip kendinde koca bi enkaz bırakan şaşkınlardanım, içime atıp şiştikçe şişiyorum... ahh biraz daha sakin olabilsek... frenleyebilsek kendimizi
Soğukkanlı olmak lazım.karşı tarafın penceresinden bakmak çok önemli ama o pencerenin açısını bulana kadar karşı taraf bizi paralıyor oda var.

ben anlamam ama belki çıkar aramızdan birileri ya da herkes bir şey atar :) eğleniriz hatta sonraki günler biz de içer atarız eğlence olur :)
Ya luci şimdi kaptan gelir kızar falcı dükkanına dönderdiniz burayı der boşver yaptık sayalım.biz bu hafta 1. Oluyoruz dimi. Kilolar gidiyor dimi... Ben yine bu hafta en az 1 kilo veririm.

Ya luci şimdi kaptan gelir kızar falcı dükkanına dönderdiniz burayı der boşver yaptık sayalım.biz bu hafta 1. Oluyoruz dimi. Kilolar gidiyor dimi... Ben yine bu hafta en az 1 kilo veririm.
yok canıım kızar mı hiç, biz burada her konuda sohbet ediyoruz :) geçen ay ben hm arkadaşımıza halı önerirken halı dükkanına çevirmiştim burayı da bir şeycik dememişti sağolsun :) bizim sohbet etmemiz onu mutlu eder

şekerim süpersin haftada 1 kilo 1 kilo sessiz ve emin ilerlemektesin maşallah... ben listelerde değilim mezun oldum çünkü, ben buralarda sohbetteyim şimdilik

Tesekkur ederim kaptanim. Lucim gecmis olsun.
Benim branşım matematik kizlar. Bu sene girdiğim siniflar sinava hazirlanan siniflar. Evde dokuman hazirliyorum onlar icin. ev isi ve çocuğun okula alışmasi getirilip götürülmesi derken yoğunluğum o yüzdendi. Yogunluk azalinca dönecegim tekrar. Kendinize iyi bakin

saol canım...özleyeceğiz bengücüm seni sen yine de arada gel yazış bizimle hem sana motive olur hem de özletmemiş olursun...

Nasıl mezun oldun canım yani hedefine mi ulaştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…