- 19 Eylül 2014
- 539
- 638
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.121
Canım benim kazancaz walla kaçarı yok. Ezeeerr geçeriiizz bilirsinizzz zır deliyiz biizz :)
Kazancaz kptanım ama haftaya sizide bekliyoruz olmadı böyle.***5.TAKIM 382. ETAP***
dila21(77.0/76,0/1,0/%0,65) kg su 2'ye bölündü
Meltemkrk (64,7/61,6/3,10/%2,40) kg su 2'ye bölündü
gunnesh (66/64,5/1,5/%0,76 ) yeni üye kg su 3'e bölündü hedef 57
cumbo (79/ ) yeni üye kg su 3'e bölündü hedef
5. TAKIM ORTALAMASI :%1,27
kızlar cumboyu bilmiyorum şu an ki sonucumuz bu eğer cumboda kg verdiyse listeye ekleriz ama sonuç bence mükemmel
60 ı görsem rahatlıcam.rüya gibi ya bu kilolar. 80 lerden bu kilolara. Yakında foto eklicem zaten neydim ne oldum diye :)harikasın ne diyim, sen şimdi yakında level atlıycan 50'li kilolara terfi ediceksin ne güzel elimi çabuk tutmam lazım, biraz hayatıma spor hareket katmalıyım, yakalıycam seni meltem kaç kaç
İnşallah lucim 1. olsaydık iyi olucaktı yakızlar süppersiniz tebrik ederim herkesi, bol eksiler inşallah... bu hafta ilk 3 kesin gibi... bu sabah yürümedim işlerim var pc başından kalkamıyorum buralardayım sonucu heyecanla beklemekteyim...
günaydın kızlar
meltemcim saol canım benim baktığım süpürgelerde hepa13 filtre var heralde iyidir
zeynep cim annene geçmiş olsun tatlım inşallah bir an önce ayağa kalkar sende dinlenirsin
dila cım 76 çıkmışın gözün aydın
hm cim bir an önce bekliyoruz seni listelere
güneş cim hadi bakalım güzel kg verin listeye girin tatlım
listemiz kızlar aşağıda olacak benim bugün 2 ye kadar işim var sizler yazarsınız gelince toparlarım
***5.TAKIM 382. ETAP***
Meltemkrk (64,7/) kg su 2'ye bölündü
gunnesh (66/ ) yeni üye kg su 3'e bölündü hedef 57
supersin canim...cok iyi gidiyorsungünaydın herkese
hem heyecanlıyım hem de çooook güzel haberim var kaptaaaaan !!!!
bu sabah itibariyle bayram kilomu atmanın haricinde altına bile inmişim
hadi hadi tebrik edin beni nerde çiçeklerim
kilom 64,500
başlangıç 66.00 - bugün 64,500 amanın ne güzel oldu bu
kızlar bence 6.takım birinci olacak galiba
bayeam kilomun hrpsini verdmedim cars 80,5 tim bugun 79,3 aslinda iyi vermisim ama baslangic 79hadi cumbo güzel haber bekliyorum senden
cok az sma guzel menu cankmkızlar dünkü menümü paylaşıyorum
sabah : yağsız omlet + 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 kivi + 3 fındık
öğle: z.yağlı barbunya + sebzeli bulgur
ara: 2 bisküvi
akşam : etli patates, + nar ekşili yeşil salata
1100 kaloridir :)
suppppeeeeerrrrrr..birincisin bu hafta..26 eylül (2 hafta önce) = 64.7 kg
10 ekim (bu hafta) = 61.6 kg
Fark= 3.1 kg
% = 4.80
2 hafta olduğu için % = 2.40
79,3 geldim canim beni listeye alma..haftaya jesin giricem ama listeye...***5.TAKIM 382. ETAP***
Meltemkrk (64,7/61,6/3,10/%2,40) kg su 2'ye bölündü
gunnesh (66/64,5/1,5/%0,76 ) yeni üye kg su 3'e bölündü hedef 57
5. TAKIM ORTALAMASI :%1,27
kızlar cumboyu bilmiyorum şu an ki sonucumuz bu eğer cumboda kg verdiyse listeye ekleriz ama sonuç bence mükemmel
Kazancaz kptanım ama haftaya sizide bekliyoruz olmadı böyle.
60 ı görsem rahatlıcam.rüya gibi ya bu kilolar. 80 lerden bu kilolara. Yakında foto eklicem zaten neydim ne oldum diye :)
İnşallah lucim 1. olsaydık iyi olucaktı ya
Arkadaşlar benim boyum 168 miş 163 değilmiş. Zaten yıllardır 168 dim ama 8 ay önce gittiğim diyetisyen bana 163 demişti. Geçen hafta doktora gittim bende kilomu boyumu ölçtürdüm 168 dedi 163 olamaz dedi sevindim. Doğumdan sonra ve kilolardan dolayı kamburlaşmıştım ama şimdi hem zayıf hem spor eski boyuma ulaştım.
olur canım benim o günlerde gelir... yaz sonu takımlarda sayılar az, geçen kış biz neredeyse 12-13 kişiydik, öylesi çok daha keyifli oluyor tabiki... kış başı herkes düşer buralara, takım içi yarışlar, itişip kakışmalar, laf sokmalar, taraf olmalar neler olur neler.. pek bi şenlenir kışın burası..geçen kış atışıp takışyorduk ama özledim resmen takımın o hallerini. kasım aralık gibi sen seyreyle şenliği :)çok güzel dostluklar kurduk biz burada (şimdi olduğu gibi) takıma bi girerdim 1 günde 30 sayfa ilerlemiş.. sen mezun ol ama kışı da geçir buralarda derim, koruma sürecinde motive olursun :)
aaa benimde boyum 168 boyunda boyuma uygun kilolar da uygun olacak, meltem senin hedefin kaçtı yazmışındır mutlaka ama unuttum
iyimiş ya ne güzel, o zamanlarda hedefe yaklaşmış olurum inşallah milleti gaza getiririm artık
Waw bekliyorum o günleriolur canım benim o günlerde gelir... yaz sonu takımlarda sayılar az, geçen kış biz neredeyse 12-13 kişiydik, öylesi çok daha keyifli oluyor tabiki... kış başı herkes düşer buralara, takım içi yarışlar, itişip kakışmalar, laf sokmalar, taraf olmalar neler olur neler.. pek bi şenlenir kışın burası..geçen kış atışıp takışyorduk ama özledim resmen takımın o hallerini. kasım aralık gibi sen seyreyle şenliği :)çok güzel dostluklar kurduk biz burada (şimdi olduğu gibi) takıma bi girerdim 1 günde 30 sayfa ilerlemiş.. sen mezun ol ama kışı da geçir buralarda derim, koruma sürecinde motive olursun :)
Ooow çok iyi. Canım benim hedefim 55 ama 50 yi kasıcam.aaa benimde boyum 168 boyunda boyuma uygun kilolar da uygun olacak, meltem senin hedefin kaçtı yazmışındır mutlaka ama unuttum
iyimiş ya ne güzel, o zamanlarda hedefe yaklaşmış olurum inşallah milleti gaza getiririm artık
Evet olsun5.takımın boyu 168 o zaman hedeflerde 60'ın altı olsun
olsun mu olsun
ne yapmışlar ki nasıl bir disiplin?Arkadaşlar üşenmedim tüm takımları tek tek okudum. Bizden hariç 7. Takımın son stratejisini okudum ve çok beğendim. Bi disiplin içine girilmeye çalışılmış. Bu hafta biz birinciyiz galiba ay ay ay :)
Yapılacakları yazmışlar.liste halindene yapmışlar ki nasıl bir disiplin?
iyiymiş biz de oluştursak böyle bi liste süper olur aslında hergün 20 bin adım atılacak, en az 2 litre su içilecek vs gibi... öyle mi yapmışlar fırsat bulup bakamadım daYapılacakları yazmışlar.liste halinde
Evet bencede isteklerimizi ortaya koyalım ve listeyi çıkartalımbaktım canım iyiymiş aslında ortak paydada buluşup biz de böyle bi liste oluştursak güzel olur...
selam kızlar gunaydın
76.0 çıktım yine. çok mutluyum..
şimdi istemeye istemeye etüte gidiyorum çook yorgunum.. burayı çok ihmal ettim akşam görüşürüz
günaydın kızlar
meltemcim saol canım benim baktığım süpürgelerde hepa13 filtre var heralde iyidir
zeynep cim annene geçmiş olsun tatlım inşallah bir an önce ayağa kalkar sende dinlenirsin
dila cım 76 çıkmışın gözün aydın
hm cim bir an önce bekliyoruz seni listelere
güneş cim hadi bakalım güzel kg verin listeye girin tatlım
listemiz kızlar aşağıda olacak benim bugün 2 ye kadar işim var sizler yazarsınız gelince toparlarım
***5.TAKIM 382. ETAP***
Meltemkrk (64,7/) kg su 2'ye bölündü
gunnesh (66/ ) yeni üye kg su 3'e bölündü hedef 57
Süpersin Güneş.günaydın herkese
hem heyecanlıyım hem de çooook güzel haberim var kaptaaaaan !!!!
bu sabah itibariyle bayram kilomu atmanın haricinde altına bile inmişim
hadi hadi tebrik edin beni nerde çiçeklerim
kilom 64,500
başlangıç 66.00 - bugün 64,500 amanın ne güzel oldu bu
kızlar bence 6.takım birinci olacak galiba
kızlar dünkü menümü paylaşıyorum
sabah : yağsız omlet + 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 kivi + 3 fındık
öğle: z.yağlı barbunya + sebzeli bulgur
ara: 2 bisküvi
akşam : etli patates, + nar ekşili yeşil salata
1100 kaloridir :)
26 eylül (2 hafta önce) = 64.7 kg
10 ekim (bu hafta) = 61.6 kg
Fark= 3.1 kg
% = 4.80
2 hafta olduğu için % = 2.40
Arkadaşlar benim boyum 168 miş 163 değilmiş. Zaten yıllardır 168 dim ama 8 ay önce gittiğim diyetisyen bana 163 demişti. Geçen hafta doktora gittim bende kilomu boyumu ölçtürdüm 168 dedi 163 olamaz dedi sevindim. Doğumdan sonra ve kilolardan dolayı kamburlaşmıştım ama şimdi hem zayıf hem spor eski boyuma ulaştım.
olur canım benim o günlerde gelir... yaz sonu takımlarda sayılar az, geçen kış biz neredeyse 12-13 kişiydik, öylesi çok daha keyifli oluyor tabiki... kış başı herkes düşer buralara, takım içi yarışlar, itişip kakışmalar, laf sokmalar, taraf olmalar neler olur neler.. pek bi şenlenir kışın burası..geçen kış atışıp takışyorduk ama özledim resmen takımın o hallerini. kasım aralık gibi sen seyreyle şenliği :)çok güzel dostluklar kurduk biz burada (şimdi olduğu gibi) takıma bi girerdim 1 günde 30 sayfa ilerlemiş.. sen mezun ol ama kışı da geçir buralarda derim, koruma sürecinde motive olursun :)
Bence de bize de lazım meltemcim. En azından kendi adıma, disiplin edilmeliyim.Arkadaşlar üşenmedim tüm takımları tek tek okudum. Bizden hariç 7. Takımın son stratejisini okudum ve çok beğendim. Bi disiplin içine girilmeye çalışılmış. Bu hafta biz birinciyiz galiba ay ay ay :)
iyiymiş biz de oluştursak böyle bi liste süper olur aslında hergün 20 bin adım atılacak, en az 2 litre su içilecek vs gibi... öyle mi yapmışlar fırsat bulup bakamadım da
1. Kategori YEMEK
şeker,hamur işi, cips,kızartma, yağlı şeyler yok
2. Kategori İÇECEK
kola yok, yeşil çay ve en az 2 lt su var
3. Kategori SPOR
günde en az 1,5 saat spor
4. Kategori TAKIM PSİKOLOJİSİ
herkes birbirine destek olacak kavga etmek yok.yanlışlar tatlı bir dille söylenecek.
5.Kategori MENÜ LİSTESİ
günlük en geç saat 21:00 a kadar bildirilecek. Takım arkadaşları listeye müdahale edebilir yanlışları uyarabilir.
6. Kategori FORUMA KATILIM
günlük en az 5 mesaj (günaydın- nasılsınız- yapılanlar- menü- iyi geceler
Arkadaşlar benim aklıma kabaca bunlar geldi. Başka şeylerde ekleyelim düzgün güzelce bir çizelgemiz olsun. Uyalım ne dersiniz?
Canım ne güzel yazmışsın tek tek. Listeyi alıntı yap ve ekleyerek yeniden oluştur canım. Bence kendini dizginlemek için 21:00 iyi bir saat. O saatten sonr bir şey yeme zaten canım benim.Tebrik ederim Dilacım.
Kaptanım geliyorum buralara.
Bayram sonrası bir hevesle geldim. Bir baktım üyeliğim banlanmış.
Hem de haksız yere.
Saolsun bir taraftan Lucim moderatörlere mesaj attı, bir taraftan ben mail attım derken açtılar.
Şimdi cevap bekliyorum.
Yoksa 12 Ekime kadar yoktum.
Süpersin Güneş.
Afiyet olsun.
Çok sağlıklı, güzel bir menü olmuş.
Bisküvileri de görmedik.
Uvvv .. Harikasın Meltemcim.
Lucim, bak bak motive ol. Eski sen aynı Meltem.
5 cm kısalma olmaz heralde ya. Bence yanlış ölçmüştür önceden doktorun.
Dimi Lucim, nasıldı geçen sene bu zamanlar cidden.
Hem karışık, hem güzel.
Bence de bize de lazım meltemcim. En azından kendi adıma, disiplin edilmeliyim.
Bugünden itibaren menü yazmaya da başlıyorum.
Örneğe bak örneğe20 bin adım diyor yahu.
Ufacık 2 fikrimi sunmak istiyorum.
Kendi adıma, menümü ertesi gün yazmayı daha çok seviyorum. Nedeni ise; menümü yazdım, kaçamak yapabilirim gibi bir düşünce oluşabiliyor bende. Kendimle baş etmek zor oluyor.Spor olarak da 1,5 saat çok güzel ama ben 45 dakika seviyesindeyim ama yavaş yavaş 1,5 saate çıkabilirim. Az zaman verirsiniz dimi bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?