Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım ne güzel yazmışsın tek tek. Listeyi alıntı yap ve ekleyerek yeniden oluştur canım. Bence kendini dizginlemek için 21:00 iyi bir saat. O saatten sonr bir şey yeme zaten canım benim.

Özledim valla sizi Meltemcim.
Peki o zaman ben de size ayak uydurup 21 olarak deneyeyim. Olmadı kafama 2 vurursunuz akıllanırım.

Kızlar, bu arada geçen site ismi arıyorduk ya, zayiflamaiksiri oldu. Nasıl olmuş isim?

Özledim valla sizi Meltemcim.
Peki o zaman ben de size ayak uydurup 21 olarak deneyeyim. Olmadı kafama 2 vurursunuz akıllanırım.
Ya canım inan bende diyet yapmayı dikkat etmeyi hiç sevmiyorum. Canım ne isterse o an yemek istiyorum ama vücudumuzu düşünmemiz lazım. İnan ben sağlığım için dikkat ede ede bu kilolara ulaştım. Boy konusuna gelince ben zaten 168 dim ama doğumdan sonra kilo aldım kamburlaştım biçimsizleştim ve diyetisyene gittim 163 dedi şok oldum fakat inandım çünkü eski ben yoktum. 8 aydır spor yapıyorum sırtımdaki ağrı artık yok dik duruyorum aşağı çeken bir şey yok o yüzden eski halime kavuştum.

Darısı başıma Meltemcim. Siz de biraz destek verirseniz, artık kendimi toparlayım dikkat etmek istiyorum.
Adam akıllı menüler ile ocağa kadar biraz kendimi toparlayayım.
Waw harika olmuş cuk oturmuş :)

Beğendin mi
Çok sevindim. Bana da tatlı geldi de, objektif olamıyorum.

Yapılacakları yazmışlar.liste halinde
metak ettim bir bakayim
cok guzel olmus ama spor saati hic degilse 1 saat olsun ..

Uvvv .. Harikasın Meltemcim.
Lucim, bak bak motive ol. Eski sen aynı Meltem.

hahaha evet tatlım farkındayım meltemcim benim ocak-nisan arası hallerim eee 22 kilo kolay gitmedi

yok şekerim 20 bin adım aşşağısı olmasss :)

hahaha evet tatlım farkındayım meltemcim benim ocak-nisan arası hallerim eee 22 kilo kolay gitmedi

Tabi Lucim ya. Çok uğraştın da gitti biliyorum ama bünye seninkisi de, o kadar zamandan sonra ister istemez rahatlama çöküyor. Bak hala 20 bin diyor Dur bir bünyem alışsın yavrum. Ben bir gün 20.000 adım atarsam, 1 hafta oturmak durumunda kalırım.

Canım psikoloji çok önemli.birbirimize destek olmazsak nasıl başarıcaz. Ben buraya geldiğimde 74.5 ve şuan 61.5 olmuşum. Tam 3 ayda 13 kilo vermişim. İlk başta geriden takip ettim millet ne yapıyor diye okudum sonra yapmaya başladım aynısını. Sonra takıma girdim derken gitti kilolar. Ben günlük tartılırım bence işin püf noktası bu. Günlük 200-300 gr gitmiş mi diye bakarım eğer gitmişse benim başarım bu. Yarın başlasan, günlük 200 gr demek haftada 1,5 kilo ayda 6 kilo ve ocağa kadar 16 kilo demek. 80 kilo isen şuan yılbaşına 64 kilo olarak girersin.yani 46 bedenlerden 40 bedenlere düşersin.dimi ama...

metak ettim bir bakayim

cok guzel olmus ama spor saati hic degilse 1 saat olsun ..
Canım işte hep beraber fikirlerimizi söyleyelim listeyi geliştirelim kaptan da gelsin. Bugün kararlaştırıp yarın başlayalım ki haftaya cumaya 1. Olalım.

Way sana benzemek ustad benim için bir onurdur. 20 bin adım kaç km yapıyor canım ve adım sayar ile takip ediyorsun dimi.

Way sana benzemek ustad benim için bir onurdur. 20 bin adım kaç km yapıyor canım ve adım sayar ile takip ediyorsun dimi.
estağfrullah canım benim ne üstadlığı... o onur bana ait tatlım :) adım sayarım km göstermiyor sanırım sabah ve akşam yürüyüşlerimin toplamının 20 bin olmasına özen gösteriyordum bi ara..eşim adımımı metre ile ölçüp girmişti adımsayara :)

sıkıntı yok çok şükür istediğim kilolar bunlardı zaten, şükür edip kıymet bilmek de önemli :)

Ben de her gün tartılıyordum Meltemcim. Şimdi havalar soğudu ya, kıyafetlerle fazla çıkıyorum diye tartılmıyorum. Diğer türlü de soğuktan tartılmaya zaman ayırmıyorum ama bugün itibari ile kendimi toparlama sürecine girdim. Öncelikle pazartesiye kadar tartılmayacağım. Pazartesi sabahı size söyleyeceğim ve ardından bırakmak yok artık.
Ne kadar güzel hesap yapmışsın. Ne güzel olur. 2 ocak da doğum günüm zaten. Doğum günüm de bu kilolarda olmak istemiyorum artık.

sıkıntı yok çok şükür istediğim kilolar bunlardı zaten, şükür edip kıymet bilmek de önemli :)
Tabi şekerim, öncesi sonrası fotoğrafların duruyor. O kadar güzel oldun ki maşallah çıtırıma.

canımsın yaaa :) inşallah tez zamanda sağlıkla hedeflerinize ulaşırsınız hepiniz de....

Anladım canım. Benim 5000 adımım 30-45 dk falan yapıyordu ölüyordum yorgunluktan. Sonra adım sayarım kayboldu.şimdi leslie yapıyorum 3 mil ve ardından mekik bacak hareketleri vs vs 1 saati geçiyor.

Canım sabah wc den sonra hiçbir şey yemeden çıplak tartıldığın kilondur gerçek olan bence.yarın sabah senden bunu bekliyoruz. Oğlak burcusun demek. Oohoow.

Anladım canım. Benim 5000 adımım 30-45 dk falan yapıyordu ölüyordum yorgunluktan. Sonra adım sayarım kayboldu.şimdi leslie yapıyorum 3 mil ve ardından mekik bacak hareketleri vs vs 1 saati geçiyor.
haklısın canım o civardadır ben sabahları 3 saat akşamları 1-1,5 saat falan yürüyordum

canımsın yaaa :) inşallah tez zamanda sağlıkla hedeflerinize ulaşırsınız hepiniz de....

Umarım Lucim.
Hala rahat rahat giyeneceğim zamanı bekliyorum.

Ben daha fazladır diye düşünüyordum Meltemcim. Ölçemedim de bir türlü.
Gözümde çok büyütmüşüm ben o zaman.

Normalde öyle tartılıyorum zaten hep de, soğuklardan her gün tartılamıyorum artık. Pazartesi öyle tartılıp kilomu söyleyeceğim size.
Evet, oğlak burcuyum:) Fena mı yoksa

ne güzel meltem iradeyle yapılmayacak iş yok bravo, luci ye de ayrı bravo ikiniz de çok çok önemli iş başarmışınız darısı başımıza

listenin çok katı olmasından yana değilim, şöyle disipline sokacak biraz sınırları belirleyecek kurallar olsun, uyguladıkça sınırları katılaştırırız diye düşünüyorum, çok katı olursa uygulanamaz ve vazgeçiş olur,
mesela 20.000 adım falan biraz fazla iddialı ilk spora başlayan için, 1.5 saat sporda öyle, hem çalışan, hem çocuğu olan için bu vakitleri ayırmak biraz zor. Hergün olmasa da haftanın 3 günü kesinlikle sporu yapalım. Kurallar iyidir fazlası değil ama

hm cim bende oğlak burcuyum benimde doğumgünüm 27 aralık, benim hedefim de doğumgünüm

oğlak burcuda kararlıdır, azimlidir, inatçıdır, sebatkardır, hadi bakalım hm hadi burcumuz olalım, yeni yaşımız tarih olarak yaşlansın, ama görüntümüz olarak gençleşelim :)

biz olduk 1.galiba 6.takımın takım ortalaması çok düşük nerden öyle kanıya vardıysam.

Ayy takıma girdim, takım 1. oluyor pek güzel,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…