- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.241
1. Kategori YEMEK
şeker,hamur işi, cips,kızartma, yağlı şeyler yok
2. Kategori İÇECEK
Şekerli içecekler yok, günlük en az 2 lt su
3. Kategori SPOR
günde en az 1 saat spor
herkes maalesef günde 1 saat spor yapamayabilir biraz fazla bir miktar ama toplamda haftada mesela 3-4 saat diyebiliriz
4. Kategori TAKIM PSİKOLOJİSİ
herkes birbirine destek olacak kavga etmek yok.yanlışlar tatlı bir dille söylenecek.
5.Kategori MENÜ LİSTESİ
günlük en geç saat 23:00 a kadar bildirilecek. Takım arkadaşları listeye müdahale edebilir yanlışları uyarabilir.
ertesi sabah da bildirilebilir menüleri akşam girmek problem olabilir
6. Kategori FORUMA KATILIM
günlük en az 5 mesaj (günaydın- nasılsınız- yapılanlar- menü- iyi geceler)
7.Kategori TARTI
Günlük disiplinli bir şekilde en az 100-150 gr verilmeli ve bu diğer gün sabah paylaşılmalı.digital baskülü olmayanlar haftalık bildirim yapıcak.en geç cuma 12:00 ye kadar.
günlük tartılmak pek tavsiye edilen bişey değil tatlım diyetisyenler bile haftada 1 den fazla tartılmayın diyor bunu ptesi ve cuma olarak değiştirebiliriz haftasonu cozutmaları olursa bir an önce önlem alınsın diye
8.Kategori TAKIM KURALI
2 hafta üst üste kilo veremeyen arkadaşımız takımdan çıkartılacak. Mezun olunca kilo koruma adı altında beraber olunabilir.
bu çok ağır bir kural daha önce biz takım olarak bunu 3 hafta demiştik ve işin garip yanı o dönemki kaptanımız verememişti takımdan çıkartılma değil ama uyarı ve ceza verilebilir eğer 1ay içinde veremezse takımdan çıkartma olabilir
Arkadaşlar değiştire değiştire bu hale geldi. Ama pazartesi başlayalım diyorum. Siz eksikleri yine yazın akşam 22:00 ye kadar tamamlayalım ve pazartesi başlayalım diyorum ne dersiniz?
benim aklıma gelenler bunlar sizler ne dersiniz?
canım geçmiş olsun, dikkat et kendine,Kızlar, ben azıcık gidip uzanayım. Dayanamayacağımİlerleyen saatlerde gelirim.
Lucim, haziran ayında, çok detaylı tahlillerim oldu. Bakılabilecek her şeye baktı endokrin doktoru. Yakında da genel testlerimi yaptırdım. Bu kadar kısa sürede bir şey çıkar mı açıkçası pek zannetmiyorum. Normalde de çok çabuk yoruluyorum, uykusuzluğa dayanamıyorum zaten. Hep şikayet ediyordum ama şu son günlerde iyice zorlanıyorum. Biraz yoğunluğum var. Onunla da alakası vardır ama dayanmak istiyorum. Eşim, 2 saat uyku ile işe gitti. Konuştuk, nasılsın var mı uykun diyorum, yok diyor. Ben ondan sonra kaç saat uyudum hala aynıyım.
cok gecmis olsun canım tedavi aliyor musun peki..Kaptanım, sonuçlarım çıktı.
Tirokendinerunlu. Bir de iyi kolestrolüm yüksek çıktı.
Eşimin işi nedeni ile ilçedeyiz şu an. Açıkçası biraz zor geliyor gitmek ama haklısın sanırım ihmal etmemem lazım kaptanım.
Dediğin gibi hepsinin etkisi var. Bugün kalkmak dahi istemedim. İnan yetiştirilecek işlerim olmamış olsa, akşama kadar kalkmazdım. En azından, doktora gidene kadar enerjimi yükseltecek bir şeyler bulabilsem çok iyi olacak.
hastasin amaaa azicik insafli davran kendinekızlar günaydınlarrrr...hastalığım devam etmektebuna rağmen attım kendimi parkuruma 10.457 adım atarak geldim eve, girdim mutfağa herhalde bi 10 bin adım da mutfakta atmışımdır karnabahar,kabak vs yapılabilecek tüm diyet sebze yemeklerimi yaptım, tavuğumu haşladım salatamı hazırladım dolaba koydum :) sıra bu hafta istikrarlı bir biçimde yapılanları tüketmekte...hastalıktan mıdır bilmem ben de çok halsizim. kötü öksürüyorum ve burun akıntısı, boğaz şiş hala reglim geldi gelecek...öfff....
Tamam kaptanım öptümMeltem canım ben listelere bi süre girmeden dışardan devam edecem listedeymşş gibi bi de seyahatlerim falan olunca tam düzene girince gireceğim listeye
Günaydın canımgunaydin tontis kuslar..
kaptanim diyetisyen cok iyi olmus umarim en kisa surede sağlıkla kurtulursun kilolardan.. ben de isyiyorum ama simdi kime gitsem erken daha diyecek..belki yilbasibdan sonra giderim
Günaydın canım. Teşekkür ederim tam gaz ilerlicez durmak yok.Herkese Günaydın !!!!
hafta sonu giremediğim için bayağı bir geri kalmışım ancak okudum,
Luci cim çok geçmiş olsun, umarım ben yazdığımda geçmiştir inşallah
Valla helal olsun Meltem ilk günden itibaren seni takipteyim demiştim, boşa dememişim çokkkk tebrik ediyorum, pastayı da afiyetle ye
Süper bir moral oldu, bu haftaya bende daha da hızlandım, telefona fitwell uygulaması indirdim, hem çalış, hem çocuk, spora vakit ayırabilmem zor oluyor, ama en azından gün aşırı yapıcam
valla ben listeyi beğendim, benim yemeklerim zaten yemek şirketinden 1100 kalorilik diyet olarak hazırlandığından ne çıkarsa onu yiyorum, hafta sonu da aynı şekilde beslenmeye dikkat ediyorum.
kaptancım süper haber, süpürgeni iyi günlerde kullan
diyetisyene başlaman da çok iyi olmuş, tam bir disiplin olacaktır. harika
Tamam kaptanım o zaman tam listeyi yayalım ve ona uygun şekilde davranalım dimi.1. Kategori YEMEK
şeker,hamur işi, cips,kızartma, yağlı şeyler yok
2. Kategori İÇECEK
Şekerli içecekler yok, günlük en az 2 lt su
3. Kategori SPOR
günde en az 1 saat spor
herkes maalesef günde 1 saat spor yapamayabilir biraz fazla bir miktar ama toplamda haftada mesela 3-4 saat diyebiliriz
4. Kategori TAKIM PSİKOLOJİSİ
herkes birbirine destek olacak kavga etmek yok.yanlışlar tatlı bir dille söylenecek.
5.Kategori MENÜ LİSTESİ
günlük en geç saat 23:00 a kadar bildirilecek. Takım arkadaşları listeye müdahale edebilir yanlışları uyarabilir.
ertesi sabah da bildirilebilir menüleri akşam girmek problem olabilir
6. Kategori FORUMA KATILIM
günlük en az 5 mesaj (günaydın- nasılsınız- yapılanlar- menü- iyi geceler)
7.Kategori TARTI
Günlük disiplinli bir şekilde en az 100-150 gr verilmeli ve bu diğer gün sabah paylaşılmalı.digital baskülü olmayanlar haftalık bildirim yapıcak.en geç cuma 12:00 ye kadar.
günlük tartılmak pek tavsiye edilen bişey değil tatlım diyetisyenler bile haftada 1 den fazla tartılmayın diyor bunu ptesi ve cuma olarak değiştirebiliriz haftasonu cozutmaları olursa bir an önce önlem alınsın diye
8.Kategori TAKIM KURALI
2 hafta üst üste kilo veremeyen arkadaşımız takımdan çıkartılacak. Mezun olunca kilo koruma adı altında beraber olunabilir.
bu çok ağır bir kural daha önce biz takım olarak bunu 3 hafta demiştik ve işin garip yanı o dönemki kaptanımız verememişti takımdan çıkartılma değil ama uyarı ve ceza verilebilir eğer 1ay içinde veremezse takımdan çıkartma olabilir
Arkadaşlar değiştire değiştire bu hale geldi. Ama pazartesi başlayalım diyorum. Siz eksikleri yine yazın akşam 22:00 ye kadar tamamlayalım ve pazartesi başlayalım diyorum ne dersiniz?
benim aklıma gelenler bunlar sizler ne dersiniz?
Bende kendimi yorgun hissediyorum canım yaKızlar merhaba.
Nasılsınız?
Son zamanlarda sürekli yorgunum, buna bir çözüm önerisi olan var mı?
Bu arada sporumu yaptım sabah. 3 mil :)
Geçmiş olsun hamarat arkadaşımkızlar günaydınlarrrr...hastalığım devam etmektebuna rağmen attım kendimi parkuruma 10.457 adım atarak geldim eve, girdim mutfağa herhalde bi 10 bin adım da mutfakta atmışımdır karnabahar,kabak vs yapılabilecek tüm diyet sebze yemeklerimi yaptım, tavuğumu haşladım salatamı hazırladım dolaba koydum :) sıra bu hafta istikrarlı bir biçimde yapılanları tüketmekte...hastalıktan mıdır bilmem ben de çok halsizim. kötü öksürüyorum ve burun akıntısı, boğaz şiş hala reglim geldi gelecek...öfff....
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü.cuma günkü menümü yazamamıştım hemen bildireyim,
sabah : fesleğenli kaşar peynirli sandviç, şekersiz limonata
ara: 2 kuru incir 1 ceviz
öğle : kıymalı çalı fasulye, dereotlu yoğurt
ara : vişneli mufin
akşam: tavuk dolma sebze püresi
*** mufin dediysem de tam anlamıyla yeşil erik büyüklüğünde yağsız, şekersizdir :)
hafta sonu da kaçak yok diyebilirim,
bende çok hırslandım, bu hafta güzel kilo vermem lazım.
Diğer takımlarda döküldü, onlardan da hırslanıp, bayram kilolarını verirler, altta kalmayalım aman
hastasin amaaa azicik insafli davran kendine
teşekkür ederim tatlımmm eee o kadar liste hazırladık, yeni listeye uymak lazım değil mi ama :)Geçmiş olsun hamarat arkadaşım
lucim accık kendine insaflı davran yaaa bu kadar yüklenme kendine bu akşam sana yürüyüş yok sıcak bir nane limon yap hatta uhlamur da olur içine zencefil karanfil kabuk tarçın atıyorsun sıcak sıcak içiyorsun ona göre dinlenmeden geçmez bu hastalıkkızlar günaydınlarrrr...hastalığım devam etmektebuna rağmen attım kendimi parkuruma 10.457 adım atarak geldim eve, girdim mutfağa herhalde bi 10 bin adım da mutfakta atmışımdır karnabahar,kabak vs yapılabilecek tüm diyet sebze yemeklerimi yaptım, tavuğumu haşladım salatamı hazırladım dolaba koydum :) sıra bu hafta istikrarlı bir biçimde yapılanları tüketmekte...hastalıktan mıdır bilmem ben de çok halsizim. kötü öksürüyorum ve burun akıntısı, boğaz şiş hala reglim geldi gelecek...öfff....
tamamdır kaptancım, ben söz dinlerim... bu arada listen nasıl? uygulanabilir mi? meraktayım, inşallah olumlu sonuç alırsın canımkızlar bugüm 2. günüm gayet iyi gidiyor gibi bakalım asıl sonuç ctesi çıkacak öğlen luci gibi olmasa da 4,5 km yürüdüm geldim
lucim accık kendine insaflı davran yaaa bu kadar yüklenme kendine bu akşam sana yürüyüş yok sıcak bir nane limon yap hatta uhlamur da olur içine zencefil karanfil kabuk tarçın atıyorsun sıcak sıcak içiyorsun ona göre dinlenmeden geçmez bu hastalık
meltem cim tamam canım güneşin dediği gibi biraz insaflı hale getirdim listeyi bakalım sonucumuz ne olacak
canım geçmiş olsun, dikkat et kendine,
vitamin al o halde dediğin gibi kuzum, dinlendir kendini..ev taşıdın, kolay değil hallettiğin işler de... hırpaladın oldukça kendini, dikkat et kendine fıstık
cuma günkü menümü yazamamıştım hemen bildireyim,
sabah : fesleğenli kaşar peynirli sandviç, şekersiz limonata
ara: 2 kuru incir 1 ceviz
öğle : kıymalı çalı fasulye, dereotlu yoğurt
ara : vişneli mufin
akşam: tavuk dolma sebze püresi
*** mufin dediysem de tam anlamıyla yeşil erik büyüklüğünde yağsız, şekersizdir :)
hafta sonu da kaçak yok diyebilirim,
bende çok hırslandım, bu hafta güzel kilo vermem lazım.
Diğer takımlarda döküldü, onlardan da hırslanıp, bayram kilolarını verirler, altta kalmayalım aman
cok gecmis olsun canım tedavi aliyor musun peki..
hastasin amaaa azicik insafli davran kendine
Tamam kaptanım öptüm
Günaydın canım
Günaydın canım. Teşekkür ederim tam gaz ilerlicez durmak yok.
Tamam kaptanım o zaman tam listeyi yayalım ve ona uygun şekilde davranalım dimi.
Bende kendimi yorgun hissediyorum canım ya
Geçmiş olsun hamarat arkadaşım
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü.
kızlar bugüm 2. günüm gayet iyi gidiyor gibi bakalım asıl sonuç ctesi çıkacak öğlen luci gibi olmasa da 4,5 km yürüdüm geldim
lucim accık kendine insaflı davran yaaa bu kadar yüklenme kendine bu akşam sana yürüyüş yok sıcak bir nane limon yap hatta uhlamur da olur içine zencefil karanfil kabuk tarçın atıyorsun sıcak sıcak içiyorsun ona göre dinlenmeden geçmez bu hastalık
meltem cim tamam canım güneşin dediği gibi biraz insaflı hale getirdim listeyi bakalım sonucumuz ne olacak
kızlar bugüm 2. günüm gayet iyi gidiyor gibi bakalım asıl sonuç ctesi çıkacak öğlen luci gibi olmasa da 4,5 km yürüdüm geldim
Niye bana kahvaltı o kadar güzel geldi ki
evet hm cim kahvaltım pek güzeldi, yediklerimin hemen hepsi çok lezzetli ama miktarları çok aaaaaaazzzzz
ama alıştım bu miktarlara :)
Mrb arkadaşlar kayınvalidem var bizde yazamıyorumgeçmişi okuyup duruyorum
kolay gelsin canıımMaşallah arkadaşlar harikasınız. Akşam misafirim var hazırlık yapıcam affedin katılamadım size. balık yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?