- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.281
Hadi ya süper canım. Benim eşim kandırıkçıdır ben böyle bir şeye heveslensem benden olmadık zor yemekler ister.ama ben diyet yapmasam senin şu paket sistemini yapsak mı aceba der.evet canım, en büyük heyecanım acaba bugün ne varmış menümde diye incelemek
Geçmiş olsun canım ama kendine çok yükleniyorsun üzülüyorum ya.kaptanın listesini göremiyorum.hangi foto istiyosun?günaydın kızlarrr...gribi atlatamadım bi türlü yaaaa(( sabah kalktım yine attım kendimi yollara 12.055 adım olmuş bugün, aletli jimnastik de yaptım döndüm. bir kaç güün işlerim yoğn ama pc başındayım buralarda olacağım..kaptanın menüsünü paylaştım ve ben görüyorum ama sizler neden gremediniz anlayamadım. biri bana resim paylaşmayı anlatsa ya yeniden acaba yanlış yapptığım bir şey mi var?
canım kaptanın fotosunu yeniden yükleyeyim dedim ama nasıl yüklüyorsunuz siz?Geçmiş olsun canım ama kendine çok yükleniyorsun üzülüyorum ya.kaptanın listesini göremiyorum.hangi foto istiyosun?
Canım ben normal dosya yükle diyorum.canım kaptanın fotosunu yeniden yükleyeyim dedim ama nasıl yüklüyorsunuz siz?
Wuw sabah motivasyonuaaaa bu arada sabah spor yaptığım yerde tanıştığım bir bey var, dedi ki kaç kilo verdin son 2 ayda...ben de vermedim hatta aldım 1-2 kilo dedim ama adam dedi ki bana çok inceldin 2 ayda yağ oranın oldukça azalmış görünüyor dediiii...hehehe bu da beni pek bi sevindirik etti
Bak burada dosya yükle butonu var ona basıyorum. Sende yok mu?canım kaptanın fotosunu yeniden yükleyeyim dedim ama nasıl yüklüyorsunuz siz?
Ok kaptankızlar sanırım foto aktarmada bir sorun oldu bende resimleri pc ye atamadığım için luciden yardım istemiştim neyse yarın kabloyu getireyim olmazsa bu arada lucim yürüme dedik yaaa hastalığı iyice ilerleteceksin
Evet şimdi geldi wuuw wuuwoldu galiba yaa..ben resim ekleden eklemeye çalışıyordum...kaptancım sen bana akşam yürüme dedin sabah değil..bu arada regl olmuşum ben de bu tartı sabah neden 71 çıktı diyordum yaaa((
Evet güzel bir menü olmuş. Kefir hiç içmedim hayatımda denicem.yükledim kiiiii.... teşekkürler meltemcim
Tamam ben gördüm kaptancım inşallah güzel kilolar vericeksin.menün çok güzel.cepten denedim fotonun url sini istiyor cepten yükleyemiyorum
Gıda hassasiyeti diye bir şey var canım. Ama testin adını tam bilmiyorum.Komşumuz yaptırmıştı ona sorayım bi ara...yav kızlar bi arkadaşım uzun sredir diyet yapıyor ve kilo veremiyordu bi diyetisyene gitti diyetisyen ona kan testi falan yaptıktan sonra domates, salça, nar ekşisi falan yeme asla kilo vereceksin demiş ve arkadaşm domates, salça yemeden 1 ayda 5 kg verdi kan grubuna göre beslenmemi bu nedir yaa? ben de domatessiz yaşamııyorum resmen
Güzel canım iyileşirsin en kısa zamanda inşallah canım
menün cok guzelmis
bütün gün bişey yememissin ..Leslie yapmissin harika
gunaydin canlaaaarr
takimin oburu benim galiba..insanincani herseyi ceker mi yaa..hamileyken bu kadar asermedim valla.
dunki menum sacmasapan oldu ama yazayim
sabah1 ev poğaçasi kiymali yumurta 1dilim peynir dereotu domates
öğle: 1 cay bardagi ksbak çekirdeği 1 cay bardagi üzüm
ara:1 kase nesfit
aksam:3 yemek kaşığı z.yagli kabak, 3 yemek kaşığı z.yagli yesil fasulye2 kaşık yogurt 1 tane minik pirzola1 dilim ekmek
ara 3-5tane üzüm esim zorla tikti
aksam yemegi cok gibi gorunse de bebegi emzir oglani yedir derjen 2 saat icibde yedim bunlari
su 3 lt
Yemek az bile sen emziriyorsun.çocuk var ama ufak ufak spor yap. Yoksa bi bakıyorsun hamburger gibi dolaşıyorsun etrafta...
canım geçmiş olsun, menünde süper olmuş, öğle menüsü uyku olmuş galiba
kızlar dünkü menümü yazıyım
sabah: lor peyniri, kayısı reçeli (diyabetik) domates salatalık 1 dilim esmer ekmek
ara : çilekli yoğurt
öğle : kepekli soğuk makarna salatası
ara: yeşil sebzeli kepekli krep (çeyrek miktar)
akşam : 2 yemek kaşığı pilav + 2 yemek kaşığı dana kuşbaşı
günaydın kızlarrr...gribi atlatamadım bi türlü yaaaa(( sabah kalktım yine attım kendimi yollara 12.055 adım olmuş bugün, aletli jimnastik de yaptım döndüm. bir kaç güün işlerim yoğn ama pc başındayım buralarda olacağım..kaptanın menüsünü paylaştım ve ben görüyorum ama sizler neden gremediniz anlayamadım. biri bana resim paylaşmayı anlatsa ya yeniden acaba yanlış yapptığım bir şey mi var?
aaaa bu arada sabah spor yaptığım yerde tanıştığım bir bey var, dedi ki kaç kilo verdin son 2 ayda...ben de vermedim hatta aldım 1-2 kilo dedim ama adam dedi ki bana çok inceldin 2 ayda yağ oranın oldukça azalmış görünüyor dediiii...hehehe bu da beni pek bi sevindirik etti
cepten denedim fotonun url sini istiyor cepten yükleyemiyorum
oldu galiba yaa..ben resim ekleden eklemeye çalışıyordum...kaptancım sen bana akşam yürüme dedin sabah değil..bu arada regl olmuşum ben de bu tartı sabah neden 71 çıktı diyordum yaaa((
yav kızlar bi arkadaşım uzun sredir diyet yapıyor ve kilo veremiyordu bi diyetisyene gitti diyetisyen ona kan testi falan yaptıktan sonra domates, salça, nar ekşisi falan yeme asla kilo vereceksin demiş ve arkadaşm domates, salça yemeden 1 ayda 5 kg verdi kan grubuna göre beslenmemi bu nedir yaa? ben de domatessiz yaşamııyorum resmen
Ne yaptın canım ?Nazar değdirmeyeyim kendime ama bugün daha iyiyim Meltemcim.
Yiyemedim cumbocum uyuyacağım diye :)
Senin bebeğin emiyor, yiyeceksin tabi. Afiyet olsun. Bir de emzirirken de aşerme olur diye duymuştum bilmem doğru mudur
Benzetmenin güzelliğine bak
En sevdiğim yemek olsa, dün öyle bir öğün yerine geçmezdi Güneşcim.
Pek güzel yine menün.
Bu paket olayı nedir şekerim?
Yavrum, o kadar yorgunluğa nasıl iyileşeceksin sen.
Biraz kendine dikkat etsene yahu.
Elbette olacak Lucim.
O kadar hareket ediyorsun, spor yapıyorsun.
Tartı göstermese, ölçülerin gösterir.
Hatta aynı ölçüde bile olsan, fit durursun.
Önemli olan da o zaten.
Kaptanım, cidden baya dolu dolu bir menün var.
Ne durumda şu an kilon?
Nedeni belli Lucim.
Su dolmuş vücudun.
Gıda intolerans testi diye geçiyor Lucim.
Kimi gıdalar, bazı kişiler üzerinde iyi etkiler yapmıyor.
Sende domates olacak diye birşey yok bunda.
Değişiyor.
Hatta genelde, yoğurt, süt grubu olurmuş.
Ne yaptın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?