Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım gıda intolerans testini biliyorum o değil sadece kan testi yaparak söylemiş. o test oldukça yüksek fiyatlı biliyorum bu devlet hastanesinde kan testi üzerine tavsiyede bulunmş...

canım gıda intolerans testini biliyorum o değil sadece kan testi yaparak söylemiş. o test oldukça yüksek fiyatlı biliyorum bu devlet hastanesinde kan testi üzerine tavsiyede bulunmş...

Ciddi misin Lucim?
Çok ilginçmiş. Sordun mu kendisine ayrıntılarını? Anlatmamış mı doktor?

Ciddi misin Lucim?
Çok ilginçmiş. Sordun mu kendisine ayrıntılarını? Anlatmamış mı doktor?
sordum canım vücudunun yağa ihtiyacı var ve baklagil tüketmen lazım bol bol demiş...o da bol z.yağı falan yemiş 1 ay sadece dediklerini yememiş ve kilo vermiş... bu kadar söyledi..biz hanımlar pek severiz kilo verme konusunda sır tutmayı :)

Lucim, herkes öyle değil valla :)
Bize baksana. Aaa o öyleymiş, bu böyleymiş diye diye.
Bu hatun, sakın domates yiyerek kilo verip, seni yanıltmak için yapmasın :)

Ooo çok iyi canım. Baya iyi ilerliyorsun.

En azından, ufaktan düzene girmeye başladım Meltemcim. Kahvaltıyı atlardım genelde, bugün kahvaltı yaptım. Hoş öğle yemeği gibi oldu da geç kalkınca.

Evet canım evet harikasın devam et. Sen bana göre çok güçlü bir yapıya sahipsin gibi geliyor ve en kısa zamanda çabucak kilo vericeksin...

Arkadaşlar ben çıkıyorum
Çocuk uyandı onu kayınvalideye bırakıcam ve spora gidiyorum. Artık 10-15 km koşucam. bugün bir şey denicem bakalım...artık yavaş yavaş kas yapmaya başlıcam.öptüm gece konuşuruz

Evet canım evet harikasın devam et. Sen bana göre çok güçlü bir yapıya sahipsin gibi geliyor ve en kısa zamanda çabucak kilo vericeksin...

Teşekkür ederim meltemcim :)

İyi sporlar dilerim. Bekliyoruz yeni denemenin ayrıntılarını.

Yemek az bile sen emziriyorsun.çocuk var ama ufak ufak spor yap. Yoksa bi bakıyorsun hamburger gibi dolaşıyorsun etrafta...
bugun kosu bandini sildim bi gusel..utum var yemek yapixam..sipam izin verirse bugun olmazsa yarin sabah badliyoruuumm oooo super valla iyice gaza geldin di mi
oldu galiba yaa..ben resim ekleden eklemeye çalışıyordum...kaptancım sen bana akşam yürüme dedin sabah değil..bu arada regl olmuşum ben de bu tartı sabah neden 71 çıktı diyordum yaaa ((
oldu oldu..cok befendim listeyi..regl zamani benim 1,5 -2 kilo fazlam olur..
neye gire dedi acaba..kan grubumu acaba..

nirdeymis bu diyeyisyen biz de gidak onaaa
heyyy masallah 15 km mi...hadi iyi sporlar sana..yakinda olmpiyatlara katilirsin sen
...

oldu oldu..cok befendim listeyi..regl zamani benim 1,5 -2 kilo fazlam olur..

neye gire dedi acaba..kan grubumu acaba..
heyyy masallah 15 km mi...hadi iyi sporlar sana..yakinda olmpiyatlara katilirsin sen...

evet canım benim de regl döneminde oluyor 1-2 kg şişlik...tartılmam hataydı, moral bozukluğu ooldu...
süppersin çık o koşu bandının üstüne tatlımmm, bir kere çıkınca gerisi gelecek

hahaha annem de bana maratona mı hazırlanıyorsun diyor :)

kızlaaar bu arada bi delilik yapıp evde saçımı bilmeden-gözümü karartarak boyadımmm... ben kızıl ve tonlarını çok seviyorum ama kuaför bi türlü istediğim rengi vermiyordu..ben de 2 ayrı boya alıp karıştırdım kafama göre ve boyadım :) ohhh mis gibi istediğim rengi elde ettim. cahil cesareti işte :)

kızlar kusura bakmayın yaa işler çok yoğun şubede sadece ben varım o yüzden sürekli bir koşusturma hali
lucim bu sefer olmuş tatlım liste eline sağlık
meltemcim ben kefiri seviyorum ama hazır değil kendi imalatım olacak şu an elimde mayası olmadığı için yapamıyorum en kısa sürede maya alacağım
hm cim canım listem dolu dolu evet bakalım işe yarayacakmı şu an cuma sabahki kg dan daha düşükteyim bakalım haftasonuana kadar nasıl olacak
cumbom hadi bakalım gazan mübarek olsun koşu bandında
meltem canım kayınvalde bakıyormu bebeye sen onu geçtin bi de üstüne spora gidecen ya:)

luci arada bi eserler bende boyarım fena olmazdı ama bi sefer yanlış boya almıştım çok koyu olmuştu düzeltemeyince röfle attırdım :) güle güle kullan yeni saçlarını

luci arada bi eserler bende boyarım fena olmazdı ama bi sefer yanlış boya almıştım çok koyu olmuştu düzeltemeyince röfle attırdım :) güle güle kullan yeni saçlarını
teşekkr ederim canım ben ara ara boyuyorum evde bitkisel olsun kuafördekiler yıpratıyor diye...ama ilk defa iki renk karıştırdım pek hoşuma gitti. bi daha ki sefere 3 renk karıştıracağım ay ne zevkliymiş böyle saç boyamak :)

Arada iyidir öyle cesaret Lucim.
Ben de, kuaförde kırık aldırmaktan çok korkuyorum. 2 parmak diyorum, bir bakmışım 1 karış gitmiş. Üzülüyorum sonra. Bir sefer, hadi dedim al makası kendin dene. Artık kırıklarımı kendim alıyorum. Hatta bir ara perşemimi de kendim kesiyordum ama sıkıldım uzattım.

Kaptanım, uzmanın el attığı beslenme eminim çok daha iyi olacaktır.
Senin iradene zaten güveniyoruz.

haklısın canım kuaförler berbat... hatırlarsan 3 - 4 ay önce elimde meg ryan fotosuyla gidip akrep nalan gibi çıkmıştım .. hiç güvenim yok benim de.. açık kızıl diyorum bakır teli oluyor saçlar, koyultalım diyorum patlıcan moruna dönüyor.amaaan en iyisi kendi işimi kendim görürüm :)

lucinin mutfak sanırım kapandı..acıkmadığım için akşam yemeği yemedim belki ilerleyen saatlerde ayran falan içerim...

sabah: 07.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
10 adet zeytin

öğle: 13.30
1 adet haşlanmış tavuk but
1 tatlı tabağı z.yağlı kabak yemeği
2 yk yoğurt
1 ufak domates

akşam:
yok

spor: 12.000 adım yaklaşık 2 saat tempolu yürüyüş+ 20 dk aletli jim.
su: 2litre

Slm saçları boyalı kızlar :) 10 km koştum. Aslında 1 km koştum 1 km yürüdüm.2 km koştum 1 yürüdüm.2 km koştum 1 yürüdüm.2 koştum. Artık haftada 3 gün yapıcam bunu.kas yapıcam artık.şuan 60 kiloyum ama basen hala var o yüzden sıkılaşıcam artık.
Teşekkür ederim meltemcim :)

İyi sporlar dilerim. Bekliyoruz yeni denemenin ayrıntılarını.
İşte böyle canım soğuk havada deli gibi koşup durdum.burnum aktı walla.

Ömrü hayatımda 1 kez lisede 6 km koşusuna katılmıştım.geberdim kan kokusu geldi burnuma...

Ooooooww ne cesaret ya ben hayatta öyle bir şey yapamam.eline sağlık canım benim.

Ooo sanki o doğurdu öyle çok seviyor ki anlatamam.zaten yemeğimi yapar genelde, temizlikçimi gönderir, bebeğe bakar çok iyi biri.ama bende onunla çok ilgilenirim.a dan z ye tüm hobileriyle ilgilenirim dinlerim güldürürüm sinemaya gideriz falan filan...zaten benim çok bakımlı zayıf olmamı ister...

Çok güzel canım bravo

Çok gülmüştüm o yorumuna Lucim :)
Bence de en iyisini yapmışsın.
Benim de, uzuun zamandır aklımda saçımı boyamak ama çok dökülüyor. Her boyamaya kalktığımda da birileri aa saçlarının rengi çok güzel diyor.
Ben de vazgeçiyorum.

Harikasın Lucim.

İnterval antreman yaptın demek Meltemcim.
Bir kaç gün önce Lucim öneride bulunmuştu, ben de dün sitede yayınlamıştım.
Ben de istiyorum uygulamayı. Önceden uygulayıp, çok memnun kalmıştım.

Ben de menümü yazayım kızlar.
Sabah uyandığımda öğlen olmuştu :) Cümlenin güzelliğine bakın.
Az yağlı yumurta ile 1 dilim ekmek yedim. Az da peynir.
Öğle; 1 kase yoğurt ile az kuşbaşı et.
Akşam; Yarım kase yoğurt ile kuşbaşı et. 1 kaşıkcık da pilav.
3 mil de leslie ile yürüyüşüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…