Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada 8 ay sonra hamile kalmak istiyorum 2. cocuk için. Başka da çocuk düşünmüyoruz zaten.55 kilo olsaydım o güne kadar...

kaptanim cok iyi gidiyor bence..senin listen kac kalorilik acaba..
1400 cal lik

canım üye alımı yapacam ama maalesef kimse başvurmuyor 1. takımda 2 kişi kalmış düşün bizden biraz daha vahim durumları başvurular başlasın alım yapacağız tatlım
benimde 2-3 gündür çözüldü kabızlık olayım inşallah devamı gelecek
az kalmış doğum gününe benim doğum günümde yarın

aynen meltem cim çalışırken bedenen daha az yoruluyorsun ben şoklamadan direk atıyorum mantarı çok diri olmasa da fena olmuyor

Herkes kilo verirse bu hafta yine biz birinci oluruz. Ben şimdiden 1 kg ı geçti verdiğim.gün içinde çok hareket ediyorum ama düzenli bir şey olmadığı için yazmıyorum. Soda falan içiyorum limonu kullanıyorum.yalnız bu hafta 1. korumak için çok çalışıyorum haberiniz olsun. Tüm günüm kilomu düşürmekle geçiyor.akşama doğru yine spora gidebilirim. Yoruldum ama çocuğu halledersem yine de gidebilirim.

Demek yarın 16 ekim waaw.terazi burçları çok başarılı olurlar. Hırslı olurlar. Mutlaka 1. oldukları alan vardır.en iyi ikizlerle anlaşırlar.espriyi iyi anlarlar.severim terazileri.teraziler hükmetmek isterler sinirli yapıları vardır.çok yufka yüreklidirler.kimseye eyvallahları yoktur.wayy

fazla arayı açma tatlım arayı açınca zor oluyor zaten
İşte diğeri 2,5 yaşında olunca 2. doğmuş olucak nasıl?

Bu arada 8 ay sonra hamile kalmak istiyorum 2. cocuk için. Başka da çocuk düşünmüyoruz zaten.55 kilo olsaydım o güne kadar...

valla cesaretine hayranım canım, benim hiiiç gözüm yemiyor valla, tekrar hamilelik, lohusalık, uykusuzluk vs.
kilo olayını yazmadım bile

ama yapabilene helal olsun tebrik ediyorum

bencede kesin birinci oluruz, benim kabızlık çözüldüğünden 1.5 kilo gitti bile bende süper sonuç alıcaz meltemcim, yine takım şahlanacak

canım tam kararı olacak ben arayı açtım ikisi arasında 6 yaş var tam herşey düzene girdi derken tekrar sıfırdan başladık gayet iyi olacak tatlım inşallah yaa

kaptanım demek doğum günün yarın, şimdiden kutlu olsun.

Bu haftaki takım başarımızda sana doğumgünü hediyesi olsun canım,

meltem yine astrologluğunu döktürmüş canım benim, bende terazi burçlarını çekici ve asil bulurum.

Asil kaptanım

bencede kesin birinci oluruz, benim kabızlık çözüldüğünden 1.5 kilo gitti bile bende süper sonuç alıcaz meltemcim, yine takım şahlanacak
ooo maşallah sana canım yaaa çok güzel gidiyorsun bakalım geçici çözüm değilse benimde kabızlık çözüldü ama haftaya seyahatte merak ediyorum nasıl olacak

ayy evet az önce yazmayı unutmuşum hakkaten yufka yürekliyim ama hırslıyımda oo teşekkürler güneş cim ben çok bırakmıştım kendimi uzun süre antidepresan falan kullandım 3 aydır hayatımda hiç bir ilaç vs yok çok kırılganım aynı zamanda da en iyi ikizlerle anlaştığımı bilmiyordum

ooo maşallah sana canım yaaa çok güzel gidiyorsun bakalım geçici çözüm değilse benimde kabızlık çözüldü ama haftaya seyahatte merak ediyorum nasıl olacak

şu kabızlık ne fena birşey yaa, ben menüleri yazıyorum şık şıkıdım görünüyor ama birde miktarlarını görseniz tam komedi.
Şöyle diyim, hani tabakta yemeği yersin de dibi kalır ya. İşte benim menüler o tabaklarda kalan dibi kadar :)

bu yeme düzeni benim kabızlığımıda çözdü, sağlıklı beslenme çözüyor işte. Önceleri haftada 1 kez gidiyordum tuvalete şaka gibi.

Şimdi düzelince gidiyor kilolar patır patır

ayyy kızlar ne yazışmıssınız be bebişlerrrr..... yrüdüm geldim ohh misss bugün 12770 adım olmuş... hala gribim, hala reglim.. güneşcim,cumbıcum, meltemcim tek tek okudum ama alıntılayamadım...

şöyle yazayım:
wc problemi maalesef sık yaşıyorum onu da haftada ya da 10 günde bir, 1 adet bekunis içerek çözmeye çalışıyorum...

bugün spor yaparken bi bayanla karşılaştık ve 2-3 ay önceye göre o da çok ince göründüğmü söyledi şoklardayımmmm :)
aslında ince falan görünmüyorum ama onlara mı öyle geliyor anlamadım ki...

az önce pazara gittim bissürü t-shirt aldım spor için hepsi SSSSSSS BEDENNNNNNN :) eve geldim denedim mis gibi oldu, bu pazarın ölçüleri dandik sanırım pek hoşuma gitti :)

kendime ev için çiçekli pantalonlardan ve kırmızı ev ayakkabısı aldım şirin şirin giyindim pek bi kadınsı hissettim kendimi bu çiçekli pantalonlarla :)

kahvaltı yapıp 1,5 saat sonra spora çıktım baktım kendime, ağırlık yapmadı çok şükür..acaba metoyu şaşırtmak adına bi süre sürdürsem mi..

bi de kızlar ben 6 öğün yapamıyorum bu sefer iştahımın önüne geçemiyorum 2 ya da 3 öğün beni zayıflatıyor...

bugün hem iş işlerim hem ev işlerim oldukça yoğun... az çalışaym ve güzel bir film buldum sonrasında onu izleyeceğim...

bu arada meltemcim senin bebiş de akrepp haaaa...ay ne feciii, Allah kolaylık versin benim eşim de akre ben de akrep istiyorum bebişimizi, 3 akrep evde yeriz birbirimizi

valla cesaretine hayranım canım, benim hiiiç gözüm yemiyor valla, tekrar hamilelik, lohusalık, uykusuzluk vs.
kilo olayını yazmadım bile

ama yapabilene helal olsun tebrik ediyorum
Canım yaş 29 iken 2. olsun ve bitsin diyorum.eğer 2.olmazsa ha yaptık ha yapıcaz diye diye 10 yıl geçicek o yüzden kasıcam 2. yi yapıcam ama onun kız olmasını istiyorum inşallah olur.

Canım ben her sabah 1 lt ılık su içiyorum ve ara ara kuru kayısı.hiçbir problemim yok.bende zamanında çok çekmiştim. Bu hafta birinci olucaz yine ben karışmam.

canım tam kararı olacak ben arayı açtım ikisi arasında 6 yaş var tam herşey düzene girdi derken tekrar sıfırdan başladık gayet iyi olacak tatlım inşallah yaa
Evet kaptanım,biz 3 yıl içinde temelli almanyaya gitmeyi düşünüyoruz.gitmeden yapayım annemler yanımdayken diyorum.

Evet çevremde terazi burcu çok.terazi burçlarının ince bir çizgisi vardır. Duyguları çok ince bir ip üzerindedir.

Neeee haftada 1 kez mi çok mu streslisin canım benim boşver hayatta her şeyi halledemeyiz.
Canım harikasın süper. Fitleşmişsin baya ne güzel.inşallah bende fitleşirim.
Evet çocuk ve ben akrep eşim ikizler.ama hepimizn yükselen burcu başak. Önemli olan bence yükselen burç.çünkü hayata bakış açın aynı oluyor.eşimin himayesine girersem çok iyiyiz çünkü ikizler hep yönetmek ister. Bunu bildiğim için sadece eşime karşı bi adım gerideyim yoksa kavga çıkıyor.

hayatta anlaşamadığım tek burç ikizlerdir annem,abim, kayınpederim,en yakın 2 arkadaşım ikizler (((( hep çatışma :)

cok guzel menun afiyet olsin
hadi insallah gonlune gore olur..
kalorisi cok iyiymus..
dpgumgunun kutlu mutlu olsun canim..nice guzel yillara
off 1.5 kilo harikasin canim
benim de 5,5 yas var..yas ilerleyince de zor oluyor yaa..olsun valla ben yine de kilolatina ragmen mutluyum kuzularimla
icimi actin valla. s beden bur daha gorebilecekmiyiiimmmm..

amma da cok burc muhabbeti yapmissiniz kizlar..ben de seviyorum astrolojiyi..ben boga eşim basak.cocuklar da bizden olsun istedik.kiz basak. .ama oglan erken geldi koc oldu :)

kızlar birazdan dışarı çıkıcam muhtemelen birdaha yazamayabilirim

kendinize dikkat edin şekerler

kombimiz bozuldu dun..tamire geldiler bugun ana kart arizaliymis..tamir edip yaarin takicaklar..off banyo yapamadim kac gündür yaa..

hayatta anlaşamadığım tek burç ikizlerdir annem,abim, kayınpederim,en yakın 2 arkadaşım ikizler (((( hep çatışma :)
İkizlerle bende anlaşamam benimde abim yakın arkadaşım görümcem.ama alttan alınca anlaşıyoruz :)

amma da cok burc muhabbeti yapmissiniz kizlar..ben de seviyorum astrolojiyi..ben boga eşim basak.cocuklar da bizden olsun istedik.kiz basak. .ama oglan erken geldi koc oldu :)
Başakla boğa çok iyi anlaşır.oğlanla kız büyükse oğlanla kız pek anlaşamaz.çünkü koç ilerdir emir almak ezilmek istemez.başak ezer bilmişlik taslar ve çocuklar anlaşamayabilirler.ama çocuklar sizinle anlaşır.

kızlar birazdan dışarı çıkıcam muhtemelen birdaha yazamayabilirim

kendinize dikkat edin şekerler
Tamam canım kendine iyi bak görüşürz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…