- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.201
Yok canım siz olmasaydınız ben başaramazdım inanın.Kaptanım, geçmiş olsun.
Nane yağı dene mutlaka. Azıcık, göz kapaklarının uzak yerlerine, biraz da göz altının 1 parmak altına falan sürüyorsun. Bir rahatlama geliyor. Bu arada süprizi çok merak ettim. Bekletmesen bizi o kdar.
Ben bir süredir uzak olduğum için çok bilmiyorum menülerinin normal halini ama bana gayet iyi geld.
Senin sayende oldu Meltemcim.
Teşekkür ederim lucim ustad devamı gelicek ama hep beraber siz olmazsanız ben bir hiçim...meltemcim tebrikler canımm devamını dilerim kuzumm :))) feciyim kızlar ben bugün... korku filmi izliyorum hasta halimlefakat kötü üşütmüşüm, nasıl becerdiysem..
pazartesiden itibaren ben de diyetime asıılıyorum başlayalım hep birlikte sıkı yönetime..kış çocuğu olduğumdan mıdır nedir kışın daha mutlu ve kararlı oluyorum, gitsin kilolarrrr... ama önemlisi önce şu hastalığı atlatayım...1 5 i gibi de regl olurum ondan sonra başlar eksiler...
menüm:
sabah 1 kase acılı tarhana çorbası
öğle:
5 adet ufak ızgara köfte
1 tatlı tabağı makarna
1 adet domates
akşam üstü:
1 kase isoylu yoğurt
4 adet taze ceviz
tokum ama acıkırsam 20:00 gibi 1 kase daha çorba dşünüyorum. su fazla içemedim bugün ve hareket sıfır
Evet canım bencede 2 hafta üst üste kilo veremeyen atılsın takımdan.bence mükemmel.ama hedefi tutturan korusun veya mezun olsun takımdan.harika fikir canım.dur bi soralım konseye.merhaba kızlar bugun kayinvslidemlerdeydik yazamadim
spir fazla gibi geldi ama uyulabilir cyine de..bir de iki hafta ustuste kilo vereneyen uyarı alsin yine devam ederse diskalifiye olsun..agir mi oldu
cook gecmis oldun canim bol bol dinlen c vitamini al..
senin sayende cankm...hepinizi tebrik rderim
harika gidiyorsun canim..
menun guzrl sma hastasin meyveye yuklen biraz..
Süper menü. Bulgur pilavı süt yapar.ama spor yap canım ufaktan. Yağların erisin.menum
sabaheynirli- dereotlu omlet, 2 dilim peynir, domates salatalık dereotu
ogle :yarim kase tarhana çorbası, 1 tane karniyarik, 3 kasik bulgur pilavi, cacik
ara:mjnik bir dilim biskuvili pasta
aksam 1 galeta 1dilim peynir 3 ceviz
su 3 lt
spor yok
Evet evet rezene harika. Canım yeşil çay sana olmaz zaten.bide humaniti diye bi çay var onuda kullanabilirsin. Sen sadece spor yap canım. Bak leslie walk yapabilirsin çok rahat.öptümkızlar bir d ben emzirdigim icin yesil cay icemiyorum ama gunde 4 kupa rezend cayi iciyorum..yesil cayi özledim ilk kuzumda iceyim demiştim de oglan sutu reddetmisti. ama 6. aydan sonra deneyebilirim
Yok canım siz olmasaydınız ben başaramazdım inanın.
Teşekkür ederim lucim ustad devamı gelicek ama hep beraber siz olmazsanız ben bir hiçim...
Evet canım bencede 2 hafta üst üste kilo veremeyen atılsın takımdan.bence mükemmel.ama hedefi tutturan korusun veya mezun olsun takımdan.harika fikir canım.dur bi soralım konseye.
Süper menü. Bulgur pilavı süt yapar.ama spor yap canım ufaktan. Yağların erisin.
Evet evet rezene harika. Canım yeşil çay sana olmaz zaten.bide humaniti diye bi çay var onuda kullanabilirsin. Sen sadece spor yap canım. Bak leslie walk yapabilirsin çok rahat.öptüm
meltemcim spor başladım sna haftasonu olmuyor..evde kosu bandim var..leslie yspmayi düşünüyorum. .humana da iciyorum 2-3 kupaArkadaşlar menüm
Sabah
2 rafadan yumurta ve yeşillik - 1 dilim tam buğdaylı ekmek
Öğle
1 elma
Akşam
1 lahana sarması(kayınvalideciğim yapmış) ve 1 kase mercimek çorbası
3 lt su ve 2 saat yürüyüş
1. Kategori YEMEK
şeker,hamur işi, cips,kızartma, yağlı şeyler yok
2. Kategori İÇECEK
Şekerli içecekler yok, günlük en az 2 lt su
3. Kategori SPOR
günde en az 1 saat spor
4. Kategori TAKIM PSİKOLOJİSİ
herkes birbirine destek olacak kavga etmek yok.yanlışlar tatlı bir dille söylenecek.
5.Kategori MENÜ LİSTESİ
günlük en geç saat 23:00 a kadar bildirilecek. Takım arkadaşları listeye müdahale edebilir yanlışları uyarabilir.
6. Kategori FORUMA KATILIM
günlük en az 5 mesaj (günaydın- nasılsınız- yapılanlar- menü- iyi geceler)
7.Kategori TARTI
Günlük disiplinli bir şekilde en az 100-150 gr verilmeli ve bu diğer gün sabah paylaşılmalı
8.Kategori TAKIM KURALI
2 hafta üst üste kilo veremeyen arkadaşımız takımdan çıkartılacak
Nasıl arkadaşlar var mı eklenecek? Herkes tamam diyene kadar değişecek ve pazartesi uygulamaya geçelim mi? Ya inanılmaz heyecanlıyım çok süper bir takım yaratıcaz herkes bize imrenecek eminim...
gunaydin lucicimkızlar huhuuuuu :) nasılsınız fıstıklar? pazar pazar sabah 6 da kalkıp işlere koyuldum, hastalığım düne göre biraz daha hafif...
uzun zamandan sonra bir pazar evde yalnızımeşimin fabrikaya gitmesi gerekti, orgganşizasyonları var büyük ve başında olması gerekiyor.. benim için iyi oldu gerçi, bol kalorili pazar kahvaltısından yırtarak tekrar diyet moduna girdim.
şimdi sevgili kaptancığım, listelere geri dönebilir miyim? mezuniyetimden sonra yeterli süre geçti mi? pek hırslı uyandım bu sabah ve pazar pazar diyete başladımmmm :) bu sabah 70 kg olarak güne baaşladım. hastalık,ilaçlar ve inanılmaz ödem yüzünden şişmiş bulunmaktayım. hedefim 64. beni de al listelere ey sevgili kaptanım, ggaza gelelim, uçuralım takımımızı...
bu arada 90 larda ilk diyete başladığımda yaklaşık 3 ay kadar gnlük tutmuştum ağzıma attığım her lokmadan, içtiğim suya,spora ve neler hissettiğime kadar her şeyi yazmışım :) şimdi güzel bir referans olacak tekrar bana. çok etkili bir yöntem, ööneririm :) bu gazla 1 aya kadar mezun olurum gerçi ama listelere girmem lazım kaptancım.. haydi öptüm hepinizi, mecburen buralardayım bugün. luci kardeşinizi bu azimli gününde yalnız bırakmayınız a dostlar!!!!
aynen canım yaaa, yırttım iyi oldu, size kolaylıklar dilerim :) bakalım girebilecek miyim, mezun olduktan sonra ne kadar süre geçmesi gerek çok bilmiyorumgunaydin lucicim
brnce de girmelusin listeye insan daha azimli oluyor..ayrica 6 kilo ne ki 1-2 ayda verirsin...
.pazwr jahvaltusindan yirtmanbiyi olmus..haftasonlari diyetin basdusmani...
Slm canım bende o saatlerde ayaktaydım malum çocuk :) evet canım leslie yap mutlaka.hafta sonuda yapmaya çalış bu senin için hayat tarzı olsun. Aslında millet hafta sonu spor yapıyor. Benim eşim hafta sonu yapar mesela...gecenin bu ssatinden selam herkese...
meltemcim spor başladım sna haftasonu olmuyor..evde kosu bandim var..leslie yspmayi düşünüyorum. .humana da iciyorum 2-3 kupa
menunn cok guzel afiyet olsun..
Wuuuwww wuuww uçurucaz takımı hadi ya lucicim de geliyor. Kimse bizi geçemicek. Yalnız tecrübelerini isteriz. Bende 55 olduğumda mezun olucam. 6-7 kilo fazlam kaldı hadi verelim şu kiloları ya.daha güçlüyüz artık.kızlar huhuuuuu :) nasılsınız fıstıklar? pazar pazar sabah 6 da kalkıp işlere koyuldum, hastalığım düne göre biraz daha hafif...
uzun zamandan sonra bir pazar evde yalnızımeşimin fabrikaya gitmesi gerekti, orgganşizasyonları var büyük ve başında olması gerekiyor.. benim için iyi oldu gerçi, bol kalorili pazar kahvaltısından yırtarak tekrar diyet moduna girdim.
şimdi sevgili kaptancığım, listelere geri dönebilir miyim? mezuniyetimden sonra yeterli süre geçti mi? pek hırslı uyandım bu sabah ve pazar pazar diyete başladımmmm :) bu sabah 70 kg olarak güne baaşladım. hastalık,ilaçlar ve inanılmaz ödem yüzünden şişmiş bulunmaktayım. hedefim 64. beni de al listelere ey sevgili kaptanım, ggaza gelelim, uçuralım takımımızı...
bu arada 90 larda ilk diyete başladığımda yaklaşık 3 ay kadar gnlük tutmuştum ağzıma attığım her lokmadan, içtiğim suya,spora ve neler hissettiğime kadar her şeyi yazmışım :) şimdi güzel bir referans olacak tekrar bana. çok etkili bir yöntem, ööneririm :) bu gazla 1 aya kadar mezun olurum gerçi ama listelere girmem lazım kaptancım.. haydi öptüm hepinizi, mecburen buralardayım bugün. luci kardeşinizi bu azimli gününde yalnız bırakmayınız a dostlar!!!!
Tamam canım sen digital takılma. Haftalık söyle.canım ellerine sağlık gayet güzel, lakin tek takıldığım konu ben diyete başlarken digital tartım arızalıydı o sebeple basküül ile başladım ve 8 aydır da değiştirmedim o sebeple gram oynamaları takip edemiyorum. pazartesi, cuma rakam bildirme taraftarıyım kendi adıma
1. Kategori YEMEK
2. Kategori İÇECEK
3. Kategori SPOR
günde en az 1 saat spor
herkes birbirine destek olacak kavga etmek yok.yanlışlar tatlı bir dille söylenecek.
5.Kategori MENÜ LİSTESİ
günlük en geç saat 23:00 a kadar bildirilecek. Takım arkadaşları listeye müdahale edebilir yanlışları uyarabilir.
7.Kategori TARTI
Günlük disiplinli bir şekilde en az 100-150 gr verilmeli ve bu diğer gün sabah paylaşılmalı.digital baskülü olmayanlar haftalık bildirim yapıcak.en geç cuma 12:00 ye kadar.
8.Kategori TAKIM KURALI
2 hafta üst üste kilo veremeyen arkadaşımız takımdan çıkartılacak. Mezun olunca kilo koruma adı altında beraber olunabilir.
Arkadaşlar değiştire değiştire bu hale geldi. Ama pazartesi başlayalım diyorum. Siz eksikleri yine yazın akşam 22:00 ye kadar tamamlayalım ve pazartesi başlayalım diyorum ne dersiniz?
Yok canım siz olmasaydınız ben başaramazdım inanın.
1. Kategori YEMEK
2. Kategori İÇECEK
3. Kategori SPOR
günde en az 1 saat spor
5.Kategori MENÜ LİSTESİ
7.Kategori TARTI
Günlük disiplinli bir şekilde en az 100-150 gr verilmeli ve bu diğer gün sabah paylaşılmalı
8.Kategori TAKIM KURALI
2 hafta üst üste kilo veremeyen arkadaşımız takımdan çıkartılacak
Nasıl arkadaşlar var mı eklenecek? Herkes tamam diyene kadar değişecek ve pazartesi uygulamaya geçelim mi? Ya inanılmaz heyecanlıyım çok süper bir takım yaratıcaz herkes bize imrenecek eminim...
Arkadaşlar menüm
Sabah
2 rafadan yumurta ve yeşillik - 1 dilim tam buğdaylı ekmek
Öğle
1 elma
Akşam
1 lahana sarması(kayınvalideciğim yapmış) ve 1 kase mercimek çorbası
3 lt su ve 2 saat yürüyüş
kızlar huhuuuuu :) nasılsınız fıstıklar? pazar pazar sabah 6 da kalkıp işlere koyuldum, hastalığım düne göre biraz daha hafif...
Lucim, maşallah iyileştin mi sen?
Nazar değmesin.
Sitemi de şereflendirmişsin, çok hoşuma gitti okuyunca.
6 ay tekrar listeye girme süresi tatlım, geçmiş midir senin o kadar hiç çıkaramadım.
hep destek tam destek canım benim, o şeref bana ait..ara ara girer taciz ederim ortamı ben :) 6 ay olmadı tatlım yaa, mayıs sonu gibi mezun oldum sanırım neyse zaten regl vs derken bir kaç hafta sıkı yönetimde listedeymişim gibi hareket edeceğim zaten
selam kızlar. .off oyle uykum var k anlatamam. .buyuk kuxumun ateşi çıktı canim sıkıldı az once baktim boğaz enf var.
babasi eczaneden antibiyotik aldi basliycam uyaninca..insallah minik kuzuma gecmez yaa..
cok Sağol canim..minikim daha bir aylik abisi sapur supyr öpüyor..insallah bulaşmamistir ona..Geçmiş olsun cumbocum.
Umarım bir an önce atlatır. Çocukların hastalığı çok zor.
cok Sağol canim..minikim daha bir aylik abisi sapur supyr öpüyor..insallah bulaşmamistir ona..
hem de nasil insan koklamaya doyamiyor...anne sütü alıyor ona güveniyorum. .Ayy cumbocum ben bilmiyordum. 1 aylık mıı?
Ne sevimlidir o şimdi. Sev sev doyulmaz.
İyi yönünden bakmak lazım, bulaştıysa da, bebeğinin bağışıklık sistemini güçlendirir şimdi ki hastalıkları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?