- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.321
Neyi öneride bulunmuştunuz canım ben görmedim kiÇok gülmüştüm o yorumuna Lucim :)
Bence de en iyisini yapmışsın.
Benim de, uzuun zamandır aklımda saçımı boyamak ama çok dökülüyor. Her boyamaya kalktığımda da birileri aa saçlarının rengi çok güzel diyor.
Ben de vazgeçiyorum.
Harikasın Lucim.
İnterval antreman yaptın demek Meltemcim.
Bir kaç gün önce Lucim öneride bulunmuştu, ben de dün sitede yayınlamıştım.
Ben de istiyorum uygulamayı. Önceden uygulayıp, çok memnun kalmıştım.
aafiyet olsun csnim guzrl olmusBen de menümü yazayım kızlar.
Sabah uyandığımda öğlen olmuştu :) Cümlenin güzelliğine bakın.
Az yağlı yumurta ile 1 dilim ekmek yedim. Az da peynir.
Öğle; 1 kase yoğurt ile az kuşbaşı et.
Akşam; Yarım kase yoğurt ile kuşbaşı et. 1 kaşıkcık da pilav.
3 mil de leslie ile yürüyüşüm var.
afiyet okdun canim ozrllikle spora bayildimMenüm
Sabah, 3 yeşil zeytin ve 1 yumurta rafadan yanında 1 dilim tam buğdaylı ekmek
Aralarda yeşil çay ve 2 dilim elma yedim
2 kaşık yoğurt
Akşam,
Mantar sote 3 kaşık ve roka
10 km koşu ve 2,5 lt su
Çok gülmüştüm o yorumuna Lucim :)
Bence de en iyisini yapmışsın.
Benim de, uzuun zamandır aklımda saçımı boyamak ama çok dökülüyor. Her boyamaya kalktığımda da birileri aa saçlarının rengi çok güzel diyor.
Ben de vazgeçiyorum.
Harikasın Lucim.
İnterval antreman yaptın demek Meltemcim.
Bir kaç gün önce Lucim öneride bulunmuştu, ben de dün sitede yayınlamıştım.
Ben de istiyorum uygulamayı. Önceden uygulayıp, çok memnun kalmıştım.
interval antrenmanı canım hani yaptığın sporu. 2 km koş 2 km yürü olanı :)Neyi öneride bulunmuştunuz canım ben görmedim ki
Teşekkür ederim canımaafiyet olsun csnim guzrl olmus
afiyet okdun canim ozrllikle spora bayildim
Gayet güzel canım menünbenim menüm
sabah 1dolim ekmek 1yumurta 2dilim peynir domates dereotu 1 tatlı kaşığı nutella(
öğle nescafe 1 tane cokoprens 3 ceviz
ara 1 avuc jabak çekirdeği
aksam tavuk sote 1 dilim ekmek
ara 6-7 tNe badem
su 3 lt
a öylemi ne güzel.interval antrenmanı canım hani yaptığın sporu. 2 km koş 2 km yürü olanı :)
Ben genelde sabah ılık su içerim 10 dk sonra falan spora başlarım. Ama çoğu arkadaşım akşam yemekten 1 saat sonra spora başlıyor. Eşim sabah kahvaltı yapmadan koşup geliyor.gelince sadece yoğurt yiyor.2 gündür sabah kahvaltı yapıp 1-1,5 saat sonra sporumu yapıyrum. bilmem doğru mu yapıyorum ama sanki yanlış giden bir şey var, şiş hissediyorum kendimi yaaaolmadı bir kaç gün içinde eski düzenimme döneceğim sizce aç karnı mıı yapılmalı spor yoksa yemekten bir kaç saat sonra m?
canım ben da sadece nescafe içip çıkıyordum ama bir çok yerde kahvaltı yapın spordan önce yazdığı için 2 gndür belki metomu şaşırtır diye yaptım ama bana yaramadı sanırım. bu arada hazırlandım doooğru spora..öptüm hepiniziTeşekkür ederim canım
Gayet güzel canım menün
a öylemi ne güzel.
Ben genelde sabah ılık su içerim 10 dk sonra falan spora başlarım. Ama çoğu arkadaşım akşam yemekten 1 saat sonra spora başlıyor. Eşim sabah kahvaltı yapmadan koşup geliyor.gelince sadece yoğurt yiyor.
Evet doğru olan yemekten sonra spor galiba.iyi sporlar canım.canım ben da sadece nescafe içip çıkıyordum ama bir çok yerde kahvaltı yapın spordan önce yazdığı için 2 gndür belki metomu şaşırtır diye yaptım ama bana yaramadı sanırım. bu arada hazırlandım doooğru spora..öptüm hepinizi
lucicim bir cok uzman hafuf bir kahcakti sonrasi diyor..ama ben ac twrcih ediyorum..kahvalti sonrasi tikaniyorum yururjen..ama hamileyken kahvalti sonrasi yapmaya baslamistim..2 gündür sabah kahvaltı yapıp 1-1,5 saat sonra sporumu yapıyrum. bilmem doğru mu yapıyorum ama sanki yanlış giden bir şey var, şiş hissediyorum kendimi yaaaolmadı bir kaç gün içinde eski düzenimme döneceğim sizce aç karnı mıı yapılmalı spor yoksa yemekten bir kaç saat sonra m?
Hadi ya süper canım. Benim eşim kandırıkçıdır ben böyle bir şeye heveslensem benden olmadık zor yemekler ister.ama ben diyet yapmasam senin şu paket sistemini yapsak mı aceba der.
Menü tarifleri yazıyor mu canım ?
oldu galiba yaa..ben resim ekleden eklemeye çalışıyordum...kaptancım sen bana akşam yürüme dedin sabah değil..bu arada regl olmuşum ben de bu tartı sabah neden 71 çıktı diyordum yaaa((
yav kızlar bi arkadaşım uzun sredir diyet yapıyor ve kilo veremiyordu bi diyetisyene gitti diyetisyen ona kan testi falan yaptıktan sonra domates, salça, nar ekşisi falan yeme asla kilo vereceksin demiş ve arkadaşm domates, salça yemeden 1 ayda 5 kg verdi kan grubuna göre beslenmemi bu nedir yaa? ben de domatessiz yaşamııyorum resmen
Arkadaşlar ben çıkıyorum
Çocuk uyandı onu kayınvalideye bırakıcam ve spora gidiyorum. Artık 10-15 km koşucam. bugün bir şey denicem bakalım...artık yavaş yavaş kas yapmaya başlıcam.öptüm gece konuşuruz
kızlaaar bu arada bi delilik yapıp evde saçımı bilmeden-gözümü karartarak boyadımmm... ben kızıl ve tonlarını çok seviyorum ama kuaför bi türlü istediğim rengi vermiyordu..ben de 2 ayrı boya alıp karıştırdım kafama göre ve boyadım :) ohhh mis gibi istediğim rengi elde ettim. cahil cesareti işte :)
lucinin mutfak sanırım kapandı..acıkmadığım için akşam yemeği yemedim belki ilerleyen saatlerde ayran falan içerim...
sabah: 07.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
10 adet zeytin
öğle: 13.30
1 adet haşlanmış tavuk but
1 tatlı tabağı z.yağlı kabak yemeği
2 yk yoğurt
1 ufak domates
akşam:
yok
spor: 12.000 adım yaklaşık 2 saat tempolu yürüyüş+ 20 dk aletli jim.
su: 2litre
Ben de menümü yazayım kızlar.
Sabah uyandığımda öğlen olmuştu :) Cümlenin güzelliğine bakın.
Az yağlı yumurta ile 1 dilim ekmek yedim. Az da peynir.
Öğle; 1 kase yoğurt ile az kuşbaşı et.
Akşam; Yarım kase yoğurt ile kuşbaşı et. 1 kaşıkcık da pilav.
3 mil de leslie ile yürüyüşüm var.
Menüm
Sabah, 3 yeşil zeytin ve 1 yumurta rafadan yanında 1 dilim tam buğdaylı ekmek
Aralarda yeşil çay ve 2 dilim elma yedim
2 kaşık yoğurt
Akşam,
Mantar sote 3 kaşık ve roka
10 km koşu ve 2,5 lt su
benim menüm
sabah 1dolim ekmek 1yumurta 2dilim peynir domates dereotu 1 tatlı kaşığı nutella(
öğle nescafe 1 tane cokoprens 3 ceviz
ara 1 avuc jabak çekirdeği
aksam tavuk sote 1 dilim ekmek
ara 6-7 tNe badem
su 3 lt
2 gündür sabah kahvaltı yapıp 1-1,5 saat sonra sporumu yapıyrum. bilmem doğru mu yapıyorum ama sanki yanlış giden bir şey var, şiş hissediyorum kendimi yaaaolmadı bir kaç gün içinde eski düzenimme döneceğim sizce aç karnı mıı yapılmalı spor yoksa yemekten bir kaç saat sonra m?
kaptanim cok iyi gidiyor bence..senin listen kac kalorilik acaba..günaydınlar bugün küçük oğlanı kreşe başlattık bakalım ayrıca bu sabah wc ye çıkamamama rağmen kg cumadan yaklaşık 600 gr vermişim bakalım ne olacak cuma ve ctesi jübilemi yap demese idi daha düşük olurdu heralde şimdilik memnun gibiyim inşallah devamı gelir
günaydınlar bugün küçük oğlanı kreşe başlattık bakalım ayrıca bu sabah wc ye çıkamamama rağmen kg cumadan yaklaşık 600 gr vermişim bakalım ne olacak cuma ve ctesi jübilemi yap demese idi daha düşük olurdu heralde şimdilik memnun gibiyim inşallah devamı gelir
canim dun kotu bir gunundeydim...ondan oyle oldu..bir de gözümün onunde olmayacaklar..aksam kaldirdim hepsini..bundan sonra menuletim super olacakGünaydın azimli fıstıklar takımı !!!
Dün 3,5 saat trafikte kaldım, kaza olmuş, yol kapanmıştı, bende öylee bekledim açılmasını. Beklemek te perişan ediyor insanı valla,
ancak okudum yazılanları da, valla bayılıyorum takımın motivasyonuna spor konusunda en tembel benim galiba,
ama arkadaşlar gerçekten vaktim kalmıyor, hem iş hem ev, hem çocuk, akşam pestil gibi yatağa ancak gidiyorum, ama kaçamak yok , bende merdivenleri daha fazla kullanmaya başladım
canım sitede bazı menü tarifleri var, gelen yemeklerden nasıl pişeceğine ait fikrin oluşuyor zaten.
diyet listesini gördüm süpermiş , lucicim sende bunca spor ve menülerinle kilo vermemen mümkün değil, bence metabolizmayı şaşırtman lazım, ya da senin tartı şaşırmış, ödem falan var galiba, tuvalet durumun nasıl, kabızlık falan varmı o da çok etikler, benim hem vardır, ama 1 haftadır iyi gidiyor, bende nerdeyse hergün 300 gr. vermiş oluyorum, tuvalet konusu da çok önemli. Ayaklarını da üşütme gaz , şişkinlik yapar, benim aklıma gelen bunlar. Regl de kilo yüksek çıkar ama yine bu kadar olmamalı bence
Wooow
kaslı meltem durmak yok devam, hep destek tam destek maşallah ! oğluşun doğumgünü ne zamandı. Şafak kaç yani
vayy be deli cesearetinin sonucu fıstık oldun demek, güle güle kullan canım
canım menün süper herzamanki gibi, acaba menülerini 6'ya mı çıkarsan minik minik bölsen belki öylece metabolizman hızlanır ne dersin
harikasın canım, tebrik ederim
en sondaki 10 km koşu da pek havalı duruyor, Acaba ölçülerimizi de paylaşsak mı ???
canım senin için menü güzel de cumbocum nutella, çokoprens yerine meyva, sütlü tatlı falan mı yapsan acaba ???
Bence aç karnına spor olmamalı, ama sabah çok ağır olmamak şartıyla 1 saat yürünüp sonra kahvaltı edilebilir. Ama hareket yapmak anlamında aç olmamak lazım
Hayırlı olsun kaptan.600 gr mı wauuwgünaydınlar bugün küçük oğlanı kreşe başlattık bakalım ayrıca bu sabah wc ye çıkamamama rağmen kg cumadan yaklaşık 600 gr vermişim bakalım ne olacak cuma ve ctesi jübilemi yap demese idi daha düşük olurdu heralde şimdilik memnun gibiyim inşallah devamı gelir
3,5 saat trafik mi off felaket.Günaydın azimli fıstıklar takımı !!!
Dün 3,5 saat trafikte kaldım, kaza olmuş, yol kapanmıştı, bende öylee bekledim açılmasını. Beklemek te perişan ediyor insanı valla,
ancak okudum yazılanları da, valla bayılıyorum takımın motivasyonuna spor konusunda en tembel benim galiba,
ama arkadaşlar gerçekten vaktim kalmıyor, hem iş hem ev, hem çocuk, akşam pestil gibi yatağa ancak gidiyorum, ama kaçamak yok , bende merdivenleri daha fazla kullanmaya başladım
canım sitede bazı menü tarifleri var, gelen yemeklerden nasıl pişeceğine ait fikrin oluşuyor zaten.
diyet listesini gördüm süpermiş , lucicim sende bunca spor ve menülerinle kilo vermemen mümkün değil, bence metabolizmayı şaşırtman lazım, ya da senin tartı şaşırmış, ödem falan var galiba, tuvalet durumun nasıl, kabızlık falan varmı o da çok etikler, benim hem vardır, ama 1 haftadır iyi gidiyor, bende nerdeyse hergün 300 gr. vermiş oluyorum, tuvalet konusu da çok önemli. Ayaklarını da üşütme gaz , şişkinlik yapar, benim aklıma gelen bunlar. Regl de kilo yüksek çıkar ama yine bu kadar olmamalı bence
Wooow
kaslı meltem durmak yok devam, hep destek tam destek maşallah ! oğluşun doğumgünü ne zamandı. Şafak kaç yani
vayy be deli cesearetinin sonucu fıstık oldun demek, güle güle kullan canım
canım menün süper herzamanki gibi, acaba menülerini 6'ya mı çıkarsan minik minik bölsen belki öylece metabolizman hızlanır ne dersin
harikasın canım, tebrik ederim
en sondaki 10 km koşu da pek havalı duruyor, Acaba ölçülerimizi de paylaşsak mı ???
canım senin için menü güzel de cumbocum nutella, çokoprens yerine meyva, sütlü tatlı falan mı yapsan acaba ???
Bence aç karnına spor olmamalı, ama sabah çok ağır olmamak şartıyla 1 saat yürünüp sonra kahvaltı edilebilir. Ama hareket yapmak anlamında aç olmamak lazım
Değişik çok güzel bir menübende dünkü menümü yazıyım
sabah tahıllı müsli yağsız süt
ara : 1 ceviz 1 lokum (lokum benim kaçamağım oldu o yüzden muzu yemedim )
öğle : güveçte sebze ve light yoğurt
ara : tarçınlı elmalı muffin
akşam : sulu köfte yeşil salata fesleğenli turplu
gece de 1 kase nar yedim (bu da benim extram oldu )
2,5 lt su
spor hmmmm olacak çok yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?