- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.161
ne güzel meltem iradeyle yapılmayacak iş yok bravo, luci ye de ayrı bravo ikiniz de çok çok önemli iş başarmışınız darısı başımıza
listenin çok katı olmasından yana değilim, şöyle disipline sokacak biraz sınırları belirleyecek kurallar olsun, uyguladıkça sınırları katılaştırırız diye düşünüyorum, çok katı olursa uygulanamaz ve vazgeçiş olur,
mesela 20.000 adım falan biraz fazla iddialı ilk spora başlayan için, 1.5 saat sporda öyle, hem çalışan, hem çocuğu olan için bu vakitleri ayırmak biraz zor. Hergün olmasa da haftanın 3 günü kesinlikle sporu yapalım. Kurallar iyidir fazlası değil ama
ne güzel meltem iradeyle yapılmayacak iş yok bravo, luci ye de ayrı bravo ikiniz de çok çok önemli iş başarmışınız darısı başımıza
listenin çok katı olmasından yana değilim, şöyle disipline sokacak biraz sınırları belirleyecek kurallar olsun, uyguladıkça sınırları katılaştırırız diye düşünüyorum, çok katı olursa uygulanamaz ve vazgeçiş olur,
mesela 20.000 adım falan biraz fazla iddialı ilk spora başlayan için, 1.5 saat sporda öyle, hem çalışan, hem çocuğu olan için bu vakitleri ayırmak biraz zor. Hergün olmasa da haftanın 3 günü kesinlikle sporu yapalım. Kurallar iyidir fazlası değil ama
hm cim bende oğlak burcuyum benimde doğumgünüm 27 aralık, benim hedefim de doğumgünüm
oğlak burcuda kararlıdır, azimlidir, inatçıdır, sebatkardır, hadi bakalım hm hadi burcumuz olalım, yeni yaşımız tarih olarak yaşlansın, ama görüntümüz olarak gençleşelim :)
canım 20 bin adım nereden baksan 3 saate yakın kesintisiz yürümeyi gerektirir, tabi ki abartı ben hmciğimi korkutmak için latife yapıyorum :)
Hadi ya Güneşcim, demek sen de oğlaksın.
Gösterelim kendimizi şekerim.
Yeni yaşımıza kadar, şöyle en az 3 beden incelelim o zaman.
Bir de çabuk mu gaza geliyor ne yapıyor oğlaklar
Rahat ol Güneş, Lucim size 5000 der bana 20000
Biliyor ya popomu kaldıramayacağımı
Kuzum, bugün yayınlanacak yazıyı sana gönderiyorum
Evet evet o civarda.haklısın canım o civardadır ben sabahları 3 saat akşamları 1-1,5 saat falan yürüyordum
Tamam canım pazartesi bekliyoruz kilonu.sonra sevgiyle yiyerek içerek zayıflıyoruz.Umarım Lucim.
Hala rahat rahat giyeneceğim zamanı bekliyorum.
Ben daha fazladır diye düşünüyordum Meltemcim. Ölçemedim de bir türlü.
Gözümde çok büyütmüşüm ben o zaman.
Normalde öyle tartılıyorum zaten hep de, soğuklardan her gün tartılamıyorum artık. Pazartesi öyle tartılıp kilomu söyleyeceğim size.
Evet, oğlak burcuyum:) Fena mı yoksa
Evet canım haklısın. Senin söylediklerinide yazalım.haftada 3 gün spor diyorsun.tamam canım.zaten daha listeyi oluşturmadık herkes fikrini söylesin oluşturalım diyorum.ne güzel meltem iradeyle yapılmayacak iş yok bravo, luci ye de ayrı bravo ikiniz de çok çok önemli iş başarmışınız darısı başımıza
hm cim bende oğlak burcuyum benimde doğumgünüm 27 aralık, benim hedefim de doğumgünüm
Maşallah sizeoğlak burcuda kararlıdır, azimlidir, inatçıdır, sebatkardır, hadi bakalım hm hadi burcumuz olalım, yeni yaşımız tarih olarak yaşlansın, ama görüntümüz olarak gençleşelim :)
Sonuçlar açıklandı mı bakim bendebiz olduk 1.galiba 6.takımın takım ortalaması çok düşük nerden öyle kanıya vardıysam.
Ayy takıma girdim, takım 1. oluyor pek güzel,
evet yaaa gösterelim tabi kendimizi işte burdayız kendimizi göstermek için
şekerim ben an itibariyle 64.500 kg hedef 57 boy 168 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Evet evet o civarda.
Tamam canım pazartesi bekliyoruz kilonu.sonra sevgiyle yiyerek içerek zayıflıyoruz.
Oğlak kadınlarını çok iyi tanırım çünkü çok arkadaşım var. En soğuk kişilerdir inatçılardır ama ondan vazgeçemeyiz çünkü hep gerçekleri söylerler.gülmek isterlerse katıla katıla gülerler istemezlerse hiç tepki vermezler. İnsanlara acizlere acırlar yufka yürekleri vardır. Evleneceği erkeği hiç seçemezler seçseler bile aceba aceba şöyle de mi olsaydı diye düşünürler. :)
Evet canım pazartesi bekliyoruz bak. Oğlaklardan kötülük gelmez ama şu huyları vardır. Sebebsiz uzaklaşırlar aylar sonra hiçbir şey olmamış gibi dönerler.Bir şey yokmuş Güneşcim senin hedefine. Uçarak gidersin sen.
Benim de boyum 170 ama 80 küsürdeyim. Kaç olduğumu pazartesi göreceğiz.
Heyecan yaptım bak, pazartesi olsun da bir başlayayım maratona.
1-2 gün daha spor yapmayıp tam iyileşeyim bu sırada.
Tekrar hasta olursam, işim zor.
Ne güzel anlatmışsın öyle
Tanımayanlar dedikodu yapıyormuş, kulağıma geliyor. Pek soğuk, havalı diye. Sonra da diyorlar, böyle demiştim ben senin için ama öyle değilmişsin.
Bir eş seçiminde uymamışım sanırım. Ben evlenmeyeceğim, evlenmeyeceğim diye gezerdim. Eşimi tanıdım, şartlar uygun olsa, 2. gün evlenirdim sanırım.Yutuverdim tüm söylediklerimi, kim demiş ben mi moduna girmek zorunda kaldım.
Evet canım pazartesi bekliyoruz bak. Oğlaklardan kötülük gelmez ama şu huyları vardır. Sebebsiz uzaklaşırlar aylar sonra hiçbir şey olmamış gibi dönerler.
Evet canım kalp kırmamak için uzaklaşmışlardır ama karşı taraf bunun sebebini hiçbir zaman öğrenemez...hm cim katılıyorum sana evlilik dışında meltemin yorumlarına katılıyorum, kafama göre birini bulana kadar bekledim, en sonunda da evlendim, gerçekten de sonunda oldu, iyi de oldu
evli mutlu çocuklu takılıyoruz işte
meltemcim sebepsiz uzaklaşırlar demişin ya vardır bir sebebi de dillendirmezler ama dışardan öyle görünür tabi :)
Evet canım kalp kırmamak için uzaklaşmışlardır ama karşı taraf bunun sebebini hiçbir zaman öğrenemez...
Bende akrep burcuyum.
hm cim katılıyorum sana evlilik dışında meltemin yorumlarına katılıyorum, kafama göre birini bulana kadar bekledim, en sonunda da evlendim, gerçekten de sonunda oldu, iyi de oldu
evli mutlu çocuklu takılıyoruz işte
meltemcim sebepsiz uzaklaşırlar demişin ya vardır bir sebebi de dillendirmezler ama dışardan öyle görünür tabi :)
meltem hanım oğlaklar için atıp tutuyosunda söyle bakalım sen ne burçsun biraz bizde analiz yapalım
Evet canım kalp kırmamak için uzaklaşmışlardır ama karşı taraf bunun sebebini hiçbir zaman öğrenemez...
Bende akrep burcuyum.
Wuw iyi canım akrepler iyidir ya. Bence en saf burç akrep burcu.huhuu süper benimde yükselenim akreptir, severim akrep burcunu seksapeli vardır
Çok mu belli canım ya :) kıskanç olur ama söylerim ben iyilikle kıskandığımı ve yardım isterim. Kimseye kötülük yapamam ben.Çok bariz şeyler dışında pek anlamam burçlardan aslında Güneşcim ama yine de severim burcumu.
Hadi bakalım, meydan okuma
Demek o dişiliğin oradan geliyor şekerim. Buraya kadar yansıyor. Bir de kıskanç olduklarını bilirim. Başka da bilmem.
Tamam pazartesi bakıcaz artık.Bugünkü menümü yazayım kızlar.
Sabah:
- 1 kase yoğurt ve 1 kaşık yulaf kepeği
Gün boyu sütlü( fincan başına 2 yemek kaşığı kadar), şekersiz kahve. Normalde kahveyi sade içerim hep ama midem de biraz ağrı yapıyor gibi bugünlerde, riske atamadım.
Bir bardak da ayran.
Akşam:
- 1,5 yemek kaşığı yulak kepeği ve 1 yumurtadan 2 tane dukan krep
- 1 bardak ayran
Sporum yok. Pazartesi başlayacak söz.
biz olduk 1.galiba 6.takımın takım ortalaması çok düşük nerden öyle kanıya vardıysam.
Ayy takıma girdim, takım 1. oluyor pek güzel,
süpersiniz kızlar...Biz 1. yiz galiba eveet.ama çok geç oldu ya ne zaman açıklanacak.neyse ben yarın bakıcam artık sonuçlara...
dukan yapıyorsun yeni mi başladın..ben yapamıyorum kolesterolüm 5 günde 400 e fırlıyotrBugünkü menümü yazayım kızlar.
Sabah:
- 1 kase yoğurt ve 1 kaşık yulaf kepeği
Gün boyu sütlü( fincan başına 2 yemek kaşığı kadar), şekersiz kahve. Normalde kahveyi sade içerim hep ama midem de biraz ağrı yapıyor gibi bugünlerde, riske atamadım.
Bir bardak da ayran.
Akşam:
- 1,5 yemek kaşığı yulak kepeği ve 1 yumurtadan 2 tane dukan krep
- 1 bardak ayran
Sporum yok. Pazartesi başlayacak söz.
Öyle kıskançlık değil şekerim, sevdiğini kıskanma cinsinden. Bu arada ben de evde ilgimin üzerinden çekilmesine hiç dayanamam. Eşim oyun falan oynar bazen, yarım saat bana laf atmasa, gider oyunu bozar, ilgiyi üzerime çekerim.Wuw iyi canım akrepler iyidir ya. Bence en saf burç akrep burcu.
Çok mu belli canım ya :) kıskanç olur ama söylerim ben iyilikle kıskandığımı ve yardım isterim. Kimseye kötülük yapamam ben.
Tamam pazartesi bakıcaz artık.
süpersiniz kızlar...
dukan yapıyorsun yeni mi başladın..ben yapamıyorum kolesterolüm 5 günde 400 e fırlıyotr
ne cok burç muhabbeti yapmışsınııızz.. benimi boğa ..boğazına sahip çıkamayan şişko boğaaaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?