- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.221
Oh oh ne güzel canım yasüüperrrr, ben başladım bile :) sadece 2 gün spor kısmına uyamayacağım şu gribi atlatmam lazım... gerçi yarına atlatmış olursam atarım kendimi yollarakaptanımızda gelsin okusun, onaylasın yarın başlayalım inşallah
Ya yok canım ya gir bu hafta.bende regl oldum artık bu hafta az vericez artık olsun.pazar sessizliğiidşündüm de bu hafta alma kaptancım listeye beni 15 inde regl olacağım şiş olurum bu hafta ben, ortalamayı düşürmeyeyim haftaya girerim hem bi deneme haftası olsun bu hafta
Ay canım ya teşekkür ederim. Evet lahanayı bende severim canım.O da takım ruhu işte Meltemcim ama başarın çok büyük.
Eline sağlık Meltemcim. Gayet güzel bir liste olmuş.
Afiyet olsun. Lahana sarmasını da nasıl severim.
Lucim, maşallah iyileştin mi sen?
Nazar değmesin.
Sitemi de şereflendirmişsin, çok hoşuma gitti okuyunca.
6 ay tekrar listeye girme süresi tatlım, geçmiş midir senin o kadar hiç çıkaramadım.
Afiyet olsun canım.Nasılsınız kızlar?
Umarım herkes iyidir.
Saat 12'ye kadar uyudum bugün.
Hep uykulu kalkıyordum kaç gündür.
Hoş gece de 5 gibi uyudum da.
Güzel bir kahvaltı yaptık, bugün 2 öğün olacak gibi bizim.
Hatta ben salata ile de tamamlayabilirim akşamı.
Acıkamadım hala.
selam kızlar. .off oyle uykum var k anlatamam. .buyuk kuxumun ateşi çıktı canim sıkıldı az once baktim boğaz enf var.
babasi eczaneden antibiyotik aldi basliycam uyaninca..insallah minik kuzuma gecmez yaa..
Afiyet olsun canım.bugunki menum
sabah:2 dilim peynir donates biber dereotu 1 yumurta 1 krep yağsız
ara-ogle ceyrek simit 1 kase patlamus mısır 1 batdak kayisi suyu
aksam yarim karniyarik yarim dilim ekmek minik bir dilim biskuvoli pasta
su3 lt
malum dışarı ciktik cocuk ateslendi yemek cok duzrnsiz oldu
Tamam kaptancım sen listeyi düzelt başlarız hep birlikte.diyetisyen olayına çok sevindim mükemmel olmuş.hadi tam gaz ilerlicez kimse geçemicek bizi...hepimiz mezun olucaz bu takımdan...Iyi akşamlar kızlar
Meltem canım liste çok güzel ama çok sıkı bacım detaylı önerilerimi ve değişimlerimi yarın işyerinden yazarım
Lucim 6 ayın dolmasına az kaldı ama sen listede gibi bildirim yaparsın
Cumbo cüm senin menülerde düzene girdi tatlım kızına da geçmiş olsun inş ufaklığa geçmez
Kızlar süpürge dyson aldım bugün evi süpürdük anam ne pisöişim dedim yaa küçük tozları bile aldı
Süprizime gelince dün diyetisyene başladım ilk cuma gün gittim 1 saatten fazla konuştuk jübileni yap dedi bende öyle deyince abarttıkça abarttım 1 günde 1 kg aldım şimdi onun verdiği listeye göre beslenecrğim yaklaşık 1,5 senelik bir program ben 65 yeter dedim ama seni 56 ya indireceğim dedi en az 3 ay kg almadığın zaman işimiz bitecek dedi bana göre çok fazla bir menü verdi şimdilik sporda yok devamı sonra gelecek bana beslenme koçluğu yapacak bu haftaki kilo verme durumuna göre ne kadar sürede bu kg ya ineceğimi söyleyecek benden haberler bu kadar
hem de nasil insan koklamaya doyamiyor...anne sütü alıyor ona güveniyorum. .
bugunki menum
sabah:2 dilim peynir donates biber dereotu 1 yumurta 1 krep yağsız
ara-ogle ceyrek simit 1 kase patlamus mısır 1 batdak kayisi suyu
aksam yarim karniyarik yarim dilim ekmek minik bir dilim biskuvoli pasta
su3 lt
malum dışarı ciktik cocuk ateslendi yemek cok duzrnsiz oldu
Iyi akşamlar kızlar
Meltem canım liste çok güzel ama çok sıkı bacım detaylı önerilerimi ve değişimlerimi yarın işyerinden yazarım
Cumbo cüm senin menülerde düzene girdi tatlım kızına da geçmiş olsun inş ufaklığa geçmez
Kızlar süpürge dyson aldım bugün evi süpürdük anam ne pisöişim dedim yaa küçük tozları bile aldı
Süprizime gelince dün diyetisyene başladım ilk cuma gün gittim 1 saatten fazla konuştuk jübileni yap dedi bende öyle deyince abarttıkça abarttım 1 günde 1 kg aldım şimdi onun verdiği listeye göre beslenecrğim yaklaşık 1,5 senelik bir program ben 65 yeter dedim ama seni 56 ya indireceğim dedi en az 3 ay kg almadığın zaman işimiz bitecek dedi bana göre çok fazla bir menü verdi şimdilik sporda yok devamı sonra gelecek bana beslenme koçluğu yapacak bu haftaki kilo verme durumuna göre ne kadar sürede bu kg ya ineceğimi söyleyecek benden haberler bu kadar
günaydın kızlarrr...feci hastayım.grip olmuşumboğazım şiş, kulaklarım bile tıkalı hemen viks, acılı tarhana ve teraflu 3 lüsüne sarılıp battaniyeme sarmalanıp kurtulmaya çalışıyorum ama hiç keyfim yok bugünnn
Arkadaşlar bu hafta 1. olmuşuz maşallah bize. Haftaya da 1. olmamız lazım artık 2. liği düşünemeyiz.
Ben bugün kayınvalideme yardıma gidiyorum. Misafir gelicekmiş. Akşam yazarım artık yorum. Bu sabah 150 gr vermişim.bugünün şerefine pasta yemeği düşünüyorum. İnce bir dilim sadece.herkesi öptüm
Ya arkadaşlar ne güzel ilerledik. Açıkcası bu hafta derece gelmeseydi moralim çok bozulacaktı.belki bırakabilirdim bile ama aksine çok gaza geldim. Artık 55 e kadar tam gaz devam...
1. Kategori YEMEK
şeker,hamur işi, cips,kızartma, yağlı şeyler yok
2. Kategori İÇECEK
Şekerli içecekler yok, günlük en az 2 lt su
3. Kategori SPOR
günde en az 1 saat spor
4. Kategori TAKIM PSİKOLOJİSİ
herkes birbirine destek olacak kavga etmek yok.yanlışlar tatlı bir dille söylenecek.
5.Kategori MENÜ LİSTESİ
günlük en geç saat 23:00 a kadar bildirilecek. Takım arkadaşları listeye müdahale edebilir yanlışları uyarabilir.
6. Kategori FORUMA KATILIM
günlük en az 5 mesaj (günaydın- nasılsınız- yapılanlar- menü- iyi geceler)
7.Kategori TARTI
Günlük disiplinli bir şekilde en az 100-150 gr verilmeli ve bu diğer gün sabah paylaşılmalı.digital baskülü olmayanlar haftalık bildirim yapıcak.en geç cuma 12:00 ye kadar.
8.Kategori TAKIM KURALI
2 hafta üst üste kilo veremeyen arkadaşımız takımdan çıkartılacak. Mezun olunca kilo koruma adı altında beraber olunabilir.
Arkadaşlar değiştire değiştire bu hale geldi. Ama pazartesi başlayalım diyorum. Siz eksikleri yine yazın akşam 22:00 ye kadar tamamlayalım ve pazartesi başlayalım diyorum ne dersiniz?
Iyi akşamlar kızlar
saolasın tatlım sen yılbaşında başlayabilirsin ben ilk doğumdan sonra oğlum 4 aylıkken başlamıştım diyetisyen hem oğlumun kilosunu hem benimkini takip ediyordu o yüzden güzel bir takipti 6 ayda 25 kg vermiştim dengeli beslenme ilegunaydin tontis kuslar..
kaptanim diyetisyen cok iyi olmus umarim en kisa surede sağlıkla kurtulursun kilolardan.. ben de isyiyorum ama simdi kime gitsem erken daha diyecek..belki yilbasibdan sonra giderim
canım sen zaten çok yoruldun son zamanlarda yalnız benim sana önerim şu sonuçlarından sonra özel bir diyetisyene gitmen çok az sağlıksız besleniyorsun bence hem mevsimsel hem koşturmadan kaynaklı hem de beslenmeden dolayı yorgunsun tatlımKızlar merhaba.
Nasılsınız?
Son zamanlarda sürekli yorgunum, buna bir çözüm önerisi olan var mı?
Bu arada sporumu yaptım sabah. 3 mil :)
canım sen zaten çok yoruldun son zamanlarda yalnız benim sana önerim şu sonuçlarından sonra özel bir diyetisyene gitmen çok az sağlıksız besleniyorsun bence hem mevsimsel hem koşturmadan kaynaklı hem de beslenmeden dolayı yorgunsun tatlım
canım bağışıklık sistemini güçlendirecek bişeyler yapman lazım olmazsa takviye vitamin falan al
canım tiroid de çok halsizlik yapıyormuş annemde çıktı ya, kadın zaten uzun zamandır hiç halim yok diyordu, ondan olabilir senindePharmaton vardı bir aralar. Ne zaman onu kullansam, midem bulanıyordu. Kullanmayı pek istemiştim bir aralar. Olmazsa bir supradyn falan alayım da başlayayım kaptanım.
kızlar günaydınlarrrr...hastalığım devam etmektebuna rağmen attım kendimi parkuruma 10.457 adım atarak geldim eve, girdim mutfağa herhalde bi 10 bin adım da mutfakta atmışımdır karnabahar,kabak vs yapılabilecek tüm diyet sebze yemeklerimi yaptım, tavuğumu haşladım salatamı hazırladım dolaba koydum :) sıra bu hafta istikrarlı bir biçimde yapılanları tüketmekte...hastalıktan mıdır bilmem ben de çok halsizim. kötü öksürüyorum ve burun akıntısı, boğaz şiş hala reglim geldi gelecek...öfff....
canım tiroid de çok halsizlik yapıyormuş annemde çıktı ya, kadın zaten uzun zamandır hiç halim yok diyordu, ondan olabilir seninde
Harikasın Lucim ama bak hastasın. Hasta hasta devam edip, iyice kötü oluverme sonradan.
Lucim olabilir ama tiroid var diye ben hep böyle mi olacağım ki
Bildiğin yorgunluktan mutsuzum. Zaten dayanamıyorum, akşam 20 gibi 1 saat uyuyorum televizyonun karşısında. Sabah da erken kalkmıyorum.
Lucim, haziran ayında, çok detaylı tahlillerim oldu. Bakılabilecek her şeye baktı endokrin doktoru. Yakında da genel testlerimi yaptırdım. Bu kadar kısa sürede bir şey çıkar mı açıkçası pek zannetmiyorum. Normalde de çok çabuk yoruluyorum, uykusuzluğa dayanamıyorum zaten. Hep şikayet ediyordum ama şu son günlerde iyice zorlanıyorum. Biraz yoğunluğum var. Onunla da alakası vardır ama dayanmak istiyorum. Eşim, 2 saat uyku ile işe gitti. Konuştuk, nasılsın var mı uykun diyorum, yok diyor. Ben ondan sonra kaç saat uyudum hala aynıyım.hayır tabi ki tatlım yaaa vardır elbet bi çözümü ama detaylı bi tetkikten mi geçmeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?