Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım, en büyük heyecanım acaba bugün ne varmış menümde diye incelemek
Hadi ya süper canım. Benim eşim kandırıkçıdır ben böyle bir şeye heveslensem benden olmadık zor yemekler ister.ama ben diyet yapmasam senin şu paket sistemini yapsak mı aceba der.
Menü tarifleri yazıyor mu canım ?

günaydın kızlarrr...gribi atlatamadım bi türlü yaaaa(( sabah kalktım yine attım kendimi yollara 12.055 adım olmuş bugün, aletli jimnastik de yaptım döndüm. bir kaç güün işlerim yoğn ama pc başındayım buralarda olacağım..kaptanın menüsünü paylaştım ve ben görüyorum ama sizler neden gremediniz anlayamadım. biri bana resim paylaşmayı anlatsa ya yeniden acaba yanlış yapptığım bir şey mi var?

Geçmiş olsun canım ama kendine çok yükleniyorsun üzülüyorum ya.kaptanın listesini göremiyorum.hangi foto istiyosun?

Eklentiler

• image.webp
    125,2 KB · Görüntüleme: 46
aaaa bu arada sabah spor yaptığım yerde tanıştığım bir bey var, dedi ki kaç kilo verdin son 2 ayda...ben de vermedim hatta aldım 1-2 kilo dedim ama adam dedi ki bana çok inceldin 2 ayda yağ oranın oldukça azalmış görünüyor dediiii...hehehe bu da beni pek bi sevindirik etti

canım kaptanın fotosunu yeniden yükleyeyim dedim ama nasıl yüklüyorsunuz siz?
Canım ben normal dosya yükle diyorum.
Wuw sabah motivasyonu

kızlar sanırım foto aktarmada bir sorun oldu bende resimleri pc ye atamadığım için luciden yardım istemiştim neyse yarın kabloyu getireyim olmazsa bu arada lucim yürüme dedik yaaa hastalığı iyice ilerleteceksin

oldu galiba yaa..ben resim ekleden eklemeye çalışıyordum...kaptancım sen bana akşam yürüme dedin sabah değil..bu arada regl olmuşum ben de bu tartı sabah neden 71 çıktı diyordum yaaa ((

Eklentiler

• şahnur diyet.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 63
  • şahnur diyet2.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 50
yav kızlar bi arkadaşım uzun sredir diyet yapıyor ve kilo veremiyordu bi diyetisyene gitti diyetisyen ona kan testi falan yaptıktan sonra domates, salça, nar ekşisi falan yeme asla kilo vereceksin demiş ve arkadaşm domates, salça yemeden 1 ayda 5 kg verdi kan grubuna göre beslenmemi bu nedir yaa? ben de domatessiz yaşamııyorum resmen

Gıda hassasiyeti diye bir şey var canım. Ama testin adını tam bilmiyorum.Komşumuz yaptırmıştı ona sorayım bi ara...

Güzel canım iyileşirsin en kısa zamanda inşallah canım

Nazar değdirmeyeyim kendime ama bugün daha iyiyim Meltemcim.

menün cok guzelmis

bütün gün bişey yememissin ..Leslie yapmissin harika

Yiyemedim cumbocum uyuyacağım diye :)

Senin bebeğin emiyor, yiyeceksin tabi. Afiyet olsun. Bir de emzirirken de aşerme olur diye duymuştum bilmem doğru mudur

Yemek az bile sen emziriyorsun.çocuk var ama ufak ufak spor yap. Yoksa bi bakıyorsun hamburger gibi dolaşıyorsun etrafta...

Benzetmenin güzelliğine bak

canım geçmiş olsun, menünde süper olmuş, öğle menüsü uyku olmuş galiba

En sevdiğim yemek olsa, dün öyle bir öğün yerine geçmezdi Güneşcim.

Pek güzel yine menün.
Bu paket olayı nedir şekerim?

Yavrum, o kadar yorgunluğa nasıl iyileşeceksin sen.
Biraz kendine dikkat etsene yahu.

Elbette olacak Lucim.
O kadar hareket ediyorsun, spor yapıyorsun.
Tartı göstermese, ölçülerin gösterir.
Hatta aynı ölçüde bile olsan, fit durursun.
Önemli olan da o zaten.

cepten denedim fotonun url sini istiyor cepten yükleyemiyorum

Kaptanım, cidden baya dolu dolu bir menün var.
Ne durumda şu an kilon?

oldu galiba yaa..ben resim ekleden eklemeye çalışıyordum...kaptancım sen bana akşam yürüme dedin sabah değil..bu arada regl olmuşum ben de bu tartı sabah neden 71 çıktı diyordum yaaa ((

Nedeni belli Lucim.
Su dolmuş vücudun.

Gıda intolerans testi diye geçiyor Lucim.
Kimi gıdalar, bazı kişiler üzerinde iyi etkiler yapmıyor.
Sende domates olacak diye birşey yok bunda.
Değişiyor.
Hatta genelde, yoğurt, süt grubu olurmuş.

Ne yaptın canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…