Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım 20 bin adım nereden baksan 3 saate yakın kesintisiz yürümeyi gerektirir, tabi ki abartı ben hmciğimi korkutmak için latife yapıyorum :)

Hadi ya Güneşcim, demek sen de oğlaksın.
Gösterelim kendimizi şekerim.

oğlak burcuda kararlıdır, azimlidir, inatçıdır, sebatkardır, hadi bakalım hm hadi burcumuz olalım, yeni yaşımız tarih olarak yaşlansın, ama görüntümüz olarak gençleşelim :)

Sen kaç kilosun şu an Güneş ve hedefin ne?
Yeni yaşımıza kadar, şöyle en az 3 beden incelelim o zaman.
Bir de çabuk mu gaza geliyor ne yapıyor oğlaklar

canım 20 bin adım nereden baksan 3 saate yakın kesintisiz yürümeyi gerektirir, tabi ki abartı ben hmciğimi korkutmak için latife yapıyorum :)

Rahat ol Güneş, Lucim size 5000 der bana 20000
Biliyor ya popomu kaldıramayacağımı
Kuzum, bugün yayınlanacak yazıyı sana gönderiyorum

evet yaaa gösterelim tabi kendimizi işte burdayız kendimizi göstermek için

şekerim ben an itibariyle 64.500 kg hedef 57 boy 168 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

haklısın canım o civardadır ben sabahları 3 saat akşamları 1-1,5 saat falan yürüyordum
Evet evet o civarda.
Tamam canım pazartesi bekliyoruz kilonu.sonra sevgiyle yiyerek içerek zayıflıyoruz.
Oğlak kadınlarını çok iyi tanırım çünkü çok arkadaşım var. En soğuk kişilerdir inatçılardır ama ondan vazgeçemeyiz çünkü hep gerçekleri söylerler.gülmek isterlerse katıla katıla gülerler istemezlerse hiç tepki vermezler. İnsanlara acizlere acırlar yufka yürekleri vardır. Evleneceği erkeği hiç seçemezler seçseler bile aceba aceba şöyle de mi olsaydı diye düşünürler. :)

Evet canım haklısın. Senin söylediklerinide yazalım.haftada 3 gün spor diyorsun.tamam canım.zaten daha listeyi oluşturmadık herkes fikrini söylesin oluşturalım diyorum.

oğlak burcuda kararlıdır, azimlidir, inatçıdır, sebatkardır, hadi bakalım hm hadi burcumuz olalım, yeni yaşımız tarih olarak yaşlansın, ama görüntümüz olarak gençleşelim :)
Maşallah size

biz olduk 1.galiba 6.takımın takım ortalaması çok düşük nerden öyle kanıya vardıysam.

Ayy takıma girdim, takım 1. oluyor pek güzel,
Sonuçlar açıklandı mı bakim bende

evet yaaa gösterelim tabi kendimizi işte burdayız kendimizi göstermek için

şekerim ben an itibariyle 64.500 kg hedef 57 boy 168 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Bir şey yokmuş Güneşcim senin hedefine. Uçarak gidersin sen.
Benim de boyum 170 ama 80 küsürdeyim. Kaç olduğumu pazartesi göreceğiz.

Heyecan yaptım bak, pazartesi olsun da bir başlayayım maratona.
1-2 gün daha spor yapmayıp tam iyileşeyim bu sırada.
Tekrar hasta olursam, işim zor.
Ne güzel anlatmışsın öyle
Tanımayanlar dedikodu yapıyormuş, kulağıma geliyor. Pek soğuk, havalı diye. Sonra da diyorlar, böyle demiştim ben senin için ama öyle değilmişsin.
Bir eş seçiminde uymamışım sanırım. Ben evlenmeyeceğim, evlenmeyeceğim diye gezerdim. Eşimi tanıdım, şartlar uygun olsa, 2. gün evlenirdim sanırım. Yutuverdim tüm söylediklerimi, kim demiş ben mi moduna girmek zorunda kaldım.

Evet canım pazartesi bekliyoruz bak. Oğlaklardan kötülük gelmez ama şu huyları vardır. Sebebsiz uzaklaşırlar aylar sonra hiçbir şey olmamış gibi dönerler.

Evet canım pazartesi bekliyoruz bak. Oğlaklardan kötülük gelmez ama şu huyları vardır. Sebebsiz uzaklaşırlar aylar sonra hiçbir şey olmamış gibi dönerler.

Kim oğlaklar mı aaa .. Bu kadar iyi analiz iyi değildir şekerim. Kötü bir şey ama gerçekten nedensiz yere bunu yaşıyorum zaman zaman.

hm cim katılıyorum sana evlilik dışında meltemin yorumlarına katılıyorum, kafama göre birini bulana kadar bekledim, en sonunda da evlendim, gerçekten de sonunda oldu, iyi de oldu
evli mutlu çocuklu takılıyoruz işte

meltemcim sebepsiz uzaklaşırlar demişin ya vardır bir sebebi de dillendirmezler ama dışardan öyle görünür tabi :)

Evet canım kalp kırmamak için uzaklaşmışlardır ama karşı taraf bunun sebebini hiçbir zaman öğrenemez...
Bende akrep burcuyum.

Çok bariz şeyler dışında pek anlamam burçlardan aslında Güneşcim ama yine de severim burcumu.

meltem hanım oğlaklar için atıp tutuyosunda söyle bakalım sen ne burçsun biraz bizde analiz yapalım

Hadi bakalım, meydan okuma

Evet canım kalp kırmamak için uzaklaşmışlardır ama karşı taraf bunun sebebini hiçbir zaman öğrenemez...
Bende akrep burcuyum.

Demek o dişiliğin oradan geliyor şekerim. Buraya kadar yansıyor. Bir de kıskanç olduklarını bilirim. Başka da bilmem.

Bugünkü menümü yazayım kızlar.
Sabah:
- 1 kase yoğurt ve 1 kaşık yulaf kepeği
Gün boyu sütlü( fincan başına 2 yemek kaşığı kadar), şekersiz kahve. Normalde kahveyi sade içerim hep ama midem de biraz ağrı yapıyor gibi bugünlerde, riske atamadım.
Bir bardak da ayran.

Akşam:
- 1,5 yemek kaşığı yulak kepeği ve 1 yumurtadan 2 tane dukan krep
- 1 bardak ayran

Sporum yok. Pazartesi başlayacak söz.

huhuu süper benimde yükselenim akreptir, severim akrep burcunu seksapeli vardır
Wuw iyi canım akrepler iyidir ya. Bence en saf burç akrep burcu.
Çok mu belli canım ya :) kıskanç olur ama söylerim ben iyilikle kıskandığımı ve yardım isterim. Kimseye kötülük yapamam ben.

Tamam pazartesi bakıcaz artık.

biz olduk 1.galiba 6.takımın takım ortalaması çok düşük nerden öyle kanıya vardıysam.

Ayy takıma girdim, takım 1. oluyor pek güzel,

Biz 1. yiz galiba eveet.ama çok geç oldu ya ne zaman açıklanacak.neyse ben yarın bakıcam artık sonuçlara...
süpersiniz kızlar...
dukan yapıyorsun yeni mi başladın..ben yapamıyorum kolesterolüm 5 günde 400 e fırlıyotr

ne cok burç muhabbeti yapmışsınııızz.. benimi boğa ..boğazına sahip çıkamayan şişko boğaaaaa.....

Öyle kıskançlık değil şekerim, sevdiğini kıskanma cinsinden. Bu arada ben de evde ilgimin üzerinden çekilmesine hiç dayanamam. Eşim oyun falan oynar bazen, yarım saat bana laf atmasa, gider oyunu bozar, ilgiyi üzerime çekerim.

süpersiniz kızlar...

dukan yapıyorsun yeni mi başladın..ben yapamıyorum kolesterolüm 5 günde 400 e fırlıyotr

Cumbocum dukan yapmıyorum. Sadece kimi tariflerinden yararlanıyorum.

ne cok burç muhabbeti yapmışsınııızz.. benimi boğa ..boğazına sahip çıkamayan şişko boğaaaaa.....

Hiç boğa tanıdığım yok sanırım. Ya da burcunu sormadıklarımdan vardır.

Kızlar, kahveme tarçın atıp içtim. Fena olması sanki. Ahh bu diyet daha neler yaptıracak bakalım bize.

bugünkü menüm
sabah:1dilimekmek 2 yumurtali omlet peynir donates dereotu
ara 2 ceviz
ogle 1kase nesfit 2 gaketa 1dilimbpeynir
ara meyveli yoğurt
akşam 1 tabak kabsk yemegi 2 kasik yogurt 4 tand tavuk kanat yarim dilim ekmek
su 3.5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…