Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar, ben azıcık gidip uzanayım. Dayanamayacağım İlerleyen saatlerde gelirim.

kaptancım liste epey bir insaflı hale gelmiş, tam anlamıyla imzamı altına atarım, 2 hafta kilo veremeyen ceza alabilir, işi sıkı tutmak adına, burda amacımız kilo vermekse biraz da sıkıcaz kendimizi

madem öyle bu hafta da 1.ciyiz inşallah

vitamin al o halde dediğin gibi kuzum, dinlendir kendini..ev taşıdın, kolay değil hallettiğin işler de... hırpaladın oldukça kendini, dikkat et kendine fıstık

cuma günkü menümü yazamamıştım hemen bildireyim,

sabah : fesleğenli kaşar peynirli sandviç, şekersiz limonata

ara: 2 kuru incir 1 ceviz

öğle : kıymalı çalı fasulye, dereotlu yoğurt

ara : vişneli mufin

akşam: tavuk dolma sebze püresi

*** mufin dediysem de tam anlamıyla yeşil erik büyüklüğünde yağsız, şekersizdir :)

hafta sonu da kaçak yok diyebilirim,

bende çok hırslandım, bu hafta güzel kilo vermem lazım.

Diğer takımlarda döküldü, onlardan da hırslanıp, bayram kilolarını verirler, altta kalmayalım aman

cok gecmis olsun canım tedavi aliyor musun peki..
hastasin amaaa azicik insafli davran kendine

Meltem canım ben listelere bi süre girmeden dışardan devam edecem listedeymşş gibi bi de seyahatlerim falan olunca tam düzene girince gireceğim listeye
Tamam kaptanım öptüm
gunaydin tontis kuslar..
kaptanim diyetisyen cok iyi olmus umarim en kisa surede sağlıkla kurtulursun kilolardan.. ben de isyiyorum ama simdi kime gitsem erken daha diyecek..belki yilbasibdan sonra giderim
Günaydın canım
Günaydın canım. Teşekkür ederim tam gaz ilerlicez durmak yok.

Tamam kaptanım o zaman tam listeyi yayalım ve ona uygun şekilde davranalım dimi.

Kızlar merhaba.
Nasılsınız?
Son zamanlarda sürekli yorgunum, buna bir çözüm önerisi olan var mı?
Bu arada sporumu yaptım sabah. 3 mil :)
Bende kendimi yorgun hissediyorum canım ya
Geçmiş olsun hamarat arkadaşım

Afiyet olsun canım çok güzel bir menü.

kızlar bugüm 2. günüm gayet iyi gidiyor gibi bakalım asıl sonuç ctesi çıkacak öğlen luci gibi olmasa da 4,5 km yürüdüm geldim
lucim accık kendine insaflı davran yaaa bu kadar yüklenme kendine bu akşam sana yürüyüş yok sıcak bir nane limon yap hatta uhlamur da olur içine zencefil karanfil kabuk tarçın atıyorsun sıcak sıcak içiyorsun ona göre dinlenmeden geçmez bu hastalık

meltem cim tamam canım güneşin dediği gibi biraz insaflı hale getirdim listeyi bakalım sonucumuz ne olacak

tamamdır kaptancım, ben söz dinlerim... bu arada listen nasıl? uygulanabilir mi? meraktayım, inşallah olumlu sonuç alırsın canım

canım geçmiş olsun, dikkat et kendine,

Teşekkür ederim Güneşcim.

vitamin al o halde dediğin gibi kuzum, dinlendir kendini..ev taşıdın, kolay değil hallettiğin işler de... hırpaladın oldukça kendini, dikkat et kendine fıstık

Kuzum öyle yapayım. Bir vitamin desteği alayım. Biraz da kendimi dinlendirecek fırsat yaratayım. Üzerinde fark etmediğim bir stres mi var bilmiyorum. Çok feci rüyalar gördüm. Ya da mutsuz uyudum ondan da olabilir.

Niye bana kahvaltı o kadar güzel geldi ki

cok gecmis olsun canım tedavi aliyor musun peki..

hastasin amaaa azicik insafli davran kendine

Alıyorum Cumbocum. İlaç kullanıyorum. Daha yeni düzenlediler dozu da.

Sanırım, hava geçişi de etkiliyor Meltemcim.

Hadi bakalım kaptanım. Umarım çok güzel sonuçlar alırsın.

evet hm cim kahvaltım pek güzeldi, yediklerimin hemen hepsi çok lezzetli ama miktarları çok aaaaaaazzzzz
ama alıştım bu miktarlara :)

kaptanım süpersin 4.5 km gayet güzel bir mesafe.

Bende merak ettim listeni, doğru uygulamayla ve psikolojik olarak kendine yaptığın olumlamayla mutlaka sonuç alınır.

Eğer ben hayatta kilo veremem, veremiyorum, o kiloya gelemem gibi beyne mesajlar yollarsak, gerçektende kilo verilemiyor, uygulamayla birlikte inancımızla halledicez bu işi

Bende kan testi yaptırmıştım sonuçlarını aldım biraz önce, şirketin istediği standart bir şey, ben hazır yapılırken ne var ne yok baktırdım,

Herşey yolunda sadece HDL orta karar kalmış, onu da sporla hallederim

artı 5.takım kanunlarımız da var, e spor yapmasam olmaz

evet hm cim kahvaltım pek güzeldi, yediklerimin hemen hepsi çok lezzetli ama miktarları çok aaaaaaazzzzz
ama alıştım bu miktarlara :)

En iyisi şekerim.
Tatsız, tuzsuz çok yiyeceğimize az olsun lezzetli olsun.

Mrb arkadaşlar kayınvalidem var bizde yazamıyorum geçmişi okuyup duruyorum

Yarın laflarız Meltemcim. Keyfine bak sen.

lucinin mutfak bugün 16.30 da kapanırrrrr

öğle: 12:00
1 tatlı tabağı buharda sızma z.yağı ile pişmiş karnabahar
2 yk yoğurt
1/4 haşlanmış tavuk göğüs

akşam: 16.30
1 tatlı tabağı sızma z.yağlı kabak yemeği
2 yk yoğurt
1/4 haşlanmış tavuk göğüs

patlasam da çatlasam da açlıktan sürüünsem de-ki şu an çok tok hissediyorum* bugün 1 leblebi dahi yemeyeceğim...

su: 2,5 litre
spor: 10.000 adım ( 1,5 saatten fazla) tempolu açık hava parkur yürüyüşü

bakalım cumaya ne göreceğim tartıda, bu hafta bööyle...

luci cim canım buraya ekleyemedim ama face e sana mesaj olarak gönderdim sen becerekli hatunsun listemi buraya eklesene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…