Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim kazancaz walla kaçarı yok. Ezeeerr geçeriiizz bilirsinizzz zır deliyiz biizz :)

harikasın ne diyim, sen şimdi yakında level atlıycan 50'li kilolara terfi ediceksin ne güzel elimi çabuk tutmam lazım, biraz hayatıma spor hareket katmalıyım, yakalıycam seni meltem kaç kaç

kızlar süppersiniz tebrik ederim herkesi, bol eksiler inşallah... bu hafta ilk 3 kesin gibi... bu sabah yürümedim işlerim var pc başından kalkamıyorum buralardayım sonucu heyecanla beklemekteyim...

Kazancaz kptanım ama haftaya sizide bekliyoruz olmadı böyle.

harikasın ne diyim, sen şimdi yakında level atlıycan 50'li kilolara terfi ediceksin ne güzel elimi çabuk tutmam lazım, biraz hayatıma spor hareket katmalıyım, yakalıycam seni meltem kaç kaç
60 ı görsem rahatlıcam.rüya gibi ya bu kilolar. 80 lerden bu kilolara. Yakında foto eklicem zaten neydim ne oldum diye :)

kızlar süppersiniz tebrik ederim herkesi, bol eksiler inşallah... bu hafta ilk 3 kesin gibi... bu sabah yürümedim işlerim var pc başından kalkamıyorum buralardayım sonucu heyecanla beklemekteyim...
İnşallah lucim 1. olsaydık iyi olucaktı ya

Arkadaşlar benim boyum 168 miş 163 değilmiş. Zaten yıllardır 168 dim ama 8 ay önce gittiğim diyetisyen bana 163 demişti. Geçen hafta doktora gittim bende kilomu boyumu ölçtürdüm 168 dedi 163 olamaz dedi sevindim. Doğumdan sonra ve kilolardan dolayı kamburlaşmıştım ama şimdi hem zayıf hem spor eski boyuma ulaştım.

supersin canim...cok iyi gidiyorsun
hadi cumbo güzel haber bekliyorum senden
bayeam kilomun hrpsini verdmedim cars 80,5 tim bugun 79,3 aslinda iyi vermisim ama baslangic 79
cok az sma guzel menu cankm
26 eylül (2 hafta önce) = 64.7 kg
10 ekim (bu hafta) = 61.6 kg
Fark= 3.1 kg
% = 4.80
2 hafta olduğu için % = 2.40
suppppeeeeerrrrrr..birincisin bu hafta..
79,3 geldim canim beni listeye alma..haftaya jesin giricem ama listeye...

olur canım benim o günlerde gelir... yaz sonu takımlarda sayılar az, geçen kış biz neredeyse 12-13 kişiydik, öylesi çok daha keyifli oluyor tabiki... kış başı herkes düşer buralara, takım içi yarışlar, itişip kakışmalar, laf sokmalar, taraf olmalar neler olur neler.. pek bi şenlenir kışın burası..geçen kış atışıp takışyorduk ama özledim resmen takımın o hallerini. kasım aralık gibi sen seyreyle şenliği :)çok güzel dostluklar kurduk biz burada (şimdi olduğu gibi) takıma bi girerdim 1 günde 30 sayfa ilerlemiş .. sen mezun ol ama kışı da geçir buralarda derim, koruma sürecinde motive olursun :)

aaa benimde boyum 168 boyunda boyuma uygun kilolar da uygun olacak, meltem senin hedefin kaçtı yazmışındır mutlaka ama unuttum

iyimiş ya ne güzel, o zamanlarda hedefe yaklaşmış olurum inşallah milleti gaza getiririm artık

ben de 1.68 immm :) evett kışın çok coşar tatlım şimdi bozmayın moralinizi sayı az diye...

Waw bekliyorum o günleri

Ooow çok iyi. Canım benim hedefim 55 ama 50 yi kasıcam.

5.takımın boyu 168 o zaman hedeflerde 60'ın altı olsun

olsun mu olsun
Evet olsun

Arkadaşlar üşenmedim tüm takımları tek tek okudum. Bizden hariç 7. Takımın son stratejisini okudum ve çok beğendim. Bi disiplin içine girilmeye çalışılmış. Bu hafta biz birinciyiz galiba ay ay ay :)

ne yapmışlar ki nasıl bir disiplin?

baktım canım iyiymiş aslında ortak paydada buluşup biz de böyle bi liste oluştursak güzel olur...

1. Kategori YEMEK
şeker,hamur işi, cips,kızartma, yağlı şeyler yok

2. Kategori İÇECEK
kola yok, yeşil çay ve en az 2 lt su var

3. Kategori SPOR
günde en az 1,5 saat spor

4. Kategori TAKIM PSİKOLOJİSİ
herkes birbirine destek olacak kavga etmek yok.yanlışlar tatlı bir dille söylenecek.

5.Kategori MENÜ LİSTESİ
günlük en geç saat 21:00 a kadar bildirilecek. Takım arkadaşları listeye müdahale edebilir yanlışları uyarabilir.

6. Kategori FORUMA KATILIM
günlük en az 5 mesaj (günaydın- nasılsınız- yapılanlar- menü- iyi geceler

Arkadaşlar benim aklıma kabaca bunlar geldi. Başka şeylerde ekleyelim düzgün güzelce bir çizelgemiz olsun. Uyalım ne dersiniz?

selam kızlar gunaydın
76.0 çıktım yine. çok mutluyum..
şimdi istemeye istemeye etüte gidiyorum çook yorgunum.. burayı çok ihmal ettim akşam görüşürüz

Tebrik ederim Dilacım.

Kaptanım geliyorum buralara.
Bayram sonrası bir hevesle geldim. Bir baktım üyeliğim banlanmış.
Hem de haksız yere.
Saolsun bir taraftan Lucim moderatörlere mesaj attı, bir taraftan ben mail attım derken açtılar.
Şimdi cevap bekliyorum.
Yoksa 12 Ekime kadar yoktum.

Süpersin Güneş.

Afiyet olsun.
Çok sağlıklı, güzel bir menü olmuş.
Bisküvileri de görmedik.
26 eylül (2 hafta önce) = 64.7 kg
10 ekim (bu hafta) = 61.6 kg
Fark= 3.1 kg
% = 4.80
2 hafta olduğu için % = 2.40

Uvvv .. Harikasın Meltemcim.
Lucim, bak bak motive ol. Eski sen aynı Meltem.

5 cm kısalma olmaz heralde ya. Bence yanlış ölçmüştür önceden doktorun.

Dimi Lucim, nasıldı geçen sene bu zamanlar cidden.
Hem karışık, hem güzel.

Bence de bize de lazım meltemcim. En azından kendi adıma, disiplin edilmeliyim.
Bugünden itibaren menü yazmaya da başlıyorum.

iyiymiş biz de oluştursak böyle bi liste süper olur aslında hergün 20 bin adım atılacak, en az 2 litre su içilecek vs gibi... öyle mi yapmışlar fırsat bulup bakamadım da

Örneğe bak örneğe 20 bin adım diyor yahu.

Arkadaşlar benim aklıma kabaca bunlar geldi. Başka şeylerde ekleyelim düzgün güzelce bir çizelgemiz olsun. Uyalım ne dersiniz?

Ufacık 2 fikrimi sunmak istiyorum.
Kendi adıma, menümü ertesi gün yazmayı daha çok seviyorum. Nedeni ise; menümü yazdım, kaçamak yapabilirim gibi bir düşünce oluşabiliyor bende. Kendimle baş etmek zor oluyor. Spor olarak da 1,5 saat çok güzel ama ben 45 dakika seviyesindeyim ama yavaş yavaş 1,5 saate çıkabilirim. Az zaman verirsiniz dimi bana?

Canım ne güzel yazmışsın tek tek. Listeyi alıntı yap ve ekleyerek yeniden oluştur canım. Bence kendini dizginlemek için 21:00 iyi bir saat. O saatten sonr bir şey yeme zaten canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…