Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugunki menum
sabah:2 dilim peynir donates biber dereotu 1 yumurta 1 krep yağsız
ara-ogle ceyrek simit 1 kase patlamus mısır 1 batdak kayisi suyu
aksam yarim karniyarik yarim dilim ekmek minik bir dilim biskuvoli pasta
su3 lt

malum dışarı ciktik cocuk ateslendi yemek cok duzrnsiz oldu

Iyi akşamlar kızlar
Meltem canım liste çok güzel ama çok sıkı bacım detaylı önerilerimi ve değişimlerimi yarın işyerinden yazarım
Lucim 6 ayın dolmasına az kaldı ama sen listede gibi bildirim yaparsın
Cumbo cüm senin menülerde düzene girdi tatlım kızına da geçmiş olsun inş ufaklığa geçmez
Kızlar süpürge dyson aldım bugün evi süpürdük anam ne pisöişim dedim yaa küçük tozları bile aldı
Süprizime gelince dün diyetisyene başladım ilk cuma gün gittim 1 saatten fazla konuştuk jübileni yap dedi bende öyle deyince abarttıkça abarttım 1 günde 1 kg aldım şimdi onun verdiği listeye göre beslenecrğim yaklaşık 1,5 senelik bir program ben 65 yeter dedim ama seni 56 ya indireceğim dedi en az 3 ay kg almadığın zaman işimiz bitecek dedi bana göre çok fazla bir menü verdi şimdilik sporda yok devamı sonra gelecek bana beslenme koçluğu yapacak bu haftaki kilo verme durumuna göre ne kadar sürede bu kg ya ineceğimi söyleyecek benden haberler bu kadar

Oh oh ne güzel canım ya

pazar sessizliğii dşündüm de bu hafta alma kaptancım listeye beni 15 inde regl olacağım şiş olurum bu hafta ben, ortalamayı düşürmeyeyim haftaya girerim hem bi deneme haftası olsun bu hafta
Ya yok canım ya gir bu hafta.bende regl oldum artık bu hafta az vericez artık olsun.
Ay canım ya teşekkür ederim. Evet lahanayı bende severim canım.
Afiyet olsun canım.

selam kızlar. .off oyle uykum var k anlatamam. .buyuk kuxumun ateşi çıktı canim sıkıldı az once baktim boğaz enf var.
babasi eczaneden antibiyotik aldi basliycam uyaninca..insallah minik kuzuma gecmez yaa..

Canım geçmiş olsun dikkat et.
Afiyet olsun canım.

Tamam kaptancım sen listeyi düzelt başlarız hep birlikte.diyetisyen olayına çok sevindim mükemmel olmuş.hadi tam gaz ilerlicez kimse geçemicek bizi...hepimiz mezun olucaz bu takımdan...

Meltem canım ben listelere bi süre girmeden dışardan devam edecem listedeymşş gibi bi de seyahatlerim falan olunca tam düzene girince gireceğim listeye

hem de nasil insan koklamaya doyamiyor...anne sütü alıyor ona güveniyorum. .

Cumbocum, o kokularına bayılıyorum bebeklerin.
Nasıl güzel bir kokudur.

Ohh, mısırlar, pastalar afiyet olsun şekerim.

Kaptanım çok sevindim.
Çok iyi yapmışsın diyetisyeni.
İşinde başarılı birisi olduğu da belli. Umarım çok güzel sonuçlar alırsın.
Süpürgen de hayırlı olsun bu arada.

Lucim 6 ayın dolmasına az kaldı ama sen listede gibi bildirim yaparsın

tamam canım öyle yapayım daha mantıklı... mezun olmak için çok uğraşmıştım şimdi tekrrar listede olmak için diretmenin anlamı yok :) tatlım hayırlıı olsun diyetisyenin..inan çok sevindim ben de.. sonsuza kadar, sağlıkla şu kilolardan kurtulman dileğiyle tatlım..yeni süpürgen de hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan :)

gunaydin tontis kuslar..
kaptanim diyetisyen cok iyi olmus umarim en kisa surede sağlıkla kurtulursun kilolardan.. ben de isyiyorum ama simdi kime gitsem erken daha diyecek..belki yilbasibdan sonra giderim

Herkese Günaydın !!!!

hafta sonu giremediğim için bayağı bir geri kalmışım ancak okudum,

Luci cim çok geçmiş olsun, umarım ben yazdığımda geçmiştir inşallah

Valla helal olsun Meltem ilk günden itibaren seni takipteyim demiştim, boşa dememişim çokkkk tebrik ediyorum, pastayı da afiyetle ye

Ya arkadaşlar ne güzel ilerledik. Açıkcası bu hafta derece gelmeseydi moralim çok bozulacaktı.belki bırakabilirdim bile ama aksine çok gaza geldim. Artık 55 e kadar tam gaz devam...

Süper bir moral oldu, bu haftaya bende daha da hızlandım, telefona fitwell uygulaması indirdim, hem çalış, hem çocuk, spora vakit ayırabilmem zor oluyor, ama en azından gün aşırı yapıcam

valla ben listeyi beğendim, benim yemeklerim zaten yemek şirketinden 1100 kalorilik diyet olarak hazırlandığından ne çıkarsa onu yiyorum, hafta sonu da aynı şekilde beslenmeye dikkat ediyorum.

kaptancım süper haber, süpürgeni iyi günlerde kullan

diyetisyene başlaman da çok iyi olmuş, tam bir disiplin olacaktır. harika

gunaydin tontis kuslar..
kaptanim diyetisyen cok iyi olmus umarim en kisa surede sağlıkla kurtulursun kilolardan.. ben de isyiyorum ama simdi kime gitsem erken daha diyecek..belki yilbasibdan sonra giderim
saolasın tatlım sen yılbaşında başlayabilirsin ben ilk doğumdan sonra oğlum 4 aylıkken başlamıştım diyetisyen hem oğlumun kilosunu hem benimkini takip ediyordu o yüzden güzel bir takipti 6 ayda 25 kg vermiştim dengeli beslenme ile
şu anda da diyetisyen 1400 cal lik bir liste verdi bu hafta bozma bakalım ne kadar sürede gidecek ona karar verelim dedi şimdilik iyi gidiyor

1. Kategori YEMEK
şeker,hamur işi, cips,kızartma, yağlı şeyler yok

2. Kategori İÇECEK
Şekerli içecekler yok, günlük en az 2 lt su

3. Kategori SPOR
günde en az 1 saat spor
herkes maalesef günde 1 saat spor yapamayabilir biraz fazla bir miktar ama toplamda haftada mesela 3-4 saat diyebiliriz

4. Kategori TAKIM PSİKOLOJİSİ
herkes birbirine destek olacak kavga etmek yok.yanlışlar tatlı bir dille söylenecek.

5.Kategori MENÜ LİSTESİ
günlük en geç saat 23:00 a kadar bildirilecek. Takım arkadaşları listeye müdahale edebilir yanlışları uyarabilir.
ertesi sabah da bildirilebilir menüleri akşam girmek problem olabilir
6. Kategori FORUMA KATILIM
günlük en az 5 mesaj (günaydın- nasılsınız- yapılanlar- menü- iyi geceler)

7.Kategori TARTI
Günlük disiplinli bir şekilde en az 100-150 gr verilmeli ve bu diğer gün sabah paylaşılmalı.digital baskülü olmayanlar haftalık bildirim yapıcak.en geç cuma 12:00 ye kadar.
günlük tartılmak pek tavsiye edilen bişey değil tatlım diyetisyenler bile haftada 1 den fazla tartılmayın diyor bunu ptesi ve cuma olarak değiştirebiliriz haftasonu cozutmaları olursa bir an önce önlem alınsın diye
8.Kategori TAKIM KURALI
2 hafta üst üste kilo veremeyen arkadaşımız takımdan çıkartılacak. Mezun olunca kilo koruma adı altında beraber olunabilir.
bu çok ağır bir kural daha önce biz takım olarak bunu 3 hafta demiştik ve işin garip yanı o dönemki kaptanımız verememişti takımdan çıkartılma değil ama uyarı ve ceza verilebilir eğer 1ay içinde veremezse takımdan çıkartma olabilir
Arkadaşlar değiştire değiştire bu hale geldi. Ama pazartesi başlayalım diyorum. Siz eksikleri yine yazın akşam 22:00 ye kadar tamamlayalım ve pazartesi başlayalım diyorum ne dersiniz?

benim aklıma gelenler bunlar sizler ne dersiniz?

Kızlar merhaba.
Nasılsınız?
Son zamanlarda sürekli yorgunum, buna bir çözüm önerisi olan var mı?
Bu arada sporumu yaptım sabah. 3 mil :)

Kızlar merhaba.
Nasılsınız?
Son zamanlarda sürekli yorgunum, buna bir çözüm önerisi olan var mı?
Bu arada sporumu yaptım sabah. 3 mil :)
canım sen zaten çok yoruldun son zamanlarda yalnız benim sana önerim şu sonuçlarından sonra özel bir diyetisyene gitmen çok az sağlıksız besleniyorsun bence hem mevsimsel hem koşturmadan kaynaklı hem de beslenmeden dolayı yorgunsun tatlım

Kaptanım, sonuçlarım çıktı.
Tiroidim sorunlu. Bir de iyi kolestrolüm yüksek çıktı.
Eşimin işi nedeni ile ilçedeyiz şu an. Açıkçası biraz zor geliyor gitmek ama haklısın sanırım ihmal etmemem lazım kaptanım.
Dediğin gibi hepsinin etkisi var. Bugün kalkmak dahi istemedim. İnan yetiştirilecek işlerim olmamış olsa, akşama kadar kalkmazdım. En azından, doktora gidene kadar enerjimi yükseltecek bir şeyler bulabilsem çok iyi olacak.

canım bağışıklık sistemini güçlendirecek bişeyler yapman lazım olmazsa takviye vitamin falan al

canım bağışıklık sistemini güçlendirecek bişeyler yapman lazım olmazsa takviye vitamin falan al

Pharmaton vardı bir aralar. Ne zaman onu kullansam, midem bulanıyordu. Kullanmayı pek istemiştim bir aralar. Olmazsa bir supradyn falan alayım da başlayayım kaptanım.

kızlar günaydınlarrrr...hastalığım devam etmekte buna rağmen attım kendimi parkuruma 10.457 adım atarak geldim eve, girdim mutfağa herhalde bi 10 bin adım da mutfakta atmışımdır karnabahar,kabak vs yapılabilecek tüm diyet sebze yemeklerimi yaptım, tavuğumu haşladım salatamı hazırladım dolaba koydum :) sıra bu hafta istikrarlı bir biçimde yapılanları tüketmekte...hastalıktan mıdır bilmem ben de çok halsizim. kötü öksürüyorum ve burun akıntısı, boğaz şiş hala reglim geldi gelecek...öfff....

Pharmaton vardı bir aralar. Ne zaman onu kullansam, midem bulanıyordu. Kullanmayı pek istemiştim bir aralar. Olmazsa bir supradyn falan alayım da başlayayım kaptanım.
canım tiroid de çok halsizlik yapıyormuş annemde çıktı ya, kadın zaten uzun zamandır hiç halim yok diyordu, ondan olabilir seninde

Harikasın Lucim ama bak hastasın. Hasta hasta devam edip, iyice kötü oluverme sonradan.

canım tiroid de çok halsizlik yapıyormuş annemde çıktı ya, kadın zaten uzun zamandır hiç halim yok diyordu, ondan olabilir seninde

Lucim olabilir ama tiroid var diye ben hep böyle mi olacağım ki
Bildiğin yorgunluktan mutsuzum. Zaten dayanamıyorum, akşam 20 gibi 1 saat uyuyorum televizyonun karşısında. Sabah da erken kalkmıyorum.

hayır tabi ki tatlım yaaa vardır elbet bi çözümü ama detaylı bi tetkikten mi geçmeli?

hayır tabi ki tatlım yaaa vardır elbet bi çözümü ama detaylı bi tetkikten mi geçmeli?
Lucim, haziran ayında, çok detaylı tahlillerim oldu. Bakılabilecek her şeye baktı endokrin doktoru. Yakında da genel testlerimi yaptırdım. Bu kadar kısa sürede bir şey çıkar mı açıkçası pek zannetmiyorum. Normalde de çok çabuk yoruluyorum, uykusuzluğa dayanamıyorum zaten. Hep şikayet ediyordum ama şu son günlerde iyice zorlanıyorum. Biraz yoğunluğum var. Onunla da alakası vardır ama dayanmak istiyorum. Eşim, 2 saat uyku ile işe gitti. Konuştuk, nasılsın var mı uykun diyorum, yok diyor. Ben ondan sonra kaç saat uyudum hala aynıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…