- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.301
Nazar değdirmeyeyim kendime ama bugün daha iyiyim Meltemcim.
Yiyemedim cumbocum uyuyacağım diye :)
Senin bebeğin emiyor, yiyeceksin tabi. Afiyet olsun. Bir de emzirirken de aşerme olur diye duymuştum bilmem doğru mudur
Benzetmenin güzelliğine bak
En sevdiğim yemek olsa, dün öyle bir öğün yerine geçmezdi Güneşcim.
Pek güzel yine menün.
Bu paket olayı nedir şekerim?
Yavrum, o kadar yorgunluğa nasıl iyileşeceksin sen.
Biraz kendine dikkat etsene yahu.
Elbette olacak Lucim.
O kadar hareket ediyorsun, spor yapıyorsun.
Tartı göstermese, ölçülerin gösterir.
Hatta aynı ölçüde bile olsan, fit durursun.
Önemli olan da o zaten.
Kaptanım, cidden baya dolu dolu bir menün var.
Ne durumda şu an kilon?
Nedeni belli Lucim.
Su dolmuş vücudun.
Gıda intolerans testi diye geçiyor Lucim.
Kimi gıdalar, bazı kişiler üzerinde iyi etkiler yapmıyor.
Sende domates olacak diye birşey yok bunda.
Değişiyor.
Hatta genelde, yoğurt, süt grubu olurmuş.
canım gıda intolerans testini biliyorum o değil sadece kan testi yaparak söylemiş. o test oldukça yüksek fiyatlı biliyorum bu devlet hastanesinde kan testi üzerine tavsiyede bulunmş...
sordum canım vücudunun yağa ihtiyacı var ve baklagil tüketmen lazım bol bol demiş...o da bol z.yağı falan yemiş 1 ay sadece dediklerini yememiş ve kilo vermiş... bu kadar söyledi..biz hanımlar pek severiz kilo verme konusunda sır tutmayı :)Ciddi misin Lucim?
Çok ilginçmiş. Sordun mu kendisine ayrıntılarını? Anlatmamış mı doktor?
Ooo çok iyi canım. Baya iyi ilerliyorsun.Meltemcim, kaç gündür toplayamıyordum ya kendimi, o açıdan iyiyim ama sporumu da yaptım :) Hadi arada onu da söyleyivereyim
sordum canım vücudunun yağa ihtiyacı var ve baklagil tüketmen lazım bol bol demiş...o da bol z.yağı falan yemiş 1 ay sadece dediklerini yememiş ve kilo vermiş... bu kadar söyledi..biz hanımlar pek severiz kilo verme konusunda sır tutmayı :)
Ooo çok iyi canım. Baya iyi ilerliyorsun.
Evet canım evet harikasın devam et. Sen bana göre çok güçlü bir yapıya sahipsin gibi geliyor ve en kısa zamanda çabucak kilo vericeksin...Lucim, herkes öyle değil valla :)
Bize baksana. Aaa o öyleymiş, bu böyleymiş diye diye.
Bu hatun, sakın domates yiyerek kilo verip, seni yanıltmak için yapmasın :)
En azından, ufaktan düzene girmeye başladım Meltemcim. Kahvaltıyı atlardım genelde, bugün kahvaltı yaptım. Hoş öğle yemeği gibi oldu da geç kalkınca.
Evet canım evet harikasın devam et. Sen bana göre çok güçlü bir yapıya sahipsin gibi geliyor ve en kısa zamanda çabucak kilo vericeksin...
Arkadaşlar ben çıkıyorum
Çocuk uyandı onu kayınvalideye bırakıcam ve spora gidiyorum. Artık 10-15 km koşucam. bugün bir şey denicem bakalım...artık yavaş yavaş kas yapmaya başlıcam.öptüm gece konuşuruz
bugun kosu bandini sildim bi gusel..utum var yemek yapixam..sipam izin verirse bugun olmazsa yarin sabah badliyoruuummYemek az bile sen emziriyorsun.çocuk var ama ufak ufak spor yap. Yoksa bi bakıyorsun hamburger gibi dolaşıyorsun etrafta...
oooo super valla iyice gaza geldin di miaaaa bu arada sabah spor yaptığım yerde tanıştığım bir bey var, dedi ki kaç kilo verdin son 2 ayda...ben de vermedim hatta aldım 1-2 kilo dedim ama adam dedi ki bana çok inceldin 2 ayda yağ oranın oldukça azalmış görünüyor dediiii...hehehe bu da beni pek bi sevindirik etti
oldu oldu..cok befendim listeyi..regl zamani benim 1,5 -2 kilo fazlam olur..oldu galiba yaa..ben resim ekleden eklemeye çalışıyordum...kaptancım sen bana akşam yürüme dedin sabah değil..bu arada regl olmuşum ben de bu tartı sabah neden 71 çıktı diyordum yaaa((
neye gire dedi acaba..kan grubumu acaba..yav kızlar bi arkadaşım uzun sredir diyet yapıyor ve kilo veremiyordu bi diyetisyene gitti diyetisyen ona kan testi falan yaptıktan sonra domates, salça, nar ekşisi falan yeme asla kilo vereceksin demiş ve arkadaşm domates, salça yemeden 1 ayda 5 kg verdi kan grubuna göre beslenmemi bu nedir yaa? ben de domatessiz yaşamııyorum resmen
canım gıda intolerans testini biliyorum o değil sadece kan testi yaparak söylemiş. o test oldukça yüksek fiyatlı biliyorum bu devlet hastanesinde kan testi üzerine tavsiyede bulunmş...
nirdeymis bu diyeyisyen biz de gidak onaaasordum canım vücudunun yağa ihtiyacı var ve baklagil tüketmen lazım bol bol demiş...o da bol z.yağı falan yemiş 1 ay sadece dediklerini yememiş ve kilo vermiş... bu kadar söyledi..biz hanımlar pek severiz kilo verme konusunda sır tutmayı :)
heyyy masallah 15 km mi...hadi iyi sporlar sana..yakinda olmpiyatlara katilirsin senArkadaşlar ben çıkıyorum
Çocuk uyandı onu kayınvalideye bırakıcam ve spora gidiyorum. Artık 10-15 km koşucam. bugün bir şey denicem bakalım...artık yavaş yavaş kas yapmaya başlıcam.öptüm gece konuşuruz
oldu oldu..cok befendim listeyi..regl zamani benim 1,5 -2 kilo fazlam olur..
neye gire dedi acaba..kan grubumu acaba..
heyyy masallah 15 km mi...hadi iyi sporlar sana..yakinda olmpiyatlara katilirsin sen...
luci arada bi eserler bende boyarım fena olmazdı ama bi sefer yanlış boya almıştım çok koyu olmuştu düzeltemeyince röfle attırdım :) güle güle kullan yeni saçlarınıkızlaaar bu arada bi delilik yapıp evde saçımı bilmeden-gözümü karartarak boyadımmm... ben kızıl ve tonlarını çok seviyorum ama kuaför bi türlü istediğim rengi vermiyordu..ben de 2 ayrı boya alıp karıştırdım kafama göre ve boyadım :) ohhh mis gibi istediğim rengi elde ettim. cahil cesareti işte :)
teşekkr ederim canım ben ara ara boyuyorum evde bitkisel olsun kuafördekiler yıpratıyor diye...ama ilk defa iki renk karıştırdım pek hoşuma gitti. bi daha ki sefere 3 renk karıştıracağım ay ne zevkliymiş böyle saç boyamak :)luci arada bi eserler bende boyarım fena olmazdı ama bi sefer yanlış boya almıştım çok koyu olmuştu düzeltemeyince röfle attırdım :) güle güle kullan yeni saçlarını
luci-liu .!.:kızlaaar bu arada bi delilik yapıp evde saçımı bilmeden-gözümü karartarak boyadımmm... ben kızıl ve tonlarını çok seviyorum ama kuaför bi türlü istediğim rengi vermiyordu..ben de 2 ayrı boya alıp karıştırdım kafama göre ve boyadım :) ohhh mis gibi istediğim rengi elde ettim. cahil cesareti işte :)
kızlar kusura bakmayın yaa işler çok yoğun şubede sadece ben varım o yüzden sürekli bir koşusturma hali
lucim bu sefer olmuş tatlım liste eline sağlık
meltemcim ben kefiri seviyorum ama hazır değil kendi imalatım olacak şu an elimde mayası olmadığı için yapamıyorum en kısa sürede maya alacağım
hm cim canım listem dolu dolu evet bakalım işe yarayacakmı şu an cuma sabahki kg dan daha düşükteyim bakalım haftasonuana kadar nasıl olacak
cumbom hadi bakalım gazan mübarek olsun koşu bandında
meltem canım kayınvalde bakıyormu bebeye sen onu geçtin bi de üstüne spora gidecen ya:)
Arada iyidir öyle cesaret Lucim.
Ben de, kuaförde kırık aldırmaktan çok korkuyorum. 2 parmak diyorum, bir bakmışım 1 karış gitmiş. Üzülüyorum sonra. Bir sefer, hadi dedim al makası kendin dene. Artık kırıklarımı kendim alıyorum. Hatta bir ara perşemimi de kendim kesiyordum ama sıkıldım uzattım.
İşte böyle canım soğuk havada deli gibi koşup durdum.burnum aktı walla.Teşekkür ederim meltemcim :)
İyi sporlar dilerim. Bekliyoruz yeni denemenin ayrıntılarını.
Ömrü hayatımda 1 kez lisede 6 km koşusuna katılmıştım.geberdim kan kokusu geldi burnuma...bugun kosu bandini sildim bi gusel..utum var yemek yapixam..sipam izin verirse bugun olmazsa yarin sabah badliyoruuumm
oooo super valla iyice gaza geldin di mi
oldu oldu..cok befendim listeyi..regl zamani benim 1,5 -2 kilo fazlam olur..
neye gire dedi acaba..kan grubumu acaba..
nirdeymis bu diyeyisyen biz de gidak onaaa
heyyy masallah 15 km mi...hadi iyi sporlar sana..yakinda olmpiyatlara katilirsin sen
...
Ooooooww ne cesaret ya ben hayatta öyle bir şey yapamam.eline sağlık canım benim.kızlaaar bu arada bi delilik yapıp evde saçımı bilmeden-gözümü karartarak boyadımmm... ben kızıl ve tonlarını çok seviyorum ama kuaför bi türlü istediğim rengi vermiyordu..ben de 2 ayrı boya alıp karıştırdım kafama göre ve boyadım :) ohhh mis gibi istediğim rengi elde ettim. cahil cesareti işte :)
Ooo sanki o doğurdu öyle çok seviyor ki anlatamam.zaten yemeğimi yapar genelde, temizlikçimi gönderir, bebeğe bakar çok iyi biri.ama bende onunla çok ilgilenirim.a dan z ye tüm hobileriyle ilgilenirim dinlerim güldürürüm sinemaya gideriz falan filan...zaten benim çok bakımlı zayıf olmamı ister...kızlar kusura bakmayın yaa işler çok yoğun şubede sadece ben varım o yüzden sürekli bir koşusturma hali
lucim bu sefer olmuş tatlım liste eline sağlık
meltemcim ben kefiri seviyorum ama hazır değil kendi imalatım olacak şu an elimde mayası olmadığı için yapamıyorum en kısa sürede maya alacağım
hm cim canım listem dolu dolu evet bakalım işe yarayacakmı şu an cuma sabahki kg dan daha düşükteyim bakalım haftasonuana kadar nasıl olacak
cumbom hadi bakalım gazan mübarek olsun koşu bandında
meltem canım kayınvalde bakıyormu bebeye sen onu geçtin bi de üstüne spora gidecen ya:)
Çok güzel canım bravolucinin mutfak sanırım kapandı..acıkmadığım için akşam yemeği yemedim belki ilerleyen saatlerde ayran falan içerim...
sabah: 07.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
10 adet zeytin
öğle: 13.30
1 adet haşlanmış tavuk but
1 tatlı tabağı z.yağlı kabak yemeği
2 yk yoğurt
1 ufak domates
akşam:
yok
spor: 12.000 adım yaklaşık 2 saat tempolu yürüyüş+ 20 dk aletli jim.
su: 2litre
haklısın canım kuaförler berbat... hatırlarsan 3 - 4 ay önce elimde meg ryan fotosuyla gidip akrep nalan gibi çıkmıştım .. hiç güvenim yok benim de.. açık kızıl diyorum bakır teli oluyor saçlar, koyultalım diyorum patlıcan moruna dönüyor.amaaan en iyisi kendi işimi kendim görürüm :)
lucinin mutfak sanırım kapandı..acıkmadığım için akşam yemeği yemedim belki ilerleyen saatlerde ayran falan içerim...
sabah: 07.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
10 adet zeytin
öğle: 13.30
1 adet haşlanmış tavuk but
1 tatlı tabağı z.yağlı kabak yemeği
2 yk yoğurt
1 ufak domates
akşam:
yok
spor: 12.000 adım yaklaşık 2 saat tempolu yürüyüş+ 20 dk aletli jim.
su: 2litre
Slm saçları boyalı kızlar :) 10 km koştum. Aslında 1 km koştum 1 km yürüdüm.2 km koştum 1 yürüdüm.2 km koştum 1 yürüdüm.2 koştum. Artık haftada 3 gün yapıcam bunu.kas yapıcam artık.şuan 60 kiloyum ama basen hala var o yüzden sıkılaşıcam artık.
İşte böyle canım soğuk havada deli gibi koşup durdum.burnum aktı walla.
Ömrü hayatımda 1 kez lisede 6 km koşusuna katılmıştım.geberdim kan kokusu geldi burnuma...
Ooooooww ne cesaret ya ben hayatta öyle bir şey yapamam.eline sağlık canım benim.
Ooo sanki o doğurdu öyle çok seviyor ki anlatamam.zaten yemeğimi yapar genelde, temizlikçimi gönderir, bebeğe bakar çok iyi biri.ama bende onunla çok ilgilenirim.a dan z ye tüm hobileriyle ilgilenirim dinlerim güldürürüm sinemaya gideriz falan filan...zaten benim çok bakımlı zayıf olmamı ister...
Çok güzel canım bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?