Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm
Sabah, 3 yeşil zeytin ve 1 yumurta rafadan yanında 1 dilim tam buğdaylı ekmek
Aralarda yeşil çay ve 2 dilim elma yedim
2 kaşık yoğurt
Akşam,
Mantar sote 3 kaşık ve roka

10 km koşu ve 2,5 lt su

Neyi öneride bulunmuştunuz canım ben görmedim ki

aafiyet olsun csnim guzrl olmus
Menüm
2 kaşık yoğurt
Akşam,

10 km koşu ve 2,5 lt su
afiyet okdun canim ozrllikle spora bayildim

benim menüm
sabah 1dolim ekmek 1yumurta 2dilim peynir domates dereotu 1 tatlı kaşığı nutella (
öğle nescafe 1 tane cokoprens 3 ceviz
ara 1 avuc jabak çekirdeği
aksam tavuk sote 1 dilim ekmek
ara 6-7 tNe badem
su 3 lt

:)))) bu sabah yeni saçlarımla pek mutlu uyandım maşallah :) benimde yazın saçlarım çok döküldü ve bir çözüm buldum. yazın biliyorsun spordu sıcaktı çok duş alıyorduk. ben de her duşta şampuanlanıyordum sonra bundan dolayı saçlarımın döküldüğüne karar verdim ve haftada 1 kez şampuan yapmaya karar verdim... dökülmesi inanılmaz geçti.önce çok yadırgadım tabi pismişim gibi geliyordu köpür köpür olmayınca saçlar ama duştan sonra glissin saç suları var ya besleyici bakım yapan onlardan kullandım hem mis gibi koktu, hem de dökülme durdu. şimdi aynen devam ediyorum . meğerse saçlarımı avuç avuç döken sık kullandığım şampuanmış bir de saç, boyaya alışıksa 3 hafta içinde deride kepeklenmeler başlıyor, boya istiyor resmen. o sebeple ayda bir boyatmadan duramıyorum ben...

interval candır yahuuuu... ama ben açık havada yapamıyorum illa koşu bandında olacak. unutuyorum bi bakıyorum ya sırf koşmuşum ya da unutmuş yürümeye devam etmişim :)))) sitene hemen bakıyorum canım merak ettim interval hakkında yazılanları :)

2 gündür sabah kahvaltı yapıp 1-1,5 saat sonra sporumu yapıyrum. bilmem doğru mu yapıyorum ama sanki yanlış giden bir şey var, şiş hissediyorum kendimi yaaa olmadı bir kaç gün içinde eski düzenimme döneceğim sizce aç karnı mıı yapılmalı spor yoksa yemekten bir kaç saat sonra m?

aafiyet olsun csnim guzrl olmus

afiyet okdun canim ozrllikle spora bayildim
Teşekkür ederim canım

benim menüm
sabah 1dolim ekmek 1yumurta 2dilim peynir domates dereotu 1 tatlı kaşığı nutella (
ara 6-7 tNe badem
su 3 lt
Gayet güzel canım menün

interval antrenmanı canım hani yaptığın sporu. 2 km koş 2 km yürü olanı :)
a öylemi ne güzel.

Ben genelde sabah ılık su içerim 10 dk sonra falan spora başlarım. Ama çoğu arkadaşım akşam yemekten 1 saat sonra spora başlıyor. Eşim sabah kahvaltı yapmadan koşup geliyor.gelince sadece yoğurt yiyor.

canım ben da sadece nescafe içip çıkıyordum ama bir çok yerde kahvaltı yapın spordan önce yazdığı için 2 gndür belki metomu şaşırtır diye yaptım ama bana yaramadı sanırım. bu arada hazırlandım doooğru spora..öptüm hepinizi

Evet doğru olan yemekten sonra spor galiba.iyi sporlar canım.

Günaydın canlaaarr
lucicim bir cok uzman hafuf bir kahcakti sonrasi diyor..ama ben ac twrcih ediyorum..kahvalti sonrasi tikaniyorum yururjen..ama hamileyken kahvalti sonrasi yapmaya baslamistim..
simdi de ne zaman firsat bulursam :))

günaydınlar bugün küçük oğlanı kreşe başlattık bakalım ayrıca bu sabah wc ye çıkamamama rağmen kg cumadan yaklaşık 600 gr vermişim bakalım ne olacak cuma ve ctesi jübilemi yap demese idi daha düşük olurdu heralde şimdilik memnun gibiyim inşallah devamı gelir

Günaydın azimli fıstıklar takımı !!!

Dün 3,5 saat trafikte kaldım, kaza olmuş, yol kapanmıştı, bende öylee bekledim açılmasını. Beklemek te perişan ediyor insanı valla,
ancak okudum yazılanları da, valla bayılıyorum takımın motivasyonuna spor konusunda en tembel benim galiba,

ama arkadaşlar gerçekten vaktim kalmıyor, hem iş hem ev, hem çocuk, akşam pestil gibi yatağa ancak gidiyorum, ama kaçamak yok , bende merdivenleri daha fazla kullanmaya başladım

canım sitede bazı menü tarifleri var, gelen yemeklerden nasıl pişeceğine ait fikrin oluşuyor zaten.

oldu galiba yaa..ben resim ekleden eklemeye çalışıyordum...kaptancım sen bana akşam yürüme dedin sabah değil..bu arada regl olmuşum ben de bu tartı sabah neden 71 çıktı diyordum yaaa ((

diyet listesini gördüm süpermiş , lucicim sende bunca spor ve menülerinle kilo vermemen mümkün değil, bence metabolizmayı şaşırtman lazım, ya da senin tartı şaşırmış, ödem falan var galiba, tuvalet durumun nasıl, kabızlık falan varmı o da çok etikler, benim hem vardır, ama 1 haftadır iyi gidiyor, bende nerdeyse hergün 300 gr. vermiş oluyorum, tuvalet konusu da çok önemli. Ayaklarını da üşütme gaz , şişkinlik yapar, benim aklıma gelen bunlar. Regl de kilo yüksek çıkar ama yine bu kadar olmamalı bence

Wooow
kaslı meltem durmak yok devam, hep destek tam destek maşallah ! oğluşun doğumgünü ne zamandı. Şafak kaç yani

vayy be deli cesearetinin sonucu fıstık oldun demek, güle güle kullan canım

canım menün süper herzamanki gibi, acaba menülerini 6'ya mı çıkarsan minik minik bölsen belki öylece metabolizman hızlanır ne dersin

harikasın canım, tebrik ederim

Menüm
2 kaşık yoğurt
Akşam,

10 km koşu ve 2,5 lt su

en sondaki 10 km koşu da pek havalı duruyor, Acaba ölçülerimizi de paylaşsak mı ???

benim menüm
ara 6-7 tNe badem
su 3 lt

canım senin için menü güzel de cumbocum nutella, çokoprens yerine meyva, sütlü tatlı falan mı yapsan acaba ???

Bence aç karnına spor olmamalı, ama sabah çok ağır olmamak şartıyla 1 saat yürünüp sonra kahvaltı edilebilir. Ama hareket yapmak anlamında aç olmamak lazım

kaptanim cok iyi gidiyor bence..senin listen kac kalorilik acaba..

kaptanım, kreşiniz hayırlı olsun, ben 23 aylıkken başladım 3 ay oldu, kreşe devam ediyor. İnşallah mutlu olur

menün çol güzel, çok kolay uygulanabilir bence hemen de sonuç almaya başlamışsın ne güzel, listede ne zaman olacaksın kaptanım, benimde çok güzel sonuçlarım olacak cumaya inşallah

kabızlık olayı çözüdü bende seninde çözülür, diyetisyen de bu konuda destekler huhuuu süpersonic 5.takım

kimse tutamayacak bizi.

Kaptanım bizim takım sayımız diğerlerine göre epey az, yeni üye alıcakmısın merak ettim ??

canim dun kotu bir gunundeydim...ondan oyle oldu..bir de gözümün onunde olmayacaklar..aksam kaldirdim hepsini..bundan sonra menuletim super olacak

bende dünkü menümü yazıyım

sabah tahıllı müsli yağsız süt

ara : 1 ceviz 1 lokum (lokum benim kaçamağım oldu o yüzden muzu yemedim )

öğle : güveçte sebze ve light yoğurt

ara : tarçınlı elmalı muffin

akşam : sulu köfte yeşil salata fesleğenli turplu

gece de 1 kase nar yedim (bu da benim extram oldu )
2,5 lt su

spor hmmmm olacak çok yakında

Hayırlı olsun kaptan.600 gr mı wauuw

3,5 saat trafik mi off felaket.
Evet canım artık 3 günde bir 10 km koşucam.çünkü basenleri sıkılaştırmam lazım.şu plastik metrelerden alayım ölçeyim.ben hep öyle ölçerdim yanlış mı aceba?
dün kolay geçti spor ama işte düzenli çocuğu kayınvalideye bırakmam lazım. Onun da arkadaş çevresi çok inşallah çocuğu yanımda götüreyim demez o zaman bırakamam çünkü çocuga abur cubur yedirir. Benim çocuğun doğum günü 1 kasım da.

Değişik çok güzel bir menü

Ahh onca yıl çalıştıktan sonra ev hanımı olmak. Walla çalışırken daha az yoruluyordum. Eskiden beynen yoruluyordum şimdi fiziken. Artık telefon konuşmalarım daha uzun annemle kayınvalideyle yemek muhabbetleri temizlik muhabbetleri. Bir şey sorucam mantarı şoklama yöntemiyle derindondurucuya atabilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…